2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

benimkide öyle yaa bütün kuruyemişlerimi kuru kayısılarımı bi oturuşta bitiriyoo yeme diyom yemee ama yokk beni bilem yiyecek

sabah erken kalktım kızım uyuyoken azcık bende şekerleme yapıyım görüşürz kızlaaar:)

sorma yaaa bu yola baş koyduysak bu kiloları alıcazzz kaçışı yoqqq

benim eşimde 10 kılo aldı veremedi tabıkı onlara noluyosa ahahaha

kızlar benim eşimin resmen aşerdiğini bilirim eğer eşiniz sizi düşünüyorsa emin olun psikolojik etkileniyor demektir bizimki gecenin bi yarısı aşerip mutfağa girdiğini biliyorum ilkinde de böyleydi şimdi yine aynı
geçengün istanbulun altınları die bi dizide bi kayseriye özgü yimek varya onu görüp hazırını yapıp yedik

benim miniğim bukadarcıktı doğdugu gün:)

şimdi bukadar oldu ve abla oluyo :)
ikinci bebeğimide dört gözle beklıyorum

he hee benim kocamda bu 3 ayda 3 kilo verdi..yefrum evdeyemek yok..dışardan yemez ne denk gelirse onu yidi..3 günüdr yemek yapıom diom üzüldüm haline çok...ama normaldede aynanın karşısında göbek varmı yokmu incelemeyi çok sever, her gün tartılır..çok korkuo kilodan utanyom diom az kilo al yanında anan gibi görünyom..ama anasıda öyle taaa 1000 km uzaktan arar "bugün kendimi çok kötü hissediom göbem çıkmış sanki oğlum die"..manyq ailesi diom..akşamları asla ekmek yemezi hep sebze yenir, mutlaka yemekten sonra meyve, haftada 1 gün halı sahaya maça, 3 günde spor salonuna..diom sen fazlasın bana ya neyseee:))

herkese selamlar
uzun zamandır gıremıyorum foruma.ama guzel seyler okudum ve cok sevındım.herkese ve bebıslere saglık dılıyorum.ben suanda 10. haftadayım.ve pazardan berı cok kotu grıbım.bugun ızın aldım artık evde dınlenıyorum ama yarın yıne iş
bugun ayrıca öksürükte basladı.hıc ılac kullanmıyorum.sadece daha vıtamınlı seylerle beslenıp bıran once atlatmaya calısıyorum.
tavsıyelerınız varmı
bı de grıp alan oksuruk bebıse zararlımıdır.o rahatsız oluyormudur

cevap vermıycekmısınız bana

sizinkiler yine hazırlayıp getiriyo..bizimki aşeriyo ben hazırlayıp getiriyorum önüne bide şu olsada yesek diyo aklıma düşürüyo bende kalkıp hazırlıyorum

kızlar merhabalar.bu ara işlerim çok yoğun hiç giremiyorum.doğal olarak yazılarınızıda takip edemiyorum(( neyse biraz işlerimi yoluna koydum daha sık takip ederim.umarım herkesler iyidir.ben çok kötüyüm malesef hiç yiyemiyorum yediğim bir tek meyve 1-2 tane oda.inşallah geçer bakalım bekliyorum.sevda cımya minik kızın artık abla olmuşya.benim kızımda küçücüktü şimdi kocaman oldu hangi ara büyüdü anlamış bile dğeilim.inşallah bu bebişimde sağlıcakla gelir bende çok heyecanlıyım..

Eki Görüntüle 264545

benim miniğim bukadarcıktı doğdugu gün:)

Eki Görüntüle 264547

şimdi bukadar oldu ve abla oluyo :)
ikinci bebeğimide dört gözle beklıyorum

oyyy kıyamam maşallahh ikisinede allah nazarlardan korusun... allah uzun ömürler versin... ikisinide, hepimizinkilere inşallah...

bende sürekli muhabbet etmek istedim ama kimsenin cevap veresi yok bence

canım çok çok geçmiş olsun doğal şeylerden yemeye içmeye dikkat et ıhlamur çayı kaynat içine bal koy iç öksürüğe iyi gelir

bide öksürük zarar vermez bence bebeğe sonuçta içi çıkacakcasına kusanlar var sitemizde dr lar bişey olmaz merak etmeyin diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…