Merhaba kızlar, pek sık giremiyorum ama annem yanımda olduğundan değil, malesef geçen hafta eşim iş seyahatinde bayılmış ve omzu hem çıkmış hem de kırılmış kolu askıda ve aldığım haberlerden moralim bozuk. Eşim biz evlenmeden önce MS hastasıydı bunu bilerek evlendim yaklaşık 3 yıldan beri hiç atak yaşamamıştı hatta geçen ay tetkiklerde hastalık durmuştu doktordan güzel haber almıştık ama geçen hafta ani bayılma oldu MR çekildi ve büyük bir atak yaşamış Allah daha kötüsünden korusun hem de epilektik bir bayılma yaşadı önceden böyle değildim ama son zamanlarda panik bir insan oldum acaba bir daha böyle birşey olur mu diye endişeleniyorum eşim beni hiç dinlemiyor ilaçlarını ihmal etti ben biraz uyarıda bulunsam çok konuşmakla suçlar beni ama yaşadığı bu olay kendine ders oldu şimdi kortizon tedavisi görecek ayrıca eli de askıda ben hem onun bakımıyla hem de oğlumla ilgileniyorum üstelik belimde boynumda fıtık ağrıları da var. Annem de birkaç güne gidecek en azından yemek filan yapıyordu hem de evin içinde anneme çok alıştım. Annemden başkasıyla da yapamıyorum kayınvalidem var ama ne desem tersini yapıyor bu stresli günlerde onun sıkıntısını yaşayamam şimdi bize gelse çınarı hiç kendi haline bırakmıyor çınarı güldürmek için yerlerde sürünüyor bütün gün tek yaptığı kahkaha atmak insan üzgünken böyle gereksiz davranışları kaldıramıyorum eşimi bu halde bırakıp annemle de dönemem. En azından 1-2 aya toparlanır inşallah. En korktuğumda iş yeri bu durumdan habersizdi şimdi onu işten kovarlarsa asıl o zaman çok kötü olur. Eşimin bu durumunu kardeşlerimle paylaşamıyorum hatta annem bile bilmiyor eşim insanların duymasından kendine acımasından hoşlanmıyor ben de ancak sizle paylaşıp hem biraz rahatlamak istedim hem de dualarınıza ihtiyacım var. Allah kimseye dermansız dert vermesin, sağlıklı olduğumuz günlerin kıymetini bilelim
sağol canımmPANCEEEEEEEMMMMMM çok güzel olmuş canım yaa bayıldımm bizde yarın çektireceğiz ama duru yu nasıl zaptedeceğiz bilmiyorum 1 dk yerinde durmuyorrrr.. Poz verecekmi, endişeliyim..
Ya allah seni inandırsın canım gez gez böyle baharlık bir elbise bulamadım hep kısakol yada askılı dün bitane aldım ama bir ceket yada bolera bulamadım. Hayırlı olsun canım...
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda toparlanır, keşke annen biraz daha kalsa sana yardımcı olsa zor bir durum allah yardımcın olsıun. Şu erkekler yokmu şu erkekler benim eşimde böyle bronşitten ciğerleri çüricek dr gitmedi....
canım çok şeker olmuş maşallah
pekte güzel poz vermiş cadı seni
AHH CANM HİÇ SORMA YİNE HAMİLEYİM 3 AYLIK OLDUK NERDEYSE:s BÜYÜK Bİ KAZA KURBANIYIM:)
benimkide gangnam oynuyor iki elini birbirine geciriyor diz cokup zipliyor dediginiz gibi bu kizlar cok oynak ama geceler ful ayaktayiz:)bi cozum bulamadim yikayip yatiriyorum yine olmuyor
Merhaba kızlar, pek sık giremiyorum ama annem yanımda olduğundan değil, malesef geçen hafta eşim iş seyahatinde bayılmış ve omzu hem çıkmış hem de kırılmış kolu askıda ve aldığım haberlerden moralim bozuk. Eşim biz evlenmeden önce MS hastasıydı bunu bilerek evlendim yaklaşık 3 yıldan beri hiç atak yaşamamıştı hatta geçen ay tetkiklerde hastalık durmuştu doktordan güzel haber almıştık ama geçen hafta ani bayılma oldu MR çekildi ve büyük bir atak yaşamış Allah daha kötüsünden korusun hem de epilektik bir bayılma yaşadı önceden böyle değildim ama son zamanlarda panik bir insan oldum acaba bir daha böyle birşey olur mu diye endişeleniyorum eşim beni hiç dinlemiyor ilaçlarını ihmal etti ben biraz uyarıda bulunsam çok konuşmakla suçlar beni ama yaşadığı bu olay kendine ders oldu şimdi kortizon tedavisi görecek ayrıca eli de askıda ben hem onun bakımıyla hem de oğlumla ilgileniyorum üstelik belimde boynumda fıtık ağrıları da var. Annem de birkaç güne gidecek en azından yemek filan yapıyordu hem de evin içinde anneme çok alıştım. Annemden başkasıyla da yapamıyorum kayınvalidem var ama ne desem tersini yapıyor bu stresli günlerde onun sıkıntısını yaşayamam şimdi bize gelse çınarı hiç kendi haline bırakmıyor çınarı güldürmek için yerlerde sürünüyor bütün gün tek yaptığı kahkaha atmak insan üzgünken böyle gereksiz davranışları kaldıramıyorum eşimi bu halde bırakıp annemle de dönemem. En azından 1-2 aya toparlanır inşallah. En korktuğumda iş yeri bu durumdan habersizdi şimdi onu işten kovarlarsa asıl o zaman çok kötü olur. Eşimin bu durumunu kardeşlerimle paylaşamıyorum hatta annem bile bilmiyor eşim insanların duymasından kendine acımasından hoşlanmıyor ben de ancak sizle paylaşıp hem biraz rahatlamak istedim hem de dualarınıza ihtiyacım var. Allah kimseye dermansız dert vermesin, sağlıklı olduğumuz günlerin kıymetini bilelim
kaza mı
tabisiiii hep öle olur zaten
sağlıkla al kucağına balım
ayy evet aynısından bende de var,nisan cadısı bunlar
canım allah yardımcın olsun çok üzüldüm,acil şifalar diliyorum
pancemmmm bende istiyooom o fotolardan kendimce bişiler yapmaya çalıştım telefonda ama o kaa güsel olmadı kiii
bidee benim kızın saçları niee uzamıooo yaaaa(
Eki Görüntüle 671536 Eki Görüntüle 671537 Eki Görüntüle 671538 Eki Görüntüle 671539 Eki Görüntüle 671540
kaza mı
pancemmmm bende istiyooom o fotolardan kendimce bişiler yapmaya çalıştım telefonda ama o kaa güsel olmadı kiii
Eki Görüntüle 671536 Eki Görüntüle 671537 Eki Görüntüle 671538 Eki Görüntüle 671539 Eki Görüntüle 671540
kaza mı
pancem cok guzel bu resimler yaa ziiliye bakne de guzel poz vermis yerim onu
bayansu hrika yapmıssın valla studyo fotolarından neyi eksik o cerceveleri karakterleri netten mi indiriyosun hazır sablon halnde? bende bi bakayım. canım benim kızın da sacları cok cılız uzadı onleri gozune giriyo diye kestim bi kez hatta ama tuy gibi bende takıyorum kafaya kimisi de diyoki kazıt guclensin simdi kazıtmazsan bidaha hep gucsuz kalır?!!! benim de kazıtmak pek aklma yatmıyo ama ya sacları cılız kalırsa hakketten?
selam benım kızım da dogdugunda cok gur ve saclıydı yanı sımdı o kadar sacı yok saclrı dogumdan sonra dokuldu 6 aylıktı kel gıbı kalmıstı sımdıyse erkek cocugu gıbı keske uzasa uzamıyoda ısın tuhafıvalla bence saç genetik bişi,eğer ince telliyse ve zayıf yapıdaysa kazıtsan da ince telli olacaktır o saç,yani bugüne kadar sadece kazıttığı için birdenbire gürleşen saç görmedim ben,inanmıyorum pek.Oğlumun bile kestiricem saçlarını hafiften,3 numaraya vurdur diyolar,dedim hayatta yapmam çok çirkin olur,ben şahsen kazıttıramamhele kızım olsa kestirmeyip toka takardım uzayınca oğlumun bayaa uzadı saçları hani kız olsa kenarından köşesinden toka takılcak kadar var yani,ama doğduğunda da saçlıydı oğlum benim yani demem o ki genetik bence,arkadaşlarımdan bazısının oğlunda daha yeni çıkıyo mesela saçlar ama kız olup da tokayla gezen de var ,benim oğlum hep saçlıydı,kazıttrımakla alakası yok bence
ahh canım yaa cok uzuldum mesajını okurken gemis olsun diyeyim oncelikle. cınar zaten cok yoruyodu seni bi de fıtıkların vardı simdi bi de ustune bu cok kotu olmus umuyorum esinin birdaha atak yapmaz bu hastalık sakaya gelicek bisey degil esinin cok dikkat etmesi lazım nasıl ilaclarını kullanmaz. bu erkeklerede bisey denmiyoki iyiligine diyosun kotu oluyosun cok konusmakla suclanıyosun bakarmısın .. keske biraz dikkate alsaydı seni de bunlar basına gelmeseydi ama bisey denmiyo iste bu erkekler basına buyruk yaratılmıs bundan sonra insallah daha dikkat eder artık bi evlat sahibi hemde hicbiseyi dusunmuyosa onu dusunmesi lazım... sen de hot hot seklinde degil de pozitif oldugu anlarda samimiyetle kaygılarını dile getir, biraz pohpohla canım maalesef fedakarlık hep biz kadınlara dusuyo boyle durumlarda. keske annen biraz daha kalabilseydi kayınvalideni bencede hic bulastırma daha cok sinir eder insanı bu psikolojide. bizim tum bu yazısmalarımız sırf lak lak degil aslında hayatı paylasıyoruz burda oyuzden yaz tabi canım cunku insan paylastıkca rahatlıyo bir nebzede olsa. umarım esinde en kısa zamanda sagıgına kavusur cnm dualarım siiznle
serenayyyy kardesim allah yardimciniz olsun kolaylik versin insallah
yok canım sadece ekmek ve aburcuburu kestim
oda zaten süt degil bana kilo yapıyordu
çok gecmiş olsun canım
zaten bu erkeklerin bana bişey olmaz tavırları
kötü şeyler düşünme işine engel bir durum degilse neden çıkartsınlarki
annenin gitmesi köttü çınarla ilgilenmese bile sana bir can yoldaşı rabbim kamandıdrmasın canım
dualarım seninle kendini üzme birilerine insan anlatmayınca şişiyor burası bize can yoldaşı herşeyi burda paylaşıyoruz
tabiki paylaşacaksın
Ah be canım tam biraz dinlenicem derken olana baksen ama işte biz insanoğlu böyleyiz aklımız başımıza iş işten geçince gelir kaldıki bu erkekse bana bişey olmaz gözüyle bakar oluncada vay ki ne vay sen söylersin sen suçlu olursun düşününce kötü olursun güzel söyleen olmuyo kızan yine olmuyor. Rabbim tez zamanda şifa versin inş. çok zor kaldıki herşeyi kendi başına yaşıyorsun o dahada zor ama yapacağın birşeyde yok. varmı hasta diye işten çıkarmak ya eğer öyle birşey olursa Allah onları ıslah etsin tam tersi böyle birine iş vermek ne kadar hayırlı birşey İnşallah konuştuğumuzla kalırızda çıkarmazlar, keşke annen biraz daha kalabilse ama gideceğim diyenede ne denirki Allah kolaylık versin canım bu günlerde çınar bari seni yormasa
çok geçmiş olsun allah acil şifa versin inşallah:26:
PANCEEEEEEEMMMMMM çok güzel olmuş canım yaa bayıldımm bizde yarın çektireceğiz ama duru yu nasıl zaptedeceğiz bilmiyorum 1 dk yerinde durmuyorrrr.. Poz verecekmi, endişeliyim..
Ya allah seni inandırsın canım gez gez böyle baharlık bir elbise bulamadım hep kısakol yada askılı dün bitane aldım ama bir ceket yada bolera bulamadım. Hayırlı olsun canım...
Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda toparlanır, keşke annen biraz daha kalsa sana yardımcı olsa zor bir durum allah yardımcın olsıun. Şu erkekler yokmu şu erkekler benim eşimde böyle bronşitten ciğerleri çüricek dr gitmedi....
kaza mı
çok çok geçmiş olsun tatlım,en kısa zamanda şifa bulur eşin inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, iyi dilekleriniz için. Moralim o kadar bozukken eşimle de tartıştık annem de dahil oldu malesef. Eşim çok agresifleşti elimden geldiğince ona destek olmama rağmen arkamdan anneme dediklerini duyunca şok oldum Allah sağlık versin kendimi yıprattım onun için üzülmekten ama yaptıklarımın değerini hiç bilmiyor kaç gündür tüm bakımıyla ilgileniyor giydir soydur ellerimle kahvaaltı yaptırıyor ilaçlarını içiriyordum hem de sabahın 6 sından uyanmışım zaten çınardan dolayı gece saat başı kalkıyorum. Anneme kendine hiç anlayış göstermediğimden yakınıyordu sonra al kızını götür dedi çok sinirlerim bozuldu.Kizlar hepiniz cok saolun..bu disi cok takmistim cok sukur atlattik.
Serenayy canim cook gecmis olsun.rabbim acil sifalar versin.
Maşallah canım miray çok fotojenik çıkmış, ne güzel bir hatıra
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, iyi dilekleriniz için. Moralim o kadar bozukken eşimle de tartıştık annem de dahil oldu malesef. Eşim çok agresifleşti elimden geldiğince ona destek olmama rağmen arkamdan anneme dediklerini duyunca şok oldum Allah sağlık versin kendimi yıprattım onun için üzülmekten ama yaptıklarımın değerini hiç bilmiyor kaç gündür tüm bakımıyla ilgileniyor giydir soydur ellerimle kahvaaltı yaptırıyor ilaçlarını içiriyordum hem de sabahın 6 sından uyanmışım zaten çınardan dolayı gece saat başı kalkıyorum. Anneme kendine hiç anlayış göstermediğimden yakınıyordu sonra al kızını götür dedi çok sinirlerim bozuldu.
kaza mı
canım gerçekten çok hoş pozlar bunlar maşallah şirineye nede güzel poz vermiş :)
hakikaten sanki stüdyoda yapılmış gibi cnm çok güzel olmuş :)kaza mı
demoşun dediği gibi canım eşine ağır gelmiş psikolojik bence yoksa şimdiye kadar böyle yaparmıydı yine dicem ama erkek milleti dilmi zora gelince kaç en kolay yol çünkü biraz sabır canım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girerHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, iyi dilekleriniz için. Moralim o kadar bozukken eşimle de tartıştık annem de dahil oldu malesef. Eşim çok agresifleşti elimden geldiğince ona destek olmama rağmen arkamdan anneme dediklerini duyunca şok oldum Allah sağlık versin kendimi yıprattım onun için üzülmekten ama yaptıklarımın değerini hiç bilmiyor kaç gündür tüm bakımıyla ilgileniyor giydir soydur ellerimle kahvaaltı yaptırıyor ilaçlarını içiriyordum hem de sabahın 6 sından uyanmışım zaten çınardan dolayı gece saat başı kalkıyorum. Anneme kendine hiç anlayış göstermediğimden yakınıyordu sonra al kızını götür dedi çok sinirlerim bozuldu.
canımya ne güzel yapmışsın
bir ben şu neten anlamadım giti nasıl yaptın çok güzel olmu
bayansu hrika yapmıssın valla studyo fotolarından neyi eksik o cerceveleri karakterleri netten mi indiriyosun hazır sablon halnde? bende bi bakayım. canım benim kızın da sacları cok cılız uzadı onleri gozune giriyo diye kestim bi kez hatta ama tuy gibi bende takıyorum kafaya kimisi de diyoki kazıt guclensin simdi kazıtmazsan bidaha hep gucsuz kalır?!!! benim de kazıtmak pek aklma yatmıyo ama ya sacları cılız kalırsa hakketten?
canım çok güzel olmuşlar bence aynı stüdyo fotoğraf gibi
biz memlekete gidicez hem ordakilere veririz dedik hemde pastasına koydurcam minnoşumun
canım mirayda keldi hiç yoktu yeni çıktı saçları
selam benım kızım da dogdugunda cok gur ve saclıydı yanı sımdı o kadar sacı yok saclrı dogumdan sonra dokuldu 6 aylıktı kel gıbı kalmıstı sımdıyse erkek cocugu gıbı keske uzasa uzamıyoda ısın tuhafı
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, iyi dilekleriniz için. Moralim o kadar bozukken eşimle de tartıştık annem de dahil oldu malesef. Eşim çok agresifleşti elimden geldiğince ona destek olmama rağmen arkamdan anneme dediklerini duyunca şok oldum Allah sağlık versin kendimi yıprattım onun için üzülmekten ama yaptıklarımın değerini hiç bilmiyor kaç gündür tüm bakımıyla ilgileniyor giydir soydur ellerimle kahvaaltı yaptırıyor ilaçlarını içiriyordum hem de sabahın 6 sından uyanmışım zaten çınardan dolayı gece saat başı kalkıyorum. Anneme kendine hiç anlayış göstermediğimden yakınıyordu sonra al kızını götür dedi çok sinirlerim bozuldu.
canım bence çok güzel olmuşşşş..
canım gerçekten çok hoş pozlar bunlar maşallah şirineye nede güzel poz vermiş :)
hakikaten sanki stüdyoda yapılmış gibi cnm çok güzel olmuş :)
canım boşver takma kafanı bence eşin başka şeylere kafayı yorup hırsının senden çıkartmıştırHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, iyi dilekleriniz için. Moralim o kadar bozukken eşimle de tartıştık annem de dahil oldu malesef. Eşim çok agresifleşti elimden geldiğince ona destek olmama rağmen arkamdan anneme dediklerini duyunca şok oldum Allah sağlık versin kendimi yıprattım onun için üzülmekten ama yaptıklarımın değerini hiç bilmiyor kaç gündür tüm bakımıyla ilgileniyor giydir soydur ellerimle kahvaaltı yaptırıyor ilaçlarını içiriyordum hem de sabahın 6 sından uyanmışım zaten çınardan dolayı gece saat başı kalkıyorum. Anneme kendine hiç anlayış göstermediğimden yakınıyordu sonra al kızını götür dedi çok sinirlerim bozuldu.
hepiniz çok sağolun kızlar
güzel hatıra oldu bize
yarın sabah memlekete uçuyoruz
1 ay kalıcam kısmetse arada girip yazdıklarınızı okurum ama yazamazsam merak etmeyin annemde internet yok çünkü
hepinzi kocaman öpüyorum
umarım bütün bebişlerin doğum günü mükemmel olur
canım magnetlerden karar verdinmi
canımcım hic ustune varma onun da smdi canı sıkkın oldugu icin nereye dalıcagnı sasırmıs durumda tahminimce... klasik erkek psikolojisi... su donemde kavga etmek size hayır getirmez..biliyorum cok zor olailiyo ama la havle cekip duymazdan gelmek ciddi krizleri onleyebiliyo. yerine gore tabiii.. gecicek bu zor gunler insallah. sen daha fazla yıpratma kendini cınarda etkilenir senin gergnlginden..
canım cerenin dogum gunu cmartesi ama ben hala karar veremedim ve hala dogru duzgun soyle magnete bastırtabilcegim resim yok elimde... soyle guzel bi elbise bisey giydiriyim yarın cekicem ve en gec pzrtesi vermem lazım. sanıyorum 3-4 gune geliyomus.. eger coklu istersem o senin dedigin 21i begendim bende, tekliye karar verirsem 1 ya da 3 numarayı vericem. sen karar verdin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?