2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

canım allah kabul etsin
kaç gibi gelirsiniz canım eşimin yarın açıköğretim sınavı var öğleden sonra ancak sınavdan çıkınca gelebiliriz akşama doğru siz ne zaman gelirsiniz ki:26:

allah yardımcınız olsun canım iyi bak başka yere sıçramamış ok şükür göğsü alınması üzer tabi ama başka yere sıçramasındansa alsınlar buna şükür allah başka dert vermesin canım

canım allah kabul etsin
kaç gibi gelirsiniz canım eşimin yarın açıköğretim sınavı var öğleden sonra ancak sınavdan çıkınca gelebiliriz akşama doğru siz ne zaman gelirsiniz ki:26:

canım bir sorun çıkmazsa sabah erken gelip akşam erken dönüyoruz her zaman
ahsenin durumuna bağlı oluyoruz
nasip olursa görüşürüz bir yer ve saat belirlesek görüşe biliriz kısada olsa
tabi saatler uyarsa

sağol canım inşallah geçecek bu günler, ablana da Allah şifa versin hayırlısıyla bu hastalığı yener inşallah son dönemlerde sanatçılardan bu hastalığa çok yakalanan vardı hepsi atlattı hayatlarına devam ediyorlar

Canım eşimin sınavı 2 de sınav sonrası gelicez inşallah görüşebiliriz yalnızlıktan ölücem buralarda denk geliriz inşallah 😣😢😢

Sagolun kizlar iyi dilekletinix icin. Evet bu illeti yenen cok insan var biride annem,ins ablamda yenicek...

geldiniz mi dün biz geldiğimizde 5 ti bakındım bakındım göremedim dönmüşmüydünüz o saatte denk gelemedik bir türlü ya

Canım allah acil şifalar versin çok şükürki başka yere sıçramamış göğüs alınırsa alınsın ne olacakki allah ablanı size bağışlasın çok şükür erken farketmiş.. Ben sizin durumu okuduğumda çok üzülmüştüm ve ağladım çünkü teyzemi iki ay içinde kaybetttik neye uğradığımızı şaşırdık tabiki bunu seninle paylaşmam doğru olmazdı teyzemin göğsünden parça alınmıştı dr bunlarla yaşamayı öğreneceksin dedi ona , meğerse heryerine sıçramış çok şükürki allah karşınıza iyi bir dr çıkarmış umarım çabuçak toparlanır ablan kendini üzme canım herşey yoluna girer inşallah..

Canım dr un size ne dediğini o kadar merak ediyordumki nete giremedim allah acil şifalar versin ve yardımcın olsun gerçekten zor bir durum dr un dediği gibi biz duru yla 4 kişi başedebiliyorduk ama sizin durumunuz çok farklı ilaç konusuna gelince bence geç kalma canım sonra daha ciddi problemler oluşabilir bendede panik bozukluğu var babamın hastalığından dolayı ilerlemiş dr tanıdığımızdı normalde ilaç yanlısı değilim ama kullanmak zorundasın dedi beyinde bir sıvı varmış o bizimgibi insanlarda daha çok salgılanıyormuş böyle bir açıklama yapmıştı düşün bir rüya yüzünden sabah 8 den akşam 5 şe kadar ağladığımı hatırlıyorum delirecem sandım ve dr a gittim bu elde olan birşey değil. Canım tabiki çınar çocuk bunları seninle paylaşmak istedim yani geç kalırsan daha ciddi problemler çıkabilir biz ne desek boş tabi iyice araştır karar senin ama sende çınarda çok yıprandınız çok geçmiş olsun canım...

Selam kızlar umarım herkes iyidir..

Bizde durumlar biraz karışık duru hanımın ağlama krizleri yine başladı huysuzlanıyor anne salla sallıyorum sallama, anne süt , getiriyorum içmeycem karnıma tepik atar allahım sabır başlıyor ağlamaya ama nasıl boğazı yırtılırcasına soluhu kesiliyor kızım kucağıma gel gelmem yerlerde sürünür mosmor oldu yok yere bişey yokken önce terlikle poposuna vurdum 2 3 tane geldi sarıldı zorla uyuttum 2 3 gün üstüste aynı şeyi yaptı cumartesi artık sabrım kalmadı yüzüne 2 tokat attım sonra bende ağlamaya başladım sanki bebekliğine geri dönüyor ağlama krizleri , inatlaşma , kendini yere atmalar beni delirten 2 saat boşa ağlaması ama görseniz anlatmak mümkün değil görmeniz lazım ne yapacağımı bilemiyorum kızım söyle ne istiyon, biryerinmi ağırıyor diyorum dok dok diyor çok şükür derdini anlatıyor bir yeri ağrıdımı anne ağrıyor diyor bilmiyorum bilmiyorum ne yapacağımı bilmiyorum sanırım duru değişmicek bebekliğinde 8 ay boyunca ağladı hemde hiç susmadan saatlerce gez dedik bişey dedik şimdi bu neyin nesi bence sinir krizi geçiriyor başka açıklaması yokk..

canım çınar hareketli çocuk özellikle yürümeye başlayınca çok hareketlendi hani bunu normal karşılıyorum bir de burada yalnızız değişik ortamlarda daha hareketli ve meraklı oluyor 2 yaşına yaklaştıkça da inatçı oldu arada huysuz ve huzursuzlukları oluyor aynen sen de anlatıyorsun ya duru bu günlerde ağlıyor mızmız bir de çınar konuşamadığından derdini de anlatamıyor kendi dilinde ellerini açıp birşeyler söylüyor ama anlamıyorum tabi onun da gerginliği var uykusuzluğu zaten onu çok gergin yapıyor ben bu doktora çok güvenmedim hemen ilaçları sıraladı bana 3 tane ilaç verdi konuşması için bile verdi daha 2 yaşını mayısta dolduracak benim yiğenim 2,5 yaşından sonra kelimeleri söylemeye başlamıştı bir de tek bakmak çok zor çalışmıyor olsam da bunaldım hergün aynı sorunlar sıkıntılar artık şu proftan aldığım randevuyu bekleyecem zaten o tarihte çınar 22 aylık olacak tedavi verse bile geç kalmış olmam ama netten çok araştırdım bu tür durumlarda 3 yaştan önce ilaç vermiyorlar hakkımızda hayırlısı olsun şimdi sen de hamilesin hiç sıkıntı yapma rahatlamaya çalış ben çok stresli hamilelik yaşadım araştırdığıma göre böyle hamileliklerde çocuk hipereaktif ve huzursuz olabiliyormuş

canımcım bence Duru 2 yaş sendromuna girmiş. Sakin olup alttan almalısın ve inatlaşmamalısın bence. Tokat evey olmamalı ama bazen çok zor tutuyor insan kendini ama unutma çocuk bugünlerini hatırlamayacak ama sen hatırlayacaksın. Hep vicdan azabı çekersin. Sakin olmalısın...

bu hastalıkta en büyük hata annenin kendinde suç aramasıymış bizim doktor öyle dedi. şimdi eve gideceksin ben böyle yapmıştım ondan mı acaba, böyle davranmıştım ondan galiba diyeceksin ama hiç alakası yok. Genetik bir durum bu dedi. Kendinde suç arama. Bekle bu prof randevusunu bakalım. ne diyecek.

sagol cnm evet bizde cok sarsildil ablamin durumuna once hadtaligi kabullenmek cok zor geldi sonra da ne kadar yayildi diye kahrolduk evet hastslik zor bi hastalik ama tablo korktugumuz kadar korkunc degil cok sukur dr 1.evre dedi. Bugun hastaneye yatti yarin ameliyati var. Arayip sesini duymaya cesarrtimi toplayamiyorum sanki dusundukce kahroluyorum,hrle yarin evde nasil durcam ablam orda bicak altindayken bilmiyorum Su ameliyatini atlatsin hayirlisiyla bakalim elden bisry gelmiyo
Duru da zor bi cocuk oldu Cerende bazen cok zorluyo ama oyle saatlerce aglamiyo ama ben agladigi kadarina bile zor sabrediyorum seni hic dusunemiyorum. Evet cok zor ama sabirli olmak sogukkanli olabilmek gerekiyo hele duru gibi bi cocuga aglayinca istedigini yaparsan bidaha cok zor onunu alirsin bi de hamilesin Allah yardimcin olsun

geldiniz mi dün biz geldiğimizde 5 ti bakındım bakındım göremedim dönmüşmüydünüz o saatte denk gelemedik bir türlü ya
Geldik canı hatta akşam epeyi geç ayrıldık 21:30 gibi ayrıldık bende hep baktım ama sürekli magzalara girip çıktıgımız için denk gelmedik demmekki
canım allah yardımcın olsun sabır çek benim gibi bu günlerde gecicek de bak ne çabuk iki yaşına geldilerde bize sıkıntılarını anlatıyorlar bu günlerde gecicek hemde çok çabuk biz kendimizi üzdügümüzle kalıcaz yemedi uyumadı akıllı durmadı diye diye seneler geçip gidicek bak şevval 9 yaşınıda bitirdi onun kadar yaramaz aglıyan iştahsız hiç bebek yok derdeim allah bana aynısının daha yaramazını inadını gönderdi buna artık şükrediyorum daha betiri gelmesin diye

canım bence çınar konuşmaya başlasa birazdaha sakinler inşallah uyku içinde çaylardan faydalan biraz netten araştır uyku veren çaylardan aşırıya kaçmadan akşama dogru ver 1 çay bardagı kadar

canım çok gecmişolsun inşallah ameliyatı çok iyi gecer çagımızın hastalıgı oldu rabbim evlatlarına bagışlasın

Iyi geceler kızlar... biz yine hastalandik iyilesmeye çalışıyoruz, oğlum da ben de... Beşir yine çok hırçın hastalıktan mı, diş mi yoksa bilemiyorum elini agzina götürüp acıdı diyor heralde dişlerden yine... Bir de saldirganlik var malesef iste o çok canımı sıkıyor, gerci bugün çocuklar vardi onlara pek zarar vermedi ama yanina yaklastirmiyor ve oyuncaklarini paylaşmiyor. Normal mi sizce? Yalniz büyüdügü icin mi böyle acaba?

iyi geceler canım geçmiş olsun
canım hırçınlıkları ve saldırgan oluşları nisan bebişlerini özelikleri heralde
paylaşmada ahsenin mesela ablası var sürekli kuzenleri komşu çocukları alışması gerek ama bence bu dönem benim dönemi herşeyi kendinin olmadıgını bildigi şeylere bile benim diyor ve şevvalle dövüşüyor birde ahsen yaşıtlarıyla degil daha büyük çocuklarla daha iyi anlaşıyor
birde bizde 3 4 gündür bildigi ve bilmedigi herşeye bune bune diye belki gün içinde 100 kez soruyor

Geçmiş olsun canım.. Valla canım yalnız büyümesiyle alakası yok duru 50 kişinin içinde büyüyor saldırgan ve paylaşmayı bilmiyor hep kuzenlerini cırmalıyor ityor kalkıyor onu o kadar çok seviyorlarki hiçbiride tepki göstermiyor biri çıkıp haddini bidirse düzelir belki ama kimse kıyamıyor kuzenlerinin yaş aralığıda 2,5 14 arası hapsini hırpalıyor..

Konuşması için ilaçmı saçmalamış bence allah yardımcın olsun canım umarım iyi bir dr bulabilirsin..

Canım bence 2 yaş sendromuyla alakası yok duru cadısı doğdu doğalı böyle saatlerce ağlar dururdu gitmediğimiz dr kalmadı biri bu arsıs diğeri ahlaksız dedi hiçbirşeyi yok bu çocuğun dediler çok şükür, inan sabrım kalmadı tamamen inadından yapıyor çevremdekiler allah sana peygamber sabrı vermiş diyorlar ama gidgide tükeniyor...

Canım üzme kendini senin elinde olsa bir an bile bırakmazdın ablanı malesef şartlar böyle allahtan zcil şifalar diliyorum güzel haberler alınca bizede yaz canım. Ablanda bu hastalağı yenecek allahın izniyle annen gibi üzme kendini...

Sabırr sabırr ya sabırr duru cadı duru :))

Canım zaten yatıp kalkıp gelecek olanın akıllı olması için dua ediyorum daha beterini düşünmek bile istemiyorymmm..
Şevvalin ağlaması kaç yaşında geçtiii???

canım 21:30 a kadar orda mıydınız çok üzüldüm bak şimdi mirayı kum havuzuna soktuk ordaki çocuklara bile tek tek baktım ahsen mi diye ama göremedim öfffff
pazar günü çok kalabalıktı ama nereye bakınacağımı şaşırdım bulamayıncada gittiniz sandım
ne güzel olurdu yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…