İnşallah alışır böyle yemeye devam eder canım, peki birşey soracam doktorumuz ve başka yerden duymuştum bu alerji şurupları uykuyu da getiriyormuş hatta bazen uyumayan bebeklere veriyorlarmış ceren de böyle bir etkisi oldu mu yoksa her zamanki düzeni gibi mikızlar ceren yemek konusunda cıgır actı bu sabah kahvaltısını ettirdim zaten normalde yediginin 2 katına cıkardı nerdeyse ogunlerini. sonra ben kahvaltı ederken domatesin zeytinyaglı suyuna ekmegi batırıp bi veriyim bakiim dedim aa verdigimi lop lop yutuyo karnı tıka basa dolu olmasına ragmen! artık kasıgı gorunce kafasını cevirmiyo agzını acıyo. puskurtmuyo tukurmuyo agzında bekletmiyo. artık 2 lokmayı yedirmek icin bi saat ugrasmıyorum tum kaseyi 5 dk da bitiriyo. ayy nasıl huzurluyum anlatamam. bu alerji surubunu bırakmak istemiyorum ben ya nisanın sonu gelmesinnn :)
İnşallah alışır böyle yemeye devam eder canım, peki birşey soracam doktorumuz ve başka yerden duymuştum bu alerji şurupları uykuyu da getiriyormuş hatta bazen uyumayan bebeklere veriyorlarmış ceren de böyle bir etkisi oldu mu yoksa her zamanki düzeni gibi mi
İnşallah alışır böyle yemeye devam eder canım, peki birşey soracam doktorumuz ve başka yerden duymuştum bu alerji şurupları uykuyu da getiriyormuş hatta bazen uyumayan bebeklere veriyorlarmış ceren de böyle bir etkisi oldu mu yoksa her zamanki düzeni gibi mi
aynen dediğin gibi canım amin inş hepimizinkilerin bahtlarıda güzel olsun
önceden gözleri maviydi şimdi yeşil ela karışımı bişey doğduğunda ki bi halini ekliim bak ne kadar çirkindio zaman en çok insanın gözleri dikkatini çekiyodu bide kötü kötü bakmıyomuydu
doğru diyosun cnm aslında kimsenin öpmemesi lazım ben hariçyanakları pütürlü oldu hep isilik gibi bişi uçuk bendede çok çıkar bünye zayıf düşsün hemen dudakta çıkar. inanırmısın hep korkarım nazardan ama sakınan gözede çöp batar derlerya onun içinde oluruna bırakmaya çalışıyorum Allah ıma emanet bebeğim hem korkuyorum hemde rahatım çok değişik bir psikoloji içindeyim aslında
canım şöyle anlatayım fotoyu ekledikten sonra faceye aç fotoyu ordan sağ tuş yap resmin konumunu kopyala diye bişi var onu seç gel buraya burdada url yi seç oraya yapıştır de hadi bakalım olcakmı :)
Eki Görüntüle 684772 yeni doğdu burda hastanedeyken bir kaç saatlikken
Eki Görüntüle 684773 burda 2. gününde evde
Eki Görüntüle 684775 buda hastaneden sonra saçlarının üstünü kazımışlardı keltoş halimiz
Eki Görüntüle 684780 bu da hastaneden başka bi hastaneye emara götürüyolardı 4 gün sonra kızımı kamerasızz canlı canlı gördüğümde bakarmısınız bana bakışını babası o an çekmiş bu fotoya bakınca hla gözlerim dolar
Valla canım elifin her hali çok tatlı maşallah ama Allah o günleri tekrar yaşatmasın o ilk günleri ondan ayrı geçirmek ne zor olmuştur ikiniz içinde, minicik bebeği öyle hastanede bırakmak zorunda kalmak düşününce bile kötü oluyorum ve sen ne yazıkki o günleri yaşadın, Allah bir daha yaşatmasın ve sizi ayırmasın. Ben çınar doğduğundan beri arada ne kadar sızlansam zorlansam da onsuz 1 saat bile geçiremiyorum anneme emanet edip dışarı çıkamıyorum düşün benimki de acayip bir bağlılık oldu bir ara çınar da öyleydi benim olmadığım ortamda ağlardı kimsenin kucağına gitmezdi şimdi eve kim gelirse hemen kaynaşıyor ama sadece bizim evde başka yere gidince öyle surat vermiyor. Sanırım evinde güvende hissediyor kendini.Eki Görüntüle 684772 yeni doğdu burda hastanedeyken bir kaç saatlikken
Eki Görüntüle 684773 burda 2. gününde evde
Eki Görüntüle 684775 buda hastaneden sonra saçlarının üstünü kazımışlardı keltoş halimiz
Eki Görüntüle 684780 bu da hastaneden başka bi hastaneye emara götürüyolardı 4 gün sonra kızımı kamerasızz canlı canlı gördüğümde bakarmısınız bana bakışını babası o an çekmiş bu fotoya bakınca hla gözlerim dolar
hadi ya öylemiydi ama artık annesi biz cereni istiyoruzz :)inşallah canım inşallah boyle yerse bebgim kiloda alırdr demedi ama eczacı bu surup uyku yapar o yuzden aksam verirsen daha iyi olur dedi. ceren oyle cok uykusuz bi bebek degil zaten ama sabahları 9a kadar uyur oldu surubun etkisi mi bilmiyorum. onun dısında gece uyanmaları gene aynı 3-4 kez uyanır...
tamam cnm once su face e bi ekliyim de ordan bi deniyim bakalım yapamazsam gene sana sorarım.
ayy ne kadar degisti bu bebekler yaa. cerenin de dogdugu hallerine filan bakıyoruz yani o zaman bana oyle gelmiyodu ama ne cirkinmis ya, ceren resmen evrim gecirdi. bi de cerenin tepesi keldi yanlarda sacları vardı kel adamlar olur ya aynı oyleydi cok komikti :) elifte bayadegismis ama gene de guzelmis dogdugunda da.. elifin rahatsızlıgı dogra dogmaz mı ortaya cıkmıstı? ne buyuk bi travma olmustur senin icin Allah bidaha yasatmasın
hemde çok zordu canm bende senin gibiyim elifi kimseye bırakamıyorum bırakamamda ben nereye elif oraya o gitmezse bende gitmiyorumValla canım elifin her hali çok tatlı maşallah ama Allah o günleri tekrar yaşatmasın o ilk günleri ondan ayrı geçirmek ne zor olmuştur ikiniz içinde, minicik bebeği öyle hastanede bırakmak zorunda kalmak düşününce bile kötü oluyorum ve sen ne yazıkki o günleri yaşadın, Allah bir daha yaşatmasın ve sizi ayırmasın. Ben çınar doğduğundan beri arada ne kadar sızlansam zorlansam da onsuz 1 saat bile geçiremiyorum anneme emanet edip dışarı çıkamıyorum düşün benimki de acayip bir bağlılık oldu bir ara çınar da öyleydi benim olmadığım ortamda ağlardı kimsenin kucağına gitmezdi şimdi eve kim gelirse hemen kaynaşıyor ama sadece bizim evde başka yere gidince öyle surat vermiyor. Sanırım evinde güvende hissediyor kendini.
Bugün hava çok güzeldi ama yarından sonra yağmur geliyor ve soğuyormuş, bugün AVM ye gittik yeni açılmıştı henüz hiç gitme fırsatımız olmamıştı 5-6 saat nasıl geçti anlamadım tabi çınar uyumadı 7-8 saat uyanık kalınca yorgunluktan mızmızlandı ilk defa bu kadar kalabalık gördü inceledi hoşuna gitti eve geldik kapıdan içeri girince ağlamaya başladı bayılıyor gezmeye hani çok alışkın da değildi artık yaz gelse de rahat etsek istediğimiz zaman dışarı çıkarız
Günaydın daha doğrusu iyi günler canım, sabahları yoğun oluyorum bir yandan çınar bir yandan babasıyla ilgilen artık bende iştah kalmıyor bu arada 24 saat evde erkek de hiç çekilmiyor. Geçen sene ben bu günler ben de acaba ne zaman doğum yaparım diye düşünüyordumgunun ilk gunaydını benden, hayret...
ceren kahvaltısını etti uyudu sıra anasının karnını doyurmakta :)
bugunde oyle kotu bi hava var ki sanki kıs geri geldi, bize inat gitmek bilmiyo zaten. gecen sene bu zamanlar tam bahar havasydı bebegim 9 gunluktu :)
Diş mi çıkarıyor acaba ahsen, inşallah başka bir rahatsızlığı yoktur da 1-2 güne düzelir. Allah yardımcımız olsun canım onlar huzursuzsa yemiyorsa uyumuyorsa biz de huzursuz oluyoruzkızlar kaç gündür yazamadım
tahlil yapacak arkadaştan haber yok galiba inşallah kötü bir şey yoktur merak etim
biz gene çok kötüyüz hiç bir şey yemiyor zorlada verince kusuyor bugün doktora götürecektim ahsenin doktoru gececiymiş
akşam götürecem
bugün halen bişey yemedi dünde akşama kadar sadece gece 9 da yarım kaseden az çorba içti ada zorla
ben artık çıldırmak üzereyim sürekli huzursuz uykusuz bense perişanım kızlar yemiyen çocuk çok zor tüm günüm ne yapsam yerdiye düşünmekten kafayı sıyıracam yemesinde diyemiyorumböyle olmama az kaldı
kızlar kaç gündür yazamadım
tahlil yapacak arkadaştan haber yok galiba inşallah kötü bir şey yoktur merak etim
biz gene çok kötüyüz hiç bir şey yemiyor zorlada verince kusuyor bugün doktora götürecektim ahsenin doktoru gececiymiş
akşam götürecem
bugün halen bişey yemedi dünde akşama kadar sadece gece 9 da yarım kaseden az çorba içti ada zorla
ben artık çıldırmak üzereyim sürekli huzursuz uykusuz bense perişanım kızlar yemiyen çocuk çok zor tüm günüm ne yapsam yerdiye düşünmekten kafayı sıyıracam yemesinde diyemiyorumböyle olmama az kaldı
bende daha beklemedeydim prensesimi ama havalar yağmurluydu sanki yinegunun ilk gunaydını benden, hayret...
ceren kahvaltısını etti uyudu sıra anasının karnını doyurmakta :)
bugunde oyle kotu bi hava var ki sanki kıs geri geldi, bize inat gitmek bilmiyo zaten. gecen sene bu zamanlar tam bahar havasydı bebegim 9 gunluktu :)
hatırlıyomusun canım nerdeyse o günlerimizi noldu nolcak nasıl olcak diyorduk hey gidi günlerGünaydın daha doğrusu iyi günler canım, sabahları yoğun oluyorum bir yandan çınar bir yandan babasıyla ilgilen artık bende iştah kalmıyor bu arada 24 saat evde erkek de hiç çekilmiyor. Geçen sene ben bu günler ben de acaba ne zaman doğum yaparım diye düşünüyordum
evet cnm hala haber yok o arkadaştan umarım sadece nete girememiştir önemli bişey yokturkızlar kaç gündür yazamadım
akşam götürecem
maşallah migi oğlun çok tatlıymış saçlarıda ne güzel dümdüz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?