2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Selam kizlar herkes iyidir umarim.biz kac gundur yine hastalikla ugrasiyoruz.birde kabizlik basladi ne yapiyor cozemedim.resmen cocuk mahvoldu.bitane surup aldik umarim fayda eder.duphalacmi ne.surup verenler siz hangisinden veriyorsunuz. Kac gundur gece hic uyumuyor 10dkda bi kalkiyor . yine bitik durumdayim.bizden haberler boyle..

istese de tırmanamıyor canım en fazla ellerini uzatıp anneeee diye mızmızlık yapabiliyor,çünkü korkuluğun boyu onun boynunun hizasında,bi kaç denemesi oldu başlarda,ayağını falan kaldırıp kendince çıkmaya çalıştı da baktı olmuyo ,ayağını o kaarkaldırması mümkün dğil,tutunacak yer de yok pes etti,çok rahatladım,yoksa aklım sürekli onda kalıyodu,öğle uykusunda bile kapıyı kapatamıyodum ya uyanır da sarkarsa diye,şimdi kapıyı tamamen kapatıyorum o uyurken,o uyanınca sesleniyo zaten

:18: :18: :18:

Kızlaaaaaaaaaaarrrr kızlllaarrr imdaaaattt diye bağırmak istiyorumm geçen hafta hamile olduğumu öğrendim şoku ancaa atabildim üstümden çok karışık duygular içerisindeyim ilk örendiğimde kalp krizi geçirem sandım burda duyuyordum ya allah yardımcıları olsun çok zor diyordum hepp şidide benim yardımcım olsun.. Adet günümden iki gün sonra kanamam oldu adet oldum diye sevindim bir baktım ertesi gün bişey yok tertemiz şaşırdım sonra test aldım pozitif çıktı inanmadım birtane daha aldım sonra kan tahlili yaptırdım pozitif çıktı ama dr a gitmedim gidesimde yok telefonle görüştüm kanama gebeliğe zarar vermiş olabilir dedi zarar vermiş olsa kanama sonradan devam etmezmiydi.. Daha duru çok küçük ve çok arsız veeee sürekli hasta bunu düzene oturtamadan 2. geliyor birde ilk gebelik gibi kötü geçerse o zaman ayvayı yedim demektirr..

Eşimin ağzı kulaklarında geri zekalı 2 gün konuşmadım onunla o sevinçten havalara uçuyor eee tabi yapıp arkalarını dönüyorlar onlar için hava hoş.. Şu anda bebekk istemeyen hatunlar çook dikkat edin çookkk...

Aileden hiç kimsenin haberi yok söyleyemiyorumda karnım şişince öğrensinler. Şu anda çocuk isteyipte olmayan 3 kiş var ben çıkıp istemiyordum ama hamileyim diyemem üzüleceklerinden korkarım allahım sen bana sabır ver..

Son düzenleme:
Kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim duru hanım şimdide grip oldu 2 gündür gece hiç uyumuyor sürekli ağlıyor bu sefer dr a götürmedim bademcikleri şişmiş bu eski zaman usülü varya çekiyorlar babası götürmüş çektirmiş zeytin yağı içiriyorum çok şükür biraz rahatladı bugünde sırtına karabiberle yağ sürecem bakalım ne olacak çocuk ilaç içmekten bihal oldu..

Hasta olan bebişlerede geçmiş olsun. Kızlar geçmişi okuyamadım kafam hiçbir şeyi algılamıyor hiçbiryere sığamıyorum...

Hayırlısı olsun canım ama sen kısa zamanda doktora görün hem kendi hem bebeğin sağlığı için. Haklısın bizimkiler daha çok küçük ama madem olmuş hayırlısıyla doğar inşallah

Ya ben odada bırakamıyorum aşağı sarkıyor ayaklarıyla fileye tırmanıuor geçen de dengesini kaybedip düştü gece de çok uyanıyor hep tetikteyim normsl yatakta yatıramam hiç uyumayacak gece kalkıp yürüyecek. Sizinki büyüyen yataklardan mı canım markası filan var mı yaptırdın mı peki korkuluğu yerinden kaldırmasının imkanı var mı yoksa bir kilidi filan var mı

Ayy demosum cok sevindim zorama bence guzel bisey..benim su tarla islerim olmasa bende isterdim inan.ela beni mahvetti ama yinede istiyorum ben.tabi bizim oyle ha deyince de olmuyor.ela tuptu:)) o nedenle benim yasim gecmeden yine tedaviylede olsa bi tane daha istiyorum rabbim verirse..suan korunuyoruz olmaz ama yinede korun tasi gibi ya tutarsa diye korkuyoz:)) ama tarla bittigi gibi denemelere baslariz olmazsa bikac ay sonra tedaviye baslarim..

demoş hayırlı olsun canım rabbim sag salim kucagına almayı nasip eder inşallah ay okurken şaşırdım valla içimden çıglık atmak geldi daha uykuları bile düzene girmedi

demoşcum aslını istersen hamileyim diyen kişileri duyunca seeviniyorum neden bilmem ama yanlış anlama ama ne bilim mutlu oluyorum kendim olsam mutlu olurmuyum o ayrı konu ama emin ol üstesinden gelirsin duru gibi olmaz bu sefer benim kuzenimin ilki çok fenaydı bu daha ılımlı geçiyor düşünme öyle hem belki duru 2. olunca arsızlığı gider belki herşey yoluna girer bi tanıdığımın bebeği 6 aylıkken hamile olduğunu öğrenmişti büyüdüler bile iyi düşün iyi olsun 9 ay sonra duru ohooo ne kadar çok dğişir haberin varmı hayırlısı olsun cnm bir an önce boşlama dr.a git bencede

amanıınnnn inanmıyoruumm demoş hayırlı olsuuunnn neden bilmem çok sevindim içim kpır kıpır oldu kendime olsa sevinirmiyim bilmem canım annen destek oluyor sana tek değilsin hiç sıkma canını bundada vardır bi hayır
benim eşimde bu ara olsa bulvarda yalınayak koşturur heralde keşke olsa ne güzel diye ağzımı yokluyo oldu kafayı bozayım malatyada tek başıma
ikinci hamileliklerin daha rahat geçtiği söyleniyor canım inşallah sıkıntısız atlatacaksın:26::26:

çok sevindiiiimmmmmm. bence hiç boşlama hemen doktora git. bir çocuğun muhakkak kardeşi olmalı bence.. yalnız büyümesinler. Benim de eşim istese ki hiç istemiyor ben de kesin yapardım. ama benim çocuğum bakıcı ellerinde büyyor. sabah 7 akşam 7:30 çalışyorum ben. Evde de oturabilsem kesin 2. çocuğu yapardım. ve şunu bil ki çocukların ikisi de azgın olmaz. bak gör ikincisi seni hiç üzmeyecek. derler ya ikincisi öylesine kenarda büyüdü farketmedik bile diye. aynen öyle olacak gönlünü ferah tut

canım benimki klasik mobilya beşiklerden ,hani bi kademe daha yükselenlerden,ama yükselmiş hali bile artık yetmiyodu,ben de senin gibi gece bile tetikteydim,ıh dese fırlıyodum yataktan çünkü yanıma gelmek için kendince sarkıyodu,eşim gece boyuı uykusu kaçıp düşünmüş napayım diye,kafasında tasarlamış,mobilyacıya gidip suntadan 15 tl ye yaptırdı,daha önce fotosunu eklemiştim,yine ekliyorum,kaldırıp çıkartıyosun,kilidi vs si yok,iki suntayı beşiğin kalınlığı kadar pay bırakarak birleştirmiş mobilyacı,oralara da vida takmış,o kadar

Son düzenleme:
kızlar cmrtesi günm var bi kaç şeye karar verdim ama bi tane daha tuzlu lazım fikir alabilirmiyim sizden
tuzlu
zeytinli ekmek,makarna salatası

tatlı olarakta ıspanaklı pasta, aşure

kızlar cmrtesi günm var bi kaç şeye karar verdim ama bi tane daha tuzlu lazım fikir alabilirmiyim sizden
tuzlu

Canim poaca olabilir.benimde kac gundur misafir vardi.ilk gun profiterol elmali pasta poaca yaptim.sonrasinda hintpare etimek salatasi yalanci ekler ve poaca yaptim.zeytinli ekmekle poaca olmayabilir etimekli salata yap olmazsa. .

ben de senin gibi paniklemiştim, hatta aldırmayı düşünmüştüm canım ama her şeyde bir hayır vardır diye düşündüm zira korunduğumu zannederken hamile kalmıştım. kendimi hem çok kötü hem de çok iyi hissetmiştim, çok karışıktım. bir süre kimseye söyleyemedik ama şimdi yaklaşık 6 aylık hamileyim. bir yandan da yoğun bir şelkilde haftanın 5 günü çalışıyorum, iş sonrası hem kendime, hem eşime hem de kızıma vakit ayırıyorum. 2.çocuktan sonra ne yapacağım hiç bilmiyorum evet zorlanacağım ama ben tek çocuktum zorluğunu yalnızlığını iyi bilirim. şartlarımız da öyle mükemmel değil ama elimizden geleni yapacağız. aileme de ağlayarak söyledim sanki evlilik dışıymış gibi utanarak. ilk başta çok şaşırdılar ama şu anda herkes dört gözle ikinci torunu bekliyor. her şey yoluna girecektir, her şeyin bir nedeni var hayatta. :13:

Annelerimiz sizden bi ricada bulunabilirmiyim? ben Allah nasip eder ise 20 aralıkta doğum yapıcam. bir oğlum olucak. ama ben bebeğime maddi sıkıntılar nedeni ile ne giyebilecek bir şey alabildim nede bi bebek eşyası hiçbir şey alamadım. eğer sizin bebeklerinize uymayan giysileri yada eşyaları var ise ve duruyo ise paylaşmak ister iseniz bana verebilirmisiniz. doğuma kadar hak var rahmet var belki alabiliriz dedim ama malesef alamadım bu yüzden artık ancak sizlere yazabiliyorum doğum yapmama nasip olur ise 39 günüm kaldı. lütfen bana yardımcı olun bana.TEŞEKKÜRLER...

Canim poaca olabilir.benimde kac gundur misafir vardi.ilk gun profiterol elmali pasta poaca yaptim.sonrasinda hintpare etimek salatasi yalanci ekler ve poaca yaptim.zeytinli ekmekle poaca olmayabilir etimekli salata yap olmazsa. .

evet cnm poğaçaolmaz zeytinli ekmek poğaça gibi ztn ama etimek salatası nasıl ben bilmiyorum birde makarna salatası olacakya onla aynı türde bişey mi değilmi?

kızlar hep azılar çıkarken siz dert yandınız şimdi sıra bizde gece yavrumun ateşi vardı vücut yanıyor ama başına bakıyorum başı normal ölçüyorum ateş normal, çok şükür şimdi daha ii ama ağzının içi hla ateş gibi jelde almak istemiyorum siz neler yapmıştınız?

tuzlu

kolaygelsin canım
valla menüne ek yapayım dedim ama olmuyor sen en iyisi zeytinli ekmegi kaldır onun yerine peynirli bir börek yanınada simit yap
çünkü zeytinli ekmek nasıl bilmiyorum ama yanına bişey uydyramadım:44:

canım inşallah çok sıkıntı olmadan çıkartır elif ahsen henüz çıkartmadı kabarmış şekilde duruyor agrı kesici ver bize doktor jel vermişti ama burda arkadaşlar kulanma diyince kullanmamıştım

zeytinli ekmek cnm poğaça türünde bişey düşündümki yanınada patats topları yapayım dışını havuçla bulayayım

bi calpol vereyimmi bilemedim baktım ağzına üstte bi tane patlatmış ama azı değil azının yanındakini diğer taraftada baya kabarmış oda gelcek hala ateşi var ama neden derece göstermiyo onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…