2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Ahsenim kolay gelsin gün telaşı başladı sanırım inşallah güzel bi şekilde atlatırsın

çok sağol canım sanada geçmiş olsun yalnızlıktan bunaldım ondan olu sanırım ama şuan daha iyiyim inşallah sende en kısa zamanda atlatırsın dediğin gibi hayat kısa takmamak lazım en azından bebişlerimiz için
sağol canım inşallah atlatıcam bunuda
mirayla markete zor gidiyyoruz canım hiç düzelmedi ya keşke dursada gidebilsem ama nerdeeee

sonunda popomun üzerine otura bildim
resmen pert oldum kızlar çok kalbalıktı
26 büyük 9 tanede çocuk vardı
koca tepsi kekten eşime tadımlık bile kalmadı
o derece yani hiçbiyerim tutmuyor yarın dip bucak temizlik yapılacak tekraradan
her yer battı menüm çok beğenildi tabaklar hep boş geldi
pancem iyi olmana sevindim canım ilaçlar bir tarafı yaparken birtaraftanda yıkıyor erken farketmen iyi olmuş
eyidas gel valla beklerim hepinizide çok merak ediyorum
bir ara babam bursaya takmıştı oraya yerleşmeyi bile düşünüyordu ev bile aldı sonra yapamam diyip satmıştı
bak gelseydi babam bende gelirdim de buluşurduk

Maasallah o kadar kişiyi iyi ev almış eviniz büyük galiba hadi gecmis olsun hepsi bir arada çıkmış aksama da misafirim var dıyordun sanki o nasıl gecti

ilaçların yan etkileri inanılmaz gerçekten ben doğuştan epilepsi hastası ve 9 yıldır ilaç kullanan biri olarak bunu çok sık gördüm benim de bi ara kullandığım ilaç depresyon yaptı bastığım yeri bilmiyodum adeta hayatımın en zor günleriydi belki de karşıdan karşıya geçemez hale gelmiştim ama sen ucuz atlatmışsın ve neyse ki bu ilaç olmadı bi de başkasını deneyelim diye bi durumda değilsin ben yıllardır yaşıyorum Allah yavrularımıza vermesin

oturabilmek güzel bişey :)
ahh ahh baban neen sattıki bak ne güzel olurdu gelirdin buraya :)

epilepside hangi ilacı kullanıyorsun nöbetlerin nasıl oluyor?

oturabilmek güzel bişey :)
ahh ahh baban neen sattıki bak ne güzel olurdu gelirdin buraya :)

epilepside hangi ilacı kullanıyorsun nöbetlerin nasıl oluyor?

benim nöbet türü basit parsiyel nöbet
ilaç olarak da lamictal ve lyrica
noldu sen de epilepsi hastasısısn

Arkadaslar kimsede dogum lekesi yok muuuu

Evet cani m bacaginda iki tane acik kahve nohut kadar

canım benim iki kızımında popolarının üst kısmında morluk vardı büyüdükçe şevvalin geçti ahseninde geçer heralde gecmezsede çok önemli değil gözükmüyor
görümcemin büyük oğlunun bacağında vardı çilek şeklinde çilek büyüklüğünde kabarık şekilde büyüdükçe düzleşmeye başlamıştı sonrada fark etmedim gecmişmi diye benim eşiminde başında vardı kulağının arkasında 2 sene önce kendiliğinde kayboldu bizde anlamadık nasıl oldu

morluk bizde de vardi gidiyo onlar
aman hayatım boşver ya bacağındaymış ve nohut kadar bikini giyince belli olur o da kapatıcı kremler var yine srn olmaz

Ona uzulmuyorum canim ya estetik olarak kotu durdugundan degil iki tane olmasi beni tesirgin ediyo.Hani normal mi bilemiyorum

canım geçmiş olsun allah şifa versin inşallah sende atlatırsın benim bir problemim yoktu herşey 1 hafta önce başladı ruhum sıkılmaya daralmaya kötü olmaya başladım sonra baş dönmelerim başladı doktorun verdiği ilaç daha beter yaptı şimdi kestik daha iyiyim panik atak başlangıcıymış benim xanax verdi atak gelince yarım iç dedi bağımlılık yapabiliomuş ama günde yarımdan bişey olmaz dedi o çok iyi geldi şimdi iyiyim şükürler olsun rabbim sanada şifa versin:26:

doğum lekesini sormuşsunuz kim unuttum kızlar kızımda yok ama bende var hemde kocaman 2 tane 1 tl yi birleştirin o kadar
sağ dizimin arkasında bacağımda annem hamileyken kestane koymuş bende çıktı küçükken herkes soruyodu çok canım sıkılıyodu şimdi bile etek giyince soruyolar artık takmıyorum kocam dövdü deyip gülüyorum yani bişey olmuyo bana hiçbir zararı yok allah başka dert vermesin

Son düzenleme:

Pancem ben sormustum be renk peki? ve kac tane

benim nöbet türü basit parsiyel nöbet
ilaç olarak da lamictal ve lyrica
noldu sen de epilepsi hastasısısn
tam isimlerini bilmiyorum basitparsiyel derken o nasıl oluyor
benim kızımda havale geçirdi şimdi epilepsi ilacı kullanıyor limunaletten

bendede annem ciğer dnemesi yapmış koluma dediğin gibi 1 lira büyüklüğünde :)

canım d.gununuz kutlu olsun nice mutlu yaslara... hersey deharika olmus ellerine saglık epey emek vermissin. elif gene yıkıyo ortalıgı yerim ben onu :) magnetinde cok guzel olmus biz tembelligimizden yapamadık

ana kız harikasınız. elaya masallah koca kız olmus. gelisimi cok guzel gorunuyo Allah kem gozlerden saklasın

canım yeni evin hayırlı ugurlu olsun hep guzel anılarınız olsun o evde insallah...Allah agız tadıyla oturmak nasip etsin... ayrıca da gecmis olsun tasınma telasını atlattıgın icin. evet canım gozumuz yollarda kaldı sen olmayınca topik eksik kalıyo :) he o ankastrelere camlara filan gelince yapcak bisey yok ceren de habire yalıyo elliyo basedemiyorum ben artık napiim aman cocuklu ev burası bi goren olursa mazur gorsun artık hıh

canım insallah yuzunun akıyla teslim edersin tezini. bizim fideler demistim ya esim domates biber filan fideledi diye onları saksılara gecirdi epey oldu havalarda ısınınca hepsini balkona cıkardı gorsen balkonum botanik gibi, esim vur deyince oldurdu ben soyle bi kac saksı demistim simdi camasır bile asamıyorum e tek balkonum var napıcam bilmiyorum yıkayamıyorum bile, simdi yaz zamanı nasıl olcak bu balkon bilmiyorum canım sıkılıyo.. ama kucuk kucuk domateslerimiz olmaya basladı uzerleri deli gibi cicek dolu cherry'si mor domatesi sırık domates... her cesit var yani. cerene organik organik yedircez bu yaz... iste boyle bizim ekme dikme maceramızda uygun bi zaman bulursam bi ara resimlerini koyarım..

canım mutfagına bayıldım cok ferah beyaz harika olmus. ic mimarların tasarımlarına benzemis sen biliyosun bu isi:)

gecmis olsun elife canım en kısa zamanda atlatır insallah...

buyuk gecmis olsun yanık en korktugum sey, ucuz atlatmıssınız. esim agır sanayide calıstıgı icin bi yanık ilacı getirdi eger oyle bi durum olursa ilk isin bunu surmek olsun dedi hic iz bıraktırmıyomus, insallah kullanmaya ihtiyacım olmaz hic

gecmis olsun canımbu doktorlara guven olmuyo ki iste! bende bazen o kdr yalnız kotu hissediyorum ki kendimi ve o kdr yorgun...bazen esimde canımı sıkıyo ustune tuz biber ekiyo...sonra baslıyorum karamsar tablolar cizmeye cizdikcede aglamak istiyorum... dusunuyorum belkşde depresyon belirtileri bunlar, ama sonra diyorum ki kızım senin depresyona girmeye bile hakkın yok, sen depresyona girsen bu cocuga kim bakacak, boyle dusnunce biraz toparlanıyorum! ama bazen bazı seyler insanın elinde olmayabiliyo tabi...

gecmisi okudum cevaplarınızı yazdım kızlar simdi bizden havadisler..
bi kac gun oldu donduk evimize. cerenin duzeni bozuldu maalesef. gunduzleri pek uyuyamadı orda yegenlerimin kavga gurultusunden. sabahlarıda 8e 9akadar uyuyan cocuk 7de hortlar oldu. simdi yine duzen oturtmaya calısıyoruz ama ceren bi degisik hallerde gece uyandıkca dayıyodum agzına memeyi ama iki gecedir katiyen emmek istemiyo ayagımda sallarken agzına emzik veriyodum onu da almıyo. gunduzleri meme diye yakalarıma asılıyo ama niye boyle yapıyo bilmiyorum. iki gecedir uyandıkca ayagımda sallamk zorunda kalıyorum ne guzel emerken 5 dk.da geri uyuyodu boyle salla babam salla... geceleri her uyanmasında su veriyorum deli gibi su iciyo. bu arada bizim ustte 5. ve 6. dislerimiz bir aydır yerleri kabarık ben onları cıkıcak diye beklerken dun bi baktım alttan sessiz sedasız bi disin ucu cıkmıs, zaten elleri hep agıznda gece meme emmemesi disle alakalı olabilirmi ki? istahı derseniz eski kabus gunlerimize donduk. su alerji surubu muthis etki yapmıstı bizde ama doktor nisan sonuna kadar kullan demisti ben de haliyle kestim ama istahda surupla berbaer yavas yavas kesildi suanda yine onlugu takarken aglamaya baslıyo bugun mutfak tezgahının ustune muslugun onune oturttum suyla oynarken yedirdim yedirebildigm kadar yani dusunun. koca kaseyi 5 dk da bitiriyodu simdi yarısını bi satte zorla yiyo. ve habire kasıga vurup her yeri mama yapıyo cıldırcak gibi oluyorum zaten bu sefer daha iyi anladım ceren yememeye baslayınca ben de ruhen daha depresif oluyorum..suandada ceren uyuyo ama niye bilmiyorum bu gece de beni uyku tutmadı uyuyamıyorum... 11de yattım 1de uyandım uyanıs o uyanıs basım da catlıcak gibi aslında o kdr uykusuzum ki, ben de kızımla berbaer bi garip hallerdeyim sonumuz hayrolsun... ne cok yazmısım. ben gideyim tekrar bi uyumayı deneyim bakayım...

he kızlar bi de ceren iki gundur oksurmeye basladı az da burnu akıyo ama tıkanık degil.. ben de bu oksuruk artar diye korkuyorum ama siizn yazdıklarınızdan da kafam karıstı surup vermemelimiyim simdi, surup vermezsem napıcam baska nası gecicek bu oksuruk. bi fikir şeyettirin :) cevabınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…