katılıyorum canım....genellememek gerek en çok görgü etkili ama ben akdenizliyim, bizim oralardada gelin hep k.valideye hizmet eden gözüyle bakalır, eşim tarafı egeli..ege insanına hayranım ben ya..kim ne derse desin akdenizliyim ama akdeniz insanı daha kaba bence..
saol canım...benimkide bebe değil cnm ya..ben hamilelik öncesi göbeğimi hep içime çekiodum, artık çekemiom, o fırlamış şey bizzat benim midem:))
ben tahmin etmiştim senin kayınvalidenin egeli olduğunu.. toprağım işte.. olcek o kadar..
he he benim bide etim çok sıkı kuzum..ama gögüs takımlarıda fena değil..astreiksten sonra buda sözüm olsun yefrum:))
daş benimki daşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
puhahahahahah tezlerinizi çürütüyorum lo looooo göbeğeim sert yani erkek ama bebem ultrasonla tam aynı gün yani erkek değil puhahahahahah
canım normalde kaç günde bir adet olurdun bide yaşın kaç :)) bende merak ettim bak
26 yaşındayım canım 85 liyim. benim adetim biraz sık oluyordu 26 günde bir. 15 temmuz adet oldum 21 de bitti .
selaam kızlar...anca gelebildim...geçmişi okuyamadım...son sayfada sadece petunyanın daşş larını gördüm..süpersin kuzum...ben hiç açmiim kutumu bence...
akasyaaaaaaaa olası gebe kaldığın tarih 29 temmuz çıkıyo ona görede yaş 26 hamile kaldığın ay temmuz erkek bebiş gözüküyo haberin olsunnn :))
benim kociş duymasın sevinçten havalara uçar
sen gene söyleme canım bide kız olur sonra kulaklarım çınlasın istemem :)) gerçi ben eşime söyledim kız bile bakıyos :)) o ayrı konuda kısmetse bende bidahaki kontrolümde öğrenicem inşallah
sen gene söyleme canım bide kız olur sonra kulaklarım çınlasın istemem :)) gerçi ben eşime söyledim kız bile bakıyos :)) o ayrı konuda kısmetse bende bidahaki kontrolümde öğrenicem inşallah
hoşbulduk canım...hoşgeldin cnm..
denis-34 senmisin toprağım ? bu hafta yoktun hiç???
hoşgeldinn nicole
ya şu saçlarım warya zaten 2 günde yağlanırdı şimdi 1 gün zor dayanıyor
akasyaaaaaaaa olası gebe kaldığın tarih 29 temmuz çıkıyo ona görede yaş 26 hamile kaldığın ay temmuz erkek bebiş gözüküyo haberin olsunnn :))
Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.
oğlum doğru çıkıyor 19,2006 bunda da kız gözüküyor 23,2011
Mayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.
hoşgeldin cnm..
denis-34 senmisin toprağım ? bu hafta yoktun hiç???
hoşgeldinn nicole
ya şu saçlarım warya zaten 2 günde yağlanırdı şimdi 1 gün zor dayanıyor
he he benim bide etim çok sıkı kuzum..ama gögüs takımlarıda fena değil..astreiksten sonra buda sözüm olsun yefrum:))
daş benimki daşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?