2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ne ihaneti canım sagsalim dog bak nasıl sevecek duru hanım ahsen dün kardeş kardeş diyor dedim bebek istiyor babası babası aynen şöyle olduvalla bu dünyada insana en çok kardeş lazım iyi olacak bak görürsün iki kardeş bir arada büyürler senin için zor olacak ama allah yardımcın olur ablam daha üst üsste dogdu bak şimdi kocaman oldular onların arası 1 yaş

selam canım öncelikle hayırlı olsun allah saglıkla kucagına almak nasıp etsın..benımde durumum 2. bebegımde sen gıbı olmuştu..hamileliğim ılelemesıne ragmen hala kabullenememiştim..benım araları 18 ay bıde dusun yanı bende ıhanet etmiş gibi hıssetmıstım oğluma.karnımda 4 aylık olmasına ragmen emzırmeden ayıramamıstım oglumu o aglardı ben aglardım...ama dogumdan sonra ınan bu duygular kalmıyor bugunlerı yad ederken ınan uzulmusum boş yere dıyeceksın canım..rabbım hakkımızda en hayırlısını bılıyor ve verıyor..dua et allaha dayan..asla ısyan etme canım...hatta benım durumum bılıyosunuz emırhanda da aynı oldu 9 sene sonra kazara emire hamile kaldım 9 ay ondada hep uzuldum nasıl yapcam dıye.ama sımdı nasıl sevılıyor cok zor ama annelık duygusunun aşamayacagı hiçbir güçlük yok....

kızlar ne zamandır yazamadım pc acmaya vakıt bulamıyorum pek..yada aklıma geldıgınde emır uyanmış oluyor hep..ıkı gundur emır pek bısey yemıyor dıyordum bugun baktımkı dudagının içinde aft cıkmış..canı yanıyor tabıkı ondan boyleymış yavrum..ne yapabılırım acaba arastırmamam gore kendı gecmesını beklemekten baska yapacak bısey yok sızın fıkrınız varsa sevınırım...

cnm bende senin gibi düşünüyorum şimdi kardeşi olsa ihanet etmiş gibi hissedicem ama şöyle de düşünüyorum şimdiş belki öyle gelebilir ama ilerde daha iyi olacak ikisi oyun arkadaşı olacak hem şunuda düşün belki böylesi hayırlı sen demednmi zorla oldu duru diye bak buda kolay olmuş demekki olması gerekiyormuş

kutlayın tabi cnm vala önceleri olsa bi dünya fikir verirdim ama köreldim evlendikten sonra :) ahh şöyle bir hafta tatil ne güzel olurduuuu :)

Canım bizde artık eve kapandık ancak babayla hafta sonları çıkıyoruz istanbulda serin ve rüzgarlı dün annemle konuştum adana 25 dereceymiş hala. Bebek mobilyalarına çok bakamadık canım eşim çok sabırlı değil ben de hem kullanışlı olsun 1 defa alıp birkaç yıl mı kullanacam ama eşim hemen sinirlenir isterki bir mağazadan hemen alıp çıkayım ahsen şimdi normal tek kişilikte ni yatıyor düşmüyor mu çınar uyumadan önce neredeyse takla atıyor bir de ben çınarı normal yatağa bıraksam inip gider artık ne yapalım canım büyüyen karyola aldık bana kalsa yaptırmak isterdim malesef eşim öyle uğraşan insanlardan değil geldim geleli bakıyorum bıraktığım gibi benim söylediğim herşeye ters tepki küfür bağırmak bir de şimdi tutturmuş ben boşanma planını önceden yapmışım diye laflar söylüyor Allah aşkına ayrılmanın planı mı olur onu ancak çıkarcı insanlar yapar. Sanki bana çok kolay tek başına yaşamak...çok düşünüyorum ben artık dayanamıyorum bu küfüre bağırmalara hiç bir konuda anlaşamaz olduk ömrümü böyle stresli mutsuz geçiremem. zaten burda yalnızım iyice bunalıyorum. Maşalla size canım anlattıklarına bakılırsa uyumlu birbirinize destek en önemlisi de birbirinizi anlayan bir çiftsiniz nice mutlu yıllar dilerim şimdiden. Ben anladım ki insanlar hiç başta kendilerini tanıttıkları gibi değiller

cnm Allah yardımcın olsun zor işin ne karar verirsen hayırlısı olsun senin için inşallah karar senin nasıl mutlu olacaksan çocuk anne ve babayla bir arada olmasını ister tabiki ama hergün kavga eden bir anne babayla olmak istemez.bir arkadaşımın dayısının kızı vardı kızın herşeyi vardı anne ve babası çocuk için ayrılmamışlar ama her kavga ettiklerini gördükçe dahada mutsuz oluyordu.. yoluna girse herşey keşkede hiç o ayrılma olmasa

valla ben 1 günde olsa bir otele gidelim diyor eşim esnaf oldugu için tanınıyor utanırım biri görse diyor komik olur
bende malatyaya gidelim anı olur diyorum bakalım

canım allah sabır versin arada tartışdıgımızda bile 1 hafta ters gitsek evlilik çekilmez hale geliyor hergün tartış küfür çekilmez seninde çınarında pikolojisini düşün en iyi sen bilirsin canım allah sabır versin biz severek evlenmedik canım eskide kalmışız bizimki görücü usulü2 ay içinde tanışıp apar topar evlendik allah kimsenin huzurunu bozmasın

serenay ahsen normal büyüye bilen bebek karyolasında uyuyor
işte yatagımız

Eki Görüntüle 864832

Eki Görüntüle 864830
Resimler için sağol canım biz de büyüyen aldık ama şimdiki beşik hali kısa geldi bana uzayınca 160 cm olabiliyor ama o zaman yanı açık çınar nasıl yatar bilmiyorum sizinkinin derinliği nasıl ahsen aşağı sarkıyor mu ya da tırmanmaya çalışıyor mu

Canim yaa..sen boyle yazdikca inan ben cok uzuluyorum..sende ben gibi cocuktan cektin ve hala cekiyoruz..birde es olunca rabbim sana kat kat sabir versin..biraz vasviye teyze gibi oldum kusura bakma ama ben olsam kufure gelemem..insan esine asla kufur etmemeli..her evde tartisma oluyor ama o boyutlara gelince isin afedersin boku cikiyor..seninde bir kisiligin var gururun var..acaba esin o kufurleri yese ne yapardi? Yangina korukle gitmek istemiyorum ama hersey bence bir noktaya kadar olmali..senin icin dua edicem.rabbim herseyin hayirlisini bilir...

tabi malatyaya gitseniz daha ii olur cnm 1 gn bile güzel olmazmı hiç :)
serenay ahsen normal büyüye bilen bebek karyolasında uyuyor
işte yatagımız

Eki Görüntüle 864832

Eki Görüntüle 864830

cnm bunun neresi büyüyor kaç yaşa kadar kullanabiliyor güzelmiş yatağı ahsenin

canım şevval 4 yaşına kadar bu durumda uyudu sonra açtık şu anda 9 yaşında şevval çok rahat uyuyordu
tabi malatyaya gitseniz daha ii olur cnm 1 gn bile güzel olmazmı hiç :)

cnm bunun neresi büyüyor kaç yaşa kadar kullanabiliyor güzelmiş yatağı ahsenin

canım kenarları birde alt taraftaki çekmeceli komidin çıkıyor ozamanda tek kişilik yatak haline geliyor

nice on yıllara mutlulukla,sağlıkla ve aşkla girersiniz umarım canım

Teşekkür ederim canım Allah razı olsunhakkımızda hayırlısı olsun

Selam kizlar herkes iyidir ins..bizde kosturmaca devam isler yogun..ela ise enerji dolu :))) gucum yetmiyor bazen gunduz yoruluyorum aksamda o ilgi isteyince bayilcak gibi oluyorum. .bu aksam elayi disciye goturcem. .4dis var hala..icime oturdu bir gorsun bakalim ne diyecek..dis olmayinca yemek yemekte sorun malesef..bizden boyle..herkese guzel bir gun diliyorum..

kızlar gündüz uykuları bizdede sorun olmaya başladı son 1 haftadır gündüz uyutamıyorum uyutsamda 15 20 dakika sonra kalkıyor
sabah engeç 7 de ayakta valla bende miğren başlıyor heralde sürekli başımda bir agrı sinirlerim harap gene 1 2 saat uyuyorduda bende o arada başımı dinliyordum tv ye düşkünleşti ben açmasamda açana kadar kumanda elinde aç aç diye başımın etini yiyiyor çok inat bir kız asla vaz geçmiyor tamam kandırdım unuttu diyorum 2 dakika sonra başa sarıyor

gecen abalama gittik uyutum 15 dakika sonra uyandı kızdım anneme nene anne kızdı diyor rezil
sabah 5 buçukta uyanıyorum şevvalle kahvaltı 6 bucuk gibi şevval gidiyor tam birdaha uyumaya hazırlanıyorum ahsen uyanıyor serseme döndüm

Vallahi canım şu uykunun önemini çınar doğduktan sonra anladım adanaya gitmeden önce kaç defa uyansa da emince tekrar dalardı oraya gidince gece uyanınca hiç yatmamaya başladı bir de gece uyanmaları 30 dk da bir oldu zaten buraya geldik yatağına bırakınca çığlık çığlığa aşağı bile atladı her gece böyleyiz uyumadan önce ağıt gece uyanınca ağıt bütün gece kucağımda emip duruyor hiç uyumuyor gece 2 den sabah 7 ye kadar uyanıktı çok sıkıldım yoruldum bu çaresizlikten resmen çocuğumdan bunaldım ne zor şeymiş anneliğin tadını bile çıkaramıyorum kollarım belim öyle ağırıyor ki Allah yardımcımız olsun

çınar biberon kulanıyormu acaba acıktıgı içinmi uyanıyor ahsen doguştan tok oldugu için gece uyansada meme almıyor emzik su idare ediyor memeyide bıraktı sayılır geceden geceye 2 kez oda en uzun 3 dakika

[QUOkbTE=Ahsennim;32740854]çınar biberon kulanıyormu acaba acıktıgı içinmi uyanıyor ahsen doguştan tok oldugu için gece uyansada meme almıyor emzik su idare ediyor memeyide bıraktı sayılır geceden geceye 2 kez oda en uzun 3 dakika[/QUOTE]
Yok canım ne biberon ne emzik ne suluk hiç birini kullanmadı çınardaki meme bağımlılığı galiba açlık değil adanada çok iyi yemesine rağmen kalkıyordu yalnız emse bile uyumak istemiyor acaba beyninde mi problem var ki anlamadım o zaman belki wvini yatağını babasın özlemiştir dedim kendimi avuttum buraya geldik beter oldu gündüz bile her saat başı meme ister 5 dk ile doyaxak değil ama gece kucağımdan 1 saat inmiyor acaba emzirmeyi mi kessem ama gece boyu ağlayacak ne yapacağımı şaşırdum sen geceleri ahseni nasıl uyutuyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…