2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
aman inmesinde bi öksürük şurubu var bitkiselmş onu kullanıyorum ben ama geçmiş dil işte hala,seninki seviyo yine altını değiştirmesini bzimki sevmiyo poposunu döndürüveriyo yana

aman canım ya daha dil daha dil hayır yani olsunda bu sene değil 2-3 sene sonra :)

Geçmiş olsun canım, öksürük bizde bile zor geçiyor havalar ısındı ama yine belli olmuyor tam geçiş mevsimi olunca yine hastalıklar çıkıyor, elifte mi altının değiştirilmesini sevmiyor, çınar nefret ediyor herhalde yine uyku vakti geldi sanıyor beyfendinin sırtı yere hiç deymeyecek. Yiğenimi hatırlıyorum onun da az çok huysuzlukları vardı ama en azından arabasında ya da herhangi bir yerde uyuyabiliyordu altının değiştirilmesi çok hoşuna giderdi çınar ve elif boğa burçlarını ikna etmek çok zor oluyor, çınar çok inatçı olacak dün aynı 2 yaş sendromunda gibi davrandı, 2. uykuya yatmadı kapının önüne geliyor tırmalıyor dışarı çıkmak istiyor kendini yere attı ağlıyor hadi biraz gezdirelim dedik arabada uykusu geldi parmak emiyor huysuzlandı başka çocuk başını annesine dayar uyur yok uyuyamıyor alıştırmadım kucakta uyumadı yatağında biraz sallıyordum o yüzden şimdi çok sıkıntı çekiyorum. Alışveriş merkezinde hep huysuzlandı ne istediğini anlamıyorum karnı tok, altı temiz gezdiriyoruz hala mızmız arabasını yatak pozisyonu yaptık kalabalık gürültüden uyuyamıyor en sonunda döndük sonra evde yatırayım dedim bu sefer de direnmeye başladı tam yatağa bırakacaktım kendini öyle bir geriye attı ki yatağa pat diye düşüverdi artık zaptedemiyorum ya neden benim çocuğum kendi kendine uykusu gelip sızmıyor, zaten canım sıkıldı dün sıkıntıdan boyun fıtığı baş ağrısı başladı. Eşim mr çektirmişti düzelme olacağına hastalığı daha da artmış Allah korusun yeni bir atak yapar diye korkuyorum. Bu ortamdan uzaklaşmaya çok ihtiyacım var ama o bu haldeyken de gidemiyorum biraz düzelince artık giderim 1-2 ay annemde kalırım eminim dönmek istemeyecem. Allah herkese sağlık versin umarım elifin de o rahatsızlığı geçer ve sağlıklı olarak hayatına devam eder.

havalar ısındı,çoluk çocuk dışarı ,topik sessiz,ben de dün ve bu sabah oğlumu gezdirdim,şimdi uyuyo,ben de temizlik yaptım biraz

of kızlar hergün ayrı bir sorun eşim evde olduğunda daha çok sorun çıkmaya başladı. Misafirlerim gelmişti neyse oturup gittiler ben de etrafı toparlayana kadar oğlumu babasının yanına götürdüm eşim de oyalansın diye zımbalı fatura kağıtlarını vermiş eline içeri girdim yerde kağıtlar ama onu tutan zımba teli yok ortada halının üzerini yerleri koltuğu cm cm aradım yok yutmuş olabilir. Ya bu adam ne kadar tedbirsiz anlam veremiyorum içim sıkıldı acaba birşey olur mu ne yapsam ki

saol cnm ya inş iyileşir ah şu hastalıklar çok zor eşinde iyileşse bi an önce napalım be cnm çekilecek varmış demekki
aynen valla sorma tam bir boğalar ,altını açıyorumya sildirtmiyo bişeyle oyalanmazsa çok zor
hep ii bişiler yapalım diyoruz ama iimi ediyoruz kötümü bilmem ,ben düne kadar çocuğu yere koydurmazdım aman mikrop kapmasın diye şimdi saldım çayıra mevlam kayıra
inş eşinde bi an önce düzelir tekrar geçirmez

belki yutmamıştır hem yutsa farkettirirdi heralde öksürürdü fln öle kolay yutabilirmiki cnm

günaydın kızlar
artık evimize döndük tatil bitti
uçak yolculuğum bu sefer çok zor geçti miray kustu üstünüde değiştiremedim mahvolduk allahtan 1 buçuk saatde idare ettik ama üstü ıslak kaldı yavrumun
dünden beri çok mızmız sürekli ağlıyor burnu tıkandı hasta oldu yavrum
heryer heryerde valizi bir boşaltabilsem toplanacak ortalık ama miray fırsat vermiyor hiç doktora götürücem bugüne aynı olursa
sizde ne var ne yok geçmişi okuyamadım fırsat bulursam bakıcam hepinizi öpüyorum

canım yutmamıştır inşallah ne kadar dikkat etsede olacağı varsa oluyor

hoş geldin canım özlettin kendini
şimdi miray kalabalığa alıştı tek olduğu içinde huzursuzlana bilir

günaydın kızlar ahsenin burnuakıyor
huzursuzluğu var hafifte ateşi var dişşide patlamış 3 dişimiz çıktı şükür
4.süde şişmiş ondanmı gripmi oldu çözemedim

Hoşgeldin canımm umarım ilerlemez..

Doğum günü geçeli 1 ay olacak ben oo piskolojiyi atamadım anneme deyip duruyorum geçen sene şu zamanda şöyle yapıyorduk böyle yapıyordukk diyeee..

Nice mutlu senelere allah hayırlı, sağlıklı uzun ömürler nasip etsin bende oo korku çok daha doğrusu takıntı haline geldi heran bişey olacakmış gibi beynim yorgun düşüyor..

Umarım yutmamıştır canım belki kakasıyla birlikte çıkarr..

Son düzenleme:
günaydın kızlar ahsenin burnuakıyor
huzursuzluğu var hafifte ateşi var dişşide patlamış 3 dişimiz çıktı şükür
4.süde şişmiş ondanmı gripmi oldu çözemedim

Geçmiş olsun canım bilmiyorumda duru da dişi ne zaman çıkacak olsa hastalanıyor son dişimiz hariç şükür .. Dişinizde hayırlı olsunn...

Sağol canım ya yapıyorum ama neden se olmadı siteye üye oldum ama oo konu başlığı olan yere olamıyorum bir türlü .

Bizim problemimiz duru grip olduğunda ilaç kullanalım , kullanmayalım iyileşir gibi oluyor 3 gün sonra bronşit başlıyor hani diyor ya ilaçlar ciğere indiriyor diye biz kullanmasakta bronşit oluyor...

Sen ne zaman işe başlicaksın yalnış hatırlamıyorsam bir ara başlicam demiştinn

Selam umarım herkesler iyidir..

Cumartesi kan verdik 2 si bugün çıkacak taşıyıcı olup olmadığı ise haftaya pazartesi belli olacak.
Genel durumumuz iyiymiş boyu 78 cm kilosu 12 dr gülerek memnunmusun dedi sevinçle gösterdi kadıncağız herkes şikayet ediyor ya bebeğim zayıf diye ama kursağında bıraktım ben kilolu olduğum için pek sevinmedim dedim kadında allah allah demet hanim sizin gibi anne ya 1 yada 2 tane dedii .. Mama durumunu sordum yemekten çok mama içiyor dedim gelişimi iyi olmasa biraz zorla derdim ama yeterli geliyorki iyi dedi fazla zorlamanın anlamı yok diyor.

Yaa duru herşeyden yiyor yemesine ama karnını doyurmuyor 2 3 kaşık alıp tükürmeye başlıyor sonrada mammaaa diye ağlıyor..

Sonunndaaaaa anne demeye başladı çok şükürr cumartesiden itibaren bayağı belirgin şekilde arkamdan dolanıp annnneee yada ımmaaa demeye başladı :119: :119::119: desin artık yanii 13 aylık nerdeyse baba yı diyeli 7 ay olacak nerdeyseee gıcıkkkkk

maşallah kuzuma bizimki anneyi aştı artık bana biba diyor güya tuba diyor

Maşallah canım, inşallah tahlillerinizde güzel çıkar, duru mamayı ne kadar seviyorsa çınara kaşık maması ve formül mama hiçbirini sevdiremedim. 6-7 aylıkken geceleri vermek istedim uykuda bile almadı. Gelişimi iyiyse devam etsin nasıl olsa büyüdükçe yemeklere alışır

kızlar şu kavanoz mamalarından veriyormusunuz
ahsen e birkaç kere verdim gene diğer şeylere göre daha zorlamadan yedi
versemmi yoksa yemese dahamı iyi:44:

Hoşgeldiniz canım öncelikle geçmiş olsun inşallah doktora gitmeden miray iyleşir, tatiller güzel oluyor da dönmek zor bütün işler yığılıyor ve bebekle temzilik hiç yapılmıyor uyusa bile ben yapamıyorum en ufak sese uyanır. Uçak yolculuğu yüzünden ben de gidemiyorum benim hem fobim var onu geçtim çınar ne yapar uçakta bilemiyorum

kızlar şu kavanoz mamalarından veriyormusunuz
ahsen e birkaç kere verdim gene diğer şeylere göre daha zorlamadan yedi
versemmi yoksa yemese dahamı iyi:44:
Ben onların organik meyveli olanlarından veriyorum canım, çınar seviyor ama hazır türlü sebzeli olanlarını bir defa denedim hiç sevmedi onu yemiyor

Ben onların organik meyveli olanlarından veriyorum canım, çınar seviyor ama hazır türlü sebzeli olanlarını bir defa denedim hiç sevmedi onu yemiyor

ben sebzelisini hiç denemedim
ülkerin ki birde hipp marka aldım ikisininde meyvalı tahıllısını sevdi
senin dediğin ne marka organik olana bende deniyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…