- 4 Ekim 2024
- 3.219
- 1.523
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
- #19.061
Bol bol su içmen lazım canımKızlar yardımmm idrar yolu enfeksiyonu oldum cuma günü test vermiştim haftaiçi gideceğim doktora gidene kadar evde ne yapabilirim çok yanma ağrı oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bol bol su içmen lazım canımKızlar yardımmm idrar yolu enfeksiyonu oldum cuma günü test vermiştim haftaiçi gideceğim doktora gidene kadar evde ne yapabilirim çok yanma ağrı oluyor
Canim evet evet ta kendisiiiKızlar 2-3 gündür aynı saatlerde karnımda pıt pıt baloncuklar patlıyordu bebiş mi emin olamamıştım. Bugün yine yattım hareket ettiği saatlerde ve çok daha iyi hissettim. Bu bebek hareketi midir ? Bağırsak hareketine hiç benzemiyor ilk defa yaşıyorum.![]()
Canım canımKızlar çok yoruldum gerçekten, 2 gündür mide bulantısı ile cebelleşiyorum, o kadar iştahsızım ki, akşamları asla yemek yiyemiyorum, bugün bir de böyle boşluğa mı düştüm ne oldu anlamadım, aniden oğlumu hatırladım o kadar çok ağladım ki, uyuya kaldım o halde, özlem duygum öyle arttı ki, yarın onu ziyarete gideceğim mezarlığa, çok doldum, size de yazmak istedim![]()
Bence al canım ben almadğımda baş karın ağrısı yaşıyorum iyi geliyor kesinlikle ağrılaraYok canim almiyorum bu ara cok uzun yola çıktım ama 1 haftadir evdeyim gecmedi agri
Hoşbuldum canımmm bende özledim rutin hayatıma dönüyorum şükürHoşgeldin kız özlendin iyicene![]()
bol su içmek geliyor aklıma çok geçmiş olsunKızlar yardımmm idrar yolu enfeksiyonu oldum cuma günü test vermiştim haftaiçi gideceğim doktora gidene kadar evde ne yapabilirim çok yanma ağrı oluyor
Çok teşekkür ederim canım aslında biraz da korkuyorum serklajdan ama faydası olacaksa hiç sorun değil normalde gerçekten ugrasmak isterdim ama hem halim yok hem de uğraşıp ne olacak diye düşünüyorum yani bir hastanenin acil bölümünde ultrason nasıl olmaz akıl alır gibi değilCanım çok çok geçmiş olsun. Hersey bir an önce yoluna girsin bebeginde sende sağlıkla ayrılın hastaneden. Iyiki gitmissiniz özele gercekten..
O kadar sinir oldum ki su an bu yaşadıklarına.. lekelenmesi agrisi olan birini muayene etmemek ne demek. Aslinda direkt sikayet edin cimere falan nereye edilirse iste.
Şükür ki cok kötü birsey olmamis.. dualarımız seninle. Saglikla taburcu olacaksiniz hic moral bozmak yok. Bol bol yazarsin burdan sohbet ederiz kafana takmamaya calis. Serklajdan da korkma. Aksine cok cok iyi birsey
Allahım hepimizin yavrularini korusun![]()
21+3 olucam kuzu 20 ağustosta girersin dedi. Bence de 4 kg az ama dünyaları yemişim gibi davranıyor ama dikkat de ediyorum gerçi iş yerinde dışardan mecburen söylediğimiz için böyle oluyor evde olsam belki daha da az alırdım. 10 kilo daha alsam doktor kalp krizi geçirr heraldeOyyy maşallah maşallahne güzel de buyurmus annesinin karnında
kac haftalikken girmis olacaksin kuzu detayliya ?
Ay sen bakma doktorlara yaa 4 kilo ne ki. Hamileligimizin yarısına gelmek uzereyiz. Bi 10 kilo daha alsan tamam istecok değil bence biraz temkinli ilerlemek istiyorlar sadece dogum açısından ve doğum sonrasinicin falan.
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve tavsiyelerin içinKuzumm çok geçmiş olsun kıyamam ben sana ne kadar korkmuşsundur tahmin edebiliyorum. Gittiğin acil kadın doğum acil miydi yoksa normal acil mi. Yani kasıktaki sancı için parol verilmesine hiç anlam veremedim çok şaşkınım. Kadın doğum acile İzmir'de de Balıkesirde de çok kez gitmiştim farklı hastanelere. Nokta kadar lekelenmeden tut idrar yolu enfeksiyonu için bile gittiğimde hemen ultrasona alıyorlar. Geçen gün suyum mu geldi diye gittiğimde o kadar ayrıntılı muayene ettiler ki. Hamilelikte günleri saatleri bırak dakikalar bile çok kıymetli. Böyle bir ihmal nasıl olabilir hiç aklım almıyor. Şükür ki başka hastaneye gitmişsiniz. Sakın kendini suçlama. Emin ellerdesin şimdi üniversitede bakılmamasi diye birşey söz konusu olmaz artık hatta fazla fazla bakarlar sana hiç şüphen olmasın. Allah yavrunu sana bağışlasın. Hastane sıkıcı gelir eminim ama sabredeceksin bebeğin için annelik böyle kıymetli bişey. Sıkılırsan gir buraya yaz muhabbet ederiz![]()
cebellato
Canım kadin dogum acili olana hastane miydi peki ? Cunku bazi hastanelerde kadin dogum acil olmuyor. Neyseki gitmissiniz baska hastaneye. Sende haklisin böyle zamanlarda insan kendi derdine düşüyor birde sikayet falan ugrasmak istemiyor.. siz sağlıklı olun da aman ...Çok teşekkür ederim canım aslında biraz da korkuyorum serklajdan ama faydası olacaksa hiç sorun değil normalde gerçekten ugrasmak isterdim ama hem halim yok hem de uğraşıp ne olacak diye düşünüyorum yani bir hastanenin acil bölümünde ultrason nasıl olmaz akıl alır gibi değilallahım korudu resmen hepimizi korusun inşallah
![]()
Teşekkür ederim canım benim, korkuyordum açıkcası ama çok şükür iyiymiş miniğim
Doktor senin bebisinin poposunu yesin21+3 olucam kuzu 20 ağustosta girersin dedi. Bence de 4 kg az ama dünyaları yemişim gibi davranıyor ama dikkat de ediyorum gerçi iş yerinde dışardan mecburen söylediğimiz için böyle oluyor evde olsam belki daha da az alırdım. 10 kilo daha alsam doktor kalp krizi geçirr heralde![]()
Öyle canım bakalım ben oraya gidince soracağım agustos randevuları ne zaman açılacak diye haber veririm sanadaYa ne güzel denk gelmiş çok sevindim senin adınabana temmuz erken olur zaten Ağustosta almak istiyorum inşallah açılır da yakalarım hemen. En kötü zaten İzmir'de var randevum ona gidicem
![]()
Muhtemelen bebek hareketidir canım insan bağırsak hareketiyle ayırdedebiliyor benceKızlar 2-3 gündür aynı saatlerde karnımda pıt pıt baloncuklar patlıyordu bebiş mi emin olamamıştım. Bugün yine yattım hareket ettiği saatlerde ve çok daha iyi hissettim. Bu bebek hareketi midir ? Bağırsak hareketine hiç benzemiyor ilk defa yaşıyorum.![]()
Ya sen ilçedesin sanırım ilçelerde ultrason olmuyor zaten normal acil hekimleri bakıyor her hastaya da. En azından doktorun demesi lazımdı bizim imkanımız kısıtlı siz başka yere gidin diye. İşin ciddiyetini öngörebilmesi lazım. Zaten kimi kime şikayet edeceksin. Lafta kocaman ülkeyiz ama her hastaneye yeterli kadın doğum uzmanı yeterli ultrason cihazı da koyamıyorsan o da zaten devletimizin ayıbıdır. Neyse sıkma canını artık bundan sonra olması gereken neyse ona bakmak lazım. Serklajdan korkma çok rutin bir uygulama o. Biraz sıkıcı bir gebelik olacak sadece bol yatmalı hareketsizCanım çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve tavsiyelerin içinnormal acile gittim ama hamile olduğumu ısrarla söylememe rağmen başka hiçbir şey yapamayız dedi yazık yani ya arabamız olmasaydı ya da ekonomik olarak gidemeseydik vs vs Allah herkese uğraşabileceği derdi versin
yeterki doktor iyi şeyler yapsın söylesin de kalanının önemi yok
bol bol okuyup yazarım size zaten be televizyon var burda ne klima
![]()
Evet bizi düşünmelerini anlıyorum ama hamileliği böyle hayal etmezdim istediğimizi yiyip içmiyormuydukDoktor senin bebisinin poposunu yesinya onlar da bizi düşünüyorlar haklilar da. Ama iste dedigin gibi disardan yiyince bazen kacinilmaz oluyor kilo. Ama 15 20 kiloya kadar hakkimiz var oyle dusun. Son aylarda daha cok alsan bence bir sıkıntı olmaz bu sekilde devam etsen bile zaten cokta fazla olmayacak kilon oyle düşün. Hic dert etme
Ay cok iyi benimde detayli usg randevum 21+3 te olacak cogu kisi bu haftalarda giriyor doktorlar o zamana randevu veriyor benimde icim rahatliyor![]()
Çok sevinirim canım çok teşekkür ederim şimdidenÖyle canım bakalım ben oraya gidince soracağım agustos randevuları ne zaman açılacak diye haber veririm sanada![]()
HEmen geliyorum nerdesinZaten hamilesin çıkarsın aşko merak etme, çok zorlandığın yerde gel benimle 2 hafta takıl bak nasıl yağlı ve göbekli oluyorsun![]()