2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
lütfennnn yaaaa bazılarının göbüşleri hemen çıkıyoo mart analarına baktımda 12 haftalıkken kocaman göbeği olan var kişiden kişiye farkediodur...koy sen göbüşünü bişi olmas

yoqqq eyi böyle..sen sil resmini belki ben koyarım, o ne öyle dal gibi:))

ohhhh altın düştü günler başladı
ya bide bu krizde altın günü olupda bitmeyen var, o kadar arttıki altın biz artık bi ay yapıoz bi ay yapmıo:)))

ben biraz iş yapam kızlar hadi 1-2 saate görüşürük
benimde bugün çalışmam lazım, şimdi 220 müşterilik bi liste geldi, pıfff

nisan annişlerii merhaba bende katıldım aranızaa... hepiniz inşallah çok güzel geçirirsiniz hamileliklerinizi, en sorunsuz şekilde..

hoşgeldin cnm, amin inş..

bazı bıtkı cayları dusuk falan yapıyormus ya o yuzden bende hıc bırını ıcmıyeyım dedım.ama ayva ıhlamur ve elmeyı denıycem kokusu ve tadı cok hoş olur sanırım.sagol canım

ay çocukluğum geldi aklıma.. böögh.. az mı içtim o soğan sularını ben.. bööögh

aynen canım ya bende deli gibi ekmek yiyordum kuru kuru ekmek herşeyden tatlı geliyordu ama bende bi dur dedim bu gidişe..ama yine bazen bakkala çakkala ekmek almaya gittiğimde eve gelene kadar yarısı hooop midemde

bu en tehlikelisi işte
bende ilk hamileliğimde 20 kilomu simite borçluyumm
fırından eve gelene kadar 1 tane evde 1 tane gitsin 1 tane daha aman ne olacak bunuda yut gitsin
sonu turp gibi 20 kilo:)))

çok şükür becerdim sonunda :) çok da sevdim minoş bebişimi

nisan annişlerii merhaba bende katıldım aranızaa... hepiniz inşallah çok güzel geçirirsiniz hamileliklerinizi, en sorunsuz şekilde..

hoşgeldin.. bi kişi daha fazlayız şimdi.. bizim iş yerinde ben dahil 3 kişi nisan annesi olacak yaf.. erkek personelde de varmış eşi hamile olan 3 kişi.. sanırım onlarda işte 10-11 haftalık falanmış.. nüfus patlaması yaşanacak nisanda.. inşallah tabee..

guzel bılgılendırmen ıcın cok tesekkurler.sogan ve balı bu aksam yapıcam cunku cok oksurugum var.
ama bıldırcın yumurtası konuunda tereddutteyım.cunku cıg yunurta falan yemeyın dıyorlar ya bılmıyorum tabı.
tavk corbasını unutmustum bennnnn ıyı aklıma getıdın.annemın hastalık corbası o

yenı gelen arkadas hosgeldın.guzel haberler beklıyoruz sendenben 10. haftada gordum bebegımı ınanamadım.hareket bıle edıyordu.allah muhtesem bır duygu.isteyen herkese nasıp etsın ınsallah.onu oyle goruncekendımı daha ıyı hıssettım.muhtesem muhtesem

petuş göbişinin fotoğrafını eklesin diye topik açalım mı kızlar? face den grup da kurabiliriz..

he heee kimse koymazza ben koyabilirim, o zmn anlaşabiliriz, ammaa kendimi malamat ettirmem size...hıhhh bebem güzel poz verio o anasının açığını kapatır arar ara koyarım onu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…