2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
hayırlı akşamlar kızlaarrrrrnasılsınız:81::81::81::81:ya siz kilolarınız nerden alıyorsunuz?kalça basenden mi yoksa göbektenmi?eğer kalçalardan alınıyorsa bebek kız eğer göbekten alınıyorsa erkekmiş.acaba bu doğrumu?çevrenizde hamile olanlara bi baksanız***

aaaa doğru mu acep ben göbekden alıyorum kiloyu doktorumda çok büyük ihtimalle erkek dedi

kızlarrr ben geldim
dogum yapcagım doktr belli oldu bıraz paraya kıyacagız ama olsun :)
bugunde hastaneyı aradım sonucum daha çıkmamış
stres oldum

Bu hastalıktan kafasını kaldıramayan annenin, sağlıklı bir oğluşu olacak inşallah :) bugün kesinleşti, doktorum 10+6 da söylemişti aslında erkek bu tahminlerim şaşmaz diye şimdi kesinleşti :) Hepiniz gönlünüzce haberler alın umarız..
Bu arada doktorum grip için okyanus suyu verdi bana da, bir de öksürük şurubu hamilelerin kullanabileceği, elevit veya kan hapı ben de ishale neden olduğu için bir kaç gün bırak dedi onları... Umarım sizlerde benzer bir yan etkisi görülmez. İyileşmezsen antibiyotik kullanıcaz dedi, demek ki bizler için de antibiyotikler varmış. Kullanmaya mecbur kalmayız umarım. Bol bol ılık su iç dedi doktorum ben de sizinle paylaşayım, iyi bakın kendinize çook.

Bu hastalıktan kafasını kaldıramayan annenin, sağlıklı bir oğluşu olacak inşallah :) bugün kesinleşti, doktorum 10+6 da söylemişti aslında erkek bu tahminlerim şaşmaz diye şimdi kesinleşti :) Hepiniz gönlünüzce haberler alın umarız..
Bu arada doktorum grip için okyanus suyu verdi bana da, bir de öksürük şurubu hamilelerin kullanabileceği, elevit veya kan hapı ben de ishale neden olduğu için bir kaç gün bırak dedi onları... Umarım sizlerde benzer bir yan etkisi görülmez. İyileşmezsen antibiyotik kullanıcaz dedi, demek ki bizler için de antibiyotikler varmış. Kullanmaya mecbur kalmayız umarım. Bol bol ılık su iç dedi doktorum ben de sizinle paylaşayım, iyi bakın kendinize çook.

Gözün aydın canımm :) yavaş yavaş belli oluyo cinsiyetler benim de cts randevum var bakalım heyecan dorukta ama daha öğrenemem diyorum kendi kendime, öğrenirsem sürpriz olsun
Aman dikkat et canımm ya tam da hastalık mevsimi havanın sağı solu belli olmuyooo bende 10 gün yattım nezle, soğuk algınlığı şimdi şimdi iyileştim işte halsizlik geçti en azından.. bal-limon-suda iyi geliyor sana da acil şifalar diliyorum tatlım..

herkeslere iyi geceler...
geçmişi anca okudum...test sonucu öğrenenler gözünüz aydın..cinsiyetler de belli olmuş çogunlukla...biz de bugün bebişimle buluştuk..doktor teyzemiz kuvvetli bi tahminde bulundu...2.ye şehzadem oluyoo...ilk oğlumu 11+5 te söylemişti..bunu da tam 10 haftalıkken...belki yanılmıştır diiyorum yada gönlüm öyle istiyor..üzülmedim sağlıklı olması herşeye bedel...ama kız deseydi sevincim kat kat fazla olurdu o kesin...rabbimin verdiği benim başımın tacı...oğluma arkadaş bana hayırlı evlat olsun yeter ki..
yarın görüşmek üzere...

Tebrikler, Rabbim kavuştursun güzelliklerle...

günaydınlar...

annecikler hadi gözünüz aydın..inş. sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişlerimizi hepimiz...

günaydıııııııııııııııııııııııııııınlar efendim:)))
bugun kendi druma test sonucumu almaya gıdıcem 10 buçukta çıkarım evden
sonra devletteki o çok ıyı cinsiyet soyleyen dra gıdıcem bakalım banada soylıcekmi dayanamıyorum ya benım drumdan bişe çıkmıcak sölemiyo umarım bu soyler sonra bakiciz gelince yazarım canlarımmmm
kız petuşşşş üzülme haaaaaaaa belki şehzadem olur nıyeyse kız doğuyo içime ya hayırola

ama bu haksızlıkkkkk...
Bizimde şafak 18

günaydın herkeseee...

bugunde yine çook iş var... çalış çalış çalış

petuş bana senin kız olacakmış gibi geliyor.... takip listesinden cinsiyeti belli olanlara sıra ile kız erkek die saydım sana kız çıktı... kendime de öyle yapmıştım erkek çıkmıştı.. ee doktorda erkek dedi.... tamam tamam çook saçmaaaa ama ben kendime yaptm ehuehue üüfff sabah sabahda çekilmiyorum hiiç kahvaltıda bişiyi fazla kaçırmış olmalıyım ama neyi......

günaydın kızlarr...

hoşgeldınız kızlarr
sbilyana yok gulum gayet ıyı başladın petuşun kızı olcak dedınya bu iyi
kızı olunca dötunu yıcek oğlan dıyo hala

Bebem bak sende dün çok çalıştın, eşiğe gelmişsin...
ama yinede hak veriom yani göbeğimizin deliğine bile baktık ne tarafa bakıo die,bunuda deneyelim didmi yani ne çıkar demiiii..
ama benimki kız olursa değiştirirmisin seninkini benimle...(deneniom bakalım zabah zabah hangimiz daha çok saçmalıcaz)

Günaydın bayanlar
nasaılsınız
kaç gündür gelemiyorum
acayip gribim
doktor ilaç yok dedi
ama bugün daha kötü oldum ya
dün ikili test verdim bugün sonuç alacağım
bebeğin iyi dedi sağlıklı topak duruyo belki kızdır dedi ama kesin değil tabiki
bakalım bir daha ki randevuya artık

cinsiyeti öğrenenleri tebrik ediyorum
hastalarada geçmiş olsun diyorummmm

bulantılar nasıl bayanlar bende devam yeyip yeyip çıkarıyorum
14. hafta geçmesi dileğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…