kızlar cuma günü amcamın kızları haber verdi gelicekler biri ankara biride istanbuldan geldiler
bugünden ne yapıp buzluğa atabilirim ahsenle hepsini aynı gün yapamam tabi anneleri ve çocuklarıda oluçak yanlarda anlıyacagınız epeyi kalabalıkşu anda kara kara düşünüyorum menü
mantı da yapabilirsin hem doyurucu da oluyor..
geceden yap buzluğa at:)
ahsen de akıllı ol su doldur pepe gol bişey daha vardı ama onu unuttum
çişini henüz söylemiyor diğer kızıma 2 buçuk yaşında alıştırdım hiç zorlanmadım ahsenide 2 yaşından sonra allah nasip ederse alıştırmayı düşünüyorum şimdi çok erken çok zorlanırsınız
kızlar eşime şimdi söyledim yufka alıcak sarıp atıyım buzluğa
kısır benimde aklıma geldi ama o kadar kalabalığa becerebilirmiyim
yaprağım var anneme diyyiym birgün önceden gelsin saralım son dakika haber verseler yaparım 5 dakikada şimdi kafaya takıcan kaç gün
miginin menü fena değil canım hatta canım çekti yahuu :)
Ahsen canim kumpiri nasil yapiyordun yazarmisin.canim cekti
Saol canim yarin aksam deneyecem hemen yaziyorum..patatesi haşlıyorum rendeleyip içine az tereyağı 1 su bardağı kadar kaşar
tuz yoguruyorum çok soğumadan onlarda erisin diye
içine 1 paket garnitür salatalık turşusu doğruyorum
mısır karıştıryorum seviyorsan sosis ben sevmiyorum
hepsini karıştırıp yağlanmış tepsiye seriyorum
üzerine gene rende kaşar fırına atıyorum kaşarlar pembeleşince sıcak servis ediyorum
burda daha önce yazmıştım deniyen oldumu
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? geçen yazmıştım oğlumun huzursuz olduğunu dişten mi acaba darken ateşi çıktı o akşam, ertesi gün dr.a gittik, meğer bademcikleri şişmiş, başka hiç bi belirti de yoktu anlayamadım.... antibiyotik kullanıyoruz mecburen...
patatesi haşlıyorum rendeleyip içine az tereyağı 1 su bardağı kadar kaşar
üzerine gene rende kaşar fırına atıyorum kaşarlar pembeleşince sıcak servis ediyorum
iyi akşamlar kızlar nasılsınız? geçen yazmıştım oğlumun huzursuz olduğunu dişten mi acaba darken ateşi çıktı o akşam, ertesi gün dr.a gittik, meğer bademcikleri şişmiş, başka hiç bi belirti de yoktu anlayamadım.... antibiyotik kullanıyoruz mecburen...
tünaydın canım evet çok sesiz bakıyorum hergün ama kimse olmayınca yazmakta gelmiyor ama iyikide var burası aynı sorunları yaşıyan kişler olunca insanın içi rahatlıyor tek değilmişim diyeKIzlar topik çpk durgun şu sıralar...
kızlar sizin çocuklarınız oyun oynuyor mu? yani bizimkinin çok konsantresi yok gibi geliyor bana. bir oyuncakla 10 saniyeden fazla ilgilenmiyor. küpler alıyorum elime, lego çıkartıyorum ama hiç ilgilenmiyor. Ben oyun oynamak istiyorum ama ne yazık ki başaramıyoruz. hiç yerinde durmuyor. oyunla 10 saniye bile ayakta oynuyor devamlı ayakta. Konstantresini sağlamak oyuna kanalize etmek için neler yapabilirim? veya siz hangi oyunları oynuyorsunuz?
patatesi haşlıyorum rendeleyip içine az tereyağı 1 su bardağı kadar kaşar
kızlar sizin çocuklarınız oyun oynuyor mu? yani bizimkinin çok konsantresi yok gibi geliyor bana. bir oyuncakla 10 saniyeden fazla ilgilenmiyor. küpler alıyorum elime, lego çıkartıyorum ama hiç ilgilenmiyor. Ben oyun oynamak istiyorum ama ne yazık ki başaramıyoruz. hiç yerinde durmuyor. oyunla 10 saniye bile ayakta oynuyor devamlı ayakta. Konstantresini sağlamak oyuna kanalize etmek için neler yapabilirim? veya siz hangi oyunları oynuyorsunuz?
kızlar ya benim doğumdan sonra dökülmeye devam eden saçlarım da hiç durma yok hala tam gaz devam nedendir sizce kısalttım iyice saçları belki azalır hep toplu saçlarım belki ondandır diye ama yok hala devam ediyor napıcam bilmem bıktım şu saçlardan kelmi yapsam acep
off off bizimde 12. dişimiz çıkıyor patlamak üzere..iki aydır azı dişi çıkarıyor gerçekten çok zorladı sabaha kadar ağlıyor..galiba 8 azı dişi olacak toplamda biz daha 4. çıkarıyoruz..keşke işe başlamadan hepsi çıksa..yoksa bu uykusuzlukla mahvolurum..hiç bir şey yemek istemiyor ağlaya ağlaya zorla yediriyorum..gece uyumuyorum..gündüz evde durmuyor dış kapıda tepinerek ağlıyor her gün saatlerce dışarda geziyor ben peşinde dilim dışarda geziyorum kesinlikle oturmuyor, milletin çocuğunu itiyor tırmalıyor saçını çekiyor kimin elinde oyuncak varsa pat küt vurup alıyor..kız demeye bin şahit tam eşkiya oldu..azıcık aklı ersin ben ona gösteririm de zamanını bekliyorum..şunun tipe bir bakın..2 ay önceki hali şimdi biraz daha büyüdü köpek kafesine girmiş sesi çıkmıyo bütün evi aramıştım:)
Eki Görüntüle 780265
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?