2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
İnşallah alışır böyle yemeye devam eder canım, peki birşey soracam doktorumuz ve başka yerden duymuştum bu alerji şurupları uykuyu da getiriyormuş hatta bazen uyumayan bebeklere veriyorlarmış ceren de böyle bir etkisi oldu mu yoksa her zamanki düzeni gibi mi

yeni doğdu burda hastanedeyken bir kaç saatlikken
burda 2. gününde evde
buda hastaneden sonra saçlarının üstünü kazımışlardı keltoş halimiz
bu da hastaneden başka bi hastaneye emara götürüyolardı 4 gün sonra kızımı kamerasızz canlı canlı gördüğümde bakarmısınız bana bakışını babası o an çekmiş bu fotoya bakınca hla gözlerim dolar

sende vereceksin dimiii hakkaten zararı yoksa dr. önermezmi acaba

bu arada beloved nerdesinnnnn bak ilaç falan diyoruzz off hadi düzelsin şu pc senin

inşallah canım inşallah boyle yerse bebgim kiloda alır dr demedi ama eczacı bu surup uyku yapar o yuzden aksam verirsen daha iyi olur dedi. ceren oyle cok uykusuz bi bebek degil zaten ama sabahları 9a kadar uyur oldu surubun etkisi mi bilmiyorum. onun dısında gece uyanmaları gene aynı 3-4 kez uyanır...

tamam cnm once su face e bi ekliyim de ordan bi deniyim bakalım yapamazsam gene sana sorarım.

ayy ne kadar degisti bu bebekler yaa. cerenin de dogdugu hallerine filan bakıyoruz yani o zaman bana oyle gelmiyodu ama ne cirkinmis ya, ceren resmen evrim gecirdi. bi de cerenin tepesi keldi yanlarda sacları vardı kel adamlar olur ya aynı oyleydi cok komikti :) elifte bayadegismis ama gene de guzelmis dogdugunda da.. elifin rahatsızlıgı dogra dogmaz mı ortaya cıkmıstı? ne buyuk bi travma olmustur senin icin Allah bidaha yasatmasın

Valla canım elifin her hali çok tatlı maşallah ama Allah o günleri tekrar yaşatmasın o ilk günleri ondan ayrı geçirmek ne zor olmuştur ikiniz içinde, minicik bebeği öyle hastanede bırakmak zorunda kalmak düşününce bile kötü oluyorum ve sen ne yazıkki o günleri yaşadın, Allah bir daha yaşatmasın ve sizi ayırmasın. Ben çınar doğduğundan beri arada ne kadar sızlansam zorlansam da onsuz 1 saat bile geçiremiyorum anneme emanet edip dışarı çıkamıyorum düşün benimki de acayip bir bağlılık oldu bir ara çınar da öyleydi benim olmadığım ortamda ağlardı kimsenin kucağına gitmezdi şimdi eve kim gelirse hemen kaynaşıyor ama sadece bizim evde başka yere gidince öyle surat vermiyor. Sanırım evinde güvende hissediyor kendini.

Bugün hava çok güzeldi ama yarından sonra yağmur geliyor ve soğuyormuş, bugün AVM ye gittik yeni açılmıştı henüz hiç gitme fırsatımız olmamıştı 5-6 saat nasıl geçti anlamadım tabi çınar uyumadı 7-8 saat uyanık kalınca yorgunluktan mızmızlandı ilk defa bu kadar kalabalık gördü inceledi hoşuna gitti eve geldik kapıdan içeri girince ağlamaya başladı bayılıyor gezmeye hani çok alışkın da değildi artık yaz gelse de rahat etsek istediğimiz zaman dışarı çıkarız

hadi ya öylemiydi ama artık annesi biz cereni istiyoruzz :)
ben doğduğunda farketmedim 36-37 günlükken geçirdi havaleyi
olmazmı hala etkisi altındayım aklıma geldikçe ağlayasım geliyor amin inşallah kimseye yaşatmasın Allah ım herkes çok zayıflamışsın doğum kilon kalmamış derdi o zamanlar nasıl kalsınki o psikolojiyle ve bişey yemeyerek sütüm bile azalmıştı
hemde çok zordu canm bende senin gibiyim elifi kimseye bırakamıyorum bırakamamda ben nereye elif oraya o gitmezse bende gitmiyorum

canım çınar çıktıkça daha da alışacak hatta yoruldukça uyumaya başlar bizimki de uyumuyo artık iyice yoruluyor anca akşam 6larda uyuyor yine dışarda

gunun ilk gunaydını benden, hayret...
ceren kahvaltısını etti uyudu sıra anasının karnını doyurmakta :)
bugunde oyle kotu bi hava var ki sanki kıs geri geldi, bize inat gitmek bilmiyo zaten. gecen sene bu zamanlar tam bahar havasydı bebegim 9 gunluktu :)

Günaydın daha doğrusu iyi günler canım, sabahları yoğun oluyorum bir yandan çınar bir yandan babasıyla ilgilen artık bende iştah kalmıyor bu arada 24 saat evde erkek de hiç çekilmiyor. Geçen sene ben bu günler ben de acaba ne zaman doğum yaparım diye düşünüyordum

kızlar kaç gündür yazamadım
tahlil yapacak arkadaştan haber yok galiba inşallah kötü bir şey yoktur merak etim
biz gene çok kötüyüz hiç bir şey yemiyor zorlada verince kusuyor bugün doktora götürecektim ahsenin doktoru gececiymiş
akşam götürecem
bugün halen bişey yemedi dünde akşama kadar sadece gece 9 da yarım kaseden az çorba içti ada zorla
ben artık çıldırmak üzereyim sürekli huzursuz uykusuz bense perişanım kızlar yemiyen çocuk çok zor tüm günüm ne yapsam yerdiye düşünmekten kafayı sıyıracam yemesinde diyemiyorum böyle olmama az kaldı

Diş mi çıkarıyor acaba ahsen, inşallah başka bir rahatsızlığı yoktur da 1-2 güne düzelir. Allah yardımcımız olsun canım onlar huzursuzsa yemiyorsa uyumuyorsa biz de huzursuz oluyoruz

ben bosuna demiyorum bi insana beddua edeceksen istahsız bi cocugun olsun diceksin diye. biliyorum cnm gercekten yemeyen cocuk cok zor, ceren de simdilerde yiyo ama bi donem donem boyle kitledigi oluyo bende cıldırcak gibi oluyorum, ustelik ahsen bi de kusuyo o daha da beter, ama yine normale donucektir donemsel oluyo istahsızlıkları. belki dis cıkarıcaktır ama umarım en kısa zamanda yemeye baslar cnm

bence de disle alakali olabilir ust disleri cikiyordur belki de... yine de dr bi gormeli.zumranur da cok zor yemek yiyor kraker tutkusu var ama.cok sukur ust disleri de cikti dort disimiz oldu.ama yurume konusunda tik yok.

bende daha beklemedeydim prensesimi ama havalar yağmurluydu sanki yine
hatırlıyomusun canım nerdeyse o günlerimizi noldu nolcak nasıl olcak diyorduk hey gidi günler
evet cnm hala haber yok o arkadaştan umarım sadece nete girememiştir önemli bişey yoktur
inşlah diştendir canım ahsen ya çocuktan çocuğa göre değişiyo diyolarya belki ahsenin hep ondandır diye umuyorum geçince nbişey kalmaz inşallah
Allah kolaylık versin canım sanada

sağolun kızlar
valla arada olsa diyecem diştende 2 gün iyiyse 5 gün kötü artık sinirleniyorum elimde olmadan
inşallah düzelir bakalım doktor ne diyecek akşam götürecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…