Kızlar selam ela yine cok hasta gece hic uyumadi.sanki nefes darligi vardi..balmi yapiyo anlamadim yaaa..tikaniklik geciyor bu sefer nefes alisversi dkda 70 oluyor iki seferdir.bal limon verdim iki seferdir boyle oluyor..nefes alip vermekten kasildi resmen gece..beloved canim nerdesin..tugcunun yontemlerini uyguluyom ama olmuyor sanki bende duzelsin diye mecbur ventolin surup verdim..ates olmadigi icin antibiyotik vermedim..nefes alus verisi normalda 40 alti olmasi lazim..65ustune zature diyolar( doktora goturmedim bu sefer..dua edin kizlar yaa..bugun ise falanda gitmedim ela icin..bakicida olsun istemedim bu durumda..onu uyuttum simdi biraz bende yaticam (((
kızlar durmadan ablamla ilgili yazıp sizide bunaltmak istemiyorum ama haberler iyi olunca da sizinle paylasmadan duramıyorumbugun ablam hastaneden cıktı ve dr u bugun aynı memede bulunan ikinci tumorun kanser sıcraması olmadıgını o yuzden memenin alınmadıgını soylemis herseyin yolunda ldugunu kendisinin hasta psikolojisine girmemesi gerektigini ve ameliyat esnasında parca alıp patalojiye veriyolar ya onun sonucu 20 gun sonra cıkıcakmıs belki cıkan sonuca gore kemoterapiye bile gerek kalmayabilir demis ins ona da gerek kalmaz Rabbime sukurler olsun. dun canım ablam ameliyattan ayılırken cocuklarının adıyla ayılmıs ve durmadan Allahına sukretmis dua ede ede uyanmıs, sen verdiysen bunda bi hikmet vardır, ben aciz kulum derman senden Allahım diye diye uyanmıs yanındaki herkes aglamaktan helak olmus ya bu nasıl bi teslimiyet nasıl bi sabırya hepimiz sasırdık kaldık. buyuk ablam teshis kondugundan beri bi damla gozyasını gormedim resmen o bize moral vermek icin ugrastı icten ice ve hic konuyla ilgili konusmadı diyo ama secdede cok dua etmis canım ablam benimde iki gundur aglaya aglaya icim cıktı resmen ama bugun mutluluktan aglıyorum biraz cunku sonuclar drların beklediginden de iyi cıkmıs. biz biraz duygusal ve cok birbirine baglı bi aileyiz hepimiz soka ugradık ve cok sarsıldık ama ablamn bu durusu bu metaneti bu teslimiyeti hepimize ibret oldu aslında ve ben sunu anladım ki bi insanda inanc gibisi yok, su hayatta sıgınabilecek tek bi liman var geri kalan hersey bos ve gecen gun hatipoglu dua kadere yon verebilir demisti, o kdr cok dua dagıtıldıki ablam icin 20 gundur durmadan okunuyo, kendisi kimbilir ne kadar dua etti belli degil belki bu edilen dualrın yuzu suyu hurmetine rabbim ablamın kaderni degistirdi cunku doktoru bile pet diye en ayrıntılı bi cekim var butun vucudu tarıyo o cekildikten sonra enisteme demiski eger kemiklere sıcradıysa ameliyat etmemize bile gerek yok!tabi enistem bunu bize simdi soyluyo, drlar bile bu kdr iyi beklemiyolardı sonra doktorların sıcramıs dedigi o diger kitlenin iyi cıkması falan.... ne biliyim kızlar ya cok yazdım biliyorum bidaha yazmıcam boyle ama burda bi Allahın kulu yok ya bunları paylasabilcegim biraz konusabilcegim iyi ki siz varsınız derdimi size anlatıyorum, sizde olmasanız iyice kafayı yicem demekki, canlarım hepnizi opuyorum
Allah acil sifa versin canım çocuklarin hastaligı bizi bitiriyo, gecen doktora gittigimizde zatürreden süphelenip akciger filmi istemisti ama cok sükür bisey çıkmadi. Ben Besirin durumunu kadir tugcuya yazmistim zatürrede yüksek ates olur demisti, bilgine... Belki bronsiolit olmustur, solunumu sıkıntılı ise, Besir galiba bronsiolit olmustu hala pek emin degilim?!
Balın tıkanma yapacagini da pek sanmiyorum canım...
Canim bizde ates yok sukur simdi daha iyi solunumu..elanin kucukken bala alerjisi vardi o nedenle bal aklima geliyor.
gecmişolsun canım baldan olabilir alerjisi varsa bence kes hemen balı
kış gelincede sürekli hastalıklarla boguşuyoruz kıyamam valla biz hasta olsakta onlar olmasa ne uyku düzeni kalıyor ne yemek
allah yardımcın olsun
bu arada size sormak istedigim bi soru var emziren anneler nezamana kadar emzirmeyi dusunuyolar kesen anneler ne sekilde kestiler? ben cereni memeden kesmeyi dusunuyorum aslında coktandır dusunuyorum da dr 2 yasına kadar faydası var demisti o yuzden biraz uzattım b,raz da kıyamadım cunku o kdr degerliki onun icin meme. bundan bir ay once filan bizimki boyle arada celalleniyo ben mutfakta is gorurken anne diye bacaklarıma yapısıyo meme demiyo ama ben onun derdini anlıyorum iceri gidip oturmamı istiyo ben oturuncada hemen kucagıma yerlesip asılıyo yakama muradına eriyo, gene geldi bu yapıstı anne anne diye bende sallamadım sonra bi hısım iceri gitti elinde koca bi yastık var ben salonda onu emzirirken arkama alıyorum o yastıgı, getirmis onu ceke ceke anne otur diyo parmagıylada salonu gosteriyo babamda vardı hatta ne gulduk, neyse fazla uzatmıyım velhasılı ben hem belki biraz istahı acılır hem de artık 2 yasına geldi nerdeyse fazla uzatmak istemiyorum bu meme olayını hem beni de cok taciz ediyo diye kesmek istiyorum ama nasıl kesicem bilmiyorum cunku cok duskun. salca falan sursem kanadı uf oldu desem cunku kana karsı hassasiyeti var, nasıl olur bilmiyorum ki bi de gece var tabi gece napıcam? bi akıl verirseniz sevinirim...
Merhaba canım hamilelik döneminden hatırladım adını ben çalışmıyorum 7/24 oğlumla ilgileniyorum çalışsam bu kadar yorulurmuydum bilmiyorumMerhaba arkadaşlar,
Bende bu sayfanın ilk sakinlerindendim. Ama sonra face grubu kurunca buraya çok takılmadık. Ama keşke burda kalsaymışız diyorum :)
Neyse :)
17 Nisan 2012 doğumlu Emre Alp'im var benim de :)
Büyüyor. Çok sevimli konuşuyor bu aralar. Sütü 9 ayda bıraktı kendisi çalıştığım için.
Sizler çalışıyor musunuz? Evde iseniz gününüz nasıl geçiyor. Ben Beylikdüzü'nde oturuyorum. Halkalıda çalışıyorum. Yazılım uzmanıyım...
falan fizan...
Oğlumu çok özlüyorum...
3 yaş altını almıyolardı aslında ama gitti oturdu oğlum sandalyeye....ve işte olanlar :)))
(resimleri 5 ten 1 e doğru sıralayarak okuyun cümleleri,fotoğraf numarasından dolayı sıralama ters oldu)
5-"hmmm,boyamaya nerden başlasam acaba?"
4-neyse bi kalemi alalım da elimize bakalım...,
3-şurayı bi boyayalım
2-hmm,yandakine bakayım o napmış :))
1-tam olmadı sanki...
Eki Görüntüle 955960 Eki Görüntüle 955961 Eki Görüntüle 955963 Eki Görüntüle 955964 Eki Görüntüle 955966
öncelikle gözün aydın ve geçmiş olsun canım,daha da iyi haberler alıırsın inşallah :))
ben de hala emzirenlerdenim,2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum da sonrasında nasıl bıraktırıcam onu hiç bilemiyorum,benim oğlum da düşkün memeye çok,gelip çüt çüt (süt diyemiyor) diye mememi açmaya çalışıyo,her tür emiyo,bi amuda kalkmadan emmediği kaldı,o da yakındır yani2 yaşından sonra salçay ya d akahjve sürmek işe yarıyo diyolar ama umarım zorlanmam,bir de oğlum gece uyanınca ille 2 dk da olsa memeyi ağzına almak istiyor,psikolojik bağımlılık resmen karnı aç tok farketmiyor,beni asıl endişelendiren gece uykularını nasıl çözücem:44:
ben de hala emziriyorum gece emzirmesini kestim ama 1 aydan fazla oldu gece uyanması bitmedi hem de uyanınca 3-5 saat arası uyanık kalıyor ve uykuya zor dalıyor acaba başka sorundan mı yoksa bununla ilgilimi ama sanmıyorum nedeni anlayamadım aynen dediğin gibi canım yatarak ayakta oturarak her türlü emiyordu beni oturur görsün 15 dk da bir gelir emer gider bıraktırsam çok huysuz olacak gibi zaten uykusuzluktan çok sinirli bu sıralar 4 martta profta randevumuz var bu konuyu orada soracağım ondan aldığım önerileri size da aktarırım
Bu arada migi şu oğlumun hareketliliğini kafaya çok taktım ya umarım hiperaktif değildir belli zaman sonra kendiliğinden düzelir mesela sen de oğlunun hareketli ol duğundan bahsetmiştin gün içinde neler yapar oğluşun oyuncaklarla uzun süre oynar mı ya da çekmece dolap karıştırır mı etrafı dağıtır mı
kızlar hepinize ablam konusundaki sagduyunuz icin tesekkur ederim,iyi dilekleri okumak bile iyi geliyo insana...
melisela: senin de kızına gecmis olsun canım. hep hasta diye okuyorum elayı oysa resimlerde insan imreniyodu kilosu boyu posu ne guzel ama bagısıklıgı zayıf herhalde. zaturre suphen varsa daha baska bi uzmana mı gotursen acaba goturmussundur illa ama niye duzelmiyo acaba bencede balı kesmen iyi olmus. ins en kısa zamanda duzelir elacık
migi: aynen cereninde bi amuda kalkarak emmedigi kaldı kesmezsem onuda yapacak diye korkuyorum :) ayakta sallama bizde de var ama keske bastan alıstırmasaydım diyorum oglenleri kolay uyuyo ama aksam min. yarım saat sallıyorum fenalık geliyo kıpır kıpr bi uyuyamıyo. muhtemelen memeden kesince geceleri de ayagımda sallamak zorunda kalıcam, ayaklara kuvvet...bu arada senin delikanlı faaliyetlere baslamıs oh oh yapamasada olsun ne guzel olmus oyle bi ortam icin fırsat yaratabilmissin. hem ne guzel yarım saat oturmus benim zilli bes dakka oturur sonra yanındakilerin kalemine kagıdına sarardı muhtemelen...neyse ben su memeden kesmek icin cesaretimi toplayabilirsem gelismeleri yazarım cunku karar verince bidaha donus yok..
ahsenim: cnm ahsen hala istahsız mı kusması ne durumda bi ara cok kusuyoduya pek sesin cımaz oldubi de kac kilo oldu? ceren 11 di ama belki de verdi cunku bir haftadır bisey yediremiyorum cıldırcam ya agzındakini yutmuyo gecen oglen uykusundan kalktı bi baktım agzında hala uyumadan 1 saat once yedirdigim corbanın posası duruyo napıcam bilmiyorum ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?