Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    139
Kızlar 2-3 gündür aynı saatlerde karnımda pıt pıt baloncuklar patlıyordu bebiş mi emin olamamıştım. Bugün yine yattım hareket ettiği saatlerde ve çok daha iyi hissettim. Bu bebek hareketi midir ? Bağırsak hareketine hiç benzemiyor ilk defa yaşıyorum. 🥰
Canim evet evet ta kendisiii😍 gözün aydinnn.
Boyle sanki seğirme gibi damar bazen pıt pıt atar ya öyle gibi😍 bir haftaya bile cok daha belirginlesiyor o hareketler şükür kii.
Zaten yeri farkli oluyor. Kasık bolgesine daha yakin oluyor basta. Sonra göbek deliğine yakin geliyor falan.

Kızlar çok yoruldum gerçekten, 2 gündür mide bulantısı ile cebelleşiyorum, o kadar iştahsızım ki, akşamları asla yemek yiyemiyorum, bugün bir de böyle boşluğa mı düştüm ne oldu anlamadım, aniden oğlumu hatırladım o kadar çok ağladım ki, uyuya kaldım o halde, özlem duygum öyle arttı ki, yarın onu ziyarete gideceğim mezarlığa, çok doldum, size de yazmak istedim 🥀
Canım canım :( tesellisi olmaz ne denir onu da bilmiyorum karnındaki bebeğin şükür ve sabır sebebin olsun ona sığın tutun 💚
Yok canim almiyorum bu ara cok uzun yola çıktım ama 1 haftadir evdeyim gecmedi agri
Bence al canım ben almadğımda baş karın ağrısı yaşıyorum iyi geliyor kesinlikle ağrılara
Hoşgeldin kız özlendin iyicene😍
Hoşbuldum canımmm bende özledim rutin hayatıma dönüyorum şükür 🥰
Kızlar yardımmm idrar yolu enfeksiyonu oldum cuma günü test vermiştim haftaiçi gideceğim doktora gidene kadar evde ne yapabilirim çok yanma ağrı oluyor
bol su içmek geliyor aklıma çok geçmiş olsun

Kuzumm çok geçmiş olsun kıyamam ben sana ne kadar korkmuşsundur tahmin edebiliyorum. Gittiğin acil kadın doğum acil miydi yoksa normal acil mi. Yani kasıktaki sancı için parol verilmesine hiç anlam veremedim çok şaşkınım. Kadın doğum acile İzmir'de de Balıkesirde de çok kez gitmiştim farklı hastanelere. Nokta kadar lekelenmeden tut idrar yolu enfeksiyonu için bile gittiğimde hemen ultrasona alıyorlar. Geçen gün suyum mu geldi diye gittiğimde o kadar ayrıntılı muayene ettiler ki. Hamilelikte günleri saatleri bırak dakikalar bile çok kıymetli. Böyle bir ihmal nasıl olabilir hiç aklım almıyor. Şükür ki başka hastaneye gitmişsiniz. Sakın kendini suçlama. Emin ellerdesin şimdi üniversitede bakılmamasi diye birşey söz konusu olmaz artık hatta fazla fazla bakarlar sana hiç şüphen olmasın. Allah yavrunu sana bağışlasın. Hastane sıkıcı gelir eminim ama sabredeceksin bebeğin için annelik böyle kıymetli bişey. Sıkılırsan gir buraya yaz muhabbet ederiz ♥️♥️♥️ cebellato cebellato

Ezmu0810 Ezmu0810 sonucun gelmiş canım çok sevindim bu arada gezi rotamızda diye bende eskişehire uğradım kan verdim geçen hafta,artık doğurmadan sonuç gelir inşallah 🤣 yazdıkların yol gösterici oldu tekrar sağol canım 🥰

difembahyaa difembahyaa kuzum benim çok düştün bugünlerde hem fiziksel hem duygusal olarak. Oluyor bazen insanın iniş çıkışları. Bir de geçmişinde böyle bir acın varken en ufak bir zayıf anında aklın hep oraya takılı kalır. Git ağla dua et. Sana iyi gelecektir. Oğluna dualar ederken bir elin de karnında kızının üzerinde olsun. Bebeklerin güç verecek sana güzel anne 🥹♥️

Canım çok çok geçmiş olsun. Hersey bir an önce yoluna girsin bebeginde sende sağlıkla ayrılın hastaneden. Iyiki gitmissiniz özele gercekten..
O kadar sinir oldum ki su an bu yaşadıklarına.. lekelenmesi agrisi olan birini muayene etmemek ne demek. Aslinda direkt sikayet edin cimere falan nereye edilirse iste.
Şükür ki cok kötü birsey olmamis.. dualarımız seninle. Saglikla taburcu olacaksiniz hic moral bozmak yok. Bol bol yazarsin burdan sohbet ederiz kafana takmamaya calis. Serklajdan da korkma. Aksine cok cok iyi birsey 🙏
Allahım hepimizin yavrularini korusun 🙏
Çok teşekkür ederim canım aslında biraz da korkuyorum serklajdan ama faydası olacaksa hiç sorun değil normalde gerçekten ugrasmak isterdim ama hem halim yok hem de uğraşıp ne olacak diye düşünüyorum yani bir hastanenin acil bölümünde ultrason nasıl olmaz akıl alır gibi değil😟 allahım korudu resmen hepimizi korusun inşallah💌

Oyyy maşallah maşallah 😍😍 ne güzel de buyurmus annesinin karnında 😍 kac haftalikken girmis olacaksin kuzu detayliya ?
Ay sen bakma doktorlara yaa 4 kilo ne ki. Hamileligimizin yarısına gelmek uzereyiz. Bi 10 kilo daha alsan tamam iste 😁 cok değil bence biraz temkinli ilerlemek istiyorlar sadece dogum açısından ve doğum sonrasinicin falan.
21+3 olucam kuzu 20 ağustosta girersin dedi. Bence de 4 kg az ama dünyaları yemişim gibi davranıyor ama dikkat de ediyorum gerçi iş yerinde dışardan mecburen söylediğimiz için böyle oluyor evde olsam belki daha da az alırdım. 10 kilo daha alsam doktor kalp krizi geçirr heralde 😂

Kuzumm çok geçmiş olsun kıyamam ben sana ne kadar korkmuşsundur tahmin edebiliyorum. Gittiğin acil kadın doğum acil miydi yoksa normal acil mi. Yani kasıktaki sancı için parol verilmesine hiç anlam veremedim çok şaşkınım. Kadın doğum acile İzmir'de de Balıkesirde de çok kez gitmiştim farklı hastanelere. Nokta kadar lekelenmeden tut idrar yolu enfeksiyonu için bile gittiğimde hemen ultrasona alıyorlar. Geçen gün suyum mu geldi diye gittiğimde o kadar ayrıntılı muayene ettiler ki. Hamilelikte günleri saatleri bırak dakikalar bile çok kıymetli. Böyle bir ihmal nasıl olabilir hiç aklım almıyor. Şükür ki başka hastaneye gitmişsiniz. Sakın kendini suçlama. Emin ellerdesin şimdi üniversitede bakılmamasi diye birşey söz konusu olmaz artık hatta fazla fazla bakarlar sana hiç şüphen olmasın. Allah yavrunu sana bağışlasın. Hastane sıkıcı gelir eminim ama sabredeceksin bebeğin için annelik böyle kıymetli bişey. Sıkılırsan gir buraya yaz muhabbet ederiz ♥️♥️♥️ cebellato cebellato
Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve tavsiyelerin için💖 normal acile gittim ama hamile olduğumu ısrarla söylememe rağmen başka hiçbir şey yapamayız dedi yazık yani ya arabamız olmasaydı ya da ekonomik olarak gidemeseydik vs vs Allah herkese uğraşabileceği derdi versin😊 yeterki doktor iyi şeyler yapsın söylesin de kalanının önemi yok☺️ bol bol okuyup yazarım size zaten be televizyon var burda ne klima🥲

Çok teşekkür ederim canım aslında biraz da korkuyorum serklajdan ama faydası olacaksa hiç sorun değil normalde gerçekten ugrasmak isterdim ama hem halim yok hem de uğraşıp ne olacak diye düşünüyorum yani bir hastanenin acil bölümünde ultrason nasıl olmaz akıl alır gibi değil😟 allahım korudu resmen hepimizi korusun inşallah💌
Canım kadin dogum acili olana hastane miydi peki ? Cunku bazi hastanelerde kadin dogum acil olmuyor. Neyseki gitmissiniz baska hastaneye. Sende haklisin böyle zamanlarda insan kendi derdine düşüyor birde sikayet falan ugrasmak istemiyor.. siz sağlıklı olun da aman ...
Amin canim Allahım hepimizi korusun. Yavrularimizi saglikla 9 ay dolunca kucagimiza saglikla alalim amin🙏🙏
Canim tedbiren serklaj yapilanlar dahi vardi burda grupta bile. Benim doktorumda bu konuda serklajin önemli oldugunu hep vurguluyor. Her agri bizim icin onemli mutlaka bilgilendir beni der. O yüzden korkma canım benim🙏

21+3 olucam kuzu 20 ağustosta girersin dedi. Bence de 4 kg az ama dünyaları yemişim gibi davranıyor ama dikkat de ediyorum gerçi iş yerinde dışardan mecburen söylediğimiz için böyle oluyor evde olsam belki daha da az alırdım. 10 kilo daha alsam doktor kalp krizi geçirr heralde 😂
Doktor senin bebisinin poposunu yesin😁 ya onlar da bizi düşünüyorlar haklilar da. Ama iste dedigin gibi disardan yiyince bazen kacinilmaz oluyor kilo. Ama 15 20 kiloya kadar hakkimiz var oyle dusun. Son aylarda daha cok alsan bence bir sıkıntı olmaz bu sekilde devam etsen bile zaten cokta fazla olmayacak kilon oyle düşün. Hic dert etme 😍
Ay cok iyi benimde detayli usg randevum 21+3 te olacak cogu kisi bu haftalarda giriyor doktorlar o zamana randevu veriyor benimde icim rahatliyor 😍

Ya ne güzel denk gelmiş çok sevindim senin adına 🥰 bana temmuz erken olur zaten Ağustosta almak istiyorum inşallah açılır da yakalarım hemen. En kötü zaten İzmir'de var randevum ona gidicem 🥰
Öyle canım bakalım ben oraya gidince soracağım agustos randevuları ne zaman açılacak diye haber veririm sanada 😇

Kızlar 2-3 gündür aynı saatlerde karnımda pıt pıt baloncuklar patlıyordu bebiş mi emin olamamıştım. Bugün yine yattım hareket ettiği saatlerde ve çok daha iyi hissettim. Bu bebek hareketi midir ? Bağırsak hareketine hiç benzemiyor ilk defa yaşıyorum. 🥰
Muhtemelen bebek hareketidir canım insan bağırsak hareketiyle ayırdedebiliyor bence 😍 bir süre pıt pıt ettiği zaman bebeğin hıçkırmasıymış diyorlar 😍 oyy maşallah civcivine ❤😍

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin ve tavsiyelerin için💖 normal acile gittim ama hamile olduğumu ısrarla söylememe rağmen başka hiçbir şey yapamayız dedi yazık yani ya arabamız olmasaydı ya da ekonomik olarak gidemeseydik vs vs Allah herkese uğraşabileceği derdi versin😊 yeterki doktor iyi şeyler yapsın söylesin de kalanının önemi yok☺️ bol bol okuyup yazarım size zaten be televizyon var burda ne klima🥲
Ya sen ilçedesin sanırım ilçelerde ultrason olmuyor zaten normal acil hekimleri bakıyor her hastaya da. En azından doktorun demesi lazımdı bizim imkanımız kısıtlı siz başka yere gidin diye. İşin ciddiyetini öngörebilmesi lazım. Zaten kimi kime şikayet edeceksin. Lafta kocaman ülkeyiz ama her hastaneye yeterli kadın doğum uzmanı yeterli ultrason cihazı da koyamıyorsan o da zaten devletimizin ayıbıdır. Neyse sıkma canını artık bundan sonra olması gereken neyse ona bakmak lazım. Serklajdan korkma çok rutin bir uygulama o. Biraz sıkıcı bir gebelik olacak sadece bol yatmalı hareketsiz ☺️

Doktor senin bebisinin poposunu yesin😁 ya onlar da bizi düşünüyorlar haklilar da. Ama iste dedigin gibi disardan yiyince bazen kacinilmaz oluyor kilo. Ama 15 20 kiloya kadar hakkimiz var oyle dusun. Son aylarda daha cok alsan bence bir sıkıntı olmaz bu sekilde devam etsen bile zaten cokta fazla olmayacak kilon oyle düşün. Hic dert etme 😍
Ay cok iyi benimde detayli usg randevum 21+3 te olacak cogu kisi bu haftalarda giriyor doktorlar o zamana randevu veriyor benimde icim rahatliyor 😍
Evet bizi düşünmelerini anlıyorum ama hamileliği böyle hayal etmezdim istediğimizi yiyip içmiyormuyduk 😂😂 ben erken diye düşünüyordum ama normalmiş o zmanlarda detaylı. Hayırlısıyla onu da güzel haberlerle atlatalım da başka bişey istemiyorum 😍

Back
X