2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

merhaba canım aramıza hoş geldin
normalde ahseni evde ben mutfakta işim varken koyardım bu aralar ne yapsam da oturmuyor
hele gecen gün eşimle yemeğe gittik mama sandalyesini garson getiriyordu onu nasıl gördüyse anladı içine bırakacağımızı çığlık çığlıga nasıl bağırıyor normal sandalyeye oturtum oturuyor mama sandalyesini istemiyor küçük hanım yan masada bir bebek geldi sonra garson onun için getirdi sandalyeyi Ahsen gene kendi için sandı nasıl gene bağırıyor görmen lazımdı
çözüm normal sandalyeyi masaya bir kenarını dayadım diğer tarafınıda kendime çevirip korumaya aldı kısa bir sürede olsa oturdu sonra eşim yiyince aldı ben devam ettim

Kizlar selam..bende elada cok kotuyuz..din acile gidip serum falan yedim..elada devamli atesli..dusmuyor..yavrum 1aydir mahvoldu..gecmisi okuysmadim..okuyum tekrar yazarim ins..cok canim sikkin kizlar..

çok geçmiş olsun canım,en kısa zamanda iyileşirsiniz umarım

çok geçmiş olsun canım,en kısa zamanda iyileşirsiniz umarım
Migi canim cok saol..Masallah senin oglunda cok tatli..hele saclarina bitiyorum..

Ahsen canim valla nazar degdi kuzuma..ogunden sonra duzelmedi yavrum..yeme desen bitti resmen.allahtan mama iciyor..tek yiyecegimiz mama oldu resmen..kizim a nasil nazar ettilerse ates dusmuyor hic..dun aksam 39, 5 gorduk..odumuz patladi esimle..bir ara baygin oldu..fitil surup verdik 1 saate duzeldi cok sukur..resmen yuzu domates gibiydi..hala gozumun onunde o hali..rabbim bildigi gibi yapsin onlari ne deyim..gozleri ciksin, dilleri kopsun..oyle yuregim yaniyorki..habire beddua ediyom allah affetsin. .

tek değilim yani. çevremdekilerde konuşmaya başlayınca çığlıklar geçecek ama bu sefer "kalkçim, incim" (kalkıcam inicem) ler başlayacak diyorlar. istemediği bişeyi yapınca acayip çığlıklar atıyor mesela. tuvalete gidicem park yatağa koyuyorum 2 dakika, apartman inliyor valla

dün elif uyanmış yatağında sessizce oturuyor hiç hayra alamet değil dedim normalde yapmadığı şey babası geldi diyom sus elif uyuyo oda baktı yooo oturuyo baksana dedi gittim yanına hakkaten öyle gel kızım diyorum yok en sonunda kalktı daha doğrusu kalkmaya çalıştı tutunamadı düştü sonra aldım titriyo ama nasıl korktum yani ben bu kadarken korktum senin halini düşünüemiyorum canım ya allah yardımcın olsun ama yinede beddua etme yine sana dönmesin bırak Allah bildiği gibi yapsın onları

kızlar daha önce konuşuldummu bilmiyorum ama bıldırcın yumurtası hakkında düşüncelerinizi alayım eşim gitmiş bıldırcın yumurtası almış hala vermedim kaç gün oldu napsamki:44:

bende balık yağı hakkında sormak istıyorum kulanan varmı eczacı 6 aydan sonra verıldığını söyledı iştahı yerınde versemmi bilemedım

kızlar daha önce konuşuldummu bilmiyorum ama bıldırcın yumurtası hakkında düşüncelerinizi alayım eşim gitmiş bıldırcın yumurtası almış hala vermedim kaç gün oldu napsamki:44:

bende balık yağı hakkında sormak istıyorum kulanan varmı eczacı 6 aydan sonra verıldığını söyledı iştahı yerınde versemmi bilemedım

yettim gayrııııı eyidascım bıldırcın yumurtasını ben de araştırdım ama tavuk yumurtasından daha az besin değerine sahipmiş yani zararlı değil ama tavuk yumurtası daha besleyici, ama yumurtayı kesinlikle kümesi olan birinden yani horoz tarafından döllenmiş ve serbest dolaşan tavuklardan almanı tavsiye ederim..

katiee balık yağı çok gerekli bir takviye değilmiş, bebeğin normal beslenebiliyorsa ihtiyacı yoktur, bizim doktor önermedi,, ayrıca balık yağlarını da iyi araştırmak gerekliymiş, balığın özellikle bir bölgesinden elde edilen iyiymiş ama balık yağları çok çeşitli şekilde üretiliyormuş..

bende tam bunu yazarken beloved gelsede cvp verse diyodum :)
evdekileri kullanayımmı bilmiyomki pakette yumurta işte

kullanabilirsin zararı yok, bitince tavuk yumurtasına devam edersin, ama tavuk yumurtası dediğim gibi kümesten olsun ne yap et bul

bizim babası kızı için 3 tavuk bir horoz aldı anneannesinin bahcesinede kümes yaptıki horozlu yumurta olsun
ilk aldıklarını köpek parçaladı yılmaadık birdaha aldık ki kızımız horozlu yumurta yesin diye ama düzenli yumurtlamıyorlar gün aşırı birtane 3 tane tavuk neden yumurtlamıyorlar anlamadık

ben malatyada bulamadım köy yumurtası ya mecburen marketten aldıklarımı veriyorum
bıldırcın yumurtasını alam veriyordu bi ara yeğenime sonra bıraktı tavuk yumurtası daha besleyiciymiş
balık yağını haftada 3 kez verebilirsin dedi dr balık yemiyo çünkü miray iyide oldu biraz iştahı açıldı multitabs kullanıyoruz biz en iyisi o dediler ne kadar doğru bilmiyorum ama tadı çok iğrenç

kullanabilirsin zararı yok, bitince tavuk yumurtasına devam edersin, ama tavuk yumurtası dediğim gibi kümesten olsun ne yap et bul
ben bi köy gezip geliimm en iyisi :) köylü pazarları oluyo en iyisi ordan almak teyzeler yardımcı olurlar heralde :) babasına dün dedim gelirken yumurta al diye sütaneden almış dedim tazemiymiş bari ne bilim sormadımki diyo

bize doğduğunda hastaneden yazmışlardı ilk onla başlamıştık ama elif bayılıyodu yanlış hatırlamıyosam kokusuda güzeldi tadınada bakmıştık güzel gelmişti başka mıydı acaba:44:

elif dün gece burnu tıkalı diye yada ne rahatsızlığı varsa ara ara uyandı ağladı durdu kucağımda sızdı yine bugün ilacını içirmek için uyandırdığımda bi baktım çocuk ateşli ölçtüm 38,1 çıktı calpol verdimde düştü burnuda bi güzel akıyo hem alt solunum yolları hem üst gene naptım yada yapmadım ben ya kaç gündür aman bişi olur diye dışarıda çıkmıyom çocuğa banyo yaptırıcam korkumdan onuda yaptırmıyom ama babasıda grip olmuş hepp onun yüzünden hepppp
pasta malzemesi almaya gidicektim bugün şimdi evden çıksammı çıkmassammı bilemedim hiç

ben vermiştim,komşumuzun köyde kuşları var da ,o vermişti,ama nette okuduğum kadarıyla,3-4 tanesi 1 tavuk yumurtasına eşdeğer yazıyodu,gerçekten de 1 tane kaynatınca bi lokma bişi oluyo,tadı hemen hemen yumurtayla aynı

oğlum sadece mama sandalyesinin masasına yiyecek bi şey koyarsak oyalanıyor,aksi halde oturmayı istemiyorlar artık,ben de ekmek kırıntısı ya da eliyle yiyebileceği bi kaç şey koyuyorum,onlarla oyalanırken ,mem mem diye eliyle tutup yemeye çalışırken biz de yemeğimizi yiyebiliyoruz,sen de öyle denesen,belki işe yarar,yoksa sırf otursun diye koyarsan sıkılıyolar

benim aldığım kümeste de her gün yumurtlamıyorlarmış, civciv büyüyüp yumurtlamaya başladığı zaman her gün yumurtlamazlarmış, zaman geçmesi daha büyümeleri gerekirmiş bir de yaz gelince havalar ısınınca daha çok yumurtlarlarmış bana adam öyle söyledi belki sizinkilerde öyle olacaktır..

off kızlar hasta olmak ne zormuş şurubunu verdim şiringayla veriyorum ikincisinde resmen kıpkırmızı oldu ve nasıl ağlamak kustu, resmen katılıyor en ufak şeyden korkuyo artık zeytnyağlı karabiberi göğsüne sürdüm halbuki gülerdi şimdi ağlıo sirkeli pamuğu ayaklarının altına koyayım dedim daha pamuğu görünce ağlamaya başladı pamukla oynamayı seven çocuk bunu yapan iyileşsede kurtulsam bide ağlamaktan ateşi 38,9 a kadar çıkmış bugün çoğunlukta ateşi 37 ve üstü şurup içmemeye devam ederse götürücem dr.a napıcam bilmiyorum

geçmiş olsun canım inan tam 20 gündür çok beter bir haldeyiz, grip oldu hırıltı burun akıntısı tam 15 gün sürdü tam bitti derken kusma ardından ishal oldu 4 gün sürdü ishal bitti derken 3 gündür 38 üzeri ateş ve sürekli mızmız, hiçbişeyi yok sadece ateşi yüksek 6. hastalık olduğundan şüphe ediyorum yarında düşmezse ateşi biz de doktora... ve kızım 20 gün önce 12 kiloydu şu an 10 kilo hiçbirşey yediremiyorum sadece tarhana çorbası gece de süt..elif şurup içmiyorsa ateş düşürücü fitil deneyebilirsin, ara doktoru telde sor kullanılıyor diye biliyorum.. canım öksürdükçe mutlaka limonlu bal ver, burnuna bolca serum fizyolojik sık, günde 5-6 kere sıkmalısın hem de her burun deliğine 8 er damla, gece beşiğinin yanında ketıl çalıştır biz bunlarla atlattık.

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım valla havalar tam hastalık havası mirayda ateşlendi geçen hafta dr daha önce kongest vermişti şurup ondan verdim 2-3 gün sadece burun akıntısı kaldı inşallah atlatırsınız yarın doktora bi götür bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…