bakalım yaaa inşallah o demesede ben sorularımla zorla söletirim zaten
bende öyle hissediyorum aynaya baktığımda yaaa nasıl bir çirkinleşme oldu sende sivilc flnmo yoksa ne???:26:
matlaşmaya başladım sanırım:18::18::18nasıl oluyorsa.sivilxcede var.senin nasıl??
evet canım günlerimiz aynı benimde 20 eylülde kontrolüm vardı dktr 15 gün sonra gel ense ölçümü fln yapalım dedi ekimin 4 ünde gidicem
yaa bendede matlaşmamııı varrr kırışmamıı anlamadım minik minik sivilceler bi pörsüme bişiler ne billiiiim aynaya bakasım yok valla
boşuna çirkinleştim dıye dıl dökme oğlun olcak oğlun
nerden biliyon kızzz ihtihareyemi yattın bana
yok ya yatmadım kendimede yatmadım
ne bılım attım bakalım tutucakmı
%70 tutar ailede üstüste oğlan çokkk..ama onun için demedim yafru cidden çirkin hissetiyom bakalım hayırlısı
hadi ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürük bayyy
kızlar cok tesekkurlerr
cok heycanlıyım gercektenn
erken gorundu bızımkı hareketlı masallah
ıns en kısa zamanda hepınız ogrenırsınız
zinhar mübah değildir kuzi, sık dişini verme canını, 6 ay sonra kulağına gözüne ağzına sokarsın cigaraları, emme şimdi değilll
slm kızlar benim gibi tiksinen yokmu sigaradan ben içemiyorum çokk şükür tiksindim bu merttennn:90:
kızlar aranızda 2li test yaptıran varmı ben nasip olursa yarın gidiyorum ama açmı tokmu gidicem bilemedim :44:
kızlar aranızda 2li test yaptıran varmı ben nasip olursa yarın gidiyorum ama açmı tokmu gidicem bilemedim :44:
kızlar birde down sendromundan ben çok korkuyorum sanırım bu ikili testte ona bakılıyormuş peki allah korusun down sendromu var ise bebeği alma şansları oluyormu ki
canım ne yazık ki ben tiksinemedim içmemeyi çok denedim ama başağrısından mafoldum bende sinüzit ve migrende var dayanamicak noktaya kadar getiriyo tüküre tüküre içiyorum başağrıma göre değişiyo bazen günde 1 bazen günde 4 hemen kesiliyo başağrım tabii hergün içmiyorum ne zaman başağrım olunca o zaman keşke hiç başlamasaydım Açık havaya çıkmaya gayret ediyorum genelde gün içinde sırf içmemek için ama Antalyanın sıcağı malum Birde bişey duydum domates suyu ve çilek kanı temizliyormuş bol bol domates suyuna sardım Şu başağrılarım olmasa hiç içmicem yaa
günaydın kızlarrr
sütü tiksinmem geçene kadar nasıl içeceğimi buldumsevindirik oldum
nesquikli içicem. en azından bulantılarım geçene kadar bu şekil içeyim vicdanım çok rahatsız bebeğimi hiç ama hiç sağlıklı besleyemiyorumartık benden beslenmeye başlayacak ne yersem oda aynısını yicek kendime bakmam lazım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?