2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
o zaman biz konuşalım bari
nerdesin
kaçıncı hamişlik
ne zaman doğum
nasılsın :))))

kızlar merak etmeyin yalnız değilsiniz.ben şimdiye kadar 50 kere yazdıysam 2 kere cevap aldım:))ya bazen atlanıyor yazılarımız akıp gidiyor.o yüzden göremem,iş olabilir arkadaşlaırmız...

kızlar merak etmeyin yalnız değilsiniz.ben şimdiye kadar 50 kere yazdıysam 2 kere cevap aldım:))ya bazen atlanıyor yazılarımız akıp gidiyor.o yüzden göremem,iş olabilir arkadaşlaırmız...

haklı olabilirsiniz paylaşmayınca burda olmanın anlamı kalmıyor bu defa

o zaman biz konuşalım bari
nerdesin
kaçıncı hamişlik
ne zaman doğum
nasılsın :))))

oyle yapalım bari :)
benim ilk bebegım ve 10. haftadayız.cok fena grıp oldum yatıyoruz.arkadaslarada tavsıyelerı olabılırı dıye srdum ama herkes kılo olayına takmıs kafayı.
neyse senın bebısın kac haftalık

benimde ikinci bebeğim 12.hafta olacak yarın
bende haftasonu biraz akıntı oldu ama bugün iyiyim
ilaç alamayınca zor süreç diye düşünme
ben normal zamanlarda da ilaç kullanmaktan nefret eden biriyim
bol bol c vitamini meyve al ve her fırsatını dinlenerek değerlendir derim
çok geçmiş olsun

canm bir arkadaşım bana demişti ki grip hamilelik belirtisidir, o zaman saçma gelmişti ama vucutta kırgınlık hissi üşüme falan gercekten akşamları bana oluyor. grip ile soğuk algınlığını bazen karıştırabiliyoruz, inşallah kısa sürede gecer canm. mandalina ye bol bol, akşamları erkenden yat dinlen

ben bekliyorum alınmanız ne zmn geçcek die ama geçmicek sanırım, sonuçta burda kimse kimseyi tanımıo..herkes ortaya yazıo ve herkes ortadan cvp alıo..o zmn bizimde şunu deme hakkımız olyo dünki konumuzda gripti ve kuşburnu marmelatından meyve kürüne kadar konuşuldu, biz cvp vermiozda sizde takip etmiyonuz demekki???? yazılar çok hızlı kayıyo arkadaşlar herkes yaşadığı bi tecrübeyse tabiki birbirine yardımcı oluo ama cvp gelmedi diede alınganlık yapmıo.. topicde birbirimizi göre göre tanıoruz alışıyoruz..yaşadığımız en güzel tecübe belki böyle alınganlıklar yaparak bunu yaşamanın anlamı yok bence..gereksiz yere üzmeyelim birbirimizi

canım grip için ben ençok limonlu ballı sudan fayda gördüm.arada içine ıhlamurda atıyordum.dene istersen

ben sana cevap yazdım bir önceki sayfada ama sende görmemişsin bak demekki bazen gözden kaçabiliyor dimi canım

günaydınnn herkese...

yaaa ne mutlu sana sonunda balayına çıktın demek...

tatlım nedir bu açılmıyoki....

Hayatım eşim bunu pc masaüstüne eklemiş ben excell olarak size yollamaya çalıştım ama forumda bu özelliği bulamadım.Yolladığım linki tıklayıpsen indirirsen çok faydalı takip çizelgesi var.
eger açılmıyorsa linki google da tarat yine olmazsa facedekinden bak:) yine olmaz ise ben sana maille yeniden yollarım...

mutlaka öyledir ama hiç cevap alamayınca sende kendini hiç gibin hissediyorsun
yardım istedim ona bile çıt çıkmadı

aaa olur mu öyle şey arada kaynıyor bazen.. öyle olmuştur.. aslında dün de yazışmıştık grip için.. geçmişe de bakabliirsin... özetlemek gerekirse ben kuşburnu marmelatını önermiştim.. grip olmadan önce koruyor.. olunca da iyi geliyor.. keçiboynuzu pekmezi önerisi gelmişti..
öksürük için ballı süt içebilirsen eğer yumuşatır boğazını rahatlarsın biraz diye düşünüyorum..

sevgılı arkadasım,
ben zaten ılk basta uzun zamandır gıremedıgımı yazmıstım herkese saglık dıleyerek.bu kadar cok sey yazıp parmaklarını yoracagına ve yazdıklarınla bırazda kaba olacagına arkadasım bır gun oncekılerı oku ve gecmıs olsun demek yeterlıydı.
ama yınede sagol

ben bunlardan sonra hayatta koyamam göbemin resmini, çekim şimdi 6. ayda koyarım 6 aylık die:))

lütfennnn yaaaa bazılarının göbüşleri hemen çıkıyoo mart analarına baktımda 12 haftalıkken kocaman göbeği olan var kişiden kişiye farkediodur...koy sen göbüşünü bişi olmas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…