Merhaba arkadaşlar pazartesi günü kızımın kolu dirsekten çıktı yavrum çok yıprandı başımıza geldi aman dikkat edin sizin başınıza gelmesin. Elinden tutmuştum düğünden dönüyorduk eşimle birlikte bizim firlama ansızın kendini ters yöne çekti artık ne gördüde gitmek istedi bilmiyorum çıt diye bi ses ağlamaya başladı kolunu saldı aşağı meğer dirsekten çıkmış . Of çok zor insanın evladının acısını dindirememesi doktor röntgen koşturduk. Gece kolunu tutarak uyuması mahvetti beni ağla ağla gözlerım şişti. Kaç gün oldu hala o kolunun üstüne yüklenemiyor ıh ıh diye kolunu tutuyor aciyor demek canı. Düğünde oynadı zilli nazar değdi kuzucuuma
2 ay öncesine kadar oğlumla yere oturup o Legoları kendince birbirine takar,ben alkış yapardım,şu üçgenli kareli içine atılan oyuncak var ya onu defalarca doldurup boşaltır oynardık ama sonra birden oyuncak oynamayı bıraktı (bu yürümesinin hızlanıp,1 hafta tatile gittiğimiz ve oradaki fiziksel ortamın kalabalık ve büyülüğü sayesinde sosyalleşip kendine güveninin bayaaa bi geldiği döneme denk geliyor).Yaklaşık 1-1.5 ay oyuncak sepetine dönüp bakmadı,evde sürekli bir yerden bi yere bi şeyler taşıdı,yürümeden önce erişemediği yerleri karıştırdı falan,şu son bi kaç haftadır 10 parçalı ahşap bi puzzle ı var,hayvanların kafa kısımları çıkıyo ,gövdelerine göre kafaları yerleştiriyosun,ona taktı,gidip gidip onu yapıyo,parçaları tek tek çıkarıyo sonra (tabi henüz bütün hayvanları bilmediğinden eşleştirme yapamıyor)rastgele onları yerine koyuyor.ama en fazla 5 bilemedin 10 dk dır süre.Diğer oyuncaklara hala pas atmıyo pek,bi de babayla top oynayıp gol yapıyolar,o da 5 dk falan.Çok uzun oyun süresi bekleme zaten,dikkatleri çabuk dağılıyor,senin bebişin de geçiş döneminde olabilir,bırak kendi haline,o ne istiyosa onu beraber yapın,benim oğlum da ayakta daha çok duruyo,hatta uyumak haricinde sabit doğru dürüst oturmuyor bile,bir de ARTIK kanepe ve koltuğa tırmandığı için oturmak istemiyo,sürekli evde koşturuyor,saklanıp birbirimizi yakalamaca oynamaya bayılıyo,koridorda koşturuyoz,sen de hareketli oyunlar seç,ben 2 yaştan sonra oyun kurabilirler diye düşünüyorum
Inşallah canım sağol. Cok hareketliler ve çok dikkatli olmamız gerekiyor Benim kizım zayıf çok narin yapılı aklım çıkıyor tekrar olur diye bende öyleymişım bebekken bana çekmiş.cok gecmis olsun benim aklima gelen senin basına gelmis. bazen benimkızımda elini tutarken ani hareketler yapıyo bukuluyo kolu hatta bi kac defa cıt sesi duydum ama bisey olmadı cok sukur. dikkat etmek lazım ama o kadar hareketliler ki ne zaman ne yapcakları belli olmuyo. insallah biran once normale doner kızın gecmis olsun tekrar.
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ezgi'ye en güzel gülen bebek yarışmasında oy verirseniz çoook mutlu olurummm
https://www.facebook.com/photo.php?...676.1073741838.514867685218167&type=1&theater
Ahsen canim tarifini yaptim nefis oldu valla..tesekkur ediyorum canimcim..
kızlaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ezgi'ye en güzel gülen bebek yarışmasında oy verirseniz çoook mutlu olurummm
https://www.facebook.com/photo.php?...676.1073741838.514867685218167&type=1&theater
günaydın nisan anneleriii...
senayla her akşam iş çıkışında parka gidiyoruz geziyoruz acayip alıştı
yorgunluktan ölüyorum ama yine de parka götürüyorum
kaydıraktan kaymaya bayılıyor..sürüne sürüne kendi çıkıo merdivenleri ve yüzüstü kayıyor bayılıyor:)
çocukların özgüveni gelişmesi açısından parkta oynamak kendi haline bırakmak dış dünyayaı tanışması için fırsat vermek faydalı diye düşünüyorum
bir de kızım konuşsa
BİZ DE canım aynen her gün parktayız en az 1 saat,ben götüremezsem de babası ya da dedesi falan götürüyor,benim oğlum da merdiven çıkmayı seviyor,dönen kaydıraktan biz beraber kayıyoruz yüksek diye :)) onun dışında kaydıraklardan yukarı tırmanmaya çalışıyo diğer çocukları görüp ,tahterevalliyi öğrendi,kendi indirip kaldırıyor sonra da üzerine oturuyor onu kaldırayım diye,salıncakta biraz sallnıyoz,diğer çocukların bisikletlerini,toplarını ,oyuncaklarını kurcalıyoz,sonra parktan sıkılıp sokak boyu arabaları ve garaj kapılarını tek tek kontrol edip (açılıyo mu diye) eve dönüyoruz :)))
benim evde yok da kardeşimin köpeği var tatillerde haşır neşiriz köpekle..çok seviyoruz cemre de çok seviyor..cemre bebekken köpüşümüz çok kıskanıyodu cemrenin yatağına yatıyodu bi keresinde emziğini bulmuş karşımıza geçti çatır çatır emdi çiğnedi emziği gecenin yarısıydı kaç eczane dolaştık aynı emziği bulmak için :) o gündür yedek emziksiz çıkmam dışarı...herşeyi sorabilirsin şekerim..
ah gelme şansım olsada gelebilsematla gel uçağa cuma ya çok var daha otobüsle bile olur 18 saatti yanılmıyorsam bursa elazığ
evim müsait valla kızlarda arkadaş olur
dert etme canım bu zamanda en azından anne baba bile diyosa gayet normalmiş dememesi biraz dertmiş şahsen bizim öyledebenim kızım hala konuşmuyor
dede gaga anne bitti gitti diyor sadece
bursadayım cnm yakın ama uzak :)gel beraber yiyelim canım,ben Eskişehir deyim sen neredesin?
aa demedimdi dimi elifin doğum gününde yapmıştım ben çokta beğenildi ve bittiiii :)patatesi haşlıyorum rendeleyip içine az tereyağı 1 su bardağı kadar kaşar
tuz yoguruyorum çok soğumadan onlarda erisin diye
içine 1 paket garnitür salatalık turşusu doğruyorum
mısır karıştıryorum seviyorsan sosis ben sevmiyorum
hepsini karıştırıp yağlanmış tepsiye seriyorum
üzerine gene rende kaşar fırına atıyorum kaşarlar pembeleşince sıcak servis ediyorum
burda daha önce yazmıştım deniyen oldumu
çok geçmiş olsun dondurma flnmı yedi acabaiyi akşamlar kızlar nasılsınız? geçen yazmıştım oğlumun huzursuz olduğunu dişten mi acaba darken ateşi çıktı o akşam, ertesi gün dr.a gittik, meğer bademcikleri şişmiş, başka hiç bi belirti de yoktu anlayamadım.... antibiyotik kullanıyoruz mecburen...
Merhaba arkadaşlar pazartesi günü kızımın kolu dirsekten çıktı yavrum çok yıprandı başımıza geldi aman dikkat edin sizin başınıza gelmesin. Elinden tutmuştum düğünden dönüyorduk eşimle birlikte bizim firlama ansızın kendini ters yöne çekti artık ne gördüde gitmek istedi bilmiyorum çıt diye bi ses ağlamaya başladı kolunu saldı aşağı meğer dirsekten çıkmış . Of çok zor insanın evladının acısını dindirememesi doktor röntgen koşturduk. Gece kolunu tutarak uyuması mahvetti beni ağla ağla gözlerım şişti. Kaç gün oldu hala o kolunun üstüne yüklenemiyor ıh ıh diye kolunu tutuyor aciyor demek canı. Düğünde oynadı zilli nazar değdi kuzucuuma
canım bizde soyle bi durum var esim kedi hastası, evlenir evlenmez bi kedi edindik Allahtan bende severim hayvanları ama sonra hamile oldugumu ogrenince mecburen verdik cunku kedilerdeki bi parazit ceninde anomalilere sebebiyet verebiliyomus, cok kucuk bi ihtimal de olsa ben risk almak istemedim ve tabi verdik kedimizi. ama simdi esim arada sıkıstırıyo beni ne zaman kedi alıcaz diye suanda isimin basımdan askın oldugunu gordugu icin pek sıkıstıramıyo ama bi gun mutlaka tutturucak biliyorum cunku tutturunca tutturma huyu vardır. bende mecbur kalırsam naparım diye dusunuyorum pek taraf degilim evde cocuk varken hayvan bakmaya ama bazı insanlar cok da guzel bakıyorlar ve uzmanlarda oneriyo aslında cocukların psikolojik gelisimi icin, o yuzden sordum sana kopeginizmi var diye. sen ne dusunuyosun bu konuda? ablanın cocugu varmı? dogrusu asıları duzenli yaptırılırsa saglık acısından bi sorun olucagnı zannetmiyorum ama tabi bana cok zahmet olucak temizlik icin iki katı ugrasmam gerekicek. bi de kedi cok tuy dokuyo kopekler o kadar olmuyo. esim kedici ama onu kopek konusunda ikna edebilirim ama kopegi de gunde 2 posta dısarı cıkarmak var tuvaleti icin... iste boyle bi durum var biizm evde beloved, icim rahat degil pek. senin gibi titiz bi anne bu konuda ne dusunuyo acep bi fikrini alayım dedim
canım bizde soyle bi durum var esim kedi hastası, evlenir evlenmez bi kedi edindik Allahtan bende severim hayvanları ama sonra hamile oldugumu ogrenince mecburen verdik cunku kedilerdeki bi parazit ceninde anomalilere sebebiyet verebiliyomus, cok kucuk bi ihtimal de olsa ben risk almak istemedim ve tabi verdik kedimizi. ama simdi esim arada sıkıstırıyo beni ne zaman kedi alıcaz diye suanda isimin basımdan askın oldugunu gordugu icin pek sıkıstıramıyo ama bi gun mutlaka tutturucak biliyorum cunku tutturunca tutturma huyu vardır. bende mecbur kalırsam naparım diye dusunuyorum pek taraf degilim evde cocuk varken hayvan bakmaya ama bazı insanlar cok da guzel bakıyorlar ve uzmanlarda oneriyo aslında cocukların psikolojik gelisimi icin, o yuzden sordum sana kopeginizmi var diye. sen ne dusunuyosun bu konuda? ablanın cocugu varmı? dogrusu asıları duzenli yaptırılırsa saglık acısından bi sorun olucagnı zannetmiyorum ama tabi bana cok zahmet olucak temizlik icin iki katı ugrasmam gerekicek. bi de kedi cok tuy dokuyo kopekler o kadar olmuyo. esim kedici ama onu kopek konusunda ikna edebilirim ama kopegi de gunde 2 posta dısarı cıkarmak var tuvaleti icin... iste boyle bi durum var biizm evde beloved, icim rahat degil pek. senin gibi titiz bi anne bu konuda ne dusunuyo acep bi fikrini alayım dedim
Eki Görüntüle 786419 Eki Görüntüle 786420 Eki Görüntüle 786421 Eki Görüntüle 786422
bi süredir foto koymuyodum nasıl büyümüşmüyüz teyzeleri :)
Eki Görüntüle 786419 Eki Görüntüle 786420 Eki Görüntüle 786421 Eki Görüntüle 786422
bi süredir foto koymuyodum nasıl büyümüşmüyüz teyzeleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?