2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar
bugün hava güneşli gibi şimdilik
şöyle saatlerce mağaza gezesim var ama
ahsenle en fazla 1 saat olur heralde bir şansımızı deniyelim önce kahvaltı yapayımda sonrası allah kerim
öpüldünüz hepin,ze iyi hafta sonları görüşürüz

Dogum gunleri baslamis gecen sene petunyapet sanirim bugun dogurmustu.bi sene gecmis ne çabuk.oglum 4 nisan dogumlu yaklasik bir aydir yuruyor 4 disi var ve 10.400 gr .ve kansizmis malesef.emiyor sutumde iyi cok sukur.ben hamile kalmadan onceki kilomun 2.5 kilo altina dustum.sizler ve bebisleriniz umarim iyisinizdir?

Dogum gunleri baslamis gecen sene petunyapet sanirim bugun dogurmustu.bi sene gecmis ne çabuk.oglum 4 nisan dogumlu yaklasik bir aydir yuruyor 4 disi var ve 10.400 gr .ve kansizmis malesef.emiyor sutumde iyi cok sukur.ben hamile kalmadan onceki kilomun 2.5 kilo altina dustum.sizler ve bebisleriniz umarim iyisinizdir?Bebeklerinizin kilosu nasil?

gunaydın

d.gunumuz 2 nisan ama hafta sonu olsun dıye bugun kutlaycaz acayıp bi his bu oğlumun d.gununu kutlucam

hazırlıklara başlıyorum bakalım akaşma kutlucaz resımlerını koyarım

gunaydın

d.gunumuz 2 nisan ama hafta sonu olsun dıye bugun kutlaycaz acayıp bi his bu oğlumun d.gununu kutlucam

öylemi ahmet efenin dogum gününü bizde kulayalım o zaman.nice yıllara rabbbim uzun ömürler versin....

gunaydın

dogum gününüz şimdiden kutlu olsun canım

bu arada kolay gelsin fotoları bekliyorum

Havalar 2 gündür düzeldi ya tam dışarı çıkalım dedik çok fena grip oldum hem de evde oturarak gelen giden de yoktu bulaşsın ama son günlerde yaşadığım stres ve çınarın gece uyanmaları artınca bağışıklık sistemim bozuldu tabi, diş mi çıkaracak anlamadım 40 dk en uzun uykusu gece de gündüz de ağlayarak kalkıyor her diş çıkarmamız bir olay oluyor.

doğum gunu pastamız ahh tepedeki güllere öldüm başkakoycak yer bulmamışlar ama çok lezzetlıydı ımkan olsada bırlikte yeseydık
kızlar buda masam yemek menüsü yaptık su böreği çorba tavuk pilav yaprak sarma salata
buda halasının hedıye beyaz atlı prens oldu oğlum d. gunu sonrası ıyıce ustu başı dağılmış vazıyette

okadar telaşlı olduki masada pastanın başında oğluu çekemedım ailece var oda herkes küçücük bide çok kişi çağırsaymışız ne olurmuş bilemıyorum

Mutlu yıllar Ahmet efeye, menü de güzel görünüyor eline sağlık canım, büyüdükçe doğum günleri kalabalıklaşacaktır zaten

canım tekrar dogum gününüz kutlu olsun
efe de masada harika görünüyor
valla siz eglendikten sonra kalabalık olmuş olmamış önemlidegil
güzel gecmesine sevindim büyüdülerde dogum günüde kutluyoruz

Mutlu yıllar Ahmet efeye, menü de güzel görünüyor eline sağlık canım, büyüdükçe doğum günleri kalabalıklaşacaktır zaten

sağolun kızlar

hayatmda ilk defa yaşadığım değişik bı duygu rabbım isteyen herkeze yaşatsın

Nasılsınız umarım bebişler ve anneleri iyidir..

Kızlar bu topik çok sessizleşti ben sıkıldım tebdili mekanda ferahlık vardır ben mart ayı anneleri topiğine takılacam artık.. Bebişlerinizle birlikte sağlıklı günler dilerimm.... arada takılırım belkii buraya..

Son düzenleme:

Kiz bizi birakip nereye gidiyorsun ( yaz geldiya artik kimse durmaz evde..biz bi calisanlar gireriz..arada gel ama.bizi durudan mahrum birakma..cok opuyorum..

kızlar oğlumun doktor kontrolü vardı,11.5 kg 78 cm olmuşuz,kan ve idrar tahlili de yapıldı tarama amaçlı ama daha sonuçları almadım,her şey yolunda şükür,demir damlasına tahlile göre karar vericek doktorumuz,yarın da aşımız var,napçaz bakalım,kan alırken yıırttı ortalığı resmen:18:

bence de topigin sessizlesmesi havalardan dolayidir.nisan anneleri bence dagilmayin degisik aktivitelerle onerilerle toparlayabiliriZ burayi zaten kac kisiyiz ki surda hem yeni alisiyorduk biZ

kiyamam ben ona ama sagliklari icin aglayacaklar artik biraz.biz kafamiza gore biraktik kan ve d vitamini damlasini bakalim kontrolde azar yeriz belki:)

kiyamam ben ona ama sagliklari icin aglayacaklar artik biraz.biz kafamiza gore biraktik kan ve d vitamini damlasini bakalim kontrolde azar yeriz belki:)
Biz 9. ayda kan damlasını doktorun önerisiyle bıraktık d vitamine devam ediyoruz ama sıkıldık artık ondan da artık zorla veriyorum

Aşılar zor kolay gelsin canım, en son 6. ay aşımızda çok huzursuzlanmıştı ve ateşlenmişti oğlum, inşallah kolay atlatırsınız büyüdükçe daha çok direniyorlar bakalım 1 ay sonra biz ne yapacağız aşıda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…