2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

PANCEEEEEEEMMMMMM çok güzel olmuş canım yaa bayıldımm bizde yarın çektireceğiz ama duru yu nasıl zaptedeceğiz bilmiyorum 1 dk yerinde durmuyorrrr.. Poz verecekmi, endişeliyim..

Ya allah seni inandırsın canım gez gez böyle baharlık bir elbise bulamadım hep kısakol yada askılı dün bitane aldım ama bir ceket yada bolera bulamadım. Hayırlı olsun canım...

Canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum umarım en kısa zamanda toparlanır, keşke annen biraz daha kalsa sana yardımcı olsa zor bir durum allah yardımcın olsıun. Şu erkekler yokmu şu erkekler benim eşimde böyle bronşitten ciğerleri çüricek dr gitmedi....

sağol canımm
bize bu elbise hediye gelmişti bende aradım bulamadım doğum gününde bunu giydireyim diyorum güzel dimi:44:
bizimki fotoğraf meraklısı miray dedikçe makineye bakıp güldü tabi bizde arkada babasıyla şebeklik yaptık
canım çok şeker olmuş maşallah
pekte güzel poz vermiş cadı seni

teşekkür ederiz canımm

AHH CANM HİÇ SORMA YİNE HAMİLEYİM 3 AYLIK OLDUK NERDEYSE:s BÜYÜK Bİ KAZA KURBANIYIM:)

kaza mı
tabisiiii hep öle olur zaten
sağlıkla al kucağına balım

benimkide gangnam oynuyor iki elini birbirine geciriyor diz cokup zipliyor dediginiz gibi bu kizlar cok oynak ama geceler ful ayaktayiz:)bi cozum bulamadim yikayip yatiriyorum yine olmuyor

ayy evet aynısından bende de var,nisan cadısı bunlar

canım allah yardımcın olsun çok üzüldüm,acil şifalar diliyorum

pancemmmm bende istiyooom o fotolardan kendimce bişiler yapmaya çalıştım telefonda ama o kaa güsel olmadı kiii
bidee benim kızın saçları niee uzamıooo yaaaa(

Son düzenleme:

canımya ne güzel yapmışsın
bir ben şu neten anlamadım giti nasıl yaptın çok güzel olmu

canım çok güzel olmuşlar bence aynı stüdyo fotoğraf gibi
biz memlekete gidicez hem ordakilere veririz dedik hemde pastasına koydurcam minnoşumun
canım mirayda keldi hiç yoktu yeni çıktı saçları

pancem cok guzel bu resimler yaa ziiliye bakne de guzel poz vermis yerim onu

bayansu hrika yapmıssın valla studyo fotolarından neyi eksik o cerceveleri karakterleri netten mi indiriyosun hazır sablon halnde? bende bi bakayım. canım benim kızın da sacları cok cılız uzadı onleri gozune giriyo diye kestim bi kez hatta ama tuy gibi bende takıyorum kafaya kimisi de diyoki kazıt guclensin simdi kazıtmazsan bidaha hep gucsuz kalır?!!! benim de kazıtmak pek aklma yatmıyo ama ya sacları cılız kalırsa hakketten?

valla bence saç genetik bişi,eğer ince telliyse ve zayıf yapıdaysa kazıtsan da ince telli olacaktır o saç,yani bugüne kadar sadece kazıttığı için birdenbire gürleşen saç görmedim ben,inanmıyorum pek.Oğlumun bile kestiricem saçlarını hafiften,3 numaraya vurdur diyolar,dedim hayatta yapmam çok çirkin olur,ben şahsen kazıttıramam hele kızım olsa kestirmeyip toka takardım uzayınca oğlumun bayaa uzadı saçları hani kız olsa kenarından köşesinden toka takılcak kadar var yani,ama doğduğunda da saçlıydı oğlum benim yani demem o ki genetik bence,arkadaşlarımdan bazısının oğlunda daha yeni çıkıyo mesela saçlar ama kız olup da tokayla gezen de var ,benim oğlum hep saçlıydı,kazıttrımakla alakası yok bence

selam benım kızım da dogdugunda cok gur ve saclıydı yanı sımdı o kadar sacı yok saclrı dogumdan sonra dokuldu 6 aylıktı kel gıbı kalmıstı sımdıyse erkek cocugu gıbı keske uzasa uzamıyoda ısın tuhafı

serenayyyy kardesim allah yardimciniz olsun kolaylik versin insallah

çok geçmiş olsun allah acil şifa versin inşallah:26:

çok çok geçmiş olsun tatlım,en kısa zamanda şifa bulur eşin inşallah

Kizlar hepiniz cok saolun..bu disi cok takmistim cok sukur atlattik.

Serenayy canim cook gecmis olsun.rabbim acil sifalar versin.
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar, iyi dilekleriniz için. Moralim o kadar bozukken eşimle de tartıştık annem de dahil oldu malesef. Eşim çok agresifleşti elimden geldiğince ona destek olmama rağmen arkamdan anneme dediklerini duyunca şok oldum Allah sağlık versin kendimi yıprattım onun için üzülmekten ama yaptıklarımın değerini hiç bilmiyor kaç gündür tüm bakımıyla ilgileniyor giydir soydur ellerimle kahvaaltı yaptırıyor ilaçlarını içiriyordum hem de sabahın 6 sından uyanmışım zaten çınardan dolayı gece saat başı kalkıyorum. Anneme kendine hiç anlayış göstermediğimden yakınıyordu sonra al kızını götür dedi çok sinirlerim bozuldu.

Canım sıkma canını üzülmede bence eşin bunları kaldıramadığı için böyle söylemiştir. Benim eşimde aynıdır teşekkür edeceği yere tafra yapar ama zoruna gidiyor bence o yüzden ama boşuna demiyorlar iyi günde kötü günde diye sabret umarım herşey yoluna girer.

canım bence çok güzel olmuşşşş..

canım gerçekten çok hoş pozlar bunlar maşallah şirineye nede güzel poz vermiş :)
hakikaten sanki stüdyoda yapılmış gibi cnm çok güzel olmuş :)
demoşun dediği gibi canım eşine ağır gelmiş psikolojik bence yoksa şimdiye kadar böyle yaparmıydı yine dicem ama erkek milleti dilmi zora gelince kaç en kolay yol çünkü biraz sabır canım inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer

canımya ne güzel yapmışsın
bir ben şu neten anlamadım giti nasıl yaptın çok güzel olmu

kızlarcımmm çok teşekkür ederim,beğenmenize sevindim...
bu resimleri HTC evo telefonuna google store'dan indirdiğim programla yaptım..androit telefonlarda böyle fotoğraf programları bulmak mümkün..
elflada banada çok diyen olduda kazıtmammmmm

canım çok güzel olmuşlar bence aynı stüdyo fotoğraf gibi
biz memlekete gidicez hem ordakilere veririz dedik hemde pastasına koydurcam minnoşumun
canım mirayda keldi hiç yoktu yeni çıktı saçları

sağol canım
uzarrr uzamasınada anası biraz sabırsız,toka takmak istiyorummm

aynısından bende de var işte

ikiniz içinde çok zor bi dönem canım,insan ne diyeceğini bilemiyor..umarım kalıcı kırgınlıklar yaşamadan atlatırsınız,üzme kendini bebeğinle ilgilen
canım bence çok güzel olmuşşşş..

canım gerçekten çok hoş pozlar bunlar maşallah şirineye nede güzel poz vermiş :)

hakikaten sanki stüdyoda yapılmış gibi cnm çok güzel olmuş :)

thanks kızlar,öpüldünüz

Son düzenleme:
hepiniz çok sağolun kızlar
güzel hatıra oldu bize
yarın sabah memlekete uçuyoruz
1 ay kalıcam kısmetse arada girip yazdıklarınızı okurum ama yazamazsam merak etmeyin annemde internet yok çünkü
hepinzi kocaman öpüyorum
umarım bütün bebişlerin doğum günü mükemmel olur

canım boşver takma kafanı bence eşin başka şeylere kafayı yorup hırsının senden çıkartmıştır
şimdi sen ne kadar üzülüyorsan işten filan çıkartırlarmı diye eşim daha fazla üzülüyordur eskiden tek ikinizdiniz
şimdi çınarda var sorumluluklar artıyor bunalmıştır biraz sabırlı ol bu dönemde ne kadarda anlayış beklesende sonuçta erkek ne kadar anlayışlı olabilirki

canım hayırlı yolculuklar
inşallah çok güzel bir ay gecirirsin

canımcım hic ustune varma onun da smdi canı sıkkın oldugu icin nereye dalıcagnı sasırmıs durumda tahminimce... klasik erkek psikolojisi... su donemde kavga etmek size hayır getirmez..biliyorum cok zor olailiyo ama la havle cekip duymazdan gelmek ciddi krizleri onleyebiliyo. yerine gore tabiii.. gecicek bu zor gunler insallah. sen daha fazla yıpratma kendini cınarda etkilenir senin gergnlginden..

canım magnetlerden karar verdinmi

canım cerenin dogum gunu cmartesi ama ben hala karar veremedim ve hala dogru duzgun soyle magnete bastırtabilcegim resim yok elimde... soyle guzel bi elbise bisey giydiriyim yarın cekicem ve en gec pzrtesi vermem lazım. sanıyorum 3-4 gune geliyomus.. eger coklu istersem o senin dedigin 21i begendim bende, tekliye karar verirsem 1 ya da 3 numarayı vericem. sen karar verdin mi?

bende bi ablama falan danışayım dedimde ondan sonra ama 21in olma ihtimali yüksek fotolar çok küçük olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…