2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
matlaşmaya başladım sanırım:18::18::18 nasıl oluyorsa.sivilxcede var.senin nasıl??

evet canım günlerimiz aynı benimde 20 eylülde kontrolüm vardı dktr 15 gün sonra gel ense ölçümü fln yapalım dedi ekimin 4 ünde gidicem
yaa bendede matlaşmamııı varrr kırışmamıı anlamadım minik minik sivilceler bi pörsüme bişiler ne billiiiim aynaya bakasım yok valla

boşuna çirkinleştim dıye dıl dökme oğlun olcak oğlun

yok ya yatmadım kendimede yatmadım
ne bılım attım bakalım tutucakmı

%70 tutar ailede üstüste oğlan çokkk..ama onun için demedim yafru cidden çirkin hissetiyom bakalım hayırlısı
hadi ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürük bayyy

slm kızlar benim gibi tiksinen yokmu sigaradan ben içemiyorum çokk şükür tiksindim bu merttennn:90:

canım ne yazık ki ben tiksinemedim içmemeyi çok denedim ama başağrısından mafoldum bende sinüzit ve migrende var dayanamicak noktaya kadar getiriyo tüküre tüküre içiyorum başağrıma göre değişiyo bazen günde 1 bazen günde 4 hemen kesiliyo başağrım tabii hergün içmiyorum ne zaman başağrım olunca o zaman keşke hiç başlamasaydım Açık havaya çıkmaya gayret ediyorum genelde gün içinde sırf içmemek için ama Antalyanın sıcağı malum Birde bişey duydum domates suyu ve çilek kanı temizliyormuş bol bol domates suyuna sardım Şu başağrılarım olmasa hiç içmicem yaa

kızlar aranızda 2li test yaptıran varmı ben nasip olursa yarın gidiyorum ama açmı tokmu gidicem bilemedim :44:

kızlar aranızda 2li test yaptıran varmı ben nasip olursa yarın gidiyorum ama açmı tokmu gidicem bilemedim :44:

Canım, ben yaptırdım 2-li test. Farketmez ac tok, kan alcaklar damardan bir hafta sonra cevabını alcaksın. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım, Allahdan hep güzel haberler duymanı dilerim!

kızlar birde down sendromundan ben çok korkuyorum sanırım bu ikili testte ona bakılıyormuş peki allah korusun down sendromu var ise bebeği alma şansları oluyormu ki

alma şansları varda aslaaaaaa yapamam gözümle gördüm kuzenime %90 dediler 9 ay ağladı aldırmadı çocuk sağlam doğdu ya aldırsaydı?ben test bile yaptırmam

Sakın ama sakın içme o direkt çocuğa geliyor çilek filan hikaye. Yanında bile içtirme. Yazık değil mi o bebişe. Bak eğer erkekse çocuğun yumurtaları tam dışarı çıkmıyormuş içeride kalıyormuş.Tabi benim bilmediğim çok zararı vardır. Eminim biliyorsundur elinde değildir zamanında ben de içiyordum evlenmeden önce bıraktım. Özellikle 12 haftadan sonra hiç ağzına vurma. İçiyorum dedin nasıl içim sızladı. Sigara baş ağrını azaltmaz sigara rahatlatmaz tamamen psikolojik . Kafada biterse bırakırsın.

günaydın kızlarrr

sütü tiksinmem geçene kadar nasıl içeceğimi buldum sevindirik oldum
nesquikli içicem. en azından bulantılarım geçene kadar bu şekil içeyim vicdanım çok rahatsız bebeğimi hiç ama hiç sağlıklı besleyemiyorumartık benden beslenmeye başlayacak ne yersem oda aynısını yicek kendime bakmam lazım artık

12. Haftaya kadar birşey olmazmış korkmaa.Zaten 12 den sonra bulantıların azalır. Ben de çay içiyorum ondan canım sıkılıyor. açık içiyoruum ama olsun. İşyerinde getiriyorlar ben de hayır diyemiyorum. Ama artık içmemeliyim. Sizler içiyormusunz. Onun haricinde süttü yoğurttu herşeyi rahat rahat yeyip içiyorum. Kilo almaya başladım bile benim pek bulantım olmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…