Hiç sorma canım yaaa çığlık atmakla kalsa duru kendini yerden yere atıyor başı kaç defa duvara geldi ayakta dururken atıveriyor kendini yere kaskatı kesiliyor cadııı cadııı işteee. Umarım düzelir canımmmm..
Hayırlı olsun canım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin .. Darısı bana ve tümm evi olmayanlara inşallahhhhh ::))))
cadı bunlar ahsende çok sinirli hemen istediği olmayınca kendini yere atıp tepiniyor
çok teşekkür ederim canım inşallah daha iyileri sizlere olsun
demet diyet nasıl gidiyor kilolar gitmeye başladımı
ben bu hafta 800 gr vermişim
Teşekkürler arkadaşlar bir sorun olmazsa doğacak bebeğim
doktorumu aradım kızım için sorun olmadığını ama emdikçe
rahim kasları kasıldığından düşük tehlikesi olabileceğini
söyledi ben sadece gece emziriyorum kzıımı onada yeni
başladım içime doğdu sanki tam odasınıda ayırmıştım
rahat edicem derken neyse hayırlısı artık eşim meğer dünden
razıymış çok sevindi hakkımızda hayırlısı artık
bide cinsiyetler farklıyken çocuk etkilenirmiş migi senn arkadaşınn
farklı mı oldu cinsiyetleri zeynep etkilenmedi benm yine kızım
olacak test yaptığımdada içime doğdu dedim kız olacak diye
Merhaba kizlar..biliyosunuz bugun elanin kontrol vardi. .delik hala kapanmamis ama kuculme var..4yasina kadar gecer defi.gecmesede sikinti olmaz dedi.ama akcigere giden damardan biriside dardi o duzelmis cok sukur. .hakkimizda hayirlisi..simdide ela hasta oldu..asilardanmi oldu bilmiyorum..yarin olmszsa burda goturcem bide..
Kizlar d vitaminini sormayi unuttum.siz kestinizmi..
kızlar naber
size bi haberim var..
sezensezen'le dalga gçerken ne kazası die geçen hafta hamile olduğumu öğrendim şuan 7 haftalık hamileyim...
3. sıpam yolda anlayacağınız daha 25 yaşındayım napıcam ben yaaa
zümranurumun kulakları yara olmuuuuuşşşbaya da oldu kulaklarını deldireli gayette iyiydı ama iki gündür yara oldu kuzum sesini de çıkarmıyor ama belliki acıyor küpesinin birini çıkardım ama diğerini de çıkarttırmıyor...
EEEEEE gülme komşuna gelir başına kardeşşbenim eşim burda değil seninle istetiğim kadar dalga geçebilirim sezensezene şu cümleyi kurmuştun ( ZATEN HEP KAZA İLE OLUR) çok iyi hatırlıyorum çünkü dikkatimi çekmiştii...
Şaka bir yana hayırlı olsun cannım sağ salim kucağına almayı nasip etsin büyük çocuğun kaç yaşında , maddi durumun iyiyse problem yok bence... Ne güzel işte genç yaşta hepsini bir büyütürsün..
kızlar naber
size bi haberim var..
sezensezen'le dalga gçerken ne kazası die geçen hafta hamile olduğumu öğrendim şuan 7 haftalık hamileyim...
hayırlı olsun
emziriyormuydun canım
bendede 2 tane kazayı kaldıramam heralde sonum Bakırköy olabilir
allah yardımcın olsun allah isteyen herkese versin ama bana değil :18:
sağol ahsenimk
emzirmiyordum kızım 9 aylıkken kesildi sütten..walla bende korunuyoruz die güveniyordum ama şok oldum olunca
ağla ağla günlerce kendime gelemedimen çokta eşime şaşırıyorum o da 27 yaşında,çok mutlu oldu bu sürprize..hatta hiç çocuğu yokmuş gibi tepkiler veriyor,mesela hamile olduğumu öğrendiği gün ben ağlamaktan komaya girdim o iş yerinde tatlı dağıtmış arkadaşlarna
tikatli ol bebeem sende
Maşallah canım, tebrik ederim ileri de ne güzel gencecik bir anneleri olacak, bakmak sorun değilse maddi ve manevi anlamda hayırlı olsun. Ya ben bu anneliği beceremiyorum 1 tane yetti bana gecem gündüz birbirine karıştı 2 tane olsalar ne yapardım bilemiyorum.kızlar naber
size bi haberim var..
Ahsenim ne güzel olur değil mi yeni eve yeni bebekle gidersinbenim eşimin tatlı dağıtacağını hiç sanmıyorum 2.çocugu bile zor karar verdik şimdi benden çok seviyor o ayrı ama
rahatına düşkündür şimdiden ne planlar yapıyor ahsen büyüse de şunu yapsak şuraya gitsek diye hiç düşünemiyorum 3.yü
özele kaçıyor ama cevap vermiyede bilirsin nasıl korunuyordunuz eşinmi senmi kız beni bir korku sardı nisan anneleri yavaş yavaş dökülüyor :18:
benim eşimin tatlı dağıtacağını hiç sanmıyorum 2.çocugu bile zor karar verdik şimdi benden çok seviyor o ayrı ama
rahatına düşkündür şimdiden ne planlar yapıyor ahsen büyüse de şunu yapsak şuraya gitsek diye hiç düşünemiyorum 3.yü
özele kaçıyor ama cevap vermiyede bilirsin nasıl korunuyordunuz eşinmi senmi kız beni bir korku sardı nisan anneleri yavaş yavaş dökülüyor :18:
Maşallah canım, tebrik ederim ileri de ne güzel gencecik bir anneleri olacak, bakmak sorun değilse maddi ve manevi anlamda hayırlı olsun. Ya ben bu anneliği beceremiyorum 1 tane yetti bana gecem gündüz birbirine karıştı 2 tane olsalar ne yapardım bilemiyorum.
Hayırlı olsun ben de bu durumda bile hamile kalsam aldıramazdım bir şekilde bakacaktık. Sen tecrübelisin bir erkek annesisin bu erkek bebekler böyle zor mu uyurlar uykuları ne zaman düzene girdi, oğlun sana mı daha düşkün babaya mıteşekkür ederim serenayycım...oğlum büyüdü zaten 6 yaşında bana bir arkadaş gibi artık o..1 yıl rötarlı kızıma ikiz kardeş gibi düşünüp kendimi sakinleştiriyorum...doğurmayacammda napacaaammm..ne çektim beeeee
Hayırlı olsun ben de bu durumda bile hamile kalsam aldıramazdım bir şekilde bakacaktık. Sen tecrübelisin bir erkek annesisin bu erkek bebekler böyle zor mu uyurlar uykuları ne zaman düzene girdi, oğlun sana mı daha düşkün babaya mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?