- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
merhaba kızlar dun donduk biz. ancak valizleri bosalttım kirlileri toparladım dunden beri, temizlik filan daha hakgetire onu da yarına attım bakalım. ceren ilk 3 gun huysuzlukta cıgır actı, zaten gittigimde de tam duzelmemisti hastalıgı, istahsızlıgı deva ediyodu sanırım aclık da huysuzlugunu tetikledi, ya da evini aradı diyo annem, bazı cocuk ararmıs. ay surekli mızık mızık pesimdeydi nerdeyse babama beni eve goturde bırak dicektim neyse sonra normale dondu istahıda cok guzel acıldı hastalıgında verdigi yarım kiloyu geri almıstır diye tahmin ediyorum.zaten yegenlerimde annemlerin yazlıkta kilo alırlardı deniz temiz hava istah acıyo sanırım, insallah aynı istahla devam ederiz evimizde de... denize girdi bol bol bayıldı. denize gidelimmi deyince cıp cıp diyo elleriyle de suya vurma hareketini yapıyo :) valla habire kafasını soktum cıkardım suya, dr.da oyle demisti, zaten bizimkinin de suda ne yapsan gıkı cıkmıyo kumda kovalarıyla filan oynadı gunesten de faydalandı birazcık bronzlastı :) ve kızlar donmemize 3 gun kala biraz hoplat biraz zıplat biraz alkıs falan filan derken zorla 3-5 adım attırabildim kendininde hosuna gitti herkes alkıslayınca hatta benim gozume bakıp ellerini bırakmaya basladı bana gelmek istiyomus da onu tutaymısım diye. yani yurumemesi canımı sıkmaya baslamıstı biraz gonlum rahatladı en azından adım attıgını gorunce. ama simdi iki gundur eve geleli bıraktı gene karsısına gecip gel gel yapıyorum alkıslıyorum ama oturup emekleyerek geliyo sinir oluyorum ya. ama ceren kalabalıgı cok seviyo bi suru sey ogrendi bi gun baktım anneme didii didiii (cici cici) yapıyo aa bi de baktım sap diye optu yanagından cok hosumuza gitti gulduk baya, simdi op diyince sap sup opuyo cok sevdigi bi ayısı var onu bile habire opuyo :) sarıl diyince kafasını omzuma koyuyo. soyleneni daha iyi anlar oldu. bayramda gene gidicez bu sefer ablam ve yegenlerimde olcak kalaalıkta iyice kudurcak ceren hanım. bizden havadisler boyle, sidilk buralardayım :)
iyi akşamlar kızlar
bugün kızlarımın bayramlık cicilerini aldık
ahsen çok şeker oldu tabi şevvalde
ahsene elbise ayakkabı ve bolero aldım elazığ son 1 haftadır çok rüzgarlı ve serin
yanımızda bulunsun dedim bolero tokamız fırfırlı donumuz herşeyimizi aldık
tabi ahsen 1 kıyafetle 3 günü geçiremiyecegini bildiğim için hem uzun pantolona ihtiyacı vardı havalar
serinlediği için birde pantolonla gömlek aldım
ama çok yorgunum dolaplarımızı düzenledik sabah eşimle küçülmüşler yıpranmışlar ayıkladık
üstüne de bayram alışverişi başım çatlıyor güya dışarda yemek yiyelim dedik bir rüzgar bir fırtına
hiç bir şey anlamadık Allahtan iftardan önce alış verişimizi tamamlamıştık ta eve zor attık kendimizi
inşallah ahsen hastalanmaz çok kötüydü dışarı şimdi oh oh yaptık uyku saatimiz
banyoya oh oh diyor ahsen demek su dökerken ben oh oh mu diyorum bilmiyorum ki nasıl banyoya girince başlıyor oh oh demeye
arada okuyup çıkıyorum cnm ya şeker siparişim var bayrama kadar onları bitireyim diye uğraşıyorum yoksa bayramda oturup onları yapmak zorunda kalıcamkızlar bende arkadaştan duyunca eline kalemi verdim
bizim kız defter yerine bütün baçaklarını çizmiş
konuşma konusunda bizimde bir sıkıntımız yok çokşükür
arda birşeye daldırmışsa bende seslensem bakmıyor ben ısrarla çağırıncada
alttan altan bana gülüyor rezil birde rahat yürüyor artık iyice özgüveni geldi dün eşimin
arkadaşına yemeğe davetliydik yazlıklarına bahçenin altını üstüne getirdi erkenden gittik orda uyuturum dedim
yok nerde gece 12 di kaltık o saate kadar uyumadı yolda uyudu sonunda ahsen canayakın bir çocuk
ev sayibini ilk kez görmesine rağmen yemek sırasında gitti kadının kucağına oturdu hiç istifinide bozmuyor birde kadından mama istiyorkedi güvercin kovaladı durdu akşama kadar
tabi eşimde tuturdu bizde bahçe alalım çocuk ne güzel eğleniyor diye ama valla eve zor yetişiyorum bahçeyle nasıl uğraşırım hiç bilmiyorum
eyidas nerelerdesin yoksun epeyidir inşallah bir sorun yoktur
demoş tatil bitmedimi daha
hayırlısıyla sağlıkla uslu uslu giidn uslu uslu gelin canım :)kızlar mirayı uyuması için beşiğine koyduk bizde eşimle yatakodasındayız yanında,beşikten çıkmak istedi biz almadık önce bacağını yukarı attı ama zor eriyo bacağı zar zor attı sonra elleriyle demirini tuttu kendini yukarı çekti demirin üstüne çıkarttı gövdesini allahtan eşim ayaktaydıda tuttu hemen iç tarafa düştü ya dışarı düşseydi ya biz odada olmasaydıkda görmeseydik benim 2.5 yaşında yeğenim bile çıkamıyor onun içindenbeşiğin etrafına yastık dizdik uyanır duymayız tırmanır diye ama sizde dikkat edin en aşağıda olmasına rağmen becerdi kızım bunu önleminizi alın kızlar aman diyeyim:26:
hayırlı yolculuklar canım çok kafana takma tatilinin keyfini çıkart şimdi sende hazırlık telaşı vardır bendede bayram temizliği dip köşe yapılacak of of işim çokselam kızlar
bayram hazırlıkları başlamış bayramlıklar filan alınmış ohh cicileri gyip gezicek kuzular
bize dedesi geçen gittiğimizde alışverişi biraz abarttı doğum günü hediyesi aldı hiç giyilmemiş 3 takımı var onları giydircem
2 gün sonra yola çıkıcaz kızlar dua edin bizim için 16 saat sürüyo mirayla çok zor olacak ama bakalım inşallah kazasız belasız gidip geliriz dualrınızı eksik etmeyin nolur:26:
ben kazanın etkisini atamadığım için çok tedirgin oluyorum yolda şimdiden stres sardı
inşallah güzel bir tatil olur bakalım mirayı hasta etmeden geçiiriz tatilimizi
uzun bir süre giremem heralde kızlar kendinize iyi bakın
hepinize iyi bayramlar
çok teşekkür ederiz teyzesimalatyada aynı canım çok rüzgarlı kaç gündür
miray alıştı iftarda sonra banyonun kapısında bekliyo kapıya vuruyo hadiiii biciii biciiii diye
su kurbağası benim kızım
cicilerini güle güle giysinler inşallah
kızlar mirayı uyuması için beşiğine koyduk bizde eşimle yatakodasındayız yanında,beşikten çıkmak istedi biz almadık önce bacağını yukarı attı ama zor eriyo bacağı zar zor attı sonra elleriyle demirini tuttu kendini yukarı çekti demirin üstüne çıkarttı gövdesini allahtan eşim ayaktaydıda tuttu hemen iç tarafa düştü ya dışarı düşseydi ya biz odada olmasaydıkda görmeseydik benim 2.5 yaşında yeğenim bile çıkamıyor onun içindenbeşiğin etrafına yastık dizdik uyanır duymayız tırmanır diye ama sizde dikkat edin en aşağıda olmasına rağmen becerdi kızım bunu önleminizi alın kızlar aman diyeyim:26:
hayırlı yolculuklar canım çok kafana takma tatilinin keyfini çıkart şimdi sende hazırlık telaşı vardır bendede bayram temizliği dip köşe yapılacak of of işim çok
çok teşekkür ederiz teyzesi
ahsende aynen suyu çok seviyor dün gittiğimiz lokantada küçük su havuzu vardı resmen kolarım ağrıdı ahseni tutmaktan
gidip fış fış suyla oynuyacakmış çekeceğimiz var kış gelince
allah korumuş bizim çok şükür sepetini unuttu yoksa ne yapardım bilmiyorum yatağı da çok yüksek çıkamaz diye düşünüyorum ama bellide olmuyor bu nisan bebişlerine çok hareketli ler maşallah
ahsen çok yaramaz kızlar dün alışverişe onuda götürdüm annemde oruç yazık dedik keşke götürmeseymişiz
eşimde bende çok sakin davranmamıza karşı ahsen niye bu kadar sinirli anlamıyorum dediği olmadığı anda şimdide yeni huyu kendini, yere atıyor ağlıyor sürekli benimle ilgilenin herşeyi alabilirim bisiklete binmiş indirene kadar ne çektik herdedigi olunca çok sakin ama bi istediği olmayınca çıngarı basıyor en sevmediğim çocuk tipibüyükte konuşmadım hep yazığım gelirdi ama başıma geldi çokmu her istediğini yapıyorum şokmu şımarttık bilmiyorum şimdiden bizi kullanıyor
çok dertliyim kızlar evde idare ediyorum herşey kendinin ama yabancı ortamda çok yoruluyorum
eskiden ilk gittiğimiz ortamda bi sakinleşirdi şimdi oda yok hemen oratlıgı kurcalamaya başlıyor küçük hanım
arada okuyup çıkıyorum cnm ya şeker siparişim var bayrama kadar onları bitireyim diye uğraşıyorum yoksa bayramda oturup onları yapmak zorunda kalıcam
cicilerinizi güle güle giyin canım fotolarını atarsın bakarız :)
hayırlısıyla sağlıkla uslu uslu giidn uslu uslu gelin canım :)
ay sorma elifinde yatağı bizim yatakla bitişik dün kendi yatağından bizimkine atlamaya çalıştı bende hemen yanında yatıyordum ve atlatı üstüme yatak tarafı neysede ya dediğin gibi yere atlamaya kalkarsa napıcaz bilmem
kızlar mirayı uyuması için beşiğine koyduk bizde eşimle yatakodasındayız yanında,beşikten çıkmak istedi biz almadık önce bacağını yukarı attı ama zor eriyo bacağı zar zor attı sonra elleriyle demirini tuttu kendini yukarı çekti demirin üstüne çıkarttı gövdesini allahtan eşim ayaktaydıda tuttu hemen iç tarafa düştü ya dışarı düşseydi ya biz odada olmasaydıkda görmeseydik benim 2.5 yaşında yeğenim bile çıkamıyor onun içindenbeşiğin etrafına yastık dizdik uyanır duymayız tırmanır diye ama sizde dikkat edin en aşağıda olmasına rağmen becerdi kızım bunu önleminizi alın kızlar aman diyeyim:26:
oğlum bulaşık makinasının açma kapama düğmesine takmış durumda,sürekli ona basmak istiyo,makina bi açılıp bi kapancak,onun da hoşuna gidiyo tabi,diğer program düğmelerini çocuk kilidiyle kilitliyorum ama ana düğme kilitlenmiyor,geçen gün ,bi baktım makina çalışmaya başlamış boş boş,bi de çalışırken basıyo makine duruyo bu sefer,napıcam bilmiyorum.Hayır diyorum,anlıyo,o da "hayır" diye arkasını dönüp gidiyo güya ama ben arkamı döneyim ya da makinanın başından ayrılayım hemen koşturup basmaya kalkıyo.Babası dün kalın kartondnna kafes gibi bişi yaptı ,üzerine yapıştırdı hani bassa da düğmeye,parmak boyu yetmez makine çalışmaz diye,yazık yarım saat uğraştı,10. saniyede caaarrrt diye çekti çıkardı yerindenprizden de çekemiyorum,dolapların arkasında kalıyo,sürekli tak çıkar yapamam,napabilirim,öneriniz var mı?Sizde de aynı sorun var mı?Bir de buzdolabını açmanın yolunu bulmuş,alttan tutup çekiyo kapağını ,açılıyo dolap ,yemekleri devirip dökecek diye aklım çıkıyo valla,sürekli evde peşindeyim
öyle bir şansımda yokki tam kaının dibinde valla naıcaz bilmem hiçsağol canım inşallah
valla bende yere atlamasından korkuyorum yastık dizdim beşiğin etrafına sende koy nolur nolmaz en azından yumuşak yere düşer
oğlum bulaşık makinasının açma kapama düğmesine takmış durumda,sürekli ona basmak istiyo,makina bi açılıp bi kapancak,onun da hoşuna gidiyo tabi,diğer program düğmelerini çocuk kilidiyle kilitliyorum ama ana düğme kilitlenmiyor,geçen gün ,bi baktım makina çalışmaya başlamış boş boş,bi de çalışırken basıyo makine duruyo bu sefer,napıcam bilmiyorum.Hayır diyorum,anlıyo,o da "hayır" diye arkasını dönüp gidiyo güya ama ben arkamı döneyim ya da makinanın başından ayrılayım hemen koşturup basmaya kalkıyo.Babası dün kalın kartondnna kafes gibi bişi yaptı ,üzerine yapıştırdı hani bassa da düğmeye,parmak boyu yetmez makine çalışmaz diye,yazık yarım saat uğraştı,10. saniyede caaarrrt diye çekti çıkardı yerindenprizden de çekemiyorum,dolapların arkasında kalıyo,sürekli tak çıkar yapamam,napabilirim,öneriniz var mı?Sizde de aynı sorun var mı?Bir de buzdolabını açmanın yolunu bulmuş,alttan tutup çekiyo kapağını ,açılıyo dolap ,yemekleri devirip dökecek diye aklım çıkıyo valla,sürekli evde peşindeyim
hayırlı yolculuklar canım çok kafana takma tatilinin keyfini çıkart şimdi sende hazırlık telaşı vardır bendede bayram temizliği dip köşe yapılacak of of işim çok
çok teşekkür ederiz teyzesi
ahsende aynen suyu çok seviyor dün gittiğimiz lokantada küçük su havuzu vardı resmen kolarım ağrıdı ahseni tutmaktan
gidip fış fış suyla oynuyacakmış çekeceğimiz var kış gelince
allah korumuş bizim çok şükür sepetini unuttu yoksa ne yapardım bilmiyorum yatağı da çok yüksek çıkamaz diye düşünüyorum ama bellide olmuyor bu nisan bebişlerine çok hareketli ler maşallah
ahsen çok yaramaz kızlar dün alışverişe onuda götürdüm annemde oruç yazık dedik keşke götürmeseymişiz
eşimde bende çok sakin davranmamıza karşı ahsen niye bu kadar sinirli anlamıyorum dediği olmadığı anda şimdide yeni huyu kendini, yere atıyor ağlıyor sürekli benimle ilgilenin herşeyi alabilirim bisiklete binmiş indirene kadar ne çektik herdedigi olunca çok sakin ama bi istediği olmayınca çıngarı basıyor en sevmediğim çocuk tipibüyükte konuşmadım hep yazığım gelirdi ama başıma geldi çokmu her istediğini yapıyorum şokmu şımarttık bilmiyorum şimdiden bizi kullanıyor
çok dertliyim kızlar evde idare ediyorum herşey kendinin ama yabancı ortamda çok yoruluyorum
eskiden ilk gittiğimiz ortamda bi sakinleşirdi şimdi oda yok hemen oratlıgı kurcalamaya başlıyor küçük hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?