sevgili kocacım ozan...olaki bu formdaki bu yazıyı okursan bu gadın yalan söylüyor yalann...çizgiyi görünce bırakmış olmak kafiii:))
benimki o kadar uç olmamakla birlikte aynı düşüncelerde hemen hemen... hamile olduğumu öğrendiğimizden bir süre sonra way be sağlıklıymışın sigara içiyorsun die tedirgindim biraz demez mi..... saçını başını yolacaktımm...............
hakkett yaww benimde hep aklıma geliyo... bi sürü dedikodusunu yapıyom adamın, bu siteye takip ettimide biliyo... amaaaannnn tanrımmmmmmmmmmmm yaa okuyorsa yazdıklarımı içim ürperdi birdennnnnnn.... yazdıklarımı silsem mi.. bu mesajı göndermesem mi nickimi mi değiştirsem.. kaç kaç kaç
sevgili kocacım ozan...olaki bu formdaki bu yazıyı okursan bu gadın yalan söylüyor yalann...çizgiyi görünce bırakmış olmak kafiii:))
valla tatlım kocam azmime hayran durumda sigarayı bıraktım süt içiyorum meyve yiyorum çok şaşkın istenince sağlıklı yaşanabiliyormuş demi diyor ee diyorum iş başa düşünce progestan falan kullandım şaka bi yana az korkmadım yani dün de eller kolllar havaya yapınca sigarada neymiş yada diğerleri ben yeşilaycıyım arkadaş canım istesede ölmek var dönmek yok
walla benimki sigarayı bırak 2 yıl sonra düşünürüm belki tohumlarımı vermeyi diodu, ama nolduysa oldu kendi karar verdi, pıt diede tuttu, aynen oda öyle dio yinede cinsin iimiş dio:))
walla buarada yazıştığımı bilyo, eğer azcık tanıosam kocamı okuodur kesin..yani eve gelipde bugün işte normal doğum videosu izledim, normal yapcan dimi sende dien adam burayıda okuyodur die düşünüyorum ben????
ya ben ilk başlarda diodum doğumdan sonra bi fırt içerimde kesin başlarmıyım bilmem diodum, şimdi diorum başlamam yani, o kadar içmicem daha da içmem ya..neyse doğumdan sonra bu konuya yeni bi topic açalım taamı:)
sorsana nasıl midesi alıyomuş onu izemeyii ben bile izleyemiyoruuummmm
tamam tatlım bakalım irade yerlerde mi tepelerde mi
hmm anladım canım o halde ben 12 inci haftadan sonra gideyim.... peki nasıl yapılıyor bu test alttan bişi sokulmuyo deilmi :26:
YOK CNM, NORMAL KARINDAN ULTRASONLA DR RUTİN Bİ KONTROL YAPIYOR BU ESNADA BEBEĞİ BAYAĞI Bİ ÖLÇÜO, ENSE KALINLIĞINI VS. ÖLÇÜO...SONRA LABARATUVARA KAN TESTİ İÇİN KAN VERİOSUN..SONUÇLAR NASILDIR, NASIL YORUMLANIR VS. KISMINI BİLMİYORUM AMA ÇÜNKÜ DAHA ALMADIM BEN SONUÇLARIMI, BEKLOM:))
İZLEMİŞ WALLA, BENDE İZLEYEMEM SANMIOM..
sorsana nasıl midesi alıyomuş onu izemeyii ben bile izleyemiyoruuummmm
TEPELERDEtamam tatlım bakalım irade yerlerde mi tepelerde mi
YOK CNM, NORMAL KARINDAN ULTRASONLA DR RUTİN Bİ KONTROL YAPIYOR BU ESNADA BEBEĞİ BAYAĞI Bİ ÖLÇÜO, ENSE KALINLIĞINI VS. ÖLÇÜO...SONRA LABARATUVARA KAN TESTİ İÇİN KAN VERİOSUN..SONUÇLAR NASILDIR, NASIL YORUMLANIR VS. KISMINI BİLMİYORUM AMA ÇÜNKÜ DAHA ALMADIM BEN SONUÇLARIMI, BEKLOM:))
kaç haftalıkken yaptılar bunu sana:94:
bende 6 gün sonra yaptırcam 11+4 fln oluoo yaaa yok yok cinsiyeti unutayım ben en iisi
kızlar birde down sendromundan ben çok korkuyorum sanırım bu ikili testte ona bakılıyormuş peki allah korusun down sendromu var ise bebeği alma şansları oluyormu ki
İZLEMİŞ WALLA, BENDE İZLEYEMEM SANMIOM..
TEPELERDE
ONLAR NORMAL KAN TAHLİLİ CNM, KAN DEĞERLERİNE RUBELLAYA FALAN FALAN BAKIO, BUNDA Bİ HORMONLARA BAKIOLARMIŞ SANIRIM ANNEYLE BEBEĞİN HORMON UYUMUNAMI NE, İŞTE ONUN SONUCUNDA DOWN SENDROMU İÇİN Bİ OLASILIK VERİOLARMIŞ..
12+2 DE YAPTILAR CNM..WALLA BENİM TOKTORUM BAKMADI BİLE DAHA BELLİ OLMAZ DİE..BELKİ BİŞİ DER SENİNKİ
merhaba kızlarrrr.nasılsınız?ben çirkinleşmeye başladım sanırım((( acaba benimki kızmıdır:))))ayyy sağlıklı olsunda canımm inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?