çok sağol canım sanada geçmiş olsun yalnızlıktan bunaldım ondan olu sanırım ama şuan daha iyiyim inşallah sende en kısa zamanda atlatırsın dediğin gibi hayat kısa takmamak lazım en azından bebişlerimiz içinCanım geçmiş olsun yeni okudum zaten şu sıralar fazla giremiyorum.
Öncelikle baş dönmesinin stresten olduğu benim tarafımdan tastiklenip onaylanmıştırağlanacak halime gülüyorum babamdan sonra bu sorunla çok karşılaştım durduk yerde başım döner döner dönerdii ve dr banada depresyon ilacı vermişti bu dediğim 1 seferlik bir olay değil ama bende işe yaradı belki benimki ileri derecede olduğundandır yaklaşık 3 hafta öncede unutkanlığım için gitmiştim ve yine anti depresan hap ve felçlilerin kullandığı bir ilaç verdi demem oki stres üzüntü herşeyi yapar çok şükür dr sana böyle birşeye ihtiyacın yok demiş yol yakınken bunun ne kadar önemli birşey olduğunu anla derim hiçbirşeyi kafana takıp üzülme çocuğunla ilgilen duru doğduktan sonra ben çok değiştim ama geç kalmışım malesef beynime olanlar olmuş unutkanlığım hastalık derecesine gelmiş... Ayy ne yazmışım bee kusura bakma tekrar geçmiş olsun canım..
sağol canım inşallah atlatıcam bunudayol yakınken dönmüşsün gözün aydın canım hayatın taına bak hadi sende bi koşu gidiver elazığa bende geleyimmi :)
canım bence sende bu azim bu kararlılık olduğu sürece sen o hastalık dediğin şeyi atarsınn atamazmısınnnn atarsın atarsınnnn baksana dünyalar tatlısı bıdıklar var hayatımızda sen yenerim dersen yenersin amaa çokkkk geç kalmışım canımmm dersenn olmazzzz kalmadın daha yolun başındasın daha duruyu büyüteceksin yapacağım de yap bakalımm ve sennnn yapabilirsinnn
ilaçların yan etkileri inanılmaz gerçekten ben doğuştan epilepsi hastası ve 9 yıldır ilaç kullanan biri olarak bunu çok sık gördüm benim de bi ara kullandığım ilaç depresyon yaptı bastığım yeri bilmiyodum adeta hayatımın en zor günleriydi belki de karşıdan karşıya geçemez hale gelmiştim ama sen ucuz atlatmışsın ve neyse ki bu ilaç olmadı bi de başkasını deneyelim diye bi durumda değilsin ben yıllardır yaşıyorum Allah yavrularımıza vermesincanım benim allah razı olsun bunu söylemen bile çok iyi geldi bana
hepiniz sağolun kızlar baş dönmesiyle gittim stresten dedi antidepresan verdi bana bir haftadır bastığım yeri bilmiyorum sürekli ağlıyorum filan deliriyorum sandım bugün gittim doktora tekrar meğer binde bir kişide olan bana olmuş ilaç bana yan etki yapıp depresyona sokmuş
doktor bide demezmi ilacı hemen kesiyoruz senin ilaçlık bir durumun yok sana ilaç vermicem diye ben böyle kaldım
e madem neden verdin bana eziyet çektirdin be kadın
neyse ilacı bıraktım bugün gayet iyiyim çok şükür sağlam insanı bile hasta yaparlar yeminle allah ellerine düşürmesin
hepiniz çok sağolun iyiki varsınız
oturabilmek güzel bişey :)sonunda popomun üzerine otura bildim
resmen pert oldum kızlar çok kalbalıktı
26 büyük 9 tanede çocuk vardı
koca tepsi kekten eşime tadımlık bile kalmadı
o derece yani hiçbiyerim tutmuyor yarın dip bucak temizlik yapılacak tekraradan
her yer battı menüm çok beğenildi tabaklar hep boş geldi
pancem iyi olmana sevindim canım ilaçlar bir tarafı yaparken birtaraftanda yıkıyor erken farketmen iyi olmuş
eyidas gel valla beklerim hepinizide çok merak ediyorum
bir ara babam bursaya takmıştı oraya yerleşmeyi bile düşünüyordu ev bile aldı sonra yapamam diyip satmıştı
bak gelseydi babam bende gelirdim de buluşurduk
ilaçların yan etkileri inanılmaz gerçekten ben doğuştan epilepsi hastası ve 9 yıldır ilaç kullanan biri olarak bunu çok sık gördüm benim de bi ara kullandığım ilaç depresyon yaptı bastığım yeri bilmiyodum adeta hayatımın en zor günleriydi belki de karşıdan karşıya geçemez hale gelmiştim ama sen ucuz atlatmışsın ve neyse ki bu ilaç olmadı bi de başkasını deneyelim diye bi durumda değilsin ben yıllardır yaşıyorum Allah yavrularımıza vermesin
oturabilmek güzel bişey :)
ahh ahh baban neen sattıki bak ne güzel olurdu gelirdin buraya :)
epilepside hangi ilacı kullanıyorsun nöbetlerin nasıl oluyor?
Arkadaslar kimsede dogum lekesi yok muuuu
canım niçin soruyorsun merak ettim senin bebiştemi var
Evet cani m bacaginda iki tane acik kahve nohut kadar
aman hayatım boşver ya bacağındaymış ve nohut kadar bikini giyince belli olur o da kapatıcı kremler var yine srn olmazEvet cani m bacaginda iki tane acik kahve nohut kadar
canım benim iki kızımında popolarının üst kısmında morluk vardı büyüdükçe şevvalin geçti ahseninde geçer heralde gecmezsede çok önemli değil gözükmüyor
görümcemin büyük oğlunun bacağında vardı çilek şeklinde çilek büyüklüğünde kabarık şekilde büyüdükçe düzleşmeye başlamıştı sonrada fark etmedim gecmişmi diye benim eşiminde başında vardı kulağının arkasında 2 sene önce kendiliğinde kayboldu bizde anlamadık nasıl oldu
aman hayatım boşver ya bacağındaymış ve nohut kadar bikini giyince belli olur o da kapatıcı kremler var yine srn olmaz
ilaçların yan etkileri inanılmaz gerçekten ben doğuştan epilepsi hastası ve 9 yıldır ilaç kullanan biri olarak bunu çok sık gördüm benim de bi ara kullandığım ilaç depresyon yaptı bastığım yeri bilmiyodum adeta hayatımın en zor günleriydi belki de karşıdan karşıya geçemez hale gelmiştim ama sen ucuz atlatmışsın ve neyse ki bu ilaç olmadı bi de başkasını deneyelim diye bi durumda değilsin ben yıllardır yaşıyorum Allah yavrularımıza vermesin
doğum lekesini sormuşsunuz kim unuttum kızlar kızımda yok ama bende var hemde kocaman 2 tane 1 tl yi birleştirin o kadar
sağ dizimin arkasında bacağımda annem hamileyken kestane koymuş bende çıktı küçükken herkes soruyodu çok canım sıkılıyodu şimdi bile etek giyince soruyolar artık takmıyorum kocam dövdü deyip gülüyorumyani bişey olmuyo bana hiçbir zararı yok allah başka dert vermesin
tam isimlerini bilmiyorum basitparsiyel derken o nasıl oluyorbenim nöbet türü basit parsiyel nöbet
ilaç olarak da lamictal ve lyrica
noldu sen de epilepsi hastasısısn
doğum lekesini sormuşsunuz kim unuttum kızlar kızımda yok ama bende var hemde kocaman 2 tane 1 tl yi birleştirin o kadar
sağ dizimin arkasında bacağımda annem hamileyken kestane koymuş bende çıktı küçükken herkes soruyodu çok canım sıkılıyodu şimdi bile etek giyince soruyolar artık takmıyorum kocam dövdü deyip gülüyorumyani bişey olmuyo bana hiçbir zararı yok allah başka dert vermesin
Eki Görüntüle 711759 Eki Görüntüle 711760
Eki Görüntüle 711761 Eki Görüntüle 711762
Eki Görüntüle 711763
Eki Görüntüle 711764 Eki Görüntüle 711765
pastanın sadece üst süslemesini biz yaptık kurabiyeler bana ait :)
vede magnetlerim :)
tabi bide tütümüz el emeği göz nuruiki tane bady hazırlaık havaya göre biri kısa kol diğeri uzun ama noldu kız hasta olduğpundan üzerine bide hırka , hırkalı tütü oldu :)
Eki Görüntüle 712261 Eki Görüntüle 712239 Eki Görüntüle 712238 Eki Görüntüle 712260 Eki Görüntüle 712255 Eki Görüntüle 712259
kızlar doğum günü ve hayvanat bahçesi..Ankara'da olduğu için doğum günü sıradan oldu ve normal bir pasta kesildi..zaten ilk ve son doğum günümüz :) bir daha kutlamayı düşünmüyorum kendimce :) elanın son halleri bu arada :)
iyi akşamlar kızlar
15 gün aradan sonra anca gelebilidim çok şükür yerleştim
ev taşımak zaten zor ahsenle 2 kat daha zordu ahsen hanım tam taşınma arefesinde yürümeye başladı onun peşindenmi koşayım evi toparlıyayım şaşırdım
eyidas ve serenayy elif ve çınarın geçmiş doğum günleri kutlu olsun allah bahtlarınıda yüzleri gibi güzel olur inşallah elifede geçmiş olsun
melisella sende elada çok güzel görünüyorsunuz allah nice güzel yaşlarını görmeyi nasip etsin
demoş pancem elfileda beni merak tek sizler etmişsiniz yokluğum çok farkedilmemiş
ahsende gecen bir düştü burnunu tv ünütesine çarptı morardı kuzum çok ağladı
gezince kurtulunmuyor kızlar iki kat daha zorlaşıyor sürekli peşindeyim
evin camları yerden Fransız balkon sürekli yalayıp geziyor dolaplar ankastireler parmak izleri çıldırmak üzereyim
bez elimden düşmüyor yapma diyorum sırıtarak yapmaya devam ediyor kızamıyorumda öyle şeker gülüyorki amma birikmiş şimdilik bukadar çenem düştü
Kızlar merhaba herkese..bende bugun cok heyecanliyim..cunku tezim resmen basliyir.bugun fidelerim araziye dikiliyor..birzdan bakmaya gitcem.sansimizdan hava bozdu ama hayirlisi..
Ahsen canim yeni evinde saglicakla otur.evet mutfagini atta banada fikir olsun.bende kendim yaptircam.sadeceşuan dolap l olacak.ama model belirlemedik.
Eki Görüntüle 716057 Eki Görüntüle 716058 Eki Görüntüle 716059 Eki Görüntüle 716060
işte kızlar mutfağım benim içime çok sindi doğalgaz borularıda daha bağlanmadığı için siyah bağlanınca boyatacam
Merhaba kızlar en son dr.a gidECEKTİM VE GİTTİM gözler hala aynı 3,5 malesef 2 ay sonra tekrar çağırdı
ve çarşamba hastaneye yattık bugün çıktık bronşiolit olmuşuz meğer kızım baya kötüymüş çıkış evraklarına bakıyorum orda yazdığı pnömoni yani zatüre, ikiside aynı şeymi acaba zatüre ile bronşiolit. şimdi teavi evdedevam edecek ama bu sabah dr. baktı gittti elif uyandı terlemiş ve burnu akmaya başladı üfff haftaya kontrol var geçen sene yine aynı hastane ve haziran ayında ordaydık yatış deyince zaten o geldi aklıma gözlerim doldu yine
oğlum dün sabah koluna çay döktü kızlaryerde oynuyodu mutfakta,ben de tam son lokmamı yiyi kalkacaktım sofradan,bardağım da masanın ortasına doğru duruyodu ,birden fırladı elini uzattı masaya,bardağa değemedi ama işaret parmağının ucu çay tabağının kenarına değdi,parmağıyla tabağa bastırınca da bardak devrildi koluna.hemen duşun altına soktum soğuk su tuttuk bi süre,apar topar acile,pansuman yapıp sardılar,bugün de bi plastik cerrraha gösterdik,hafif yanık dedi ,1. derece ve bir iki yer de hafif 2. derece yAnmış,yine pansuman yaıp sardılar kolunu,perşembe kontrole gidicez,iz kalmaz dediler,bebeklerin cildi daha kolay yenileniyomuş,Allahtan yüzüne gelmedi,dün öldük öldük dirildik,verilmiş sadakamız varmış yine de ucuz atlattık,canı yanmıyo sanırım çünkü her zamanki gibi oynuyo,gece de kesintisiz uyudu,2 hafta içinde geçmeyen yanıklar iz yaparmış,doktor öyle dedi,haffi kızarmış olan yerler embeleşmiş,geçiyo gibi sadece bi kaç yerde derisi soyulmuş,çayın çok geldiği yerler,oralar biraz daha zaman alıcak.perşembe günü de 2 tane merhemi karışım yapıcak sanırım doktormuz,hala nasıl oldu bilmiyorum,o parmağının ucuyla çay tabağını nasıl salladı aklım almıyo,aman dikkat kızlar,biz bu aralar hastane acillerinde geziyoz,hatırlarsanız raptiye gibi bişi ağzına almıştı ,yutmamış allahtan,ama başka bişi yuttu mu diye acile gittik diye yazmıştım bi kaç hafta önce,hayırlısı olsun diyorum
canım benim allah razı olsun bunu söylemen bile çok iyi geldi bana
hepiniz sağolun kızlar baş dönmesiyle gittim stresten dedi antidepresan verdi bana bir haftadır bastığım yeri bilmiyorum sürekli ağlıyorum filan deliriyorum sandım bugün gittim doktora tekrar meğer binde bir kişide olan bana olmuş ilaç bana yan etki yapıp depresyona sokmuş
doktor bide demezmi ilacı hemen kesiyoruz senin ilaçlık bir durumun yok sana ilaç vermicem diye ben böyle kaldım
e madem neden verdin bana eziyet çektirdin be kadın
neyse ilacı bıraktım bugün gayet iyiyim çok şükür sağlam insanı bile hasta yaparlar yeminle allah ellerine düşürmesin
hepiniz çok sağolun iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?