aa aaa oglen oldu gene kimse yok, gene ilk ben yazıyorum..ahsenim sen yazmayınca ogleden once topikte tık yok :) ahsen nasıl oldu yemiyomu bugunde?
Huzursuzluk bizde de var canım dün gece çınarı banyo yaptırdım saat 22 gibi zorla uyudu yarım saat sonra ağlayarak kalktı ve saat gece 2 ye kadar ağladım neler yaptıysam sakinleştiremedim salladım kucağımda gezdirdim emzir filan derken gece 2 gibi uyudu bu sefer de 4-5 defa daha kalktı çok yoruldum çok agresifleşmiş ve huysuz anlamadım diş jeli filan sürdüm ama hiç fayda etmedi artık başka rahatsızlığı mı var bilmiyorumsabah 1 yumurta sarısına biraz domatesin suyuyla ıslatım onu bile zorla yedirdim 1 yemek kaşığı bile etmiyor
hiç değilse kusmasında vitamin alsın iyice aç olduğu için huzursuzlanmasın dedim ama gene sabah tan buyana sürekli huzursuz
gündüz iyi kötü idare ediyorum ama artık gece pilim bitiyorHuzursuzluk bizde de var canım dün gece çınarı banyo yaptırdım saat 22 gibi zorla uyudu yarım saat sonra ağlayarak kalktı ve saat gece 2 ye kadar ağladım neler yaptıysam sakinleştiremedim salladım kucağımda gezdirdim emzir filan derken gece 2 gibi uyudu bu sefer de 4-5 defa daha kalktı çok yoruldum çok agresifleşmiş ve huysuz anlamadım diş jeli filan sürdüm ama hiç fayda etmedi artık başka rahatsızlığı mı var bilmiyorum
Selam kızlar nasılsınız bebişler ve siz...
Ben arada bakıp çıkıyorum kimsecikler olmuyor yazasımda gelmiyor.. Duru nun öksürüğü başladı yine 3 gündür benimle yatmak istiyor gece uyanıp yanıma gelmek istiyor ve çok huzursuz dişten diye tahmin ediyorum çünkü üst dişlerden biri davul gibi..
Duru yu kontrol için dr a götürmem lazım kan değeri , demir falan birde siz bebişlerin kan gurubunu biliyormusunuz bize hiç söylemediler hastanede onuda öğrensem iyi olur birde anemi taşıyıcısımı :( eşimin ailesinde anemi hastası olan çok eşimde taşıyıcı ben değilim bakalım ne zaman götürebilecem bizdende bu kadar...
selam kimsecikler yok gene
ahseni akşam götürdük doktora kulağında ve boğazında kızarıklık var dedi
kaç gündür sürekli kulağını çekiştiriyordu ağrıyormuş demek
iştahsızlıgıda 1 yaşında çocuklar eskiden yediğinin yarısını yer merak etme dedi
yarım kaseyi bile bitiremiyor ahsen demek artık hiç yemeyecek
antibiyotik verdi
kan damlamızı değiştirdi şurup şeklinde verdi
birde vitaminimizi değiştirdi
2 ayda hiç kilo almamış gene 9 kilo boyuda 75 cm bizden bukadar
amma anlatmışım uykusuzluk çeneme vurdu
Huzursuzluk bizde de var canım dün gece çınarı banyo yaptırdım saat 22 gibi zorla uyudu yarım saat sonra ağlayarak kalktı ve saat gece 2 ye kadar ağladım neler yaptıysam sakinleştiremedim salladım kucağımda gezdirdim emzir filan derken gece 2 gibi uyudu bu sefer de 4-5 defa daha kalktı çok yoruldum çok agresifleşmiş ve huysuz anlamadım diş jeli filan sürdüm ama hiç fayda etmedi artık başka rahatsızlığı mı var bilmiyorum
kızlar ceren yemek konusunda cıgır actı bu sabah kahvaltısını ettirdim zaten normalde yediginin 2 katına cıkardı nerdeyse ogunlerini. sonra ben kahvaltı ederken domatesin zeytinyaglı suyuna ekmegi batırıp bi veriyim bakiim dedim aa verdigimi lop lop yutuyo karnı tıka basa dolu olmasına ragmen! artık kasıgı gorunce kafasını cevirmiyo agzını acıyo. puskurtmuyo tukurmuyo agzında bekletmiyo. artık 2 lokmayı yedirmek icin bi saat ugrasmıyorum tum kaseyi 5 dk da bitiriyo. ayy nasıl huzurluyum anlatamam. bu alerji surubunu bırakmak istemiyorum ben ya nisanın sonu gelmesinnn :)
Eki Görüntüle 684772 yeni doğdu burda hastanedeyken bir kaç saatlikken
Eki Görüntüle 684773 burda 2. gününde evde
Eki Görüntüle 684775 buda hastaneden sonra saçlarının üstünü kazımışlardı keltoş halimiz
Eki Görüntüle 684780 bu da hastaneden başka bi hastaneye emara götürüyolardı 4 gün sonra kızımı kamerasızz canlı canlı gördüğümde bakarmısınız bana bakışını babası o an çekmiş bu fotoya bakınca hla gözlerim dolar
merhaba kızlarhep okumakla yetınıyorum cepten..pc basına gecmek ıcın bıle vakıt bulamıyorum..benım buyuklerın dersı performans odevlerı cok sıkı bu aralar..emırhanda yuruyunce daha bır zor oldu..basına bırsey getırmesın dıye sureklı pesındeyım..bırde bahar temızlıgıne kalktım.sukur bıtttı.hepsı bırarada baya zor oldu..bızım doğum gunumuz persembe ama cumartesı gunu yapacagım kutlamayı..cunku aksam gec satte ınsanlarada gelmek külfet olacak dıye.hafta sonu daha rahat gecırırım dıye dusundum..menüm az cok kafamda sekıl aldı..yemek turu degıl pasta borek turu seyler yapacam..bana bu acıdan fıkır verırsenız sevınırım ...
kızlar kac gundur dogru duzgun giremedim. dun cereni hastaneye goturdum kan tahlilini yaptırdım. bugunde doktorumuza gittik sonucu gosterdim. kansızlık cıktıhad safha degil ama olması gerekenin altında dedi doktor. biz kabızlıgından dolayı 3-4 aydır demir damlasını kullanmamıstık ona tekrarbaslıcaz 1 damlayla basla giderek artır dedi kaka durumuna gore ayarla dedi bende seviniyodum damlaladan kurtuluyoruz diye. gozundeki sislik alerjik durumuyla alakalıymıs eger capaklanma olursa beni ara bi damla vericem dedi. kafasında 2 tane kabarık kabuklu sivilce gibi cıktı demistim onlarda konakmıs.. he bi de ceren bir haftadır filan acayip guzel yiyo hazırladıgım gidiyo olsa daha bile yicek gibi hatta bende mama kasesini buyuttum bi kac gundur, o kaseninde dibini gordukce ben mest vaziyetteyim tabi ama meger bu istah durumu dr'un verdigi alerji surubundanmıs, istah acarmıs. nisan sonuna su polen donemi gecene kadar kullan dedi bende madem istah acıyo yaz sonuna kadar kullanıyım bari dedim dr.dan cıkınca biraz dolastık lc.den cerene yazlık bi elbise aldım rengarenk cok guzel, 2 tanede t-shirt aldım. kendime de bi ayakkabı aldım azcık kendimizide odullendirelim dimi ama
demos: senin kız herhalde topigin en dogal ortamda buyuyen kızı ceren topragı benim saksılarda goruyo bi tek. ne guzel iste kirlenmek guzeldir annesi
ahsenim: giden kilocuklara ugurlar olsun, gitsnler gelmesinler bi daha...
serenay: esini ikna etmene sevindim ailenin yanında olmak sana cok iyi gelicek eminim
eyidas: prensesin resmini koymussun gene senin kızın her resmine buyutupte bakıyorum hele o yan profiline bayılıyorum, sanki o surat yanaktan ibaret gibi ya tam sıkmalık
he bu arada kızlar dun aksam iki saat ugrastım foto secmeye ama bende de buyuk uyarısı verdi sinir oldum ya ben koyamıcammı resim
selam kimsecikler yok gene
iştahsızlıgıda 1 yaşında çocuklar eskiden yediğinin yarısını yer merak etme dedi
antibiyotik verdi
sabah 1 yumurta sarısına biraz domatesin suyuyla ıslatım onu bile zorla yedirdim 1 yemek kaşığı bile etmiyor
hiç değilse kusmasında vitamin alsın iyice aç olduğu için huzursuzlanmasın dedim ama gene sabah tan buyana sürekli huzursuz
gündüz iyi kötü idare ediyorum ama artık gece pilim bitiyor
gündüzde güzel uyusa o arada bende dinlenirim ama maalesef oda yok allah yardımcımız olsun
canım bize tahlil yapmadı ama ilacı kes demedi
bende çok geçti akşam birde tahlille ugraşmıyalım diye sormadım kan değerlerini zaten renge halen çok solgun
bizim eşimle kan gurubumuz aynı ahsenin de bizle aynı değişik olma ihtimali yokmuş ikimizde ( 0 rh +)
yeni dogdugunda hastanede yapmışlardı sarılığı kan uyuşmazlığından olabilirdiye
yani özel olarak yaptırmadım
ayy canım demekki sıkıntısı varmıs, belkide yutkunurken filan bogazı acıyodur. iltihapmı olmus noolmus hemen antibiyotikmi verdi? bu arada bir yasında cocuklar eskiden yediginin yarısınımı yermis?!cerende lop lop yutuyo diyodum nazar degdirdim herhalde dun corbasını hic yemedi bugunde kahvaltısından 2 kasık zor yuttu, iste diyorumya gelgit istahlı benim cocugum. cerenin bi ogunu tek avucum kadar zaten o da yarıya duserse vay benim halime, butun gun ac durcak demektir..biz acd3 isminde bi vitamin damlası kullanıyoruz onuda sisesi bittikten sonra devam etme dedi doktor. siz hangi vitamine basladınız. bi de ahsenim sana bi sorum olcak, gecen gun demistin kan damlası bizde kabızlık yapıyo diye devam ediyomusunuz, bizdede kansızlık cıktıgı icin doktor az az basla yeniden dedi ama 2-3 damla veriyorum kakası hemen katılasmaya basladı, kabızlık surubu da kullanıyoruz onu da daha fazla artırma dedi. kan damlasını artırsam iyice kabız olucak, e boyle 2 damla 2damlada kansızlıgına ne kadar fayda edicek? bu durum canımı sıkıyo sizin doktor kabızlık sebebiyle mi kan damlasını degistirdi? hangisini verdi?
canım vitamin d3 ile poliviti dönüşümlü kulanıyorum 1 gün birini ertesi gün diğeriniayy canım demekki sıkıntısı varmıs, belkide yutkunurken filan bogazı acıyodur. iltihapmı olmus noolmus hemen antibiyotikmi verdi? bu arada bir yasında cocuklar eskiden yediginin yarısınımı yermis?!cerende lop lop yutuyo diyodum nazar degdirdim herhalde dun corbasını hic yemedi bugunde kahvaltısından 2 kasık zor yuttu, iste diyorumya gelgit istahlı benim cocugum. cerenin bi ogunu tek avucum kadar zaten o da yarıya duserse vay benim halime, butun gun ac durcak demektir..biz acd3 isminde bi vitamin damlası kullanıyoruz onuda sisesi bittikten sonra devam etme dedi doktor. siz hangi vitamine basladınız. bi de ahsenim sana bi sorum olcak, gecen gun demistin kan damlası bizde kabızlık yapıyo diye devam ediyomusunuz, bizdede kansızlık cıktıgı icin doktor az az basla yeniden dedi ama 2-3 damla veriyorum kakası hemen katılasmaya basladı, kabızlık surubu da kullanıyoruz onu da daha fazla artırma dedi. kan damlasını artırsam iyice kabız olucak, e boyle 2 damla 2damlada kansızlıgına ne kadar fayda edicek? bu durum canımı sıkıyo sizin doktor kabızlık sebebiyle mi kan damlasını degistirdi? hangisini verdi?
Duru nun da rengi soluk geliyor şuaralar bana canım sıkıldı önceden yanakları elma gibi kırmızıydı((.
Ahsen nasıl şimdi düzeldimi biraz kuzuu..
ah yavrum sıkıntısı varmış demekki kimbilir acıyodu boğazlarıselam kimsecikler yok gene
antibiyotik verdi
ah bi bilsek sıkıntılarını dertlerini yavruların dabi çare bulsakHuzursuzluk bizde de var canım dün gece çınarı banyo yaptırdım saat 22 gibi zorla uyudu yarım saat sonra ağlayarak kalktı ve saat gece 2 ye kadar ağladım neler yaptıysam sakinleştiremedim salladım kucağımda gezdirdim emzir filan derken gece 2 gibi uyudu bu sefer de 4-5 defa daha kalktı çok yoruldum çok agresifleşmiş ve huysuz anlamadım diş jeli filan sürdüm ama hiç fayda etmedi artık başka rahatsızlığı mı var bilmiyorum
cnm biz 1 aylıkken öğrendik ama sonradan değişebiliyomuş en iyisi 1 yaşından sonra diye duydum benim eşimde taşıyıcı inşallah bizim kızlar taşıyıcı değillerdir, yok sanmıyorum duru taşıyıcıdır olsa olsa hastası olmaz sen değilsin sonuçtaSelam kızlar nasılsınız bebişler ve siz...
Ben arada bakıp çıkıyorum kimsecikler olmuyor yazasımda gelmiyor.. Duru nun öksürüğü başladı yine 3 gündür benimle yatmak istiyor gece uyanıp yanıma gelmek istiyor ve çok huzursuz dişten diye tahmin ediyorum çünkü üst dişlerden biri davul gibi..
Duru yu kontrol için dr a götürmem lazım kan değeri , demir falan birde siz bebişlerin kan gurubunu biliyormusunuz bize hiç söylemediler hastanede onuda öğrensem iyi olur birde anemi taşıyıcısımı :( eşimin ailesinde anemi hastası olan çok eşimde taşıyıcı ben değilim bakalım ne zaman götürebilecem bizdende bu kadar...
evett foto konusunda :))Canım geçmiş olsun kıyamam kuzuma ya boğazı ağırdığı içinde yemiyor olabilir umarım hemen atlatır..
Şu huzursuzlukları öldürüyor insanı bazen duru da çığlık çığlığa , kendini yerden yere atıyor anlamıyorum.
Delikanlı olmuş oğluşun kız yakında askere göndereceğiz..Maşallah..
Gözün aydın canımmm.. Umarım böyle devam eder..
Allah nazarlardan saklasın her haliyle güzel elifimiz..
Canım allah kolaylık versin zor 3 çocuk, eş, ev valla ben menü konusunda çok beceriksizim ayıptır söylemesi ablam duru için ağlayan pasta, poaça, biberli yaptı bizimkide hafta içi oldu akşam çayıı :))
Geçmiş olsun canım ya benimde duru yu götürmem lazım rengi soluk sanki şu günlerde :( ben demir damlasını hiç düzenli içirmedim hayırlısı bakalım...
Evet canım köylü olduğumuz için arazi geniş zaten duru de çok seviyor yerde yuvarlanmayı yaz gelsede rahat bıraksam kızı... tepelensin tepelendiği kadar.. :)
Foto konusundamı ::))))))) ben seviyorum fotoları bütün topikteki bebekleride merak ediyorum iyi ediyorsun yüklemekle..
cnm sana dr. hangi kan ilacını verdiayy canım demekki sıkıntısı varmıs, belkide yutkunurken filan bogazı acıyodur. iltihapmı olmus noolmus hemen antibiyotikmi verdi? bu arada bir yasında cocuklar eskiden yediginin yarısınımı yermis?!cerende lop lop yutuyo diyodum nazar degdirdim herhalde dun corbasını hic yemedi bugunde kahvaltısından 2 kasık zor yuttu, iste diyorumya gelgit istahlı benim cocugum. cerenin bi ogunu tek avucum kadar zaten o da yarıya duserse vay benim halime, butun gun ac durcak demektir..biz acd3 isminde bi vitamin damlası kullanıyoruz onuda sisesi bittikten sonra devam etme dedi doktor. siz hangi vitamine basladınız. bi de ahsenim sana bi sorum olcak, gecen gun demistin kan damlası bizde kabızlık yapıyo diye devam ediyomusunuz, bizdede kansızlık cıktıgı icin doktor az az basla yeniden dedi ama 2-3 damla veriyorum kakası hemen katılasmaya basladı, kabızlık surubu da kullanıyoruz onu da daha fazla artırma dedi. kan damlasını artırsam iyice kabız olucak, e boyle 2 damla 2damlada kansızlıgına ne kadar fayda edicek? bu durum canımı sıkıyo sizin doktor kabızlık sebebiyle mi kan damlasını degistirdi? hangisini verdi?
sana bugünkü çorbamı söliimmmcanım vitamin d3 ile poliviti dönüşümlü kulanıyorum 1 gün birini ertesi gün diğerini
ama değiştirdik d 3 aynı bu seferde Multimix diye bir vitamin
ahsen kabız derken öyle haftalarca değil bazen günde iki kere yapar ama çok zorlanarak çok sert şekilde
bunu söyledim ferol hausman dı damlası şimdi Ferrisita diye şurup şeklinde demir şurubu verdi
yan etki olarak isal yapıyormuş şimdi ahsene antibiyotik kulandıgım için kan ilacını kestim
antibiyotikte isal yaptı gecen sefer ikisi yan etki yapar iyice kötü olur diye vermedim demir ilacını
canım aynı gece vermedim sabah başladık antibiyotiğe 1 2 güne anca toparlar
gene demin birkaç kaşık çorba içti şimdi uyuyor uyansın gidip hazır kavanoz maması alıcam değişik gelir belki sıkıldımı acaba sürekli aynı bende şaşırdım
demin ev yapımı erişteyle yayla çorbası yaptım sonrada içine sarımsak rendeledim
değişik bir tat oldu 2 3 kaşıkta olsa yedi yeni icatlar peşindeyim
sana bugünkü çorbamı söliimmm
tavuk suyuna kereviz yaprağı,havuç,bezelye gibi olanın adı neydi börülcemi ondan,bide tarhana afiyet olsun :)
afiyet olsun canım
bende tarhanayı evde varsa et suyu yada tavuk suyuyla yapıyorum
ama sebze hiç katmamıştım bi deniyeyim
hatta içine tel şehriyede attım cnm ben ne bulursam katıyorum
adı belli olan bir çorba yapmıyorum çok şükür yiyor sıcaklığına bakmak içinde tadına bakıyorum öyle yenmeyecek bişey olmuyor
bu arada tuza şekere başladınızmı
acaba kalmak mı istemiyor hazır kalsıran varken bilemiyosunki ne düşünüyolar ama sen yinede dr.a bir sor en azından için rahatlamış olur cnmKizlar selam..nasilsiniz..benim canim sikkin.neden derseniz ela hala kendi tutunup kalkamiyor ve nette bakim bir suru kotu sey cikti.canim cok sikildi.ama yurumesinde falan bir sikinti yok.hatta kosuyor artik.ankaraya gidince bir goturmeyi dusunuyorum.zaten 25inde kalp kontrolu var..
Birde bugun kotuydu.bakicida 2 defa kusmus.eve geldik bisey yedireyim dedim yine kustu ve 2 saate yakin susmadan agladi..bu aksam yemek falan yemedik..birde kakasi cok kotu kokuyordu ve ishal gibiydi.
Kafayi yicem ya..sinirimden biberonunuda kirdim.o biberon olmadan baskasindanda icmiyor..
Dua edin bize nolur..cok ihtiyacim var.is yuzunden kizima bakamiyorum..yakinda psikolojim bozulacak dusunmekten..
biz daha yaşımıza girmedik o yüzden ben daha tuzluda tatlıda vermiyorumben kendi yemeklerimizden veriyorum arada kendimize sütlaç yapınca ona da küçük bir kase yediriyorum,doktorumuz kendi yemeklerinizden verebilirsin demişti,ben zaten az tuzlu yaparım,o nedenle ARtık tamamen tuzsuz yapmıyorum,1 yaşını geçti nasılsa.Eğer kek,kurabiye ya da sütlü bir tatlı yapmışsam da onun ağzına bir iki lokma veriyorum,çünkü biz bir şey yerken mem mem diye yanımıza gelip istiyoben de mutlaka tattırıyorum
İlahii alemsin ha güldürdün benii nefes almadan sıralamışsınn sorularııı... Canım çocuğun midesi ne kadarki zaten avcunun içi kadar yese yeter ona, duru da böyle bi bakarsın herşeyi löp löp yutuyor ertesi gün herşeyi tükürüyor mesela 10 gündür doğru dürüst yumurta yemedi tükürüp durdu neyseki hafta sonu tümünü yedii..
canım vitamin d3 ile poliviti dönüşümlü kulanıyorum 1 gün birini ertesi gün diğerini
ama değiştirdik d 3 aynı bu seferde Multimix diye bir vitamin
ahsen kabız derken öyle haftalarca değil bazen günde iki kere yapar ama çok zorlanarak çok sert şekilde
bunu söyledim ferol hausman dı damlası şimdi Ferrisita diye şurup şeklinde demir şurubu verdi
yan etki olarak isal yapıyormuş şimdi ahsene antibiyotik kulandıgım için kan ilacını kestim
antibiyotikte isal yaptı gecen sefer ikisi yan etki yapar iyice kötü olur diye vermedim demir ilacını
bizim dr. da neden boyle bi kabızlıga bu ishal etkili kan damlasını onermedi acaba? neyse bugun 4 kere kaka yaptı butun icini temizledi cocuk, bi ka cgun devam edelim bakalım bi kac damlayla, kabızlıgı artarsa dr ararım
canım aynı gece vermedim sabah başladık antibiyotiğe 1 2 güne anca toparlar
gene demin birkaç kaşık çorba içti şimdi uyuyor uyansın gidip hazır kavanoz maması alıcam değişik gelir belki sıkıldımı acaba sürekli aynı bende şaşırdım
demin ev yapımı erişteyle yayla çorbası yaptım sonrada içine sarımsak rendeledim
değişik bir tat oldu 2 3 kaşıkta olsa yedi yeni icatlar peşindeyim
hatta içine tel şehriyede attım cnm ben ne bulursam katıyorum
adı belli olan bir çorba yapmıyorum çok şükür yiyor sıcaklığına bakmak içinde tadına bakıyorum öyle yenmeyecek bişey olmuyor
bu arada tuza şekere başladınızmı
Kizlar selam..nasilsiniz..benim canim sikkin.neden derseniz ela hala kendi tutunup kalkamiyor ve nette bakim bir suru kotu sey cikti.canim cok sikildi.ama yurumesinde falan bir sikinti yok.hatta kosuyor artik.ankaraya gidince bir goturmeyi dusunuyorum.zaten 25inde kalp kontrolu var..
Birde bugun kotuydu.bakicida 2 defa kusmus.eve geldik bisey yedireyim dedim yine kustu ve 2 saate yakin susmadan agladi..bu aksam yemek falan yemedik..birde kakasi cok kotu kokuyordu ve ishal gibiydi.
Kafayi yicem ya..sinirimden biberonunuda kirdim.o biberon olmadan baskasindanda icmiyor..
Dua edin bize nolur..cok ihtiyacim var.is yuzunden kizima bakamiyorum..yakinda psikolojim bozulacak dusunmekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?