o zaman biz konuşalım bari
nerdesin
kaçıncı hamişlik
ne zaman doğum
nasılsın :))))
kızlar merak etmeyin yalnız değilsiniz.ben şimdiye kadar 50 kere yazdıysam 2 kere cevap aldım:))ya bazen atlanıyor yazılarımız akıp gidiyor.o yüzden göremem,iş olabilir arkadaşlaırmız...
haklı olabilirsiniz paylaşmayınca burda olmanın anlamı kalmıyor bu defa
o zaman biz konuşalım bari
nerdesin
kaçıncı hamişlik
ne zaman doğum
nasılsın :))))
oyle yapalım bari :)
benim ilk bebegım ve 10. haftadayız.cok fena grıp oldum yatıyoruz.arkadaslarada tavsıyelerı olabılırı dıye srdum ama herkes kılo olayına takmıs kafayı.
neyse senın bebısın kac haftalık
benim ilk bebegım ve 10. haftadayız.cok fena grıp oldum yatıyoruz.arkadaslarada tavsıyelerı olabılırı dıye srdum ama herkes kılo olayına takmıs kafayı.
BÖYLE DÜŞÜNME CANIMYA...daha yenii konu zamanla olur gider...
kızlarrr meraklısı için işteeee göbüşümmmmfazla bişi yok ama
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-nisan-anneleri-gobisleri-2.html#post21081728
ben bunlardan sonra hayatta koyamam göbemin resmini, çekim şimdi 6. ayda koyarım 6 aylık die:))
günaydınnn herkese...
yaaa ne mutlu sana sonunda balayına çıktın demek...
tatlım nedir bu açılmıyoki....
ben koyarsam hepsi kaçar zaten 80 kiloda hamile kaldım siz düşünün artık gerisini
mutlaka öyledir ama hiç cevap alamayınca sende kendini hiç gibin hissediyorsun
yardım istedim ona bile çıt çıkmadı
ben bekliyorum alınmanız ne zmn geçcek die ama geçmicek sanırım, sonuçta burda kimse kimseyi tanımıo..herkes ortaya yazıo ve herkes ortadan cvp alıo..o zmn bizimde şunu deme hakkımız olyo dünki konumuzda gripti ve kuşburnu marmelatından meyve kürüne kadar konuşuldu, biz cvp vermiozda sizde takip etmiyonuz demekki???? yazılar çok hızlı kayıyo arkadaşlar herkes yaşadığı bi tecrübeyse tabiki birbirine yardımcı oluo ama cvp gelmedi diede alınganlık yapmıo.. topicde birbirimizi göre göre tanıoruz alışıyoruz..yaşadığımız en güzel tecübe belki böyle alınganlıklar yaparak bunu yaşamanın anlamı yok bence..gereksiz yere üzmeyelim birbirimizi
ben bunlardan sonra hayatta koyamam göbemin resmini, çekim şimdi 6. ayda koyarım 6 aylık die:))
bişey olmaz yaaaa bebişler sağlıklı olsun nasıl olsa kilolar verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?