2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kız ben bu duruyu yerim tam afacan olmuş
ama annesi doğum günü kıyafetiiniz çok güzelmiş tam prenses olmuş dogumgünü kızımız
kocaman bir maşallah
bende koyuyorum canım arkadaşlar nazar değer diye korkuyorlar heralde

Teşekkür ederiz teyzesi valla çok aradım gerçekten ,
söylemiştim tam mevsim değişikliği burasıda küçük bir yer son gün bunu buldum...

Ayyy ahsenn hiç sorma hiççç başedemiyorum bizim evin karşısında okul var 23 nisan provaları yaılıyormuş gamgam çalınca bizimki elini uztıp anneme ıhhhh ıhhhh diyormuş çocukların yanına gitmek istiyor..

Helede kedinin arkasından möööö möö diye koşuşu var ölürsün gülmekten..

Doğum günü işi ne oldu yapacaksın deilmi yaa ilk yaş günü ufakta olsa kutlama yapın inan ben görümcemi bile çağıramadım ev küçük diye herkess sitem etti aile çok geniş içim burkuldu ama olsun yinede yaptık eşimde yookk ( az dediğim 19 kişiydik ama güzel geçti duru herzamanki gibi yerinde durmadı..

Buda duru tarlada çalışırkenn 5 6 saat hiç sesi çıkmadı toprak yemişşş bideeee son anda fark etimm. :))))))

aile arasında kutlarız canım
ama öyle büyük bir kutlama olmaz evi görsen
çoğu şeyi kaldırdım koltuklarında yüzleri değişecek
şevvalin odası boyanmaya gidecek yakında oturacak bir şey bulamıyacaz
yoksa yaparım erinmekdegil ev müsait değil belki pastamızı alıp annemde yaparız kısmet o yüzden net bir şey diyemiyorum yoksa bende çok istiyorum

ben kaçıyorum demet şevval gelmek üzere kalkıp yemek yapıyım yarın görüşürüz senin mesai biter artık

İlahii ahsenn hiç gülesim yoktu tiksindi demek duru ya ne demeli nasıl tepelendi nasıll yuvarlandı yuvarlanmakla kalmayıp yedii kız benim duru sizin kızların yanında erkek gibi duruyor ha hareketleri karşılaştırıyom da hiç kibarlık yok.. gerçi anasıda öğlee..

Ne yapann eliff nasııllllll.. senle ben varızz...
yazmışsın bende tam çıkmışım cnm güneş vardı bi çıkalım biraz dedim çıktık biraz oturduk güneşte derken güneş gitti üşüdüm kaçtık geldik eve bi baktım ne güzel kaynatmışınız kızlar iyiki varsınız yaaaaa
canım çok yakışmış duruya elbisesi zaten bayılıyom durunun kıvır saçlarına :)
bi yaz gelsin cnm ben anca gece girerim herlde buraya atıcam kendimi dışarıya zaten elifede güneş lazım
ekle ekle hoşuma gidiyo benim böyle bakmak şu boyut büyük geliyo durumu olmasa bende bol bol paylaşıcam ama uğraşamıyom zor geliyo
sizin oraya domatesler tazecik mevsimide gelmiştir ama burası hormonmu var ne var belli değil ben kullanmıyom daha sen bana bi kaç kilo yollasana kabak derken bal kabağı diyosun dimi
ohh iyi yapmışsın bide demoşun dediği gibi yüzünüde göreydik aama ben koymuştum
ahsen ne güzel saçlarını toplatıyo elife bi tokayı zor takıyorum

havalar burda da serin,haftasonu ısınsa da ben de oğluşumu çimlere atsam şöyle :))

yerim ben onun dişlerini oh iyi yapmışsın canım temiz hava hem senin hemde elif için iyi olmuş bizim burda hava çok kötü iki gündür evdeyiz

sonra bu güneş gtti üşüdüm çok hemen eve geldim aslında iyidi neyse yarına kısmt :)
elifi d vitamini alsın diye güneşe koyuyorum özellikle başını çeviriyo :)

bu arada bişidicem adını değiştirecek diye görmüştüm bi yerde başka sayfalarda gezinirken :)

Eki Görüntüle 681916 Eki Görüntüle 681917 Eki Görüntüle 681918 Eki Görüntüle 681919
2. fotoda minnacık dişlerimizide gösterdik :)
bugünkü kısacık hava almamız :)
Maşallah canım ben bu elife hastayım ya çok şeker görünce öpüp sıkasım geliyor, küçükken sevmeye öpmeye kıyamıyordum çınarı şimdi bunaltıyorum bazen aşırı derecede öpüyorum sarıyorum o da hiç sevmez öpülmeyi sarılmayı, iyi yapmışsınız anne kız gezmişsiniz biz de akşamüstü dışarı çıktık. Babası gelmişti çınarda bütün gün kapının önünde ağlayıp durmuştu dışarı çıkardık arabayla gezerken ağlaması tuttu apar topar eve geldik bu sefer de eve girdik diye ağlıyor

Sağol canım iyiyim şu öksürüğüm geçse daha iyi olacam sadece annemi özlüyorum 1 ay çok alışmıştım ona, gidince evde boşluk oldu, mercimek yeşil mercimek mi olacak lezzetli bir yemek gibi benim canım çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…