Kızlar bugün abimin nikahı kıyıldı köyün belediyesinde biz eve yürüyerek gideceiğiz ablamla anneme dedimki duru sende kalsın çocuk pişer sıcakta. Eve gittik onlardan önce misafirlere ikramlık hazırladık ablamla aradan 15 20 dakika geçti ben bakıyorum bir sessizlik var etrafa bakındım duru yok anneme abime sordum ikisi birbirine baktı ben sağa sola baktım beniiiiiii çıldırrrttmmayınnnn çocuğum nerede diye bir feryat figan evde yabancı misafirler var herkes şaşırdı bir baktım annem bağırıyor arabanın içinde kızzlarrrrr bir gittimmm kii durunun üstüne bir kova su dökmüşsün gibi terlemiş yüzü kıpkırmızı ama hiç ağlamıyor ses çıkarmıyor bizi seyrediyor arabadan arka koltukta benim evraklar dosya vardı onlarla oynamış yırtmamış kuzum ama beni göreceksiniz hıçkıra hıçkıra ağlıyorum dizlerimin bağı çözüldü duru şaşkınlıkla beni seyrediyor birde demezmii ğğınn ğınn diye birtane çarpacaktım yaniii anlicağınız resmen çocuğu arabada unutmuşlar araba simsiyah pencereleri kapalı yaa oksijensiz kalıp bayılsaydı ya ölseydi 3 dk içinde aklımı yitirecektim kızlar... Ben rahatlayınca bu sefer annem ağlamaya başladı ya bişe olsaydı ölürdüm ben ölürdüm deyip durdu yanii anlicağınız burnumuzdan geldi ama çok şükür duru iyiiii kendinize özellikle bebişlere iyi bakın...
canım gecmis olsun. iste bana gore boyle kalabalıklarda cocuk bakmak daha zor cunku biri oburu bakıyo zannediyo, o oburu bakıyo zannediyo o aralarda cocugun basına is gelebliliyo, sizinkiside o hesap olmus herhalde...
kızlar ahseni yatağında uyutmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum
bu eve taşınınca 1 gece denedim ama resmen katıldı ağlamaktan yanındaki çekyatta uymama rağmen sepetinde uyumak istiyor yada bizim yatakta bu gece birdaha deniyicem dua edin kızlar alışsın yatağına hertarafı isilik döktü sepet küçük terliyor bizimde yanımızda iyice terliyor hep isilik oldı gıdığı boynu biraz geç kaldım odayı ayırmakta biliyorum ama gece çok kalkıyor git gel zor olucak ama annem büyüdükçe daha zorlaşır diyor ne yapacağımı şaşırdım
cnım odandan ayır ayırma ama o sepette artık yatırma bence cocugu, sepet dedigin ne kadar buyuk olabilir rahat uyuyamaz artık onda. ben bir ay oldu yatagını obur odaya gecirdim. gece uyandıkca gidiyorum emziriyorum yatırıyorum, bazen ben odadan cıkarken aglıyo bende cekyata yatıp onu yanıma alıyorum iyice dalınca yine yatagına koyup ben odama gidiyorum, birlikte yatmaya da alıssın istemiyorum, cunku birlikte yatınca ben hic uyuyamıyorum hep dusucek gibi geliyo. ama bana kalırsa artık bebisler buyuyo dogru olanda odaları ayırmak pedagoglarda bunu oneriyo. basta biraz zor olabilir ama sabırlı olup alıstırmaya calıs bence..
kızlar akşam çok kötü bir rüya gördüm gece biraha uyuyamadım. rüyamda eşimin elinde balta mirayı kesmeye çalışıyor napıyosun diyorum allaha söz verdim kescem dedim kesmedim kesmem gerek diyor bikere baltayla kafasına vuruyor kesilmiyor yapma diyorum kızım çok acı çekiyor kurban etmeliyim söz verdim diyor ve mirayın kafasını kesiyor
bir uyandım sabah ezanı okundu ama çok ağladım çok etkilendim allah korusun kızımın başına bişey mi gelecek dedim
sizce ne anlama geliyor kızlar ya 2 yıl önce kaza yapmadan önce birebir rüyamda görmüştüm yerini arabayı takla atışımızı hepsini görmüştüm bir hafta sonra 3 takla attık o yüzden çok etkileniyorum rüyalarımdan
ruyaları kotuye yormamak lazım canım Allah hayırlara yazsın, kotu bi ruyaymıs gercekten. bende gecen ay cerenin cenazesi kaldırılırken gordum agla agla icim cıktı. bu ruyalar insnın ruh dunyasıyla mı alakalı bilmiyorum ama cok etkiliyo insanı ama her kotu ruyanın arkasında bisey aramakda dogru degil Allaha emanet bebeklerimiz oku bol bol..
Canim cok saol..ama iyi gitmiyor ahsen hicbisey..oyle moralim bozukki bugun..esimle kavga ettik gece...ela iki gundur cildirdi hic durmuyor devamli agliyor..bende sinirlendim vurdum cocuga ilk defa..sonra uyuttum gece 12de uyandi tam yatacakken..zaten gun boyu yoruldum.esime 30 dk bak dedim sonra basladi kavga..ilkkez bu kadar kotu olduk..tabi ela durmuyor ona bagirmaya basladim..ikide banyoya soktum dus aldirdim.uc bucukta uyudu..aksam apartmanda amca var o geldi..boylama yaptirdik sifa rabbimden ama belki faydası olur dedik..sabah 7de uyandi yine agliyor..bende iyice sevgisizlestim cocuga karşı. .psikolojim bozuldu artik zarar vermeye basladim cocuguma..durmadan agliyorum..ilkkez yatak odadini kitledim. .napiyolarsa yapsinlar dedim.aldi goturdu kizini.bana bagirdi cagirdi..benim gucum kalmadi artik..herseyden biktim..yoruldum tek basima..sizden dua istiyorum kizlar..cok kotu gunler geciriyorum..
Canim vence Allah sizden kurban istiyor. .biranonce kesin bence..biz elaya kestik hemen..
fedakarlık hep kadınlardan bekleniyo sen onca parcaya bolunmussun hangi birine yetisiceksin bi de mirayın huysuzlukları...insan boyle zor zamanlarda esinden biraz anlayıs, yardım beklerken boyle tavırlarla karsılasınca iyicetukeniyo gercekten ama napıcaksın en azından su doktoranı basarıyla bi halledebilsen sen de rahatlıcaksın... sabır gostermek cok zor oluyo bazen ama cocugu hırpalamak onu daha cok hırcınlastrır,bosuna demiyolar cocuk insanı sabrı ogretiyo diye.. ama niyeyse bi anneleere ogretiyo dimi! o ayrı mevzu :)