2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Gözünüz aydın canım, biz 4 dişle bekliyoruz hala. 5. diş olarak hangisi çıkıyor üstten mi alttan mı tane tane çıkarıyorlar birden 3-5 tane çıksaydı ne iyi olurdu

Bencede canım ya arkadaşımın oğlu 9. ayında başladı ama 4 diş birden çıkardı bizimkiler kaplumbağa gibi yavaş çıkartıyorlar valla canım ablam geçen gün dediki duru tuhaf diş çıkarıyor önce alttan sonra üstten birer diş 3. yine altta üst sağ ön dişi çıkmadan sol ön dişin yanındaki çıktı biraz karışık anlattım ama :)))))

Gözünüz aydın canım, biz 4 dişle bekliyoruz hala. 5. diş olarak hangisi çıkıyor üstten mi alttan mı tane tane çıkarıyorlar birden 3-5 tane çıksaydı ne iyi olurdu

bizde hala 4 dişliyiz,iki alt iki tane yan kesici,ortalar boşi,vampir gibi oluyo gülünce üstleri bekliyorum bakalım ama pek bişi yok görünürde,arkadaşın oğlunun 8 tane mi ne oldu dişi,azılar başladı çıkmaya,oğlumdan 2 ay mı ne büyük,bizde de yok daha,bırak azıyı,üstler çıksa bari düzgün ısırır

ahsenimizin gecmis dogum gunu kutlu olsun cnm ben anca kutlayabiliyorum. saglıklı huzurlu bi omru olsun insallah.. resimlerde harika :)
teşekkür ederim canım kalabalıktan 4 5 kişi foto çekince çocuklarda nereye bakacağını şaşırdı pek güzel çıkmasada hatıra oldu
canım hepimizde aynı sorunlar senin birde eşin allah yardımcın olsun genede çok şükür halimize canım sağlıklı evlatlarımız var çok takma kafana eşinde evdeyken değerlendir havaları beraber çıkın gezin
canım şevvalde aynıydı ahsen başlarda ekbesini az yerdi ama yerdi şimdi gördüğüyle ağlamaya hatta bu aralar kaçmaya başladı
canım hemen rengi soluyor bunu ben değil herkes söyleyince bende üzülüyorum ister istemez kansızlığı olmasa bu kadar dert etmiyecem ama bunada şükür bu gün bir tanıdığın çocuğunu gördüm ne kadar şükretsem az allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın çok üzüldüm allah annesine sabır versin hiç değilse biz bir yürüse konuşsa anlarız diyoruz ama onun öyle bir şansıdayok allah sabır versin
Kızlar 5. dişimizde çıktı çok şükür bu dişinde çok huzursuz olmadııı havalar tam ısınmadan çıkaraydı birkaçtane daha ama nerdeeeee....

dişiniz hayırlı olsun biz daha 2 dişle duruyoruz tembel bizim kız çok tembel

kızlar kızlarr

biz de bugün 1 yaş aşılarımızı olduk 3 tane bacaktan yavrum emekleyemiyor acıyor herhalde..ateş falan çıkmadı ama durgun biraz..
çok şükür herşey yolunda, 1 dahaki kontrol 15 aylık.. bizim doktor her gittiğimde sorar pütürlü yiyormu diye yemiyor dedim, pilav dolma köfte balık yiyor ama sebze yemeğini yemiyor kusuyor dedim "blendır çocuk hastalığı" yolunda ilerliyorsunuz dedi öyle denirmiş pütür yemeyen çocuklara, mutlaka alıştırmalısın dedi..bakalım nasıl olcak.. bir de d-flor damlası verdi..sormayı da unuttum kullanan varmı d vitamini bunun içinde var.. d vit kullanmayacağız artık galiba..bizden haberler böyle..

Kizlar merhaba herkese..herkes iyidir ins..bizde bugun 1 yas asilarini yaptirdik. 3 tane ve koldan yaptilar..su cicegi, kkk ve zature asisiymis..neden bacaktan yapmadiniz dedim artik koldan dedi..sizlerin bacaktan olmus.sorun olurmuki?

cnm sen daha ne sporu yapıcaksınki yapıyosun ztn uykusuzluk insanı eritir
hani reklam varya anne hep bulaşık yıkıyor çocukta annesini özlüyor seninkide o hesap olmuş anne hep mutfakta oyun zamanı babayla kötü anlar anneyle istermi seni hiç canım merak etme babası işe gitsin mecbur annesini isticek
Kızlar 5. dişimizde çıktı çok şükür bu dişinde çok huzursuz olmadııı havalar tam ısınmadan çıkaraydı birkaçtane daha ama nerdeeeee....
sen 5 diyosun cnm ah biz napıcaz ahsenle bilmem bizimde daha alt ikiler çıktı öyle kaldık
yok annesi tembel dil ahsen dişleri tembel :)
hadi gözünüz aydın cnm sorunsuz geçsinde
bende bugün balık verdim yemek istiyor ama diş yok diye heraalde ağzında eveleyip geveliyor yine veriyorum alıyo ağzına dolduruyo hepsini yavrum
Kizlar merhaba herkese..herkes iyidir ins..bizde bugun 1 yas asilarini yaptirdik. 3 tane ve koldan yaptilar..su cicegi, kkk ve zature asisiymis..neden bacaktan yapmadiniz dedim artik koldan dedi..sizlerin bacaktan olmus.sorun olurmuki?
inş elada sorunsuz ateşsiz falan geçirir cnm
aaa farklımı yapıyolar acaba bende bacak diye duymuştum

Bugün ilk günaydın benden sanırım..

Ben uykusuz bir gece geçirdim duru yatakta hacıyatmaz gibiydi resman ayağa kalkıyordu 6 da ağlayarak uyandı 1 saat ayağımda salladım yere bırakır bırakmaz çığlığı bastııı burnuda akıyordu hayırlısı bakalım umarım grip olmaz :(((((( benimde boğazım ağırıyorrr..

Sabah sabah güldürdün beni hayal ettimde gerçekten komik tir kuzuu sizinki bizim dişlerden daha tuhafmış..

Geçmiş olsun canım aşılar hafif dedi bize ebe ateş yapmıyormuş bizdede hiç bir problem olmamıştı.. D 3 vermedi dr son gittiğimizde 3 aya yakın oldu supradın diye bir vitamin verdi ama ben sordum da verdi kullanmadım çöpe attım..

Geçmiş olsun canım bizimkileri bacaktan yaptılar hiçbir fikrim yok bişey olacağını sanmam.. Sizin bugün kontrol vardı umarım iyi haberler alırsınız can ım haberi 4 gözle bekliyorum..

Ya şu isimleri aklımda tutamıyorum buna benzer bişeydi.. Tahlili çıkacaktı hiç ses seda çıkmadı ne olduki acaba ???

bizide dün çağırdılar bugün götüreceğim
inşallah sorun olmaz gecen sefer bacaktan yaptılar

günaydın canım
hacıyatmaz valla çok güzel bir isim ahsende aynısı
biz düzeleceklerini beklerken onlar iyice kuduruyorlar

kızlar şu alttaki yaş çizelgesi hepimizin 1 yaşta kaldı onu nasıl düzelti
cez
bişidicem olsaydı bize gösterirdi

Günaydın arkadaşalrr
bende nisan annesiyim topiğin eskilerindenim
ve şuan 5 haftalık hamileyim ne yapıcam bilmiyorum
hamile olanlar vardı ne yapıyorlar ay ne dicemi bile
bilmiyorum %50 %50 aldırmayı bile düşünüyorum

günaydın canım hayırlı olsun diyeyim
2 arkadaaş vardı yanlış hatırlamıyorsam biri aldırdı bir arkadaşımız doğurmaya karar vermişti
senin içinde hakında hayırlısı olsun

günaydın canım
hacıyatmaz valla çok güzel bir isim ahsende aynısı
biz düzeleceklerini beklerken onlar iyice kuduruyorlar

Canım aynen öyleydii yaa uykusunda inanki ayağa kalkıyor anlamadımki derdini...

kızlar şu alttaki yaş çizelgesi hepimizin 1 yaşta kaldı onu nasıl düzelti
cez
bişidicem olsaydı bize gösterirdi

Ben hiç yapamadımkiii...

Hayırlı olsun canım 2. çocuğu düşünüyorsan bence aldırma ha şimdi ha 2 sene sonra ama karar senin tabiki hayırlısı olsunn..

Sizin dişler gerçekten enteresan çıkmışlar, ben de bekliyorum inşallah birden 3-4 tane çıkar diye düşünüyordum bu gün bir beyazlık farkettim biraz da sertlik vardı sanırım bir tane diş çıkıyor 5. dişimiz de üstten geliyor.

23 nisanda çok mu terledi acaba şimdi hareketliler çabuk terliyorlar havalar gündüz sıcak oluyor gece de üşütüyor artık tam yaz gelse de biz de rahat etsek. Ben yaz mevsimini çok seviyorum meyvelerini, güneşi, sıcağı, yazlık kıyafetleri özledim, yazın bir hafiflik rahatlık oluyor. İnşallah grip olmaz belki de durunun yeni bir dişi çıkacaktır

günaydın canım hayırlı olsun diyeyim
2 arkadaaş vardı yanlış hatırlamıyorsam biri aldırdı bir arkadaşımız doğurmaya karar vermişti
senin içinde hakında hayırlısı olsun

saolun kızlar valla şuan ne düşüneceğimide bilmiyorum
doktora gittiğimde karar vereceğim hehalde bakalım
ne dicek doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…