canım tahlil sonuclarınız cıkmadımı bizi haberdar edicektin? bebginin gaz sancısı nasıl oldu? daha iyidir umarım...
Canım bebece çayını nerden aldınız içeriğinde ne var geçen gece çınarda da çok gaz sancısı oldu 3-4 saat ağladı çoraplarını sürekli çıkarıyor üşüttü sanırım ya da yediklerini hazmedemedicnm sanirim karistirdin tahlil yoktu bizde ama sancilar uykusuzluk coktu.ben genelde dogal (kocakari) yontemleri yaptim:) ilk alti ay muskat verdim simdi de bitki cayi veriyorum bebece die karisik bitki cayi var kendim iciyorum bardakta kalani da zumosuma veriyorum yatmadan once gecelerimiz duzeldi sukur emip geri uyuyor.gunduzleri de papatya cayi iciyorum ona cok az veriyorum gunduzde rahat.ama ikimizinde sag kasinin ustu mor:):)
Erkekler öyledir canım, ben eşim raporlu olduğundan çoğunlukla evde diye mutfakta iş yapacağımda çınarı yanına veriyorum önce biraz ilgilenir sonra bilgisayara takılır az önce bir geldim çınar kumandanın kapağını açmış nasıl becerdiyse pilleri çıkarıp dişliyor eşime hiç mi farkettmedin diyorum aynı odadalar karşısında oturuyor o da bozuntuya vermeden oğlum başka oyuncağın yok mu pillere takmışsın diyor. Valla erkekler çok rahatlar bizim yaptığımız işleri hep gözlerinde küçük görüyorlar eşim oyalamasına oyalar ama ne alt değiştirir ne de yemek yedirir bizim oğlan da ancak oynamayı seviyor zaten babasıyla vakit geçirebilmesi güzel tabi ama bu sıralar ikimiz evde tek başımızayken tuhaflaştı sesleniyorum bana bakmıyor baksa da sert bir ifade hiç güldüremiyorum sanki benimle zor kalıyor gibi ondan kafaya taktım yoksa bundan 1 hafta kadar önce çınar dediğimde hemen bakar kahkaha atar oynattığımda sevinir çığlık atardı. Geçen gün AVM deyken yemek yiyorduk eşim yemeğini bitirdi ben de çınarı doyurdum ve oyaladım eşime al biraz yakınlarda dolaştır dedim adam yok oldu yemeğimi bitirdim aradan 1 saat geçti gelmiyor benim çanta tel filan hepsi pusette kaldı arayamıyorum yerimden kalksam garsonlar hesap ödemeden gideceğimi düşünür diye öyle gariban ve sinirli bir şekilde bekledim onları en sonunda garsona etrafta görebiliyor musunuz diye sordum garson da bana cep telini verdi alın arayın dedi aradım da öyle geldi. Ben de tabi çok sinirlendim orada öyle mahsur kaldım
cnm sanirim karistirdin tahlil yoktu bizde ama sancilar uykusuzluk coktu.ben genelde dogal (kocakari) yontemleri yaptim:) ilk alti ay muskat verdim simdi de bitki cayi veriyorum bebece die karisik bitki cayi var kendim iciyorum bardakta kalani da zumosuma veriyorum yatmadan once gecelerimiz duzeldi sukur emip geri uyuyor.gunduzleri de papatya cayi iciyorum ona cok az veriyorum gunduzde rahat.ama ikimizinde sag kasinin ustu mor:):)
ay evet karıstırdım galiba hangi arkadastı o ya colyak tahlilleri yaptırıyodu? neyse sen kendin cozum bulmussun sevindim aman iyi olsunlar huzurlu uyusunlarda.. ama neden ikinizinde sag kasının ustu mor? anlamadım?
kızlar dnzgrkn dan hala ses yok,kötü mü çıktı acaba tahlilleri yaa?:18:
evettt cerencimlede tanıştık maşallah canım gözlere bak kalemmi çektin yoksaEki Görüntüle 687702 Eki Görüntüle 687703 Eki Görüntüle 687704 Eki Görüntüle 687705 Eki Görüntüle 687706 Eki Görüntüle 687707
kızlar yolluyorum oldumu olmadımı bilmiyorum. olduysa iste benim cerenim :)
ama çınarımda çokk tatlıı canım maşallahMaşallah canım, çok şirin bir kız ceren yanaklar petek gibi oğlum gücenmesin ama kız bebeklere daha çok ilgim vardır hep bir kızım olsun isterdim ama Allah çınara uzun ömür versin. Sanki kızlar anneye daha yakın oluyor gibi. Bu sıralar birşeye taktım annem gittiğinden beri çınarın bana tavırları değişti bir de babasını evde bu kadar çok görmüyordu neredeyse sadece hafta sonları ve akşam birkaç saat ondan mı bilemiyorum bana ilgisi azaldı. Babasıyla birlikteyken ben yokmuşum gibi davranıyor babaya gülücük bana bakmıyor bile. Hadi onu geçtim evde tek başımızayken sesleniyorum bakmıyor komiklik yapıyorum oyunlar filan gülmüyor ciddi ve donuk bir bakış neden böyle oldu anlamadım hani öyle sert bir anne de değilim bağırıp canını filan da acıtmıyorum. Bu güne kadar herşeyiyle ben ilgilendim yemesi içmesi banyosu,uykusu oyun oynarım sürekli dokunur okşar öperim ama zaten pek hoşlanmıyor kucaklanmaktan. Geceleri ne zaman ağlasa uyansa yanında ben varım ama o gidiyor babasına yakınlık gösterip bana somurtuyor canım sıkıldı. İnsan ister istemez kötü bir annemiyim ya da oğlum benden sıkılıyor beni sevmiyor mu diye düşünüyor şimdiye kadar sadece uyumadığı zamanlar o da kısa azar tarzında ona bağırdıysam da sonra pişman olup gönlünü almışımdır. Ya da uyumak istemediği için hep ben onu zorla uyutuyorum diye mi düşünüp böyle tavır aldı bilmiyorum. Bebekken de çok uzun süre kucakta gezdirmezdim emzirmek için kucağıma alırdım zaten saat başı emerdi sonra pusette yatakta filan yanımda oynardım ona şarkılar söylerdim ondan mı böyle oldu anlamadım ki. Birşey soracam canım ceren yabancıları yadırgıyor mu. Mesela çınar bize biri geldiğinde önce soğuk bakar kucaklarına aldıklarında ağlayacak gibi bakar sonra ben de oradaysam daha rahat olur bir süre sonra alışır sonra da ben odadan çıksam bile o kişiyle oynar ürkmez acaba bu normal mi ya da beni umursamıyor mu kafaya taktım ya artık bundan 2-3 ay önce yabancılara daha aşırı tepki gösteriyordu kucaklarına gitmezdi onlarla yalnız kalamazdı
kadına bak ya bide utanmadan ne diyo zahmet edip kendi yapaymışta konuşmasaymış hey Allah ım yaamerhaba kızlar nasılsınız bakalım.Nette yazamasam da telden günlük takip etmeye çalışıyorum.Biz Efe yle iyiyiz.Havalar güneşliyken parkta geçiriyoruz günümüzü.Hava soğuk olduğu zaman tutamıyorum efe yi.Çok mutsuz ve mızmız oluyor.
geçen gün doğum gününden sonra geç oldu ama diş hediği yapayım komşularımla dedim.Onlarda yapmamı istiyorlardı.Neyse ben hazırlıklarımı yaptım ama hediği de kaynanam yapacaktı.sabah oldu ben okula gittim,eve geldiğimde saat 1 olmuştu.Eve bir geldim bailin bakalım neyle karşılaştım.kaynanam hedik yapmamış.Başımdan aşağüı kaynar sulatr döküldü,Komşularımı diş hediği altında evime topluyorum ama evde hedik yapılmamış.Yarım saat bir saate kadar komşular gelecekti.suyu kaynattım attım buğdayı düdüklüye haşlıyorum.Arkadan kaynanam geldi."buğdayları yıkadın mı haşlıyorsun" dedi."bu bu saate kadar kalır mı yapılması lazımdı" dedim ama öfkeden sinirden kuduruyorum.Baktım işin olacağı yok aradım arkadaşımı buğday salatası tarifi aldım.Buğdaylarla salata yaptım az bir şey de oğlumun hediği için ayırdım.O günü var ya nasıl atlattım bilemiyorum.Bu arada ben salataya başlamadan komşularım geldiYine sabırlı davranıp bir şey demedim.Sonra da bana diyor ki "ben de burada bir insanım bana da ne yapılacaksa söylede yapayım" offfff anlatırken bile sinir oldum ya.
Serenay ve ahsenim hala aynı dertlerden muzdaripsiniz heralde.Allah size sabır versiin canım ya.Efe nin mızmız olduğu gün çok zor geçiyor.Sizin yerinizde kendimi düşünemiyorum.
Ahsenimm canım sana da geçmiş olsun ahsen yine hastaymış.şimdi nasıl oldu?
serenayy canım dün arkadaşım geldi kızı bir buçuk yaşında.Yürümeden önce kızı nasıl annesine düşkündü.Anlattığın kadarıyla çınar gibiydi.Neyse kızımız yürümeye başlayınca arkadaşım da çok rahatlamış.Kız kendikendine oyalanmaya başlamış.Çınar da yürüyünce öyle olur belki.
Migi oğluna bayılıyorum senin ya.O gözler ne öyle maşallah,gözleri çekik değil mi yoksa bana mı öyle geldi?
eyidas Elif in o yanakları tam ısırmalık ya.Yanımda olsa da ısırsam.Bir de pembiş pembişler.Bir de pembiş kıyafetler giymiş cimcime.Elif' ede maşallah diyelim.
demos Duru nun doğum günü elbisesi ne de yakışmış öyle.Maşallah duru ya.Baya baya da yürüyor Duru.Ohh senin kız çalışkan çıktı benimki baya tembel.
kızlar ya hep fotoğraflarını ekleyelim kuzuların.Ben merak ediyorum nasıllar diye.
Eki Görüntüle 688329
kızlar elifin daha yapım aşamasındaki tütüsü
daha etek tam olarak bitmedi bikaç ufak tefek eklemesi olacak birde badisindeki kurdeleleri ve bantı kaldı bittikten sonra tamamınıda eklerim
günaydın kızlar
hava çok soğuk ve karanlık kış geri geldi sanki
gecen gun ben dolaba vurdum kasim yarildi zumra da asagi dolaba vurdu o da morardisimdi takim olduk mor mor:) Sanirim beraber buyuyoruz
merhaba kızlar nasılsınız bakalım.Nette yazamasam da telden günlük takip etmeye çalışıyorum.Biz Efe yle iyiyiz.Havalar güneşliyken parkta geçiriyoruz günümüzü.Hava soğuk olduğu zaman tutamıyorum efe yi.Çok mutsuz ve mızmız oluyor.
geçen gün doğum gününden sonra geç oldu ama diş hediği yapayım komşularımla dedim.Onlarda yapmamı istiyorlardı.Neyse ben hazırlıklarımı yaptım ama hediği de kaynanam yapacaktı.sabah oldu ben okula gittim,eve geldiğimde saat 1 olmuştu.Eve bir geldim bailin bakalım neyle karşılaştım.kaynanam hedik yapmamış.Başımdan aşağüı kaynar sulatr döküldü,Komşularımı diş hediği altında evime topluyorum ama evde hedik yapılmamış.Yarım saat bir saate kadar komşular gelecekti.suyu kaynattım attım buğdayı düdüklüye haşlıyorum.Arkadan kaynanam geldi."buğdayları yıkadın mı haşlıyorsun" dedi."bu bu saate kadar kalır mı yapılması lazımdı" dedim ama öfkeden sinirden kuduruyorum.Baktım işin olacağı yok aradım arkadaşımı buğday salatası tarifi aldım.Buğdaylarla salata yaptım az bir şey de oğlumun hediği için ayırdım.O günü var ya nasıl atlattım bilemiyorum.Bu arada ben salataya başlamadan komşularım geldiYine sabırlı davranıp bir şey demedim.Sonra da bana diyor ki "ben de burada bir insanım bana da ne yapılacaksa söylede yapayım" offfff anlatırken bile sinir oldum ya.
Serenay ve ahsenim hala aynı dertlerden muzdaripsiniz heralde.Allah size sabır versiin canım ya.Efe nin mızmız olduğu gün çok zor geçiyor.Sizin yerinizde kendimi düşünemiyorum.
Ahsenimm canım sana da geçmiş olsun ahsen yine hastaymış.şimdi nasıl oldu?
serenayy canım dün arkadaşım geldi kızı bir buçuk yaşında.Yürümeden önce kızı nasıl annesine düşkündü.Anlattığın kadarıyla çınar gibiydi.Neyse kızımız yürümeye başlayınca arkadaşım da çok rahatlamış.Kız kendikendine oyalanmaya başlamış.Çınar da yürüyünce öyle olur belki.
Migi oğluna bayılıyorum senin ya.O gözler ne öyle maşallah,gözleri çekik değil mi yoksa bana mı öyle geldi?
eyidas Elif in o yanakları tam ısırmalık ya.Yanımda olsa da ısırsam.Bir de pembiş pembişler.Bir de pembiş kıyafetler giymiş cimcime.Elif' ede maşallah diyelim.
demos Duru nun doğum günü elbisesi ne de yakışmış öyle.Maşallah duru ya.Baya baya da yürüyor Duru.Ohh senin kız çalışkan çıktı benimki baya tembel.
kızlar ya hep fotoğraflarını ekleyelim kuzuların.Ben merak ediyorum nasıllar diye.
Selam kızlar çok uykum var yaa anlatamam duru gece fazla uyanmadı şükür ama ben geç uyudum evi falan toparladım çamaşır attım bi baktım saat 1 re geliyor sabahta koşturmaca şurda masanın üstünde uyicam sanırım. burdada toz almam gerekiyor ama hiç halim yok bugün enerji denilen şey bende sıfırrr
Eki Görüntüle 688329
kızlar elifin daha yapım aşamasındaki tütüsü
daha etek tam olarak bitmedi bikaç ufak tefek eklemesi olacak birde badisindeki kurdeleleri ve bantı kaldı bittikten sonra tamamınıda eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?