Gözünüz aydın canım, biz 4 dişle bekliyoruz hala. 5. diş olarak hangisi çıkıyor üstten mi alttan mı tane tane çıkarıyorlar birden 3-5 tane çıksaydı ne iyi olurdu
Gözünüz aydın canım, biz 4 dişle bekliyoruz hala. 5. diş olarak hangisi çıkıyor üstten mi alttan mı tane tane çıkarıyorlar birden 3-5 tane çıksaydı ne iyi olurdu
teşekkür ederim canım kalabalıktan 4 5 kişi foto çekince çocuklarda nereye bakacağını şaşırdı pek güzel çıkmasada hatıra olduahsenimizin gecmis dogum gunu kutlu olsun cnm ben anca kutlayabiliyorum. saglıklı huzurlu bi omru olsun insallah.. resimlerde harika :)
canım hepimizde aynı sorunlar senin birde eşin allah yardımcın olsun genede çok şükür halimize canım sağlıklı evlatlarımız var çok takma kafana eşinde evdeyken değerlendir havaları beraber çıkın gezinyoruldum ya kızlar bu nasıl bir hayat bugünler geride kalacak mı 1 aydır eşim evde kendi ihtiyaçlarını göremediği için hem onunla ilgilen yemek yap evi topla, çınarı yedir yatır geceleri zaten 2 saatte bir ayaktayım sabahın 7 sinde uyan nedir bu ya şu birkaç gün sıkıntıdan iştahım açıldı da birkaç kilo aldım yoksa ben minyon yapıda bir bayan değilim dün baskül aldık evdeki bozulmuştu 6 aydır kilomu bilmiyordum ama annemin tabirine göre erimiş bitmişim bir baktım ki doğumdan önceki halimden 3 kiloda eksiğim var üstelik bu 2 kilo kadar almış halim şu 10 gündür sıkıntıdan dondurma nutella makarnalar valla ne bulduysam saldırıyorum oysa hamilelikten önce ne düzenli beslenirdim meyve sebze ağırlıklı ama dondurmadan asla vazgeçemedim üstelik doğumdan sonra hayatımda yemediğim kadar kebap türü yemekler yedim bu arada ekmek yemeden yaşayamam. Emzirmek ve uyumayan bir çocukla sürekli ilgilenmek insanı baya zayıflatıyor resmen çöktüm spor da yapamıyorum zaman ve enerjim yok. Mayısın 10 una kadar havalar güzel devam edecekmiş bu süreçte en azından çınarla yürüyüşe çıkarız inşallah. Çocuk da haklı babası evde olduğundan beri onları odada bırakıp içeride yemek temizlik yapıyorum ancak yatıracağım zaman yedireceğim zaman yanına gidiyorum onlar zaten hoşlanmadığı şeyler artık o da sıkıldı o yüzden bana tavır yapıyor
canım şevvalde aynıydı ahsen başlarda ekbesini az yerdi ama yerdi şimdi gördüğüyle ağlamaya hatta bu aralar kaçmaya başladıHerkesin ayrı sorunu var canım inşallah ahsenin iştahı yerine gelir toparlanır çınar çok iştahlı değil ama az çok birşeyler yiyor istemezse çok zorlamıyorum ek gıdaya geçtiğimizde ilk 2 ay hiçbir şey yemiyordu nasıl üzülüyordum herşeyi reddediyordu emzirmekten mahvolmuştum zaten o dönem gece uyanmaları sıklaştı o yüzden iştahsızlığın ne demek olduğunu iyi bilirim bir anne olarak bebeğim yemek yemezse üstüne bir de kusarsa moral sıfır oluyor zaten Allah kolaylık versin taşınmak da zor 2 de çocuk neyseki ailenle aynı şehirdesin. Hayırlısıyla taşınırsın inşallah yaz da geliyor artık inşallah Ahsenin de iştahı açılır yaz meyvelerini görünce bazı bebekler öyle oluyor benim ablamın oğlu ek gıdayı da almazdı 1 yaşına kadar ancak bira meyve püresi biraz süzülmüş çorba zorla içerdi pütürlü yemezdi iştahı yoktu ama maşallah gelişimi ve zekası çok iyi şimdi 5,5 yaşında hala yemeyi sevmez bütün gün zorlamasan birşey yemez ve acıkmaz sevdiği sınırlı yiyeceklerle besleniyor. Ablam da artık alıştı ne yapsın
Kızlar 5. dişimizde çıktı çok şükür bu dişinde çok huzursuz olmadııı havalar tam ısınmadan çıkaraydı birkaçtane daha ama nerdeeeee....
cnm sen daha ne sporu yapıcaksınki yapıyosun ztn uykusuzluk insanı eritiryoruldum ya kızlar bu nasıl bir hayat bugünler geride kalacak mı 1 aydır eşim evde kendi ihtiyaçlarını göremediği için hem onunla ilgilen yemek yap evi topla, çınarı yedir yatır geceleri zaten 2 saatte bir ayaktayım sabahın 7 sinde uyan nedir bu ya şu birkaç gün sıkıntıdan iştahım açıldı da birkaç kilo aldım yoksa ben minyon yapıda bir bayan değilim dün baskül aldık evdeki bozulmuştu 6 aydır kilomu bilmiyordum ama annemin tabirine göre erimiş bitmişim bir baktım ki doğumdan önceki halimden 3 kiloda eksiğim var üstelik bu 2 kilo kadar almış halim şu 10 gündür sıkıntıdan dondurma nutella makarnalar valla ne bulduysam saldırıyorum oysa hamilelikten önce ne düzenli beslenirdim meyve sebze ağırlıklı ama dondurmadan asla vazgeçemedim üstelik doğumdan sonra hayatımda yemediğim kadar kebap türü yemekler yedim bu arada ekmek yemeden yaşayamam. Emzirmek ve uyumayan bir çocukla sürekli ilgilenmek insanı baya zayıflatıyor resmen çöktüm spor da yapamıyorum zaman ve enerjim yok. Mayısın 10 una kadar havalar güzel devam edecekmiş bu süreçte en azından çınarla yürüyüşe çıkarız inşallah. Çocuk da haklı babası evde olduğundan beri onları odada bırakıp içeride yemek temizlik yapıyorum ancak yatıracağım zaman yedireceğim zaman yanına gidiyorum onlar zaten hoşlanmadığı şeyler artık o da sıkıldı o yüzden bana tavır yapıyor
sen 5 diyosun cnm ah biz napıcaz ahsenle bilmem bizimde daha alt ikiler çıktı öyle kaldıkKızlar 5. dişimizde çıktı çok şükür bu dişinde çok huzursuz olmadııı havalar tam ısınmadan çıkaraydı birkaçtane daha ama nerdeeeee....
yok annesi tembel dil ahsen dişleri tembel :)teşekkür ederim canım kalabalıktan 4 5 kişi foto çekince çocuklarda nereye bakacağını şaşırdı pek güzel çıkmasada hatıra oldu
canım hepimizde aynı sorunlar senin birde eşin allah yardımcın olsun genede çok şükür halimize canım sağlıklı evlatlarımız var çok takma kafana eşinde evdeyken değerlendir havaları beraber çıkın gezin
canım şevvalde aynıydı ahsen başlarda ekbesini az yerdi ama yerdi şimdi gördüğüyle ağlamaya hatta bu aralar kaçmaya başladı
canım hemen rengi soluyor bunu ben değil herkes söyleyince bende üzülüyorum ister istemez kansızlığı olmasa bu kadar dert etmiyecem ama bunada şükür bu gün bir tanıdığın çocuğunu gördüm ne kadar şükretsem az allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın çok üzüldüm allah annesine sabır versin hiç değilse biz bir yürüse konuşsa anlarız diyoruz ama onun öyle bir şansıdayok allah sabır versin
dişiniz hayırlı olsun biz daha 2 dişle duruyoruz tembel bizim kız çok tembel
hadi gözünüz aydın cnm sorunsuz geçsindekızlar kızlarr
biz de bugün 1 yaş aşılarımızı olduk 3 tane bacaktan yavrum emekleyemiyor acıyor herhalde..ateş falan çıkmadı ama durgun biraz..
çok şükür herşey yolunda, 1 dahaki kontrol 15 aylık.. bizim doktor her gittiğimde sorar pütürlü yiyormu diye yemiyor dedim, pilav dolma köfte balık yiyor ama sebze yemeğini yemiyor kusuyor dedim "blendır çocuk hastalığı" yolunda ilerliyorsunuz dedi öyle denirmiş pütür yemeyen çocuklara, mutlaka alıştırmalısın dedi..bakalım nasıl olcak.. bir de d-flor damlası verdi..sormayı da unuttum kullanan varmı d vitamini bunun içinde var.. d vit kullanmayacağız artık galiba..bizden haberler böyle..
inş elada sorunsuz ateşsiz falan geçirir cnmKizlar merhaba herkese..herkes iyidir ins..bizde bugun 1 yas asilarini yaptirdik. 3 tane ve koldan yaptilar..su cicegi, kkk ve zature asisiymis..neden bacaktan yapmadiniz dedim artik koldan dedi..sizlerin bacaktan olmus.sorun olurmuki?
bizde hala 4 dişliyiz,iki alt iki tane yan kesici,ortalar boşi,vampir gibi oluyo gülünceüstleri bekliyorum bakalım ama pek bişi yok görünürde,arkadaşın oğlunun 8 tane mi ne oldu dişi,azılar başladı çıkmaya,oğlumdan 2 ay mı ne büyük,bizde de yok daha,bırak azıyı,üstler çıksa bari düzgün ısırır
kızlar kızlarr
biz de bugün 1 yaş aşılarımızı olduk 3 tane bacaktan yavrum emekleyemiyor acıyor herhalde..ateş falan çıkmadı ama durgun biraz..
çok şükür herşey yolunda, 1 dahaki kontrol 15 aylık.. bizim doktor her gittiğimde sorar pütürlü yiyormu diye yemiyor dedim, pilav dolma köfte balık yiyor ama sebze yemeğini yemiyor kusuyor dedim "blendır çocuk hastalığı" yolunda ilerliyorsunuz dedi öyle denirmiş pütür yemeyen çocuklara, mutlaka alıştırmalısın dedi..bakalım nasıl olcak.. bir de d-flor damlası verdi..sormayı da unuttum kullanan varmı d vitamini bunun içinde var.. d vit kullanmayacağız artık galiba..bizden haberler böyle..
Kizlar merhaba herkese..herkes iyidir ins..bizde bugun 1 yas asilarini yaptirdik. 3 tane ve koldan yaptilar..su cicegi, kkk ve zature asisiymis..neden bacaktan yapmadiniz dedim artik koldan dedi..sizlerin bacaktan olmus.sorun olurmuki?
Kizlar merhaba herkese..herkes iyidir ins..bizde bugun 1 yas asilarini yaptirdik. 3 tane ve koldan yaptilar..su cicegi, kkk ve zature asisiymis..neden bacaktan yapmadiniz dedim artik koldan dedi..sizlerin bacaktan olmus.sorun olurmuki?
Bugün ilk günaydın benden sanırım..
Ben uykusuz bir gece geçirdim duru yatakta hacıyatmaz gibiydi resman ayağa kalkıyordu 6 da ağlayarak uyandı 1 saat ayağımda salladım yere bırakır bırakmaz çığlığı bastııı burnuda akıyordu hayırlısı bakalım umarım grip olmaz :(((((( benimde boğazım ağırıyorrr..
Günaydın arkadaşalrr
bende nisan annesiyim topiğin eskilerindenim
ve şuan 5 haftalık hamileyim ne yapıcam bilmiyorum
hamile olanlar vardı ne yapıyorlar ay ne dicemi bile
bilmiyorum %50 %50 aldırmayı bile düşünüyorum
tamamen kaldırmak istiyıorsanız çizelgeden silip kaldırabılırsınız
ama 2 yaşa devam etsın istıyorsanız Lilypie - Second Birthday ticker scene selection burdn oluşturabılırsınız
günaydın canım
hacıyatmaz valla çok güzel bir isim ahsende aynısı
biz düzeleceklerini beklerken onlar iyice kuduruyorlar
kızlar şu alttaki yaş çizelgesi hepimizin 1 yaşta kaldı onu nasıl düzelticez
bişidicem olsaydı bize gösterirdi
Günaydın arkadaşalrr
bende nisan annesiyim topiğin eskilerindenim
ve şuan 5 haftalık hamileyim ne yapıcam bilmiyorum
hamile olanlar vardı ne yapıyorlar ay ne dicemi bile
bilmiyorum %50 %50 aldırmayı bile düşünüyorum
Sizin dişler gerçekten enteresan çıkmışlar, ben de bekliyorum inşallah birden 3-4 tane çıkar diye düşünüyordum bu gün bir beyazlık farkettim biraz da sertlik vardı sanırım bir tane diş çıkıyor 5. dişimiz de üstten geliyor.bizde hala 4 dişliyiz,iki alt iki tane yan kesici,ortalar boşi,vampir gibi oluyo gülünceüstleri bekliyorum bakalım ama pek bişi yok görünürde,arkadaşın oğlunun 8 tane mi ne oldu dişi,azılar başladı çıkmaya,oğlumdan 2 ay mı ne büyük,bizde de yok daha,bırak azıyı,üstler çıksa bari düzgün ısırır
23 nisanda çok mu terledi acaba şimdi hareketliler çabuk terliyorlar havalar gündüz sıcak oluyor gece de üşütüyor artık tam yaz gelse de biz de rahat etsek. Ben yaz mevsimini çok seviyorum meyvelerini, güneşi, sıcağı, yazlık kıyafetleri özledim, yazın bir hafiflik rahatlık oluyor. İnşallah grip olmaz belki de durunun yeni bir dişi çıkacaktırBugün ilk günaydın benden sanırım..
Ben uykusuz bir gece geçirdim duru yatakta hacıyatmaz gibiydi resman ayağa kalkıyordu 6 da ağlayarak uyandı 1 saat ayağımda salladım yere bırakır bırakmaz çığlığı bastııı burnuda akıyordu hayırlısı bakalım umarım grip olmaz :(((((( benimde boğazım ağırıyorrr..
günaydın canım hayırlı olsun diyeyim
2 arkadaaş vardı yanlış hatırlamıyorsam biri aldırdı bir arkadaşımız doğurmaya karar vermişti
senin içinde hakında hayırlısı olsun
Canım aynen öyleydii yaa uykusunda inanki ayağa kalkıyor anlamadımki derdini...
Ben hiç yapamadımkiii...
Hayırlı olsun canım 2. çocuğu düşünüyorsan bence aldırma ha şimdi ha 2 sene sonra ama karar senin tabiki hayırlısı olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?