2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

valla çok zor canım şu aşılar falan üff ama napalım sağlık olsun da bu aşıdan sonra aşı yok heralde uzunca bir süre,
bizim temmuzdada var kan almalar falan yinee

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım.bebişler iyidir umArım ben okuyabildiğim kadar geçmişi okuyayım bir

Kan aldırmak çok kötü oluyor kuzum nasıl ağlamıştır kıyamamben.maşallah diyelim de nazar değmesin
Bizde dün doktorumuza gittik 11 kiloya 78 cm olmuşuz benim gibi uzun olacak oğlumda dün aşılarımızı olduk biz iki tane şimdilik sıkıntı yok ama iki hün sonra ateş yaparmış.
Doğum gününüzkutlu olsun canım..bu telaşlar tatlı telaşlar ne kadar yorulursak yorulalımyinede mutluoluyor insan.efe de kocaman olmuş oğlumun adaşı maşallah diyeyim

Canım çok geçmiş olsun tam annen geldi rahatladın dedik bu sefer eşin hastalanmış eşin şimdi bira daha iyidir umarım çınarda bir değişiklik var mı uyku düzeninde yemesinde onlar düzene girse çok rahatlayacaksınız bu arada eşinin söylediği sözlere takılma sinirlenince ve hastayken birbirimize neler söylemiyoruz ki değil mi

Günaydın kızlar
herkes nerelere gitmiş
vedalar başka topiğe gidenler
demoş ne oldu canım bizi yalnız bırakma
bende eskisi kadar giremiyorum kıza koşturma
birde gene eve taşıma telaşımız başladı alışveriş eksik tamamlama
gel arada özletme canım

Günaydın kızlar nasılsınız ya dün canım sıkıldı aklıma geldi bizim kızlara muzurluk yapim diye ama topiğe kimse girmedi ben sizlere çok alıştım istesemde uzak kalamamkiii..

Canım günaydın biyere gittiğim yok canım sıkıldı 1 nisan şakası yapayım dedimm.. Hayırlı olsun güle güle oturun canım darısı evi olmiyenların başına olsun inşallah... diyet nasıl gidiyorr..

Gözünaydın canım çok şükür herşey yolundaymı bizim aşılarımızda bu hafta..

Ooooo topikte yaprak dökümleri başlamış veda eden edene neler oluyor böyle yaz geldiya ondan mı oldu

Yok canım yok kimsenin döküldüğü falan yok..

Canım kusura bakma şaka yapacam diye kutlıyamadım iyiki doğmuşş oğluşun allah cümlemizin çocuğunu bağışlasın bahtı kaderi güzel olsun inşallahh...

Kiz bizi birakip nereye gidiyorsun ( yaz geldiya artik kimse durmaz evde..biz bi calisanlar gireriz..arada gel ama.bizi durudan mahrum birakma..cok opuyorum..

Canımmmm koca kadın oldum ama ruhum çocuk dermişimm nisan şakası yapayım dedimm ama topiğe kimse girmedi ben sizi bırakamamkii.. Ela cım nasıl ne yapıyor şu günlerde...

bende sızlerle vedalaşıyorum kendınıze ve bebeklerınıze ıyı bakın

Kızz nereye gidiyonn bırakmam valla ben nisan 1 şakası yaptım hatta doğum gününüzü bu yüzden kutlamadım ciddi olsun diye ama içim gitti valla pastada sofrada çok güzel görünüyor..

Son düzenleme:
Nasılsın canım sen benim gidecek olmamı sallamamışsın ama ... Eşinde düzelmiştir umarım .....

Günaydın kızlar nasılsınız ya dün canım sıkıldı aklıma geldi bizim kızlara muzurluk yapim diye ama topiğe kimse girmedi ben sizlere çok alıştım istesemde uzak kalamamkiii..

allah iyiliğini versin bende dedim noldu acaba valla üzüldüm
iyi dileklerin içinde teşekkür ederim allah sizlerede nasip etsin daha iyilerini canım
tatlı bir telaşa girdik 10 sene olacak evleneli çok istiyorduk evimiz olmasını inşallah huzurla rabim oturmayı nasip etsin
pazar günü gitik biraz süpürdük eşimle eşime diyorum şimdi biz ne kadar seviniyoruz ilerde kızlar begenmiyecek
rabim hepinizede nasip eder inşallah bizde kazasız belasız taşınırız miletin gözü içinde kaldı biz gitmeden başladılar hasetlerinden kudurmaya nazara çok inanıyorum rabim nazardan saklasın ben biri bişey alınca onun kadar sevinirim en yakınlarımız bile hayırlı olsun demedi diyende evden çok masrafı soruyor bende anlamadım mileti

eviniz hayirli olsun kizlarla mutlu mesut olursunuz insallah

kızlar cok moralim bozuk bu sabah ceren uyanınca altını degistirirken bacagında daire seklinde hafif kabarık bi kızarıklık gordum sanki sivrisinek ısırıgını kasırsın kabarırya aynı oyleydi baktım vucudunun baska yerlerinde yoktu sonra kahvaltısını ettirdim bi ellerini yıkıyım derken bi baktım kolundada cıkmıs ama kolundaki yuvarlak kırmızı bi cerceve gibi ortası beyaz kabarıklıkta yok ısırırsın dislerin izi kalır ya aynı oyle hemen soydum baktım bacagındaki yok olmus baska yerde de yok. aldım hemen giydirdim yakında sag oc. goturdum doktor bunun gul hastalıgı oldugunu romatizmal ya da bag dokularıyla alakalı oldugunu soyledi kortizonlu bi merhemverdi ama almadım ve de fakulte hastanesine goturmeniz lazım dedi bi pediatri uzmanı yada cocuk alerjisi uzmanı gormeli dedi panik oldum bu ne simdi. doktorunu aradım durumu anlattım bi gormem lazım dedi. uyuyo suanda ceren uyansın hemen goturcem bacagındakinde aklıma gelmedi ama kolunun resimlerini cektim. belkide doktora gidene kadar kaybolmus olcak. cerenin dilinde de zaman zaman daire seklinde bi leke cıkıyodu kucuk cıkıp zamanla buyuyodu ve 10 gun icinde de yok oluyodu doktor onun harita dil oldugunu soyledi onemsiz demisti ama muhtemelen o da bu durumla iliskili bisey. esimi aradım eger fakulte hastanesine gitmemiz gerekirse istanbula gidicez. cok canımsıkıldı umarım ciddi bi durum degildir dua edin benim icin

Nasılsın canım sen benim gidecek olmamı sallamamışsın ama ... Eşinde düzelmiştir umarım .....
Yok canım, ilk gördüğümde üzüldüm alıştık sana ama bırakıp gitmezsin geri gelirsin diye yorum yapmadım. Eşim kolu askıda ayrıca kortizon tedavisi görüyor üstüne ben de 3 gündür şiddetli gribim Neyseki annem yanımda manevi olarak da fiziksel olarak da çok yorgunum çınar da dişlerden huysuz idare ediyoruz annem haftasonu gidecek inşallah ben de düzelirim. Sorunlar hep üst üste geliyor Allah çaresiz dert vermesin

Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir hastalık değildir sıkma canını önce doktora götür, dualırım seninle Allah hiçbir bebeğimize çaresiz hastalık vermesin

Hayırlı olsun canım güle güle sağlıkla oturun evinizde

Canim okuunca kayitsiz kalamadim yazmak istedim.dilindeki lekeler benim oglumdada vardi doktorumuz 3 yasina kadar gecer demisti gercektende gecti..bunu takma kafana pek..kol ve bacagindaki de sanirim gecici bi olay..bebekken oglumun kolunda cikmisti dr atopik egzama demisti kortizonlu bi merhem vermosti gecti ve bi daha tekrarlamadi.ayni anlattigin gibi etrafi kirmizi ortasi beyaz pul pul ici..uzulme sen cilt yapisi alerjiktir.oglumu hala bi sinek isirsa davul gibi siser gecmek bilmwz..muhtemelen gecici bi durum..ama yinede kendi doktoru bi gorsun icin rahatlasin canim..

Canım gönülden söylüyorum hayırlı uğurlu olsun inş.. Hayatta hasitliğim yoktur haa imrenme dersen o tabi var derimki inşallah ilerde bizimde olur buda normal sanırım.. Canım eve girmeden bi dua okut hocada falan o dediğin insanlardan benim çevremdede çok malesef bizim evimiz yok ama karı koca çalışıyoruz diye bizi milyarder sanıyorlar öyle bilsinler ama borç içinde yüzüyoruz malesef herşey dışardan göründüğü gibi değil ama bunada şükür allah herkesin niyetine göre versin ben bunu derim..

araniza yeni katilmama ragmen ben bile cok uzulmustum gitmenize kizim arkadassiz kalcakti:)

Teşekkür ederim canımm...

Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsınız.. Keşke annen biraz daha kalsa ikna edemezmisin zor bir durum allah yardımcın olsun..

Çok geçmiş olsun canım hemen karamsarlığa kapılma inşallah ciddi birşey değildir.. Ya sanırım baharında etkisi var annem dahil çevremde kaç kişi gördüm böyle alerji olan kaynımın kızıda olmuş ama dr ne demiş bilemiyorum...

kızlar aşımızı olduk geldik,kızamık ,su çiçeği,ıvır zıvır bi sürü aşı saydı hemşire,1 koldan 2 bacaktan 3 aşı yaptı,1 hafta 10 gün ateini ve deri döküntüsünü kontrol et dedi,hafif burun akıntısı olabilir,hafif döküntü olabilir eğer döküntü çok olursa getir dedi,hem su çiçeği hem kızamık ikisi birden ağır tabi,sanırım o hastalıkların belirtileri olabilirmiş hafif derecede

canım hemen panik yapma,bu sağlık ocakları da bazen abartıyolar,bi doktoruna göster bakalım ne dicek?Bence alerjik olbilir,güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…