2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
oğlum dün sabah koluna çay döktü kızlar yerde oynuyodu mutfakta,ben de tam son lokmamı yiyi kalkacaktım sofradan,bardağım da masanın ortasına doğru duruyodu ,birden fırladı elini uzattı masaya,bardağa değemedi ama işaret parmağının ucu çay tabağının kenarına değdi,parmağıyla tabağa bastırınca da bardak devrildi koluna.hemen duşun altına soktum soğuk su tuttuk bi süre,apar topar acile,pansuman yapıp sardılar,bugün de bi plastik cerrraha gösterdik,hafif yanık dedi ,1. derece ve bir iki yer de hafif 2. derece yAnmış,yine pansuman yaıp sardılar kolunu,perşembe kontrole gidicez,iz kalmaz dediler,bebeklerin cildi daha kolay yenileniyomuş,Allahtan yüzüne gelmedi,dün öldük öldük dirildik,verilmiş sadakamız varmış yine de ucuz atlattık,canı yanmıyo sanırım çünkü her zamanki gibi oynuyo,gece de kesintisiz uyudu,2 hafta içinde geçmeyen yanıklar iz yaparmış,doktor öyle dedi,haffi kızarmış olan yerler embeleşmiş,geçiyo gibi sadece bi kaç yerde derisi soyulmuş,çayın çok geldiği yerler,oralar biraz daha zaman alıcak.perşembe günü de 2 tane merhemi karışım yapıcak sanırım doktormuz,hala nasıl oldu bilmiyorum,o parmağının ucuyla çay tabağını nasıl salladı aklım almıyo,aman dikkat kızlar,biz bu aralar hastane acillerinde geziyoz,hatırlarsanız raptiye gibi bişi ağzına almıştı ,yutmamış allahtan,ama başka bişi yuttu mu diye acile gittik diye yazmıştım bi kaç hafta önce,hayırlısı olsun diyorum

mutfağın çok güzel olmuş,güle güle otur,yemek yap,ye,iç canım

çok geçmiş olsun canım
allah korumuş hareketlendikçe iyice ele avuca sığmaz oldular
ahsen yanlış bir şey yaptıgınında farkında gülerek yapmaya devam ediyor
bu aralar yemeğe ağzını açmayan kızım yerde ne bulsa ağzına atıyor
birde viladaya taktı elini sokup elini yalıyor mikrop kapacak
ne kadar dikkat ediyorsamda kaşla göz arası bişeyler yapıyor

Geçmiş olsun canım, Allah kötüsünden korusun dediğin gibi iyi ki yüzüne gözüne dökülmedi neyse ki canı acımıyor şimdi bir arkadaşımın kızının göğüs kısmına çay dökülmüştü sonra izi kalmadı onların cildi daha çabuk yenileniyor. Ben de misafir geldiğinde çok korkuyorum bir anda çay bardaklarının yanına gidiyor hayırdan anlamıyorlar, çınar yürümemesine rağmen çok düşüyor ayaktayken çok dengesini kaybediyor ve yere başını çarpıyor çok korkuyorum inşallah şu dönemleri kazasız belasız atlatırız

geçmiş olsun cnm gerçekten çocuk büyütmek çok zor dediğin gibi bizde kaç haftadır hastanelerdeyiz

Selam kızlar..

ahsenim evin çok güzel pırıl pırıl..Allah ailenle sevdiklerinle mutlu bir hayat nasip etsin evinde..

migi geçmiş olsun yavruya kaşla göz arasında yapıyıyorlar, benim kız da bikez çekti masadan bardağı sadece gözüne bir dam la çay döküldü, ben son anda yakalamıştım..bununla gelmiş geçmiş olsun..

eyidaş elife de geçmiş olsun ama sana kızdım, okadar yazıyoruz neden öksürüğünü kesiyorsun çocuğun.. öksürüğü kesersen ciğere iner..beninm kızda 2 aydır deli gibi öksürüyor.. öksürmesi iyidir..

güle güle otur canım çok güzel ferah olmuş mutfağın

çok geçmiş olsun allah korumuş canım:26:

bu ara pek giremiyorum rahatsızım kızlar başım dönüyor diye antidepresan verdi doktor stresten diye beni depresyona soktu kalkamıyorum yerimden sürekli ağlıyorum dua edin benim için lütfen:26:

canım başım dönüyor demişsinya tansiyonun düşüyor olmasın
baş dönmesiyle depresyonun ne alakası var ilaçlar uykuda verir sana şimdi baş dönmesi dışında herangibir sorunun varmıydı bilmiyorum ama doktorlar ilaç yazmayı seviyorlar
havalar ısındı al mirayı park bahçe gez kendini sıkma
mirayda seni yordu birde aileden uzak olmak iyice sinirlerin harap oldu kendine iyi bak canım
valla ciddi söylüyorum bin münübüse gel elazığa gezdireyim seni sanada mirayada değişiklik olur
1 saat yol çok yakınız

Migi çok geçmiş olsun siz bence sadaka verin. İnsan evladının başına Bişey gelince keske bana olsaydı da ona birsey olmasaydı diyo ilk olayı da biliyorum İnan okudum 2 gün aklımdan atamadım şimdide çok etkilendim Allah beterinden korusun inşallah

Pancem günaydın insan kendi kendinin doktorudur derler ya doktor ilaç yazar yollar ama kendi moralini kendin düzelteceksin Rabbim bize dünya tatlısı evlatlar vermiş maaşallah onunla güzel vakit geçir hayattan zevk almaya bak bi de herseyi zorunluluk olarak görme o zaman hayat çok daha keyifli olacak. Çok bunalmayı bekleme dışarı çık canın istemesede çık çünkü depresyonda insanın hiç birsey yapası gelmez. Çıktıkça daha açılırsın iyi bi komşun varsa ona git hiç olmadı markete git bi dolaş emin ol geçici bi durum ve allahin izniyle atlatacaksın

Günaydın hatunlar
bugün çok işim var yarın günüm var çocuklarla beraber 15 20 kişi olur heralde
dün annem geldi sarma sardık koca bir tencere şimdi biraz ütüm var ordan başlıyayım ortalıkta gezmesin
sonrada 1 2 çeşit pasta yapayım of of işim çok ev dandinide dün ahsenin odasında kanepe vardı onu yıkadım gelirken sarmıştım ama içime sinmedi makine ortada ahsen eteğime yapışmazsa işim çok
menümü sayayım
1 sarma
2 patates toplar
3 poaça yada börek
4 elmalı kurabiye
5 irmik tatlısı
şimdilik aklıma bunlar geldi fikirlere açığım
Haziranın beşindede diğer günüm ona masa açıyorum o daha zor
yarın akşamada misafirim var hem gündüz hem akşam

Canım gününe anneni davet etmişsindir herhalde gelirken sana kısır getirsin bi çeşitte tuzlu öyle olur hem işin hafifler benimde gecen misafirim vardı öyle yaptık Allah razı olsun annelerden

Canım diyeti sormuştun yazmaya fırsatım olmadı 3 hafta çikolata, şeker, simit poaça ve ekmeğii kestim çok dikkat ettim inanırmısın yarım kilo bile vermemişim moralim çok bozuldu önceden bu şekilde 1 ayda 5 kilo vermiştim hormonlardanmı acaba adette olmuyom doğru dürüst şu 1 haftadır saldımm ama yinede simit poaça yemiyorum ekmeğide az yiyomm...

valla ne desen haklısıncnm ben çok kızım çünkü kendime
cnm gezme şansın varsa eve bile girme derim ama yalnızda olmuyoki Allah yarımcın olsun cnm
zor işin cnm ama senin gibi hamarat bi insan herşeyi halleder. sana daha önceden dediğim site varya leyla ile yemek diye ora gir bi bakderimgüzel tarifler var ve sunumlar hoş bildiğin poğaçayı farklı şekillerdeyapabilirsin ve kolyda sana da kolay gelsin :)
Yavrularınıza acil şifalar diliyorum çok geçmiş olsun allah beterinden korusun...

saol canım hastalık zor heeleki çocuksa bende keyifsizim hiç bişi yapasım yok halsizlik var boğzlar acıyo başım çok ağır sanki hep yatasım var üşüttümmü ne bende

Son düzenleme:
canım benim allah razı olsun bunu söylemen bile çok iyi geldi bana

hepiniz sağolun kızlar baş dönmesiyle gittim stresten dedi antidepresan verdi bana bir haftadır bastığım yeri bilmiyorum sürekli ağlıyorum filan deliriyorum sandım bugün gittim doktora tekrar meğer binde bir kişide olan bana olmuş ilaç bana yan etki yapıp depresyona sokmuş
doktor bide demezmi ilacı hemen kesiyoruz senin ilaçlık bir durumun yok sana ilaç vermicem diye ben böyle kaldım
e madem neden verdin bana eziyet çektirdin be kadın
neyse ilacı bıraktım bugün gayet iyiyim çok şükür sağlam insanı bile hasta yaparlar yeminle allah ellerine düşürmesin
hepiniz çok sağolun iyiki varsınız

Canım geçmiş olsun yeni okudum zaten şu sıralar fazla giremiyorum.

Öncelikle baş dönmesinin stresten olduğu benim tarafımdan tastiklenip onaylanmıştır ağlanacak halime gülüyorum babamdan sonra bu sorunla çok karşılaştım durduk yerde başım döner döner dönerdii ve dr banada depresyon ilacı vermişti bu dediğim 1 seferlik bir olay değil ama bende işe yaradı belki benimki ileri derecede olduğundandır yaklaşık 3 hafta öncede unutkanlığım için gitmiştim ve yine anti depresan hap ve felçlilerin kullandığı bir ilaç verdi demem oki stres üzüntü herşeyi yapar çok şükür dr sana böyle birşeye ihtiyacın yok demiş yol yakınken bunun ne kadar önemli birşey olduğunu anla derim hiçbirşeyi kafana takıp üzülme çocuğunla ilgilen duru doğduktan sonra ben çok değiştim ama geç kalmışım malesef beynime olanlar olmuş unutkanlığım hastalık derecesine gelmiş... Ayy ne yazmışım bee kusura bakma tekrar geçmiş olsun canım..

yol yakınken dönmüşsün gözün aydın canım hayatın taına bak hadi sende bi koşu gidiver elazığa bende geleyimmi :)
canım bence sende bu azim bu kararlılık olduğu sürece sen o hastalık dediğin şeyi atarsınn atamazmısınnnn atarsın atarsınnnn baksana dünyalar tatlısı bıdıklar var hayatımızda sen yenerim dersen yenersin amaa çokkkk geç kalmışım canımmm dersenn olmazzzz kalmadın daha yolun başındasın daha duruyu büyüteceksin yapacağım de yap bakalımm ve sennnn yapabilirsinnn

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler,ucuz atlattık,Allah hepimizin yavrularını korusun

Kızlar günaydııın bebişler napıyoo üzmesinler anacıklarını. görüşmeyeli nasılsınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…