- 5 Aralık 2011
- 2.442
- 31
- 113
canım ahsende katı gıdayla karnını doyurmuyor 2 3 lokma oda çok küçük parçalar halinde veriyorum çok uzun sürüyor yutmasımrh bayanlar.daha öncede yazmıştım oğlum katı gıda yemiyor diye.geçen haftalarda boğaz enfeksiyonu geçirdi şimdi pütürlü gıda da yemiyor.pilav makarna benm için hayal.12 tane diş var ilk dışi 4 aylkken çıktı iştah bir gitti gidiş o gidiş.emizik düşkünü acaba oyuzden mi yemiyor dedim bıraktırmayı denedim o kadar ağladıkı dayanamadım.bide çok sınırli ısırma huyu var.herkesi ısırıyor.çocuklar kaçıyor ondan.sinirlenince bize vuruyor ısırıyor ağzında emizik varsa eliyle sıkıyıor.konuştuğu kelimeler:anne(herkese anne diyor),dede,emme(emizik),aç;baba(fazla demiyor) 3-4 aydır yürüyor ama yere tam sağlam basmıyor ara ara düşüyor.
oğlumun gelişimi böyle.tavsiyelere ihtiyacım var.yardımcı olursanız sevinirim.
sonrada yarım kase çobasını veriyorum açken katı şeyleri veriyorum tokken hiç yutmuyor bugün 1 tane kiraz yedi şok oldum
canım valla gerçekten helede ahsen gibi benimle yapışık gezen bir çocuk olunca iyice zorlaşıyor onu ağlatmadan hiçbir iş göremiyorum sürekli benimle ilgilen istiyornerdeee uyucaz 5 te uyandık bu sabah
benimde uykusuzluktan başım ağrıyor dün o kadar ağrıdı ki midem bulandı artık baş ağrısından yemek bile yapamadım
senin işin daha zor canım gelen giden olur şimdi sürekli misafir ağırlamak bişey değil çocukla zor
dertli olunca insan yazıyor yemiyen çocuk çok zor allah yardımcımız olsunmerhaba kızlar dun hic acamadım bilgisayarı. dun cerene bikac parca bisey bakıyım dedim koydum arabasına carsıya indik, yuruyerek gittim geldim ama eve girdigimde bitmis vaziyetteydim bi de o halde cerenin karnını doyur bize yemek hazırla toparla derken aksam oldu.lcw da cok guzel seyler var yine bebislere. cerene ince kottan sortlu bi tulum aldım cok hosuma gitti. bi kot sort aldım bi de bez bi ayakkabı buldum rengearenk kelebekli fiyatıda uygundu cesit olsun diye aldım. zaten artık carsıda kendime bisey bakmayı unuttum varsa yoksa ceren hanıma... bugun de pazar kuruluyo barbunya alıp deepfreze e koymayı dusunuyorum ama bakalım.. zaten cereni artık evde zor zaptediyorum. hanımefendi yurumeye hala korkuyo ama koltukların tepesinden inmez oldu gozumu ayıramıyorum. biraz oturayım desem hemen taciz etmeye baslıyo ya geliyo ısırıyo ya yakalarıma yapısıyo emmek icin. boyle olunca bende cıkarıyorum dısarıya, evde strese girmektense dısarda yurumeyi tercih ediyorum napiim. hem boylelikle kilo da tutmuyorum :)
katı gıdalardan konusulmus. ceren istahlı doneminde sebze corbasını catalla ezince yiyodu ama suanda yani 1 aydır filan blenderdan geciriyorum. putur olmayınca biraz daha iyi yiyo yoksa iki kasık yiyip tukurmeye baslıyo kasıga vuruyo ben de artık cinnet gecircek gibi oluyorum her ogun aynı terane ruhum daralıyo artık. bugun biraz bagırdım, peceteyle agzını silerken biraz hoyrat davrandım simdi de vicdanım eziliyo, ama artık bu stahszlıgı sabrımı tuketti onlugu bile taktırmak istemiyo gercekten napıcagmı bilemiyorumyani iste dolayısıyla ben de blendera sarılıyorum acıkcası bu konuda da gonlum rahat degil hata mı ediyorum acaba? amma da yazmısım he!
ceren hanımda cicilerini güle güle giysin
bende genelde LCW alıyorum kıyaafatlerini hem fiyatları uygun hemde güzel şeyler var ben zaten öyle pullu güllü şeyleri pek sevmem bi şort bir penye gecen ben bu kıza hiç elbise almıyorum hep şort güydiriyorum dedim babası 3 tane elbise almış gelmiş kızıma elbise giydir diye ama halen giydirmedim denemek amaçlı giydirdik ay aya diyip gezdi eteklerinin ucunu tutarak
ne zmaandır bende yazamadım takıp edıyorum sıksık..14 bucuk aylık olduk bızde..bakımı daha kolaylastı emirhanın kendı oynuyor her derdını anlatıyor sorularıma evet dıye yada ıı dıye cevap verıyor..abla ve abısı bıraz bıktı dıyebılırız cunku dısarda bısıkletıyle gezdırmek onlara düşüyor öğlenleri.ben işlerimi yaparken..14 tane dişi var emirin..uykuları buaralar daha uzamaya baslladı..diş cıkarmadönemimiz bıraz hafifledı sanırım.yaşından beri her hafta 1 diş cıkardı dıyebılırım..vurma ısırma durumu bızdede var fakat sadeece ev halkına özel..dısarda sadece kendı yasıtlarıyla saldırarak ıletişim kurmaya calışıyor.cok hırcın olacak önüne pek gecemıyoruz..oyuncak araba dısında oynamayı sevdıgı pek bısey yok.varsa yoksa ablasının cekmecelerını boşaltmak..dışarıyı yürümeyi cok sevıyor..yeme içme problemimiz yok cok şükürr..herseyı sorunsuz yiyorr.yeterkı aç olsun..buaralar boy kilo izlemi için dr a gıtmeyı dusunuyorum..yaşındakı aşısında ölçümünde 12 bucuk kılo 82 cm di boyu.bıraz kılo aldı sanırım..bizden haberler boyle sizleri ve bebeklerınızı öpüyorum ara ara gırıp yazmaya calıosacam tekrar..alllaha emanet olun ..........
hoş geldin canım özlettin kenmdini