benim abimin karısı 2 hamileliğindede 30 ar kilo aldıhepsinide 6 ayda verdi
benim abimin karısı 2 hamileliğindede 30 ar kilo aldıhepsinide 6 ayda verdi
benimki de geçen haftasonu tutturdu alalım bi şeyler diye.. yok almayalım biraz daha bekleyelim derken bebek arabasını aldık.. kaptırmışım kendimiheveslendim böyle.. sonra battaniyelere bi bakayım dedim.. dolanırken bi bakayım bizim telaşlı baba elinde mama sandalyesi bunu da alalım dedi.. çook masumdu yavrum.. amaan hadi alalım dedim bende.. maşallah kocacığıma benim
akşamları işten gelince bebek arabasıyla evde bi tur atıyo
kızlar cok tesekkurlerr
cok heycanlıyım gercektenn
erken gorundu bızımkı hareketlı masallah
ıns en kısa zamanda hepınız ogrenırsınız
sorma yaaa kilo verenler midesi bulanıp istifar edenler genelde bende mide bulantısı fln yok tabi aldım kiloyu ayyy iyiki yok çok şükür
senin cinsiyet belli olmamış canım çatlattın o gün bizi
hoşgeldin canım hevesli babalar görünce duyunca hevesleniyorum yaa benim adamda hiç öyle bişey yok hatta hamile olduğumun bile farkında değilçok soğuk bana karşı midem bulanıyo şu kokuyo bunu burnumdan çek diyorum bağırıyo bana bide bu huy çıktı diyo
neyse bende kendim örüyorum canım yeleklerini hırkalarını filan
dr un gerek görmediyse kullanma canım önümüz kış bol bol ıspanak ye demir kaynağı işte bana dr um öyle söyledi
ooo 30 kilomuuuuuu
maşallahhh
ama vücut sarkar 30 kilo alıp verdikten sonra herhalde ya
en azından arkadasımın gögüsler sarkmıstı
ama o kız hiç evden cıkmıyordu yürüyüş faan yoktu evin içinde yaptıklarıyla
gunaydın guzel anneler
bugunde doktora gıttım ve erkek bebegım olcagı kesinleşti
paşamız gelıyo
öle valla bır ay sonraya kaldı artık ama ıkı hafta sonra gıderım ben duramam:)
mavilef çim vaktin olduğunda resimlerini isimlerini özelliklerini vs. de paylaşırmısn cnm, bizide fikir olsun artık yavaş yavaş özellikle cinsiyetler belli olmaya başladımı bizlerde almaya başlarız, aklımızda olur..
canım göğüsler emzırmekten sarkmış olmasın 15 ay emzırdım 1 aydır emmıyoruz fenaaa çok fenaaa fazla detay yazmıyım ahahakrem kullanıcaktım hamıle kalınca olmadı artık diğeride emsın ıkı sene sonra toparlarız onları
ayy hep bunu merak ediodum bak ii düştün elime..yani o kadar kilo alnlar ilk aydan başlıomu almaya..şimdi ben ilk 3 ay almadım, bu iiye işaretmi yani artık 330 kilo almammı yoksa, ilk 3 ay zaten kilo almadılar 6 aydamı yaptılar o 30 kiloyu hala riskli gruptamıyım??? acil cvp elçhin acilll kuzum..
bende en çok bundan korkuyorum göğüslerin sarkmasından:18:
o kremler faydalımıdırki acep
canımcım ben 5. ayımda 6 kılo bırden almıştım sonra ıkışer aldım son ayımdada kendımı tanıyamaz oldum toplamda 17 kılo aldım amaa bı ayda nasıl 6 kılo alınır dmee ben anlamadım valla şok geçirmiştim
canımcım ben 5. ayımda 6 kılo bırden almıştım sonra ıkışer aldım son ayımdada kendımı tanıyamaz oldum toplamda 17 kılo aldım amaa bı ayda nasıl 6 kılo alınır dmee ben anlamadım valla şok geçirmiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?