lütfennnn yaaaa bazılarının göbüşleri hemen çıkıyoo mart analarına baktımda 12 haftalıkken kocaman göbeği olan var kişiden kişiye farkediodur...koy sen göbüşünü bişi olmas
ya bide bu krizde altın günü olupda bitmeyen var, o kadar arttıki altın biz artık bi ay yapıoz bi ay yapmıo:)))ohhhh altın düştü günler başladı
benimde bugün çalışmam lazım, şimdi 220 müşterilik bi liste geldi, pıfffben biraz iş yapam kızlar hadi 1-2 saate görüşürük
nisan annişlerii merhaba bende katıldım aranızaa... hepiniz inşallah çok güzel geçirirsiniz hamileliklerinizi, en sorunsuz şekilde..
bende dün gittim doktora tatlım kaç kilo ile hamile kaldığımı bilmiyorum gecen ay 59,5 tu kilom dün 60,2 çıktı ama öncesi belirsiz bu arada sen grip için bişey sormuşsun ben çalıştığım için fazla yazamıyorum. Normalde de ilaç içmeyi pek sevmem o yüzden ben ıhlamur elma ve ayva kabuğu kaynatır içerim karın ağrısı ve mide bulantısı içinde mercanköşk taze nane ve limon tavsiye ederim özellikle ayvanın yaprağıda olur bronşları yumuşattığını okumuştum. Ayrıca geçmiş olsun bide şunu unutmayalım c vitaminini hasta olduktan sonra değilde önce alırsak faydası daha fazla
ay çocukluğum geldi aklıma.. böögh.. az mı içtim o soğan sularını ben.. böööghBende bilgi öğrenme ile alakalı soruların es geçilmemesini rica ediyorum bazen ihtiyaç sahipleri çok çaresiz kalıyorlar...Özellikle bu gebelik dönemi çok hassas dönem.
Arkadaşlar benim hiç çaşmaz yöntemim ama hamilelik öncesinden yaptıklarımdı;siz yinede netten araşltırarak yada dr sorarak yapın derin
Öksürük için;
1- Bir soğanın(antibyotik değerinde) suyuna bal karıştırım yutucaksınız özellikle gece öksürüklerine bire bir(çocuklara çok uygulanır)
2- Bir adet bıldırcın yumurtasını bir kaşık bal ile mikserde çırp içine 1 bardak ılık süt ekle yeniden çırp sonrada 10 dk yada oda sıcaklığı yada buzdolabında bekletip aç karnına sabahları içmek lazım.
Ben Yumurtadan endişe ettiğim için araştırdığımda yüksek protein değeri içerdiğini okumuştum
Grip için;didilmiş tavuk etleri ile çorba yapıp içine patates küpleri,arpacık soganla
tavuk suyuna çorba yapıcaksınız.Üzerinede sos:Limon suyu döbvülmüş sarımsak ve kırmızı pul biberi karıştırıp bu sosu çorba üzerine kaşıkla pay edin
Yalnız bu çorba gribi hissettiğiniz anda içilirse faydalı oluyor.
hayırlı olsun hoşgeldin canım aramıza
aynen canım ya bende deli gibi ekmek yiyordumkuru kuru ekmek herşeyden tatlı geliyordu ama bende bi dur dedim bu gidişe..ama yine bazen bakkala çakkala ekmek almaya gittiğimde eve gelene kadar yarısı hooop midemde
hoşbuldum canım foruma alışmaya çalışıorum :78: bilmediğim bi çok şeyi öğrenebilirim sanırım buradan
tatlım yapabildin mi bilmiyorum ama en son kontrol paneline girip profil düzenlemeye girişiyorsun.. aşağılarda bi yerde çizelge denen yere hazırladığın çizelgenin linkini yapıştırıyorsun..
hade kıslar size doyum olmaz artıkın azıcık iş yapayım yoksa kovacaklar beni
nisan annişlerii merhaba bende katıldım aranızaa... hepiniz inşallah çok güzel geçirirsiniz hamileliklerinizi, en sorunsuz şekilde..
hoşgeldinnn aramıza
Eki Görüntüle 264606
Bu da benim bebem:) 9 haftalık zamanı...
Bende bilgi öğrenme ile alakalı soruların es geçilmemesini rica ediyorum bazen ihtiyaç sahipleri çok çaresiz kalıyorlar...Özellikle bu gebelik dönemi çok hassas dönem.
Arkadaşlar benim hiç çaşmaz yöntemim ama hamilelik öncesinden yaptıklarımdı;siz yinede netten araşltırarak yada dr sorarak yapın derin
Öksürük için;
1- Bir soğanın(antibyotik değerinde) suyuna bal karıştırım yutucaksınız özellikle gece öksürüklerine bire bir(çocuklara çok uygulanır)
2- Bir adet bıldırcın yumurtasını bir kaşık bal ile mikserde çırp içine 1 bardak ılık süt ekle yeniden çırp sonrada 10 dk yada oda sıcaklığı yada buzdolabında bekletip aç karnına sabahları içmek lazım.
Ben Yumurtadan endişe ettiğim için araştırdığımda yüksek protein değeri içerdiğini okumuştum
Grip için;didilmiş tavuk etleri ile çorba yapıp içine patates küpleri,arpacık soganla
tavuk suyuna çorba yapıcaksınız.Üzerinede sos:Limon suyu döbvülmüş sarımsak ve kırmızı pul biberi karıştırıp bu sosu çorba üzerine kaşıkla pay edin
Yalnız bu çorba gribi hissettiğiniz anda içilirse faydalı oluyor.
petuş göbişinin fotoğrafını eklesin diye topik açalım mı kızlar?face den grup da kurabiliriz..
petuş göbişinin fotoğrafını eklesin diye topik açalım mı kızlar?face den grup da kurabiliriz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?