Hayırlı cumalar herkese nasılsınız bebişler nasıl ????
Duru hanım şimdi bana annesii annesiii diye sesleniyor uyuz oldm komşunu oğlu bana durunun annesi diye sesleniyor ya ondan öğrendi - anneeesiii mammaaa diyor hanım efendii...
Sana da hayırlı cumalar canım maşallah canım daha çınar bana anne bile demiyor bu çocuk ne zaman konuşacak anlamadım
çok teşekkür ederim demoşum daha 15 günümüz var hediye arayışındayımCanım nice mutlu yıllara allah mutluluğunuzu daim etsin..
Hayırlı cumalar herkese nasılsınız bebişler nasıl ????
Duru hanım şimdi bana annesii annesiii diye sesleniyor uyuz oldm komşunu oğlu bana durunun annesi diye sesleniyor ya ondan öğrendi - anneeesiii mammaaa diyor hanım efendii...
çok teşekkür ederim demoşum daha 15 günümüz var hediye arayışındayım
sizede hayırlı cumalar canım
annesi hı kız bu duru tam cadı
ahsende babasına babam diyor bana kuru anne
şimdiden tarafını belli ediyor rezil
TOPİK ÇOK SESSİZZ... NERELERDESİNİZ HATUNLAR........
Kızlar ben daha anneme hamile olduğumu söyliyemedim hergün yüzyüze bakıyoruz ama söyliyemiyorum..
cnm çınar başka kelime kullanıyormu anne demiyoryaSana da hayırlı cumalar canım maşallah canım daha çınar bana anne bile demiyor bu çocuk ne zaman konuşacak anlamadım
Kızlar ben daha anneme hamile olduğumu söyliyemedim hergün yüzyüze bakıyoruz ama söyliyemiyorum..
Ahsen canim yeni gordum..simdiden nice yillara esinle cocuklarinla..
Bizim cadida annecim babacim bide abicim diyor:)) abi kim bilmiyoruz:)
Serenay canim erkekler gec konusur derler ama bi baslasin susmuyorlar..elaya yatana kadar kac kere efendim dedigimizi bilmiyoruz..herseyde anne baba diye bagriyor..bide bizim pis bir huyumuz var efendim demeden anlatmiyor bisey:)) ihh ne diyorum yine anne diyor..kendisine seslendigimde ise neeee diye bagiriyor..bizimki cok sey anlatiyor ama anlamiyoruz daha..
canım çınar sadece ağlarken gece uyanmalarında anne ve özdem gibi birşey diyor onu da annemden öğrendi adım özlem herhalde bana seslenirken öğrendi ama gün içinde hiç kelime yok kendi kendine saçma sapan birşeyler diyor ama hep işaret diliyle göstererek anlaşıyoruz meme bile demez oldu bundan 4 ay önce anne baba dede hecelerdi adanadayken gel git bitti diyordu şimdi hiçbirini kullanmıyor acaba ortam değişikliği mi iyi gelmedi annem varken anne anne diyorducnm çınar başka kelime kullanıyormu anne demiyorya
zor cnm gerçekten söylemek ima ederek başla konuşmaya dolaylı yoldan gel şahsen benbişeyi söylemek zorssa öyle yapıyorum :)
çok teşekkür ederim canımAhsen canim yeni gordum..simdiden nice yillara esinle cocuklarinla..
Bizim cadida annecim babacim bide abicim diyor:)) abi kim bilmiyoruz:)
Serenay canim erkekler gec konusur derler ama bi baslasin susmuyorlar..elaya yatana kadar kac kere efendim dedigimizi bilmiyoruz..herseyde anne baba diye bagriyor..bide bizim pis bir huyumuz var efendim demeden anlatmiyor bisey:)) ihh ne diyorum yine anne diyor..kendisine seslendigimde ise neeee diye bagiriyor..bizimki cok sey anlatiyor ama anlamiyoruz daha..
slm kızlar fırsat bulup girremiyorum miray bilgisayara hiç rahat vermiyo boş kaldığımdada kpss çalışıyorum yaza memurluk sınavı var bakalım elimden geldiğince bakıyorum.ahsenim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice yıllara inşallah..
demoş annesi belli babası belli alışacak herkes yapacak bişey yok millet arayıpta bulamıyo belki duruyada iyi gelir herşeyde vardır bi hayır
serenay canım her çocuk bir olmuyor birde kızlar daha çabuk konuşuyor sanırım konuşur elbet sıkma canını..
kızlar hepiniz iyisinizdir umarım ismini yazamadığım arkadaşlar hepinizi takip ediyorum ama yazmaya fırsatım kalmıyor pek hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?