ohhhh ne güzelcnm iyi etmişsiniz hem havan değişmiş hemdeceren toprakla bi güzel oynamış :)
valla sorma cnm hava ii ben evde oturuyorum napim iyileşsinde herşee razıyım zaten bu hafta temzilikle fln ilgilencem üffff evin temiz olmasını çok seviyom ama temizliği sevmiyommm
banada lazım cnm öyle bi değişiklik ama bakalım ne zaman
seviyo annesi seni özlüyo demekki, elifte bu ara gelip kafasını bana yaslar gider bazn uzun uzun duruyo ama bazen gönül alır gibi bana yaslanıyo gidiyo çok tatlılar çokkkkkk
Kızlar herkese günaydınnnnnnn,
Bebekleri yürüyen kimler var aramızda? Bizimki korkudan bir türlü cesaret edemiyor. Oysa bırakırsan 1 dakka kadar ayakta dengede duruyor ben varsam yanında bir kaç adım atıyor, ellerimden tutup beni yürüt diye iteliyor beni ama hala cesaret edemedi :)
Bir de süt verenler var mı aranızda? sütü nasıl veriyosunuz?
kızlar ceren yeni bi hareket gelistirdi kendi kendine. ben kaslarımı catıp kızdıgımda o da gozlerini kısıp dudaklarını buzerek boyle guler gibi komik bi mimik yapıyo ama oyle bi sevimli oluyo ki bende o an gulmeye baslıyorum ne ciddiyet kalıyo ne bisey, ve bugun ozellikle denedim ne zaman kızsam bu hareketi yapıyo, cok alem bu cocuk yaa
Selam kızlar bu ara topiğimiz çok sessiz benim işlerde yoğun giremiyorum geçmişide okuyamıyorum..
6. dişimiz yolda umarım sıkıntısız çıkarır...
Bebekleri yürüyen kimler var aramızda? Bizimki korkudan bir türlü cesaret edemiyor. Oysa bırakırsan 1 dakka kadar ayakta dengede duruyor ben varsam yanında bir kaç adım atıyor, ellerimden tutup beni yürüt diye iteliyor beni ama hala cesaret edemedi :)
beloved serum fizyolojik aldım markası bifizol prospektüsünü okudum 1 defa sıkılacak diyo acaba senin kullandığın farklımı oda hiçfayda etmedi
bizim de 5. diş patladı şükür,vampir gibiydi oğlum gülünce,üsterin yanları çıktı üstler yoktu,biri geliyo nihayet,areka arkaya çıkarlar heralde
Canim benim kizim 10.aydan beri adim atiyordu ama tam yurumeye 11. Ayda basladi.kendisi kalkamiyordu ama simdi artik onuda yapiyor.
Sute gelince ben arada kahvaltisina koyuyorum..3.yasina kadarda devam sutu vermeyi planliyom..tabi arada normal sutte hazirlicam..
Kizlar bende bir soru sorayim..hala 2 disi olan kimler var..2tane cikti arkasi gelmedi bizim..
cnm ela gibi elifte hala altta 2 var hatta eladan önce çıktı o altlar ama üstte bi nokta varda patlatamıo kızımCanim benim kizim 10.aydan beri adim atiyordu ama tam yurumeye 11. Ayda basladi.kendisi kalkamiyordu ama simdi artik onuda yapiyor.
Sute gelince ben arada kahvaltisina koyuyorum..3.yasina kadarda devam sutu vermeyi planliyom..tabi arada normal sutte hazirlicam..
Kizlar bende bir soru sorayim..hala 2 disi olan kimler var..2tane cikti arkasi gelmedi bizim..
markası önemli değil canım, serum fizyolojik olarak verdiyse eczacı doğrudur.. fayda etmez tabi günde 1 defa yetmez, günde en az dört kere her burun deliğine 8 er damla sıkmalısın, merak etme ilaç olmadığı için zararı olmaz, hem netteki doktorum hem de kendi doktorumuz, sınırlama getirmedi, ihtiyaç duyduğunda sık dediler, ama dediğim gibi sadece serum fizyolojik olmalı ilaçlı burun damlalarından değil...
Günaydın canım, miray yürümüyor demişsin peki ayakta durduğunda bir yere tutunmadan dengede durabiliyor mu? Çınar da yürümüyor 1 aydır sürünmeden emeklemeye terfi etti ama ayakta ben tutunca dengede duramıyor çünkü hemen çökmek oturmak istiyor tembel de değil aslında kucakta hiç durmaz emekleyip her yeri kurcalayacak. Şimdi anlıyorum o bebekli arkadaşlar neden misafirliğe gidemiyorlar dün 1 saat komşuya çıktım ellemedik şey kaldırmadığımız eşya kalmadı laf söz hiç anlamıyor. Geçmiş olsun inşallah ilerlemeden atlatır 2 gün önce ben de terledim ve rüzgar vardı dün bir baktım kulaklarım tıkandı öksürük başladı kış bitti grip olmak istemiyorum inşallah geçici bir şeydir.günaydın kızlar
ahsenim taşınıyor heralde kolay gelsin
dişlerden bahsedilmiş bizdede 7 tane var
ama hala yürümüyor çok hızlı emekliyor emekleyerek gitmek kolayına geliyor sıpanın
yürüse yüküm biraz hafiflicek inşallah
babamız hasta bizede bulaştırdı mirayın burnu akıyodu sabah inşallah ilerlemez
inek sütünden bahsetmişsiniz ben 2 aydır veriyorum inek sütüne deliriyoruz mama diye peşimde geziyo biberonu görünce
Burun damlası sıkmak çınar için de en büyük eziyet 2 kişi zor tutuyoruz artık büyüdükçe daha çok direniyorlar, inşallah elif bir an önce düzelir bu arada doğum günü pazar mıydı canımcnm ela gibi elifte hala altta 2 var hatta eladan önce çıktı o altlar ama üstte bi nokta varda patlatamıo kızım
off tek bi taneyi zor sıkıyorum 8 tane ona 8 tane öbürüne nasıl sıkıcam bilmem
dr. antibiyotik vermiş başladım mecburn hiç bi değişiklik yoktu
Günaydın canım, miray yürümüyor demişsin peki ayakta durduğunda bir yere tutunmadan dengede durabiliyor mu? Çınar da yürümüyor 1 aydır sürünmeden emeklemeye terfi etti ama ayakta ben tutunca dengede duramıyor çünkü hemen çökmek oturmak istiyor tembel de değil aslında kucakta hiç durmaz emekleyip her yeri kurcalayacak. Şimdi anlıyorum o bebekli arkadaşlar neden misafirliğe gidemiyorlar dün 1 saat komşuya çıktım ellemedik şey kaldırmadığımız eşya kalmadı laf söz hiç anlamıyor. Geçmiş olsun inşallah ilerlemeden atlatır 2 gün önce ben de terledim ve rüzgar vardı dün bir baktım kulaklarım tıkandı öksürük başladı kış bitti grip olmak istemiyorum inşallah geçici bir şeydir.
Günaydın canım, miray yürümüyor demişsin peki ayakta durduğunda bir yere tutunmadan dengede durabiliyor mu? Çınar da yürümüyor 1 aydır sürünmeden emeklemeye terfi etti ama ayakta ben tutunca dengede duramıyor çünkü hemen çökmek oturmak istiyor tembel de değil aslında kucakta hiç durmaz emekleyip her yeri kurcalayacak. Şimdi anlıyorum o bebekli arkadaşlar neden misafirliğe gidemiyorlar dün 1 saat komşuya çıktım ellemedik şey kaldırmadığımız eşya kalmadı laf söz hiç anlamıyor. Geçmiş olsun inşallah ilerlemeden atlatır 2 gün önce ben de terledim ve rüzgar vardı dün bir baktım kulaklarım tıkandı öksürük başladı kış bitti grip olmak istemiyorum inşallah geçici bir şeydir.
ahh sizdemi hasta bizdede öyle malesef babası hasta elif hasta bana bulaştırmasalar bari :)günaydın kızlar
ahsenim taşınıyor heralde kolay gelsin
dişlerden bahsedilmiş bizdede 7 tane var
ama hala yürümüyor çok hızlı emekliyor emekleyerek gitmek kolayına geliyor sıpanın
yürüse yüküm biraz hafiflicek inşallah
babamız hasta bizede bulaştırdı mirayın burnu akıyodu sabah inşallah ilerlemez
inek sütünden bahsetmişsiniz ben 2 aydır veriyorum inek sütüne deliriyoruz mama diye peşimde geziyo biberonu görünce
Burun damlası sıkmak çınar için de en büyük eziyet 2 kişi zor tutuyoruz artık büyüdükçe daha çok direniyorlar, inşallah elif bir an önce düzelir bu arada doğum günü pazar mıydı canım
ahh sizdemi hasta bizdede öyle malesef babası hasta elif hasta bana bulaştırmasalar bari :)
yok cnm yürüyünce hafiflemez bence dahaa zor olur gibi gelyor
sorma ya iyileşselerde hiç bişey kullanmasalar ne rhatt
inş cnm ya inş iyileşir cmrtesi ama ben pazar yapıcam cnm
magnetlerimde geldi :) cumada pastayı yapıcaz bakalım nasıl olucak :)
ahh sizdemi hasta bizdede öyle malesef babası hasta elif hasta bana bulaştırmasalar bari :)
yok cnm yürüyünce hafiflemez bence dahaa zor olur gibi gelyor
sorma ya iyileşselerde hiç bişey kullanmasalar ne rhatt
inş cnm ya inş iyileşir cmrtesi ama ben pazar yapıcam cnm
magnetlerimde geldi :) cumada pastayı yapıcaz bakalım nasıl olucak :)
1 den başliim1. kızlar bebislere bal veriyomusunuz? cerende kansızlık var diye ben pekmez katıyorum kahvaltısına, meyvesine... ama balda cok faydalı artık vermeli herhalde dimi?
2. ben cerene inek sutu veriyorum oyle biberonda degil ama muhallebi ya da kasık mamalarını sutle yapıyorum bi de kahvaltısına koyuyorum o da yarım cay bard. bile degil yani. verdigim bu kadar sut kansızlıgı tetiklermi? devam sutunu bir yasından sonra bıraktım ben cunku biberondan hic icmedi ancak bir iki kasık kahvaltısına ve meyvesine katıyodum sadece. dr da zaten gerek yok demisti ama simdi kansızlıgı icin sutu kesip ona mı devam etsem bilemedim. bu konuda bi fikri olan var mı?
3. bi de su kasık (toz) mamalardan veriyomusunuz? dogrusu ben arada degisiklik olsun diye bazen yogurt yerine onlardan veriyorum ceren severek yiyo bazen kahvaltısına ya da portakal suyuna filan katıp kıvamlandırıyorum ve ortalama 10gunde bi paketi bitiriyorum. ama icim huzursuz cunku aslında dr endustriyel mamaları tercih etme demisti ama hep aynı seylerden sıkılıyo o da bi cesit oluyo. siz veriyomusunuz? ne dusunuyosunuz bu konuda?
sorularım bitti efenim , cevplarınız icin tesekkurler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?