oğlum bulaşık makinasının açma kapama düğmesine takmış durumda,sürekli ona basmak istiyo,makina bi açılıp bi kapancak,onun da hoşuna gidiyo tabi,diğer program düğmelerini çocuk kilidiyle kilitliyorum ama ana düğme kilitlenmiyor,geçen gün ,bi baktım makina çalışmaya başlamış boş boş,bi de çalışırken basıyo makine duruyo bu sefer,napıcam bilmiyorum.Hayır diyorum,anlıyo,o da "hayır" diye arkasını dönüp gidiyo güya ama ben arkamı döneyim ya da makinanın başından ayrılayım hemen koşturup basmaya kalkıyo.Babası dün kalın kartondnna kafes gibi bişi yaptı ,üzerine yapıştırdı hani bassa da düğmeye,parmak boyu yetmez makine çalışmaz diye,yazık yarım saat uğraştı,10. saniyede caaarrrt diye çekti çıkardı yerindenprizden de çekemiyorum,dolapların arkasında kalıyo,sürekli tak çıkar yapamam,napabilirim,öneriniz var mı?Sizde de aynı sorun var mı?Bir de buzdolabını açmanın yolunu bulmuş,alttan tutup çekiyo kapağını ,açılıyo dolap ,yemekleri devirip dökecek diye aklım çıkıyo valla,sürekli evde peşindeyim
bugün annemle babamı yemeğe aldım
ahsen babama bir çay içirtmedi bardağı çekti çayı çekti
kek yapmıştım onu mıncıkladı resmen adam cagazı bunalttı
bu nasıl yaramaz olmuş diyor yüzünü de görseniz öyle masum bakıyor ki ne kadar akılı bir çocuk dersiniz
balkonu sileyim dedi 3 kez ahsenin ellerini yıkadım kovadaki suya elini sokuyor oruçken hiç mecalimde yok zaten
çıldırmak üzereyim annemler teraviye gitti babası da şevvalle ahseni parka götürdü bende 5 dakika kafamı dinleyeyim
depresyona mı giriyorum yoksa oruçtan kendimi çok tükenmiş hissediyorum
canım valla ben 27 yaşındayım bende kafayı yemek üzereyim nasıl çocuk bilmiyorum kimseye manada bulmadım.akşam eşime ayakkabı alalım dedik avmye gittik allahım nasıl ağlamak nasıl çığlık atmak gören derki kesin çocuğa bişey yapıyolar tırtıla bindi inmicekmiş 2 tur bindi daha ne kadar bincek kapanana kadar inmicek elinden gelseyerlere yatıyo tepiniyo valla dün akşam ilk defa ağzına 2 tane çakasım geldi o kadar delirdim artık eve gelene kadar böğürerek ağladı adamcağız bişeyde bakamadı doğu düzgün herkes bize bakıyo napsın öyle böyle geldik eve ama cinnnet geçircem sandım
çocuk doğduğundan beri böyle herşeye ağlıyo bende çok yıprandım artık
gecmisi okurken bikacınız artık bulamac kahvaltsı hazırlamadıgını yazmıs nasıl yaptırıyosunuz peki? ceren mesela o bulamacla birlikte bir yumurta sarısı yarım beyazını bir kibrit kutusu peyniri balı cevizi birz tereyagı ve bir kac biskuviyi yemis oluyo lokma lokma yedirmeye calıssam bu kadarını mumkun degil yemez iki lokma yutar tukurur, ayrıca peynir zaten yemiyo. siz nasıl yapıyosunuz merak ettim?
bugün annemle babamı yemeğe aldım
ahsen babama bir çay içirtmedi bardağı çekti çayı çekti
kek yapmıştım onu mıncıkladı resmen adam cagazı bunalttı
bu nasıl yaramaz olmuş diyor yüzünü de görseniz öyle masum bakıyor ki ne kadar akılı bir çocuk dersiniz
balkonu sileyim dedi 3 kez ahsenin ellerini yıkadım kovadaki suya elini sokuyor oruçken hiç mecalimde yok zaten
çıldırmak üzereyim annemler teraviye gitti babası da şevvalle ahseni parka götürdü bende 5 dakika kafamı dinleyeyim
depresyona mı giriyorum yoksa oruçtan kendimi çok tükenmiş hissediyorum
hoş geldin canım iyice bilinçlendiler ceren çilekli şort ahsenin de inekli bir pijaması var oda nasıl giydirince möö mö başlıyorgecmisi okurken bikacınız artık bulamac kahvaltsı hazırlamadıgını yazmıs nasıl yaptırıyosunuz peki? ceren mesela o bulamacla birlikte bir yumurta sarısı yarım beyazını bir kibrit kutusu peyniri balı cevizi birz tereyagı ve bir kac biskuviyi yemis oluyo lokma lokma yedirmeye calıssam bu kadarını mumkun degil yemez iki lokma yutar tukurur, ayrıca peynir zaten yemiyo. siz nasıl yapıyosunuz merak ettim?
canım valla ben 27 yaşındayım bende kafayı yemek üzereyim nasıl çocuk bilmiyorum kimseye manada bulmadım.akşam eşime ayakkabı alalım dedik avmye gittik allahım nasıl ağlamak nasıl çığlık atmak gören derki kesin çocuğa bişey yapıyolar tırtıla bindi inmicekmiş 2 tur bindi daha ne kadar bincek kapanana kadar inmicek elinden gelseyerlere yatıyo tepiniyo valla dün akşam ilk defa ağzına 2 tane çakasım geldi o kadar delirdim artık eve gelene kadar böğürerek ağladı adamcağız bişeyde bakamadı doğu düzgün herkes bize bakıyo napsın öyle böyle geldik eve ama cinnnet geçircem sandım
çocuk doğduğundan beri böyle herşeye ağlıyo bende çok yıprandım artık
Allahtan admcağzın üstüne çayı dökmemiş duru cadısı annemin üstüne döktü kadın kılpayı kurtardıı bacağını bunlar çocuk değil canavarr canavarr..
Nasılsınız güzel hatunlar..
Ben 15 günlük izne ayrılmıştım nasıl sevindim nasıll anlatamam ama burnumdan fitiill fitiill geldiii.. Biz evlendik evleneli hiç tatil yapmadık eşimin işinden dolayı birkaçgünlüğüne denize gidelim dedik duru içinde değişiklik olur diye ama hanım efendi korktu neyse zar zor denize soktukk.. Ben ertesi gün hastalandım ishal vs.. ertesi gün apar topar döndük sonra duru bir hastalandıkii anlatamam dr u izindeymiş başka bir dr a götürdüm adam saydıda saydı senin dr un neye göre bronşit teşisi koydu filim çektimi, tahlil yaptımı vs. senin bu çocuğun astım olur bu ilaçlar tedavi edici değil ben nasıl kendimi dışarı attım nlatamam hemen dr araştırdım mersinde buldum bitane 2 gün sonra oraya gittik duru ile başbaşa ve o otobüsten in ona bin çocuk çıldırdı neyse filim tahlil yapıldı çok şükür temiz çıktı kadın dediki dr unuz doğru tedavi uygulamış içiniz rahat olsun fakat alerjisi çookk yüksek onu bulmamız lazım onun içinde adanaya gitek gerek onu gözüm kesmedi uygun bir zamanda yaptırırız burdaki gerizekalı dr boşuna kafamı karıştırdı..
Baktık pazar günü öğleden sonra ateşlenmeye başladı 39,5 altına düşmüyor ılık duş, fitil vs. pazartesi sabahtan acile boğaz enfeksyonu dedi o kullandığı ilaçların hepsi iptal vereceğim ilaçları kullan dedi ben zaten ayrıı hastayım kemiklerim sızlıyor ama dr a bile gidemedim duru nun derdinden neyseki şimdi iyi çok şükür haftayada abimin düğünü var ortada ne elbise ne ayakkabı var :18: :18: :18: ne yapacağım bilmiyorum işede başladım çok uzun oldu kusura bamayın..
Nasılsınız güzel hatunlar..
Ben 15 günlük izne ayrılmıştım nasıl sevindim nasıll anlatamam ama burnumdan fitiill fitiill geldiii.. Biz evlendik evleneli hiç tatil yapmadık eşimin işinden dolayı birkaçgünlüğüne denize gidelim dedik duru içinde değişiklik olur diye ama hanım efendi korktu neyse zar zor denize soktukk.. Ben ertesi gün hastalandım ishal vs.. ertesi gün apar topar döndük sonra duru bir hastalandıkii anlatamam dr u izindeymiş başka bir dr a götürdüm adam saydıda saydı senin dr un neye göre bronşit teşisi koydu filim çektimi, tahlil yaptımı vs. senin bu çocuğun astım olur bu ilaçlar tedavi edici değil ben nasıl kendimi dışarı attım nlatamam hemen dr araştırdım mersinde buldum bitane 2 gün sonra oraya gittik duru ile başbaşa ve o otobüsten in ona bin çocuk çıldırdı neyse filim tahlil yapıldı çok şükür temiz çıktı kadın dediki dr unuz doğru tedavi uygulamış içiniz rahat olsun fakat alerjisi çookk yüksek onu bulmamız lazım onun içinde adanaya gitek gerek onu gözüm kesmedi uygun bir zamanda yaptırırız burdaki gerizekalı dr boşuna kafamı karıştırdı..
Baktık pazar günü öğleden sonra ateşlenmeye başladı 39,5 altına düşmüyor ılık duş, fitil vs. pazartesi sabahtan acile boğaz enfeksyonu dedi o kullandığı ilaçların hepsi iptal vereceğim ilaçları kullan dedi ben zaten ayrıı hastayım kemiklerim sızlıyor ama dr a bile gidemedim duru nun derdinden neyseki şimdi iyi çok şükür haftayada abimin düğünü var ortada ne elbise ne ayakkabı var :18: :18: :18: ne yapacağım bilmiyorum işede başladım çok uzun oldu kusura bamayın..
Kızlar Elif dişlerini gıcırdatıyor ay nasıl sinir bozucu bir ses dişlerine zarar vermez inşallah bi ara bende çok yapardım uyurken o yüzden dişlerim mahvoldu
gecmisi okurken bikacınız artık bulamac kahvaltsı hazırlamadıgını yazmıs nasıl yaptırıyosunuz peki? ceren mesela o bulamacla birlikte bir yumurta sarısı yarım beyazını bir kibrit kutusu peyniri balı cevizi birz tereyagı ve bir kac biskuviyi yemis oluyo lokma lokma yedirmeye calıssam bu kadarını mumkun degil yemez iki lokma yutar tukurur, ayrıca peynir zaten yemiyo. siz nasıl yapıyosunuz merak ettim?
ama şu fark var aramızda ben uyurken o uyanıkken yapıyor migininde dediği gibi ses hoşuna gidiyor sanırımyazıyı okurken benim içim gitti ay demekki genetik sizde
canım şekerlerin ne alemde bitire bildinmi allah yardımcın olsun
işin zor ben ahsenle ilgilen yemek ütü çamaşır of evide toz götürüyor
yarın arife bakalım işler ne zaman biticek of of
yazarken yoruldum allhatan çalışmıyorum yoksa ne yapardım düşünmek bile istemiyorum
oğlum da 1-2 ay önce gözümüze baka BAKA DİŞ GICIRDATIYODU,BİZ KIZIP YAPMA DEDİKÇE DAHA DA ÇOK YoAPIYODU,SONRA KENDİ kendine unuttu,uykudayken yapıyosa o ayrı da uyanıkken yapıyosa muhtemelen çıkan ses ilginç geldiği için,oyun olsun diye yapıyodur,tahminim bi kaç haftaya unutur,ben gıcırdatmaya başlayınca ilgisini hemen başka bi şeye çekiyodum,bi süre unutuyodu,sonra gene bi ara aklına geliyordu,bize sırıtıp gene yapıyodu,bıraktı çok şükür
çok geçmiş olsun canım,ramazan başında önce ben sonra oğlum hastalandık,kendine bakacak hal kalmıyor,çok zor oluo,en kısa zamanda atlatırsınız inşallah,biz de bi gece 39.5 ateşle acile gittik,doktorumuz boğazları kızarmış ama antibiyotiklik bi durumu yok dedi,ben sadece calpol ve dolven verdim,bi kaç güne düzeldi,ılık ıhlamur ver içine az bal ekle,o da rahatlatır
çok geçmiş olsun ikinizede vede Allah kolaylık versin cnm bi yardımcın yoksa işin epey zor
Kızlar Elif dişlerini gıcırdatıyor ay nasıl sinir bozucu bir ses dişlerine zarar vermez inşallah bi ara bende çok yapardım uyurken o yüzden dişlerim mahvoldu
hosgeldin demos. cocukla tatil insanın burnundan geliyo oyzden ben bu sene goze alamadım. bi de durunun hastalıgı tam facia olmus sizin tatil cnm gecmis olsun.
canım çok geçmiş olsun çocuğun hastalanması çok zor insanın gözü hiçbişey görmüyo bizde sabah çıkıcaz yola bakalım inşallah mirayı hasta etmeyiz tatilde
kızlar bulaşık mak. için bulmaya çalıştığımız çözüm denemelerden 2. si de başarısızlıkla sonuçlandı :) eşim sahurda A4 kağıdı yapıştırmış düğmenin üstüne,hani beyaz renkli belki ilgisii çekmez diye,sabah uyandı,mutfağa gitti,baktı makinaya,düğmenin orada farklı bi şey var,2. dk da naptı etti söktü kağıdıazimle denemelerimiz devam edecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?