Nasılsınız umarım bebişler ve anneleri iyidir..
Kızlar bu topik çok sessizleşti ben sıkıldım tebdili mekanda ferahlık vardır ben mart ayı anneleri topiğine takılacam artık.. Bebişlerinizle birlikte sağlıklı günler dilerimm.... arada takılırım belkii buraya..
Canım günaydın biyere gittiğim yok canım sıkıldı 1 nisan şakası yapayım dedimm.. Hayırlı olsun güle güle oturun canım darısı evi olmiyenların başına olsun inşallah... diyet nasıl gidiyorr..
Gözünaydın canım çok şükür herşey yolundaymı bizim aşılarımızda bu hafta..
Yok canım yok kimsenin döküldüğü falan yok..
Canım kusura bakma şaka yapacam diye kutlıyamadım iyiki doğmuşş oğluşunallah cümlemizin çocuğunu bağışlasın bahtı kaderi güzel olsun inşallahh...
Canımmmm koca kadın oldum ama ruhum çocuk dermişimm nisan şakası yapayım dedimm ama topiğe kimse girmediben sizi bırakamamkii.. Ela cım nasıl ne yapıyor şu günlerde...
Kızz nereye gidiyonn bırakmam valla ben nisan 1 şakası yaptım hatta doğum gününüzü bu yüzden kutlamadım ciddi olsun diye ama içim gitti valla pastada sofrada çok güzel görünüyor..
kızlar aşımızı olduk geldik,kızamık ,su çiçeği,ıvır zıvır bi sürü aşı saydı hemşire,1 koldan 2 bacaktan 3 aşı yaptı,1 hafta 10 gün ateini ve deri döküntüsünü kontrol et dedi,hafif burun akıntısı olabilir,hafif döküntü olabilir eğer döküntü çok olursa getir dedi,hem su çiçeği hem kızamık ikisi birden ağır tabi,sanırım o hastalıkların belirtileri olabilirmiş hafif derecede
kızlar merhaba bayadır giremedim foruma ,sonra şifremi unuttum vesaire derken ancak girmek nasip oldu sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım pek fazla inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyidir açıkcası ben bu giremediğim süre içinde hastalıklarla çk uğraştım,ateşli günler dişler derken bayağ skıntılı geçti günlerim tam attlattım yaza girmeden hasta olmasak derken bu sefer soğukalgınlığı geçiriyo çk şükür ateş yok ama öksürük burun akıntısı derken bu sefer bronşit olur diye korktm,bu arada benim oğlumdda kırmızı daire şeklinde şeyler çıktı önce bacakarında sonra kolunda ama bugüm daha iyi sönmüşler gibi alerjk bişi olabilir gibi geldi devam ederse bende yarın götürürüm ama panik yapma derim bende genede için rahat edecekse götür muhakkak druna istersen.
Ayyy demos alemsin valla..ama iyiki sakaymis gercekten uzulurdum.hatta bisidicemde yazdi moralim bozulmustu ne oluyo diye..bir burda dertlerimizi sikintilarimizi paylasiyoz.sakin gitmeyin..
Elayi sormussun bu sabah 6 ya kadar gozumu kirpmadim.uyumuyo burun tikanmis.heralde hava degisikliginden oldu.ya da dis sikintisimi bilmiyorum.cok huysuz..rabbim baska dert vermesin..
Eflada canim ins ciddi bisey degildir.benim kizda 2gune bir alerji oluyo.travazol suruyom geciyo.alistim takmiyorum ben artik.herseyi sorun yapa yapa ben hasta olcam yakinda.zaten eridim..rabbim sifa versin..
Canım ela da aynı çınar gibi gece çok uyanıyor, dikkat et kendine ben çok hastalanır oldum her tarafım fıtık doldu bu hava da evde otururken grip oldum uykusuzluk yıpratıyor, 2 gün önce çınar da bütün gece ağlayarak uyanıp susmuyordu üstelik gribe yakalandığım ilk gündü çok yoruldum neyseki annem yanımda yemek filan yapıyorAyyy demos alemsin valla..ama iyiki sakaymis gercekten uzulurdum.hatta bisidicemde yazdi moralim bozulmustu ne oluyo diye..bir burda dertlerimizi sikintilarimizi paylasiyoz.sakin gitmeyin..
Elayi sormussun bu sabah 6 ya kadar gozumu kirpmadim.uyumuyo burun tikanmis.heralde hava degisikliginden oldu.ya da dis sikintisimi bilmiyorum.cok huysuz..rabbim baska dert vermesin..
Eflada canim ins ciddi bisey degildir.benim kizda 2gune bir alerji oluyo.travazol suruyom geciyo.alistim takmiyorum ben artik.herseyi sorun yapa yapa ben hasta olcam yakinda.zaten eridim..rabbim sifa versin..
Şimdiden durunun doğum günü kutlu olsun canım nice mutlu yıllar dilerim, inşallah ileride istediğin gibi kalabalık doğum günleri kutlarsınız, bizimkine daha 1 ay varAyyyyyy kızlar çok heycanlıyım yaa yarın doğum güzümüz geçen yıl bugün şu saatlerde sancılanıyordum biryandan da saç boyatıp kaş alıyordumama normal doğum kısmet olmadı malesef yinede çok şükür kızım sağ salimm doğdu.. Umarım güzel geçer ama evim çok küçük olduğu için görümcemi bile çağıramicam kuzenlerimde sitem etti ama yapacak birşey yok bende isterdim kalabalık doğum günü yapmayı daaa olmuyor iştee..
teşekkürederim canımeviniz hayirli olsun kizlarla mutlu mesut olursunuz insallah
inşallah bir sorun çıkmaz canımkızlar cok moralim bozuk bu sabah ceren uyanınca altını degistirirken bacagında daire seklinde hafif kabarık bi kızarıklık gordum sanki sivrisinek ısırıgını kasırsın kabarırya aynı oyleydi baktım vucudunun baska yerlerinde yoktu sonra kahvaltısını ettirdim bi ellerini yıkıyım derken bi baktım kolundada cıkmıs ama kolundaki yuvarlak kırmızı bi cerceve gibi ortası beyaz kabarıklıkta yok ısırırsın dislerin izi kalır ya aynı oyle hemen soydum baktım bacagındaki yok olmus baska yerde de yok. aldım hemen giydirdim yakında sag oc. goturdum doktor bunun gul hastalıgı oldugunu romatizmal ya da bag dokularıyla alakalı oldugunu soyledi kortizonlu bi merhemverdi ama almadım ve de fakulte hastanesine goturmeniz lazım dedi bi pediatri uzmanı yada cocuk alerjisi uzmanı gormeli dedipanik oldum bu ne simdi. doktorunu aradım durumu anlattım bi gormem lazım dedi. uyuyo suanda ceren uyansın hemen goturcem bacagındakinde aklıma gelmedi ama kolunun resimlerini cektim. belkide doktora gidene kadar kaybolmus olcak. cerenin dilinde de zaman zaman daire seklinde bi leke cıkıyodu kucuk cıkıp zamanla buyuyodu ve 10 gun icinde de yok oluyodu doktor onun harita dil oldugunu soyledi onemsiz demisti ama muhtemelen o da bu durumla iliskili bisey. esimi aradım eger fakulte hastanesine gitmemiz gerekirse istanbula gidicez. cok canımsıkıldı umarım ciddi bi durum degildir dua edin benim icin
çok teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım güle güle sağlıkla oturun evinizde
Kızlar pazar günü tarlaya gittik uzun zamandan sonra biz iş yaparken duru toprak yedi iki defa bişey olurmu sizcee ödüm koptu dizanteri olur diyeeee.. Ama var ya 4 5 saat kaldık hiç sesi çıkmadı yuvarlanıp durdu bütün gün benim kızım sokak kızı olacak sanırım yaz gelince.. :)))))))))
Ayyyyyy kızlar çok heycanlıyım yaa yarın doğum güzümüz geçen yıl bugün şu saatlerde sancılanıyordum biryandan da saç boyatıp kaş alıyordumama normal doğum kısmet olmadı malesef yinede çok şükür kızım sağ salimm doğdu.. Umarım güzel geçer ama evim çok küçük olduğu için görümcemi bile çağıramicam kuzenlerimde sitem etti ama yapacak birşey yok bende isterdim kalabalık doğum günü yapmayı daaa olmuyor iştee..
bende kızmıştım haiinnnn bizi bırakıp gidiyor diyeNasılsın canım sen benim gidecek olmamı sallamamışsın ama... Eşinde düzelmiştir umarım .....
canım güle güle hayırlısıyla mutlu mesut oturun evinizde inşallah aman ya şu insanları anlamıyorum hiç zatenallah iyiliğini versin bende dedim noldu acaba valla üzüldüm
iyi dileklerin içinde teşekkür ederim allah sizlerede nasip etsin daha iyilerini canım
tatlı bir telaşa girdik 10 sene olacak evleneli çok istiyorduk evimiz olmasını inşallah huzurla rabim oturmayı nasip etsin
pazar günü gitik biraz süpürdük eşimle eşime diyorum şimdi biz ne kadar seviniyoruz ilerde kızlar begenmiyecek
rabim hepinizede nasip eder inşallah bizde kazasız belasız taşınırız miletin gözü içinde kaldı biz gitmeden başladılar hasetlerinden kudurmaya nazara çok inanıyorum rabim nazardan saklasın ben biri bişey alınca onun kadar sevinirim en yakınlarımız bile hayırlı olsun demedi diyende evden çok masrafı soruyor bende anlamadım mileti
geçmiş olsun canım inş geçici birşeydir cerenin hiç bişeyi yoktur umarımkızlar cok moralim bozuk bu sabah ceren uyanınca altını degistirirken bacagında daire seklinde hafif kabarık bi kızarıklık gordum sanki sivrisinek ısırıgını kasırsın kabarırya aynı oyleydi baktım vucudunun baska yerlerinde yoktu sonra kahvaltısını ettirdim bi ellerini yıkıyım derken bi baktım kolundada cıkmıs ama kolundaki yuvarlak kırmızı bi cerceve gibi ortası beyaz kabarıklıkta yok ısırırsın dislerin izi kalır ya aynı oyle hemen soydum baktım bacagındaki yok olmus baska yerde de yok. aldım hemen giydirdim yakında sag oc. goturdum doktor bunun gul hastalıgı oldugunu romatizmal ya da bag dokularıyla alakalı oldugunu soyledi kortizonlu bi merhemverdi ama almadım ve de fakulte hastanesine goturmeniz lazım dedi bi pediatri uzmanı yada cocuk alerjisi uzmanı gormeli dedipanik oldum bu ne simdi. doktorunu aradım durumu anlattım bi gormem lazım dedi. uyuyo suanda ceren uyansın hemen goturcem bacagındakinde aklıma gelmedi ama kolunun resimlerini cektim. belkide doktora gidene kadar kaybolmus olcak. cerenin dilinde de zaman zaman daire seklinde bi leke cıkıyodu kucuk cıkıp zamanla buyuyodu ve 10 gun icinde de yok oluyodu doktor onun harita dil oldugunu soyledi onemsiz demisti ama muhtemelen o da bu durumla iliskili bisey. esimi aradım eger fakulte hastanesine gitmemiz gerekirse istanbula gidicez. cok canımsıkıldı umarım ciddi bi durum degildir dua edin benim icin
Geçmiş olsun canım, inşallah ciddi bir hastalık değildir sıkma canını önce doktora götür, dualırım seninle Allah hiçbir bebeğimize çaresiz hastalık vermesin
Canim okuunca kayitsiz kalamadim yazmak istedim.dilindeki lekeler benim oglumdada vardi doktorumuz 3 yasina kadar gecer demisti gercektende gecti..bunu takma kafana pek..kol ve bacagindaki de sanirim gecici bi olay..bebekken oglumun kolunda cikmisti dr atopik egzama demisti kortizonlu bi merhem vermosti gecti ve bi daha tekrarlamadi.ayni anlattigin gibi etrafi kirmizi ortasi beyaz pul pul ici..uzulme sen cilt yapisi alerjiktir.oglumu hala bi sinek isirsa davul gibi siser gecmek bilmwz..muhtemelen gecici bi durum..ama yinede kendi doktoru bi gorsun icin rahatlasin canim..
Canım gönülden söylüyorum hayırlı uğurlu olsun inş.. Hayatta hasitliğim yoktur haa imrenme dersen o tabi var derimki inşallah ilerde bizimde olur buda normal sanırım.. Canım eve girmeden bi dua okut hocada falan o dediğin insanlardan benim çevremdede çok malesef bizim evimiz yok ama karı koca çalışıyoruz diye bizi milyarder sanıyorlar öyle bilsinler ama borç içinde yüzüyoruz malesef herşey dışardan göründüğü gibi değil ama bunada şükür allah herkesin niyetine göre versin ben bunu derim..
Teşekkür ederim canımm...
Geçmiş olsun umarım en kısa zamanda toparlanırsınız.. Keşke annen biraz daha kalsa ikna edemezmisin zor bir durum allah yardımcın olsun..
Çok geçmiş olsun canım hemen karamsarlığa kapılma inşallah ciddi birşey değildir.. Ya sanırım baharında etkisi var annem dahil çevremde kaç kişi gördüm böyle alerji olan kaynımın kızıda olmuş ama dr ne demiş bilemiyorum...
canım hemen panik yapma,bu sağlık ocakları da bazen abartıyolar,bi doktoruna göster bakalım ne dicek?Bence alerjik olbilir,güzel haberlerini bekliyoruz
kızlar merhaba bayadır giremedim foruma ,sonra şifremi unuttum vesaire derken ancak girmek nasip oldu sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım pek fazla inşallah hepiniz ve bebekleriniz iyidir açıkcası ben bu giremediğim süre içinde hastalıklarla çk uğraştım,ateşli günler dişler derken bayağ skıntılı geçti günlerim tam attlattım yaza girmeden hasta olmasak derken bu sefer soğukalgınlığı geçiriyo çk şükür ateş yok ama öksürük burun akıntısı derken bu sefer bronşit olur diye korktm,bu arada benim oğlumdda kırmızı daire şeklinde şeyler çıktı önce bacakarında sonra kolunda ama bugüm daha iyi sönmüşler gibi alerjk bişi olabilir gibi geldi devam ederse bende yarın götürürüm ama panik yapma derim bende genede için rahat edecekse götür muhakkak druna istersen.
Ayyy demos alemsin valla..ama iyiki sakaymis gercekten uzulurdum.hatta bisidicemde yazdi moralim bozulmustu ne oluyo diye..bir burda dertlerimizi sikintilarimizi paylasiyoz.sakin gitmeyin..
bende kızmıştım haiinnnn bizi bırakıp gidiyor diye
canım güle güle hayırlısıyla mutlu mesut oturun evinizde inşallah aman ya şu insanları anlamıyorum hiç zaten
geçmiş olsun canım inş geçici birşeydir cerenin hiç bişeyi yoktur umarım
teşekkürederim canım
inşallah bir sorun çıkmaz canım
yediği birşeyde dokunmuş olabilir uzman bir doktora götür için rahat etsin
çok teşekkür ederim canım
oh valla bende bugün annemlere götürdüm ahseni
eşim 2 tane tavuk 1 horoz almış annemlerin bahçeye koyduk yumurtası için kızları taze yumurta yesin diye
ahsen sabahtan beri üüüüü diyip duruyor horzun taklitini yapıyoren iyisi toprakta oynaması ahsen biraz korktu
ağaçlara annem uzatıyor eli değince korktu
hadi bakalım duru hanımında doğum günü geldi bizimkine nerdeyse 20 gün var
bizde öyle büyük bir şey yapmayız heralde bakalım kısmet
kızlar hepinize desteginiz icin tesekkur ediyorum. cok sukur doktorumuz rahatlattı bizi o doktorun soylediklerini unut tamamen dedi. alerjikmis. zaten beyaz tenli oldugu icin alerjiye yatkınmıs ve baharla iliskili olabilir dedi. bi alerji surubu verdi 10 gun kullancaz eger kızarıklıklar artarsa diye de bi merhem verdi. nasıl rahatlaım anlatamam valla o sag oc. doktoruna gidip kavga edesim geldi bana oyle bi tablo cizdiki yok kortizonlu ilaclar yok fakulte hastaneleri zart zurt! valla eve gelirken aglaya aglaya geldim insanın aklına hersey geliyo bu kotu hastalık cocuk filan tanımıyo Allah korusun bebeklerimizi! neyse iste doktordan cıkınca kus gibi oldum hava da guzeldi biraz carsıda gezdik cerenin meyve purelerinden almıstım yanıma onuda parkta yedirdim hepsini 2 dk da yedi. ne tukurdu ne bisey herhalde ben bu yaz bol bol parkta yedircem cerenehe bu arada dr. bir yas kontrolumuzude yaptı tabii...9.200 kg olmusuz boyumuz 76 cm. gayet iyi dedi. ben kiloyu maks. 9 olmustur diyodum +200gr bonus oldu ona sevindim bi de. kulak deldirmeyi de sordum steril bi ortamda yaptır hic bi sakıncası yok dedi... simdi cevaplarınızı yazıyorum:
oncelikle demos :) demoscum o ben gidiyorum mesajını cok dar zamanda okudum cevap yazamadım ama ne yalan soyliyim icim gitti yani uzuldum bi de icimden diyorum ne de guzel iki cumleyle satıvermis bizi diye :) neyseki sakaymıs ilahi demoossdogum gnunuz de simdiden kutlu olsun nice mutlu yaslara... resim cek bizede goster dogum gunu kızını
ahsenim: eviniz hayorlı olsun cnm biran once tasınma islerini hallet misler gibi otur evinde kimseyede aldırma haset insan cok bu devirde duanı oku eve girip cıkarken, bi de kapının ustune bi yerlere ayetel kursi sıkıstır. Allah kem gozlerden korusun sizi. he bi de tavuklarınız da hayırlı olsun horozunuzda...
bisidicem: onecelikle efenin dogum gunu kutu olsun resimler harika gorunuyo. ama demos saka yaptı iyi hos da sen ciddi ciddi gittinmi yoksa?!
Canım ela da aynı çınar gibi gece çok uyanıyor, dikkat et kendine ben çok hastalanır oldum her tarafım fıtık doldu bu hava da evde otururken grip oldum uykusuzluk yıpratıyor, 2 gün önce çınar da bütün gece ağlayarak uyanıp susmuyordu üstelik gribe yakalandığım ilk gündü çok yoruldum neyseki annem yanımda yemek filan yapıyor
kızlar hepinize desteginiz icin tesekkur ediyorum. cok sukur doktorumuz rahatlattı bizi o doktorun soylediklerini unut tamamen dedi. alerjikmis. zaten beyaz tenli oldugu icin alerjiye yatkınmıs ve baharla iliskili olabilir dedi. bi alerji surubu verdi 10 gun kullancaz eger kızarıklıklar artarsa diye de bi merhem verdi. nasıl rahatlaım anlatamam valla o sag oc. doktoruna gidip kavga edesim geldi bana oyle bi tablo cizdiki yok kortizonlu ilaclar yok fakulte hastaneleri zart zurt! valla eve gelirken aglaya aglaya geldim insanın aklına hersey geliyo bu kotu hastalık cocuk filan tanımıyo Allah korusun bebeklerimizi! neyse iste doktordan cıkınca kus gibi oldum hava da guzeldi biraz carsıda gezdik cerenin meyve purelerinden almıstım yanıma onuda parkta yedirdim hepsini 2 dk da yedi. ne tukurdu ne bisey herhalde ben bu yaz bol bol parkta yedircem cerenehe bu arada dr. bir yas kontrolumuzude yaptı tabii...9.200 kg olmusuz boyumuz 76 cm. gayet iyi dedi. ben kiloyu maks. 9 olmustur diyodum +200gr bonus oldu ona sevindim bi de. kulak deldirmeyi de sordum steril bi ortamda yaptır hic bi sakıncası yok dedi... simdi cevaplarınızı yazıyorum:
oncelikle demos :) demoscum o ben gidiyorum mesajını cok dar zamanda okudum cevap yazamadım ama ne yalan soyliyim icim gitti yani uzuldum bi de icimden diyorum ne de guzel iki cumleyle satıvermis bizi diye :) neyseki sakaymıs ilahi demoossdogum gnunuz de simdiden kutlu olsun nice mutlu yaslara... resim cek bizede goster dogum gunu kızını
ahsenim: eviniz hayorlı olsun cnm biran once tasınma islerini hallet misler gibi otur evinde kimseyede aldırma haset insan cok bu devirde duanı oku eve girip cıkarken, bi de kapının ustune bi yerlere ayetel kursi sıkıstır. Allah kem gozlerden korusun sizi. he bi de tavuklarınız da hayırlı olsun horozunuzda...
bisidicem: onecelikle efenin dogum gunu kutu olsun resimler harika gorunuyo. ama demos saka yaptı iyi hos da sen ciddi ciddi gittinmi yoksa?!
Günaydın canım, fotolarınızı bekliyoruz, durunun 1. yaşı hayırlı uğurlu olsun.Kolay gelsin sen de çok yoruluyorsun vücut direncimiz düşüyorGünaydın kızlar nasılsınız bakimmmm..
Hayatımın anlamı gözümün nuru 1 yaşında:119: :119: :119: Allahım isteyen herkese nasip etsin yoklulklarını göstermesin.
KIzlarr gece 3,30 da uyudum öldüm öldüm yaaa evi temizledim hafta sonu yapamamıştım tarlaya gittik biraz zaten alışkın değilim onun yorgunluğunu atamadan üstüne derin temizlik duru hanımda 6 da hortladıı. Üşünmüşüm sanırım afedersiniz sabah tuvalatten çıkamadım umarım hastalanmam böyle bir günde...
Ben de uymak istiyorum ama öksürmekten uyuyamıyorum hastalık çok fena birşey. Canım bundan 1 ay kadar önce siz de üşütmüştünüz ahsende rahatsızlanmıştı şurup kullandınız mı çınarda öksürük var acaba doktora götürsem migünaydın kızlar
çok uykum var uyuyasım var yani imkansız bir şey istiyorum
Ben de bazen çok sinirli oluyorum uykusuzluk ve sorunlar üst üste geliyor. Erkekler çok duyarsızmı desem düz mantıklı mı onlara göre hava hoş, benim eşim de ya duymamazlıktan gelir mışıl mışıl uyur ya da başka odaya geçer uyur nasıl olsa ben varım sonra da bana der ki bebekler hep böyledir sanki çok bebek büyütmüş. Annem yanımdaydı o bile çınarın gece uyanmaları ve sabahın köründen uyanmasından yorgun düştü zaten hafta sonu gidiyor artık yine başbaşayız bu arada ben gittikçe eriyorum yemek yesem de kilo veriyorum sonra da hastalanıyorum. Allah yardımcımız olsun bir tek Allaha sığınıyorum artıkAy serensy hakkaten topikte bir ikimiz uyumuyoruz. .cinar bir ela iki valla..bizde de devamli oldu bu uyku sorunu ve halada devam ediyor.be zaman biter allah bilir..ama dedigin gibi bende bittim.birde ben cok agresifim uykumu alamadigimda.gece mesela esimle kavga ettik elaya bagirdim cagirdim uyumuyo diye..agliyorum bir yandan.gercekten cok yipratti uykusuzluk..verimli olamiyorum.hergun agrikesici aliyorum bas agrisi icin..ya yemin dun siyiracaktim.1de yataga girdim zaten yatmamla elanin uyanmasi bir oldu ve hic uyumadan sabah 6 ettim..esimle namazdan sonra kavga ettik.bana allah belani versin deyip odayi terketti ve diger odada gitti misil misil uyudu..bide bana diyor cocuk senin elinden ne cekiyor..sen annesin uyumayiver 1 gece (!) Ela bir gece uyumadi sanki..bunlari duyunca cok uzuldum..bende kizdan hirsimi aliyorum.yazik oda boynuma sarilip elimi tutuyor..sonrada uzuluyorum niye kizdim diye..ama insan kontrol edemiyor o anda kendini..kafam davul gibiydi sabah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?