sen istedin ben geldim cnm:))
okudum şöyle biraz geçmişi hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm..
kk bayansucum seninkide hayırlı olsun
ne hızlı çıkmışsınız siz yahu:))
ben baktım en son şubatta girmişim, gerçekten fırsat olmuo ya burdada özlediğim çok kişi var
buranın sohbeti tadıda bi başkaydı ama ama işte fırsat bulamıom çok bu aralar evden çalışıom, yağmurdu evin işi işin işi...offf oluyorum ama bundan sonra daha planlı olucam gözüm burada arada arada olsa:)
şu karakteride çok özlüyorum
biz sadece d-flor damla kullanıyoruz, d vitamini ve diş çürümemesi için flor...ahsenin kilosu ve boyu normal çıkmış zayıf değil yani..multivitaminse bence kullanma sonuçta etten sütten sebze meyveden gerekli vitaminleri alıyor ilaç olarak uzun süre kullanmak karaciğere zararlıdır..
ilacın adımı d-flor yoksa ayrı ayrı iki ilaçmı
bende okudum aşırı vitamin almak kireçlemeye filanda yol açıyormuş
bizde iştahsızlık var diye vitamine başlamıştı doktorumuz
biz bütün ilaçları kestik,kanımız normal çıktı,vitamini de bıraktık,flor damlasını da netten araştırdım doktorumuz vermeyince bize,doktorlar 2 ye ayrılmış durumda flor konusunda,bi kısmı kullanmamak gerek diyo bi kısmı veriyo,sanırım bizim doktor vermeyenler grubundan,zaten kolay kolay ilaç vermiyor,geçen haftalarda ateşlendi oğlum gece,39 u geçince acile gittik,korktum ilk kez bu kadar yükseldi, diye,acildeki doktor hemen antibiyotik yazmış boğazları kızarmış diye,ertesi gün kendi doktorumuza götürdüm,evet boğazlarda kızarıklık var ama ilaçlık bi durumu yok,ateşi çok yükselmezse calpol ve dolven in arasını açabilirsin,hemen 3-4 satte bir verme dedi,acildeki, doktora uyup ilaca başlasaydım yazık antibiyotik alcaktı oğlum,2 güne düzeldi,demem o ki ,acaba yaşına kadar verdiğmiz damlalar bile ne kadar gerekli diye düşünüyorum bazen :44:
Merhaba kızlar bugün moralim cok bozuk, oğuz dünden beri ishaldi gece de artınca doktora götürdüm ishali için tahlil verdi sonra doktorun yanindayken oğuz bağırmaya başladı Oğuz'un bağırırken kendini kasma huyu var böyle sıkıyor kendini bağırırken doktor onu gördü illa cocuk gelişimi uzmanımız bi görsün dedi bu bağırma durumu için , biz de gittik uzmanın yanına konuştuk falan bi sürü soru sordu hangi kelimeleri söylüyor taklit yapıyor mu diğer cocukları seviyor mu oyun oynuyor musunuz falan diye oğuzla da baya uğraştı oynadı falan sonra dedi ki kesinlikle bi cocuk psikiyatrisi görsün randevu al dedi 😢 başka bişey de demedi acaba cocuk psikiyatrisne giden br mı hiç? Basıma ağrılar girdi cok üzgünüm benim oğlumun bişeyi yok ki gülüp oynar durur... Off.. Cok az kelime biliyor o kadar... Anlamadım ve cok korktum...
Merhaba kızlar bugün moralim cok bozuk, oğuz dünden beri ishaldi gece de artınca doktora götürdüm ishali için tahlil verdi sonra doktorun yanindayken oğuz bağırmaya başladı Oğuz'un bağırırken kendini kasma huyu var böyle sıkıyor kendini bağırırken doktor onu gördü illa cocuk gelişimi uzmanımız bi görsün dedi bu bağırma durumu için , biz de gittik uzmanın yanına konuştuk falan bi sürü soru sordu hangi kelimeleri söylüyor taklit yapıyor mu diğer cocukları seviyor mu oyun oynuyor musunuz falan diye oğuzla da baya uğraştı oynadı falan sonra dedi ki kesinlikle bi cocuk psikiyatrisi görsün randevu al dedi  başka bişey de demedi acaba cocuk psikiyatrisne giden br mı hiç? Basıma ağrılar girdi cok üzgünüm benim oğlumun bişeyi yok ki gülüp oynar durur... Off.. Cok az kelime biliyor o kadar... Anlamadım ve cok korktum...
Merhaba kızlar bugün moralim cok bozuk, oğuz dünden beri ishaldi gece de artınca doktora götürdüm ishali için tahlil verdi sonra doktorun yanindayken oğuz bağırmaya başladı Oğuz'un bağırırken kendini kasma huyu var böyle sıkıyor kendini bağırırken doktor onu gördü illa cocuk gelişimi uzmanımız bi görsün dedi bu bağırma durumu için , biz de gittik uzmanın yanına konuştuk falan bi sürü soru sordu hangi kelimeleri söylüyor taklit yapıyor mu diğer cocukları seviyor mu oyun oynuyor musunuz falan diye oğuzla da baya uğraştı oynadı falan sonra dedi ki kesinlikle bi cocuk psikiyatrisi görsün randevu al dedi  başka bişey de demedi acaba cocuk psikiyatrisne giden br mı hiç? Basıma ağrılar girdi cok üzgünüm benim oğlumun bişeyi yok ki gülüp oynar durur... Off.. Cok az kelime biliyor o kadar... Anlamadım ve cok korktum...
Merhaba kızlar bugün moralim cok bozuk, oğuz dünden beri ishaldi gece de artınca doktora götürdüm ishali için tahlil verdi sonra doktorun yanindayken oğuz bağırmaya başladı Oğuz'un bağırırken kendini kasma huyu var böyle sıkıyor kendini bağırırken doktor onu gördü illa cocuk gelişimi uzmanımız bi görsün dedi bu bağırma durumu için , biz de gittik uzmanın yanına konuştuk falan bi sürü soru sordu hangi kelimeleri söylüyor taklit yapıyor mu diğer cocukları seviyor mu oyun oynuyor musunuz falan diye oğuzla da baya uğraştı oynadı falan sonra dedi ki kesinlikle bi cocuk psikiyatrisi görsün randevu al dedi 😢 başka bişey de demedi acaba cocuk psikiyatrisne giden br mı hiç? Basıma ağrılar girdi cok üzgünüm benim oğlumun bişeyi yok ki gülüp oynar durur... Off.. Cok az kelime biliyor o kadar... Anlamadım ve cok korktum...
KıZlar bebekleriniz artık kaç saatte bir uyuyor. Benim oğlum artık 2 gündüz uykusu uyumuyor tek uykuylada çok yorgun huzursuz oluyor ve en fazla 1;5 saate yakın uyuyor şöylw 2-3 saat uyusa iyice dinlenirdi
Herkese cok teşekkürler biraz olsun icim rahatladı... Yine de cocuk hastanesinden randevu alıcam bakalım psikiyatri için artık... Huzursuz oldum cok. Zor ya... İnsallah dediğiniz gibidir. Ben bi sıkıntı farketmedim ama... Öğreniyor yavaş yavaş diyordum... Tekrar teşekkürler...
bunu söyleyen kendi çocuk doktorunuz mu yani doğumdan beri takip den doktor mu yoksa ishal diye götürdüğün doktor mu? kendi doktorunuz değil sanırım çünkü zaten başından beri anormallik olsa farkederdi gibime geliyor,ama eğer doğumdan beri takp eden doktorunsa iyice konuş onunla ve yine de kulak arkası yapmadan bi götür,için rahatlasın derim.Ama Başka bir doktorsa çok kasma bence,oğlumun koluna çay dökülünce plastik cerrahiye gitmiştik,oğlum ağlamakla kendini kasmak arası tuhaf bi şekilde ağlıyo doktorda nedense,sanırsın birazdan kendini kasmaktan soluksuz kalıp bayılacak,kıpkırmızı oluyo suratı,evde öyle yapmıyor ama hastanede bi değişik ağlıyo,sanırım öfke,korku karışık bi şekilde ağlıyo,plastik cerrah bu niye böyle tuhaf ağlıyo,solunum problemi mi var diye sormuştuama çocuk doktorumuz başından beri aynı,bi sorunumuz yok şükür.Bir de zaten 3-5 kelimeden fazla bi şey demiyorlar ki.Benim oğlum bu ARA sadece anni,baba,hadaaa,mammam bi de abi ve iba diyo kendince ne demekse,yani o dede,atta vs söylediği kelimeleri de bıraktı,artık söylemiyo,daha çok anlamsız bebekçe konuşuyo.Peki ne teşhisi için psikayatriste yönlendirildiniz?Gelişim uzmanına sormadın mı sorun ne,neyi yapmıyor ya da gelişiminde problem mi var diye?Ne dedi sana hem bunu söyleyen doktor hem de gelişim uzmanı?
Bizi yönlendiren cocuk doktoru bizi takip eden değil. Cocuk gelişimi uzmanı da psikiyatri görsün dedi bi liste vardı elinde sunu yaptı sunu yapamadı diye tik attı göz konağı iyi dedi ne bileyim bişey istediğinde yapıyor dedi oyun oynadı falan ama en sonunda bu az kelime kullanma konusunda iste psikiyatri görmeli dedi yaptıkları var ama yapamadıkları da var dedi, güleryüzlu sosyal bi cocuk olacak dedi, kalemi tutmadı oğuz mesela onu beğenmedi karalama yapmaliymis sanırım ama ben de oğuza hiç kalem vermedim ki şimdiye kadar sanırım benden kaynaklanıyor... Ne bileyim cok huzursuz oldum...
Bizi yönlendiren cocuk doktoru bizi takip eden değil. Cocuk gelişimi uzmanı da psikiyatri görsün dedi bi liste vardı elinde sunu yaptı sunu yapamadı diye tik attı göz konağı iyi dedi ne bileyim bişey istediğinde yapıyor dedi oyun oynadı falan ama en sonunda bu az kelime kullanma konusunda iste psikiyatri görmeli dedi yaptıkları var ama yapamadıkları da var dedi, güleryüzlu sosyal bi cocuk olacak dedi, kalemi tutmadı oğuz mesela onu beğenmedi karalama yapmaliymis sanırım ama ben de oğuza hiç kalem vermedim ki şimdiye kadar sanırım benden kaynaklanıyor... Ne bileyim cok huzursuz oldum...
ya iyide zaten doktor bi yabancı çocuk için evde yaptıklarını bile yapmaz miray kimsenin yanında belki evde oynarken versen kalemi tutacaktı yarım saatle değerlendirilmemeli bence oldu şunu yapıyo şunu yapamıyo tamam hadi götürün psikiyatriye miray biyere gittiğimizde ilk yarım saat benim kucağımdan bile inmiyo değil ki istediklerini yapsın hayret bişey ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?