serenaycım bende bi öksürük şurubu var ondan alıp kullansan belki işe yarar adı prospanSağol canım iyiyim şu öksürüğüm geçse daha iyi olacam sadece annemi özlüyorum 1 ay çok alışmıştım ona, gidince evde boşluk oldu, mercimek yeşil mercimek mi olacak lezzetli bir yemek gibi benim canım çekti
Maşallah canım ben bu elife hastayım ya çok şeker görünce öpüp sıkasım geliyor, küçükken sevmeye öpmeye kıyamıyordum çınarı şimdi bunaltıyorum bazen aşırı derecede öpüyorum sarıyorum o da hiç sevmez öpülmeyi sarılmayı, iyi yapmışsınız anne kız gezmişsiniz biz de akşamüstü dışarı çıktık. Babası gelmişti çınarda bütün gün kapının önünde ağlayıp durmuştu dışarı çıkardık arabayla gezerken ağlaması tuttu apar topar eve geldik bu sefer de eve girdik diye ağlıyor
yazmışsın bende tam çıkmışım cnm güneş vardı bi çıkalım biraz dedim çıktık biraz oturduk güneşte derken güneş gitti üşüdüm kaçtık geldik eve bi baktım ne güzel kaynatmışınız kızlar iyiki varsınız yaaaaa
canım çok yakışmış duruya elbisesi zaten bayılıyom durunun kıvır saçlarına :)
bi yaz gelsin cnm ben anca gece girerim herlde buraya atıcam kendimi dışarıya zaten elifede güneş lazım
ekle ekle hoşuma gidiyo benim böyle bakmak şu boyut büyük geliyo durumu olmasa bende bol bol paylaşıcam ama uğraşamıyom zor geliyo
sizin oraya domatesler tazecik mevsimide gelmiştir ama burası hormonmu var ne var belli değil ben kullanmıyom daha sen bana bi kaç kilo yollasanakabak derken bal kabağı diyosun dimi
ohh iyi yapmışsın bide demoşun dediği gibi yüzünüde göreydik aama ben koymuştum
ahsen ne güzel saçlarını toplatıyo elife bi tokayı zor takıyorum
Eki Görüntüle 681916 Eki Görüntüle 681917 Eki Görüntüle 681918 Eki Görüntüle 681919
2. fotoda minnacık dişlerimizide gösterdik :)
bugünkü kısacık hava almamız :)
Sağol canım iyiyim şu öksürüğüm geçse daha iyi olacam sadece annemi özlüyorum 1 ay çok alışmıştım ona, gidince evde boşluk oldu, mercimek yeşil mercimek mi olacak lezzetli bir yemek gibi benim canım çekti
Canım ben aynı patlıcan tavası gibi yapıyordum etli ya da kıymalı domates soğan koyarak pişiriyordum ama benim komşum öyle sadece pişirip zeytinyağı ve limon ekliyordu zaten artık ben de yiyemiyorum hamileyken yedikten sonra çok fena çıkartmıştım o günden beri göresim bile gelmiyorKIzlar siz bebişlere hiç yedirdinizmi bizim kültürde kereviz denilen birşey yokyapmasınıda bilmiyorum aranızda yapan varmıı ???
Geçmiş olsun canım gözünün içi kızarık ya da sulanma var mı? pamuğu ılık suyla ıslatıp silebilirsin bir de bizim kullandığımız burun damlası göze de damlatılıyormuş temizleme amacıyla enfeksiyon durumlarında inşallah geçici bir durumdur belki tozdan filan olmuştur bağışıklık sistemleri zayıf hemen herşeyi kapıyorlar. Kendimizdeki rahatsızlıkları görmezden geliyoruz ama söz konusu bebeklerimiz olunca her ayrıntıyı kafamıza takıyoruz.kızlar gunaydın,
bu sabah bi uyandım ki cerenin bi gozu sismis goz kapagında ve gozunun altında da biraz sislik var oyle gozunukapatıcak boyutta degil ama iki gozu birbirinden farklı duruyo. kızarıklık filan yok oyle apse gibi bi uc da yok sadece sislik var.. niye oldu anlamadım yaa. dun gittigim yerde mikrop filan mı kaptı acaba? bi de dun cerenin kafasında tam tepesinde 2 tane kucuk kabarıklık farkettim uzeri aynı konak gibi beyaz kabuk tutmus? o doktorun alerjik dedigi kızarıklıklarda arada cıkıyo kabarıyo kayboluyo... hadi ona doktor alerjik dedi o yuzden ona canımı sıkmamaya calısıyorum ama hergun bisey cıkar oldu yaa. Allah beterini vermesin ama canım sıkılıyo ruhum daralıyo gene. esimde gitti 3 gun yok.. hastaneye gidip kan tahlilide yaptırmamız lazım ama benim hic bisey yapasım yok...simdi cereni uyuttum, biseyler yesem iyi olur ama bisey de yiyesim yok gene depresif hallerdeyim bugun
burda daha kabaktan pek yokta mevsimi değilde ondan sordum burda olmayınca sanki her yer aynı gibime geliyor :) oh domates taze sebzeler taze ne güzelEvet canım şükür bizim burda herşey taze yollayım canım yeterki iste... Bal kabağı değil normal uzun kabak varya ondan :)))
Ohhh sefanız olsun ana kız gezmelere gitmişsiniz.. Bende elifin gözlerine hastayım maşallahhhhh
Allah kavuştursun canım yazın sen adanaya gelirsin... Evet yeşil mercimek biz devamlı yaparız hatta dün konuştuk ya eve giderken kabak aldım annem bugün yapsın diye.. :))))))
cnm ben onu çorbasına katıyorum zaten benim çorbada ne ararsan varKIzlar siz bebişlere hiç yedirdinizmi bizim kültürde kereviz denilen birşey yokyapmasınıda bilmiyorum aranızda yapan varmıı ???
kızlar gunaydın,
bu sabah bi uyandım ki cerenin bi gozu sismis goz kapagında ve gozunun altında da biraz sislik var oyle gozunukapatıcak boyutta degil ama iki gozu birbirinden farklı duruyo. kızarıklık filan yok oyle apse gibi bi uc da yok sadece sislik var.. niye oldu anlamadım yaa. dun gittigim yerde mikrop filan mı kaptı acaba? bi de dun cerenin kafasında tam tepesinde 2 tane kucuk kabarıklık farkettim uzeri aynı konak gibi beyaz kabuk tutmus? o doktorun alerjik dedigi kızarıklıklarda arada cıkıyo kabarıyo kayboluyo... hadi ona doktor alerjik dedi o yuzden ona canımı sıkmamaya calısıyorum ama hergun bisey cıkar oldu yaa. Allah beterini vermesin ama canım sıkılıyo ruhum daralıyo gene. esimde gitti 3 gun yok.. hastaneye gidip kan tahlilide yaptırmamız lazım ama benim hic bisey yapasım yok...simdi cereni uyuttum, biseyler yesem iyi olur ama bisey de yiyesim yok gene depresif hallerdeyim bugun
kızlar ırmak a kahvaltıda mılupanın kahvaltısından verıyodum cok kaka yapıyo dıe kestım evet kkası azaldı ama kestım keselı gazını cıkamıyo karnı davul oldu dun gece fıskırır gıbı tam 4 kez kustu gazını cıkaramayınca tabı mıdeye vurdu 2 kere yıkadım 3 makıne camasır yıkandı valla muskat rendeledım verdım ben de neden ole oldu anlamadım gaz olayını 3 aylıkken bıtırmıstı napmalıyım sızce o mama kaka yaptırıyodu ama cok guzel gazını cıkarıyodu belkı gunde 20 kere duyuyodum sımdı tık yok
kızlar gunaydın,
kızlar ırmak a kahvaltıda mılupanın kahvaltısından verıyodum cok kaka yapıyo dıe kestım evet kkası azaldı ama kestım keselı gazını cıkamıyo karnı davul oldu dun gece fıskırır gıbı tam 4 kez kustu gazını cıkaramayınca tabı mıdeye vurdu 2 kere yıkadım 3 makıne camasır yıkandı valla muskat rendeledım verdım ben de neden ole oldu anlamadım gaz olayını 3 aylıkken bıtırmıstı napmalıyım sızce o mama kaka yaptırıyodu ama cok guzel gazını cıkarıyodu belkı gunde 20 kere duyuyodum sımdı tık yok
Merhaba kızlar hatırlayan olur mu bilmem ama topigin baya eskilerindenim çalışırken baya yazıyordum ama evde net olmayınca sadece okur oldum bir yıldır takip ediyorum sadece bebisler cok tatlı olmuşlar fotolara baktım yeni yaslarımız da hayırlı olsun inşallah benim oğlum da gecen cuma bir yasına girdi tembel oğlum daha yurumuyordu ama ayın dördünde bi anda yürüdü cok şaşırttı beni oturduğu yerde kalan cocuk yürüdü valla hala şaşkınım Allah damatlikla da görmeyi nasip etsin benimle beraber herkese de ekleyebilirsen bir de foto ekleyeyim öpüyorum tüm bebeklerimizi ve sizi
günaydın kızlar
hayırlı cumalar
güne yarım kilo daha az başladım çok şükür bu hafta yarım kilo gitmiş çok şükür
kızlar gr gr gidiyor biraz sıkıldım sanki ama 64 olana kadar devam
Sana da hayırlı cumalar canım, ben ancak girebiliyorum çınarı yedir giydir arkasına babasını yedir giydir şu 1 ay geçse de eşimin omzundaki askı çıksa en azından o kendi işini kendi görür. Bahar yorgunluğu mudur nedir anlamadım hep uykum var hiç böyle olmazdım. Bugün hava açık inşallah dışarı çıkacağız.Hayırlı cumalarrr..... Nerelerdesiniz hatunlar ya yine kayıplara karıştın ızz.
Devam et canım, zayıflayabilmen için öncelikle beslenme şeklinin ve düzenin değişmesi gerek bir süre sonra alışıyorsun ve klo verince tekrar almıyorsun, ben de çok severim tatlıyı, pastayı vs . ama evde yapmıyorum zaten eşimin de yemesi yasak ben yapsam ben yiyecem ancak. O yüzden bizim evde pek abur cubur pasta börek yok zaten ailemden uzak olduğum için yeme şansım da yok. Uzun süre yemeyince öyle canım da istemiyor evlenip istanbula geldiğimden beri sebze, meyve ağırlıklı besleniyorum et ve tavukta tüketirim sadece hamur işi ve ağır yemek yemiyorum böylece kilo almıyorum. Yesem hemen kilo alırım zaten spor yapma şansım yok. Evlenmeden önce günde 1 saat yapardım evde koşu bandı, bisiklet vardı canım istediği zaman gün içinde mutlaka 1 saatimi ayırırdım ama burda ev küçük nereye koyacam çınardan fırsat olmuyor zaten yorgunum. Bana en iyi spor bebek arabasıyla çınarı gezdirmek olur tam sıcaklar gelsin zaten hergün çıkacağız inşallah. Eşimi de ikna ettim o da artık Adanaya dönmeye sıcak bakıyor inşallah herşey yolunda gider ve ben de kendi ailemin ve çevremin bulunduğu sıcak memeleketime dönerim. İstanbul çok güzel ama maddi durumunun ve çalışma koşullarının iyi olması gerekiyorgünaydın kızlar
hayırlı cumalar
güne yarım kilo daha az başladım çok şükür bu hafta yarım kilo gitmiş çok şükür
kızlar gr gr gidiyor biraz sıkıldım sanki ama 64 olana kadar devam
Devam et canım, zayıflayabilmen için öncelikle beslenme şeklinin ve düzenin değişmesi gerek bir süre sonra alışıyorsun ve klo verince tekrar almıyorsun, ben de çok severim tatlıyı, pastayı vs . ama evde yapmıyorum zaten eşimin de yemesi yasak ben yapsam ben yiyecem ancak. O yüzden bizim evde pek abur cubur pasta börek yok zaten ailemden uzak olduğum için yeme şansım da yok. Uzun süre yemeyince öyle canım da istemiyor evlenip istanbula geldiğimden beri sebze, meyve ağırlıklı besleniyorum et ve tavukta tüketirim sadece hamur işi ve ağır yemek yemiyorum böylece kilo almıyorum. Yesem hemen kilo alırım zaten spor yapma şansım yok. Evlenmeden önce günde 1 saat yapardım evde koşu bandı, bisiklet vardı canım istediği zaman gün içinde mutlaka 1 saatimi ayırırdım ama burda ev küçük nereye koyacam çınardan fırsat olmuyor zaten yorgunum. Bana en iyi spor bebek arabasıyla çınarı gezdirmek olur tam sıcaklar gelsin zaten hergün çıkacağız inşallah. Eşimi de ikna ettim o da artık Adanaya dönmeye sıcak bakıyor inşallah herşey yolunda gider ve ben de kendi ailemin ve çevremin bulunduğu sıcak memeleketime dönerim. İstanbul çok güzel ama maddi durumunun ve çalışma koşullarının iyi olması gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?