selam kızlar nasılsınız? biz hala aynıyız çok fazla bir düzelme yok, öksürük devam ediyor. antibiyotik vermemiştim ateşi yok diye acaba versemmi?
bu arada hepiniz çok ama çok saolun.. inş çabuk geçer..
kızlar eyidasın kızı elifte tekrar havale geçirmiş facede gördüm, Rabbim acil şifalar versin, dua edelim bizde..
demos canım bende vicks sürüyorum ama etki ediyormu bilmiyorum..
Canımm Eliff için çok üzüldüm allahım acil şifalar versin umarım ciddi bişey yoktur yaa bu havalenin sebebi nee ateşmi yoksa elif in rahatsızlığıylamı ilgili ??
Sizede geçmiş olsun bence verme zorda kalmadıkça canım öksürük malesef hemen geçmiyor ballı limon denedinmi ben duruya içirememiştim.. Birde bir dr televizyonda tarif vermişti - Ayva ile ıhlamuru çay gibi demleyip balla tatlandırıyorsun öksürüğe birebir dedi...
selam kızlar nasılsınız? biz hala aynıyız çok fazla bir düzelme yok, öksürük devam ediyor. antibiyotik vermemiştim ateşi yok diye acaba versemmi?
bu arada hepiniz çok ama çok saolun.. inş çabuk geçer..
kızlar eyidasın kızı elifte tekrar havale geçirmiş facede gördüm, Rabbim acil şifalar versin, dua edelim bizde..
demos canım bende vicks sürüyorum ama etki ediyormu bilmiyorum..
çok geçmiş olsun canım
Ciltleri daha hızlı yenileniyor iz kalacağını sanmam ama sen istersen bşraz bepante krem sür canım cilt kendini daha çabuk yeniliyor yazın çınarı yanağından sinek ısırmıştı iltihsp kaptı şişmişti sonra kaşıyıp çok kötü yara yapmıştı bepantane ve kantaron yağı sürdüm 4-5 gün iz kalmadısagol canım çok teşekkür ederiz
kızlar yüzünde iz kalırmı kabuklanıp soyuldu ama hafif büzüşük gibi ve pembe inşallah kalmaz
canım inşallah ela çabucak toparlanır
ıhlamur ve ayva çok iyi geliyor günde en az 2 kez ver ılık ılık şifa olsun kuzuma
Canim nasil yapcam kaynatacakmiyim ayvayida..bir tarif yazarsan cok sevinirim.bu arada gozumden kacti heralde telefonda olmayinca pcden okuyup cikiyom. sizede cok gecmis olsunrabbim beterinden korusun.cabuk toparlanir merak etme onlarin cabuk iyileşiyor kiriklari yaralari. .oy ahsenim nazar degiyor bunlara..
Elada biraz daha iyi..en azindan soluk alisverisleri düzeldi. Oksurerek balgamida atıyor cok şükür. .
Nazara ben de çok inanıyorum canım adanaya annemlere gittiğimde komşular arkadaşlar çınara bayıldılar hele kardeşimin kına ve düğününde çınar coştu mutlu mutlu koştu yerlerde yuvarlandı alkış yapıyor tempo tutuyor içinde gizli kalmış tüm yetenekleri çıkardı suratı da biraz sevimli ve güleryüzlü misafirsevee bir çocuk olunca millet bayıldı keşke torunum çocuğum böyle olsa diyenler oldu tabi onlar benim çektiğimi bilmiyorlar bütün gece uyanığım sabaha karşı 2-3 saat uyuyorum altını değiştirip üst giydirirken verdiğim mücadele uykuya götürürken zaten artık panik oluyorum bitmek bilmeyen emzirme fasılları ve şu 2 yaş inadı erken başladı atıyor kendini yerlere. Millet bir saat görüne sevimli eğenceli geliyor tabi ama inan döndüğümüzden beri evde daha sinirli gece uykuya dalması 1-2 saat sürüyor zaten birkaç saat sonra uyanıp duruyor dalamıyorcanım ıhlamuru ve bir kaç dilim ayva yada elma ikiside işe yarıyor at cezveye 1 kaç kaynar getir kapat demlesin ılınınca bal kat gösünü yumuşatır
gercekten nazar degiyor akşam dışarı yemege gitik gitigimiz yer 3 katlı biryer girişte şebeklik yaptı bizimki çıktık biz son katta yemek yiyiyoruz bir baktım girişteki bayan geldi ahseni sevdi öptü tekrar indi aşşagıya eve geldi eşim kitap okuyor çekti elinden kitabın kenarı gözüne girdi sonra çekyattan düştü eşim diyor zorla kendine nazar degtiyorsun hanım hanım dursa kimse farketmiyecek şebeklik yapıp milletin dikattini cekiyorsun kadın diyor ben böyle sevimli bir bebek görmedim nasıl cana yakın
evet canım tüm sıkıntıları bize ahsen aşırı inat dedigi olacak olmayınca hemen yanındakine zarar vermeye başlıyor gercekten elimden geldigince sakin davranmaya çalışıyorum ama bazen sabrımın taştıgıda oluyor bende insanım evde kurallarımız var gerisine karışmıyorum ama gittigimiz yerde asla beni dinlemiyor tlf vermiyorum gecen çantamı almış ablama tlf ver diyor ablama kızmam diye onu alet ediyor şevvali çok seviyor ama şevval her dedigini yapınca bişeye hayır desin hemen şevvale vurmaya başlıyor kızsamda elinede vursam yok asla anlamaıyor aslında yaptıgının yanlış oldugunu biliyor bizimki gözümün içine baka baka yapıyor karekteri bu yapacak bişey yok tüm koç burcunun kötü özelliklerini taşıyor eşime gecen valla allah bu kızın kocasına sabır versin dedim çok inat çokkkNazara ben de çok inanıyorum canım adanaya annemlere gittiğimde komşular arkadaşlar çınara bayıldılar hele kardeşimin kına ve düğününde çınar coştu mutlu mutlu koştu yerlerde yuvarlandı alkış yapıyor tempo tutuyor içinde gizli kalmış tüm yetenekleri çıkardı suratı da biraz sevimli ve güleryüzlü misafirsevee bir çocuk olunca millet bayıldı keşke torunum çocuğum böyle olsa diyenler oldu tabi onlar benim çektiğimi bilmiyorlar bütün gece uyanığım sabaha karşı 2-3 saat uyuyorum altını değiştirip üst giydirirken verdiğim mücadele uykuya götürürken zaten artık panik oluyorum bitmek bilmeyen emzirme fasılları ve şu 2 yaş inadı erken başladı atıyor kendini yerlere. Millet bir saat görüne sevimli eğenceli geliyor tabi ama inan döndüğümüzden beri evde daha sinirli gece uykuya dalması 1-2 saat sürüyor zaten birkaç saat sonra uyanıp duruyor dalamıyor
geçmiş olsun tam anlayamadım ahsen mi yandı okuyamadım geçmişi:44:
mirayında ayağı yanmıştı ütüyle
cnm aman öksürük şurubu verme ben verdimde ciğere indirdim bırak öksürsünde atsın.Selam kizlar herkese guzel mutlu saglikli bir sene diliyorum..biz malesef yeni seneye hasta gircez.ela cok rahatsizdi.akciger filmi falan cekildi.temiz cikti ama azda olsa var dedi.bronsilit olmuş. Canim çok sıkıldı. Kan aldilar.cocuk nefes alamiyordu.ventolin verdim.bide balgam sokucu verdi.antibiyotik verdi ama atesi yok bende vermedim daha. .
Bu arada kızlar ela tlfnumun ekranini kirdigitti guzelim telefonum.numaralar hersey telefonda kaldı. .canim cok sıkkın o iyi olsunda baska bişey istemiyorum.dun gece 10dk bile uyumadik 11de yatirdim ama uyuyamiyor nefes darligindan. 6ya kadar uyaniktik.gozumu kirpmadim hic.bu aksam bi iki saat uyuduk beraber cok sukur..
kızlar dün akşam dışarı çıkmıştık ahseni arka koltuga bıraktım bagajda paketler vardı ben arkamı dönmemle eşim arabanın kapısını açtı ve ahsen kafa üstü yere ahseni görmemiş kafası şişti birazda yüzünde cizikler vardı sabah uyandı gözü nerdeyse kapanmış ve morarmış çizikler iyice belirginleşmiş çocuk tanınmaz hale geldi iki gündür kendime kızıyorum keşke çıkmasaydık keşke paketlere yardım etmeseydim diye ahsenen baktıkça içim gidiyor
canım miray mandalina soyma hastası çok ağlıyor soycam diye mecbur veriyorum eline soyuncada bir iki parça yiyip tükürüyor her yer mandalina sürekli elimde ıslak mendil peşinde geziyorum bi çaresini bulamadık henüzgünaydın
benim aklıma bişey takılıyor kızlar ben ahsenin eline bişey veremiyorum
etrafa sürecek üstü kirlenecek diye mama sandalyesindede versem hemen sıkıldıgı için oturmamak için hemen elindekini bırakıp iniyor bazen sizlerden duyuyorum bizle beraber meyva yedi diye yedigi öyle yarım elma filanmı çünkü ben ahsene ısırtırdıgımda biraz geveleyip tükürüyor meyvayı
kızlar biz çıktık hastaneden şükür geldik evimize perş. gecesi yatmıştık
o gün dışarı çıkmıştık herşeygayet iyiydi eve geldik annemlerde bizdeydi güldü oynadı 10,30 dan sonra uyku hali başladı sonra inlemeye başladı sandımki bi yerii ağırıyor çok hafif ateşi vardı calpol verrdim hem ağrıyı kessin hemde ateşi ama git gide birden ateş 39 a çıktı bir baktım seyirme oldu gözünde hemen apar topar çıktık evden hastaneye yolda dahada kötüleşti resmen kasıldı kucağımdayavrum çırpınıyor şuuru kaybolduyol o kadar uzun geldiki arabalar müsade etmiyor geçelim o kadar dörtlüleri ve kornaya basmış olsakta hastaneyegittiğimizde 40 dereceydi durdurdular hemen 2 gün gün ateş oldu ara ara çok şükür ateşi kesildi. sebebi gribal enfeksiyon muş hiç bir belirti yoktu aslında dediğim gibi gayet iyiydik ne öksrük ne burun akıntısı anlamadım 1 saat içinde oldu herşey.grip ateş yapmış ateş olduğu içinde havale geçirdi. yarın tahliller yapılacak eeg çekileck. çok korkuyorum duaedin nolur iyi çıksın sonuçlar
Geçmiş olsun canım bu sıralar çevremde büyüğünden küçüğüne herkes grip ve ateşli neyse Allah korumuş havalenin sıcağı da soğuğu da tehlikeli ben de duyunca üzüldüm epilepsi nöbeti mi acaba diyerek Allah korusun ben inanıyorum elif büyüdükçe düzelip geçecek inşallah zaten böyle kazalar hastalıklar hep böyle tatlı bebeklerin başına geliyor. Canım eeg yi neden çekiyorlar beyinde hasar olup olmadığı için mi ya ben de çınarı doktora götürecem artık çınarın ciddi bir uykuya dalma problemi var sabaha kadar derin uykuya geçemiyor inleyip duruyor sayesinde hiö yatmıyorum herkes bana emzirmeyi bırak uyur diyor ama emzisem de emzirmesem de ister öğle ister akşam ister gce uyanmalarında saatlerce uykuya dalmaya çalışıyor ve aylardır böyle bu normal mi ya ikiz çocuk büyütürdüm acaba hiperaktif bozukluk mu var diye şüpheleniyorum konuşması ilerlemiyor daha yeni anne diyor bitti gitti bu kadarlık konuşma ama dediklerimi anlıyor git şunu getir diyorum yapıyor valla 42. Haftada doğum yapınca ve karnımsa çok hareketsizdi çok uslu olur sandım ama yerinde duramıyor şimdi dün yolda annesinin dedesinin elini tutan ya sa pusette sakin oturan çocukları görünce kendi adıma üzüldüm sıkıldım çübkü ben çok hareketli laf dinleneyen bir çocuğu kaldıracak psikoloji de değilim bir de ciddi vel boyun fıtığım var hayatımı çok zırlaştırdı artık ikimiz dışarı çıkamıyoruz beyfendi çıkmıyor içerikaçıyor mont gşymez pusete oturmaz elimi tutmaz benş eve hapsetti gurbette tek başıma eşimin hiçbirşey umrunda değil zaten adam akşam 10 da uyuyor sabaha kadar hiç bu çocuk niye ağlıyor inliyor uyumuyor demez. Annelerin hakkı ödenmezmiş bir baba asla annenin yerini tutamaz. Neyse biraz canım sukılmıştı fazla uzattım canım tekrar feçmiş olsun hayırlı sonuçlar alırsınız inşallah geçmiş olsun bu sıralar elifi kimse öpmesin çok da kalabalığa sokma etrafta salgın varkızlar biz çıktık hastaneden şükür geldik evimize perş. gecesi yatmıştık
o gün dışarı çıkmıştık herşeygayet iyiydi eve geldik annemlerde bizdeydi güldü oynadı 10,30 dan sonra uyku hali başladı sonra inlemeye başladı sandımki bi yerii ağırıyor çok hafif ateşi vardı calpol verrdim hem ağrıyı kessin hemde ateşi ama git gide birden ateş 39 a çıktı bir baktım seyirme oldu gözünde hemen apar topar çıktık evden hastaneye yolda dahada kötüleşti resmen kasıldı kucağımdayavrum çırpınıyor şuuru kaybolduyol o kadar uzun geldiki arabalar müsade etmiyor geçelim o kadar dörtlüleri ve kornaya basmış olsakta hastaneyegittiğimizde 40 dereceydi durdurdular hemen 2 gün gün ateş oldu ara ara çok şükür ateşi kesildi. sebebi gribal enfeksiyon muş hiç bir belirti yoktu aslında dediğim gibi gayet iyiydik ne öksrük ne burun akıntısı anlamadım 1 saat içinde oldu herşey.grip ateş yapmış ateş olduğu içinde havale geçirdi. yarın tahliller yapılacak eeg çekileck. çok korkuyorum duaedin nolur iyi çıksın sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?