ilk bebek canım hiiiç farketmez benım ıkıncı aslında oda farketmezde insan oğlu değişiklik istıyo yınede tabi:))
ama kızım olursada çok sevınırım benım kız kardeşim yok onlar ıkı bacı olurlar ılerde buyuk destek olurlar hem bana hem bırbırlerıne:) nasippp tabıkııı bakalım mevla neyler neylerse güzel eyler bekleyıp görcez:)
herkeze selam kizlar.bol neseli gunler dilerim.bende cok nese yokta.sohbetlerinizi okumak cok zevk veriyo.yazmaya zaman kalmiyo.
bir sey sorucam.cinsiyet tam olarak hangi ayda belli oluyor.bende ilk bebegim oldugu icin cook merak ediyorum.esim erkek istiyor.benim icin
hic farketmez saglikli olsun yeter...
bu sene oğlan senesi dıyolar oabulur ahahah Allllah herkes herşey dicek artık bana göbeğini aç bakıyım dıyolar göbbek deliğinin ustu aşşa doğruysa kız duzse erkekmiş baktırmak istemedım zorlayınca komşu açtım dıyokı kızın olcak olsun dedim ama benım göbegım zaten etlıydı ha bıde mıdemde etlı eee ustu alta düşmei normal degulmüüüü
yok işte birşey bılıyolarda soyluyolar
ya ama senin kızın da çoook güzel annesi.. öyle bi şeker daha olsa olmaz mı hiçç..
hani derler ya kız oğlan fark etmez sağlıklı olsun yeter diye.. eskiden hiç inanmazdım böyle diyenlere.. herkesin bi istediği vardır yalancılar derdim.. başıma gelince anladım.. tek istediğim sağlık..
bu sene oğlan senesi dıyolar oabulur ahahah Allllah herkes herşey dicek artık bana göbeğini aç bakıyım dıyolar göbbek deliğinin ustu aşşa doğruysa kız duzse erkekmiş baktırmak istemedım zorlayınca komşu açtım dıyokı kızın olcak olsun dedim ama benım göbegım zaten etlıydı ha bıde mıdemde etlı eee ustu alta düşmei normal degulmüüüü
yok işte birşey bılıyolarda soyluyolar
dee şimdi işi gücü bırakimde bide wc ye gidim bakim bizimki nereye doğru...cnm 2011 benim için o kadar güzel bi yıldıki, istediğim herşey oldu..iş değiştirdim, eski işimde artık bunalıma girmiştim ama bi türlü değiştiremiodum..ev aldık..en korktuğum şeydi isteyince bi bebeğimin olmaması, çok şükür bin şükür her gün dua ediyorum allahım bana hiç aratmadan verdi bi yefru..allah bilio tabiki sağlıklı sıhhatli olsun önceliğim o ama sanki gönlümde daha çok erkek çocuk var..hani herşey oldu ya bunada diom aceeebaaamııı?????
dee şimdi işi gücü bırakimde bide wc ye gidim bakim bizimki nereye doğru...cnm 2011 benim için o kadar güzel bi yıldıki, istediğim herşey oldu..iş değiştirdim, eski işimde artık bunalıma girmiştim ama bi türlü değiştiremiodum..ev aldık..en korktuğum şeydi isteyince bi bebeğimin olmaması, çok şükür bin şükür her gün dua ediyorum allahım bana hiç aratmadan verdi bi yefru..allah bilio tabiki sağlıklı sıhhatli olsun önceliğim o ama sanki gönlümde daha çok erkek çocuk var..hani herşey oldu ya bunada diom aceeebaaamııı?????
ay ay aynı gün bizim bebişler.. doktorun tecrübesi istemesi ve tabe bebegin de göstermesi lazım canım.. 12. hafta da öğrenenler oldu aramızda.. tahmini oluyor ama o da kesin değil galiba kesin olanı 16. hafta..
bende de sıfır canım keyfim yok hiç hergün aynı seyleri yapmaktan çok sıkıldım.ben bugün doktoru aradım ben 10. haftanın içindeyim 15 gün sonra %99 söylicem cinsiyetini dedi hatta 11 hafta bittiği zaman büyük olasılıkla biliyorum hiç yanılmadım dedi. çok emin kendinden ama 14 haftasını giripte daha cinsiyetini öğenemeyen arkadaslar var ben olsam başka doktora giderdimmm çatlardımmm heraldeee......
canim bende 11 haftaya giricem.ve 2 hafta sonra kontrole gidicem.doktorum tecrubeli birisi ama dur bakalim.ogrenebilecekmiyiz.esim cok merak ediyo.hayirlisi olsun
bend eüşenmedim gittim wc ye geldim. o kadar şişmişki karnım onun düz durması imkansız gibi geliyor ama benimki biraz aşağyor bakıyor
wallaha bende gittim amma ayna olmadan o göbeğen nerye baktığını tespit etmem imkansız, çünkü mideden deliği göremedimki nereye baktığını görem..
tatlım 11 i dolduruyoruz.. 12 ye giricez..12 den gün almaya başlıcaz..ben böyle hesaplanıyor diye biliyorum.. profiline baktım yurtdışında mı yaşıyorsun.. nerede..
ya petuş o yüklediğin fotolar senin değil miydi kuzum yaa.. hilal cebecinin totosu gibi bu da mı fakeöyle bi anlatıyorsunki sanki 100 kilo.. fotoya bakınca normalll anlamadım ben seni.. fotonu ilk gördüğümde ee normalmiş bu kız dedim yaf..
oylemi hee evet dogru canm.evet yurtdisindayim canim teee guney afrikada.dunya kupasi olmustu gecen yil.esim cihan haber ajansinin yurtdisi sorumlusu.
ya bende baktım ama nereye bakacağımı tam olarak anlamadığım için şekil itibariyle hiç bişiye benzetemedim ama dün bi teyzemiz eğer bebeğin gelişimi gününden öndeyse erkek olur dedi ümitlendim bende yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?