hayırlı akşamlar kızlaarrrrrnasılsınız:81::81::81::81:ya siz kilolarınız nerden alıyorsunuz?kalça basenden mi yoksa göbektenmi?eğer kalçalardan alınıyorsa bebek kız eğer göbekten alınıyorsa erkekmiş.acaba bu doğrumu?çevrenizde hamile olanlara bi baksanız***
aaaa doğru mu acep ben göbekden alıyorum kiloyu doktorumda çok büyük ihtimalle erkek dedi
Bu hastalıktan kafasını kaldıramayan annenin, sağlıklı bir oğluşu olacak inşallah :) bugün kesinleşti, doktorum 10+6 da söylemişti aslında erkek bu tahminlerim şaşmaz diye şimdi kesinleşti :) Hepiniz gönlünüzce haberler alın umarız..
Bu arada doktorum grip için okyanus suyu verdi bana da, bir de öksürük şurubu hamilelerin kullanabileceği, elevit veya kan hapı ben de ishale neden olduğu için bir kaç gün bırak dedi onları... Umarım sizlerde benzer bir yan etkisi görülmez. İyileşmezsen antibiyotik kullanıcaz dedi, demek ki bizler için de antibiyotikler varmış. Kullanmaya mecbur kalmayız umarım. Bol bol ılık su iç dedi doktorum ben de sizinle paylaşayım, iyi bakın kendinize çook.
Bu hastalıktan kafasını kaldıramayan annenin, sağlıklı bir oğluşu olacak inşallah :) bugün kesinleşti, doktorum 10+6 da söylemişti aslında erkek bu tahminlerim şaşmaz diye şimdi kesinleşti :) Hepiniz gönlünüzce haberler alın umarız..
Bu arada doktorum grip için okyanus suyu verdi bana da, bir de öksürük şurubu hamilelerin kullanabileceği, elevit veya kan hapı ben de ishale neden olduğu için bir kaç gün bırak dedi onları... Umarım sizlerde benzer bir yan etkisi görülmez. İyileşmezsen antibiyotik kullanıcaz dedi, demek ki bizler için de antibiyotikler varmış. Kullanmaya mecbur kalmayız umarım. Bol bol ılık su iç dedi doktorum ben de sizinle paylaşayım, iyi bakın kendinize çook.
herkeslere iyi geceler...
geçmişi anca okudum...test sonucu öğrenenler gözünüz aydın..cinsiyetler de belli olmuş çogunlukla...biz de bugün bebişimle buluştuk..doktor teyzemiz kuvvetli bi tahminde bulundu...2.ye şehzadem oluyoo...ilk oğlumu 11+5 te söylemişti..bunu da tam 10 haftalıkken...belki yanılmıştır diiyorum yada gönlüm öyle istiyor..üzülmedim sağlıklı olması herşeye bedel...ama kız deseydi sevincim kat kat fazla olurdu o kesin...rabbimin verdiği benim başımın tacı...oğluma arkadaş bana hayırlı evlat olsun yeter ki..
yarın görüşmek üzere...
günaydıııııııııııııııııııııııııııınlar efendim:)))
bugun kendi druma test sonucumu almaya gıdıcem 10 buçukta çıkarım evden
sonra devletteki o çok ıyı cinsiyet soyleyen dra gıdıcem bakalım banada soylıcekmi dayanamıyorum ya benım drumdan bişe çıkmıcak sölemiyo umarım bu soyler sonra bakiciz gelince yazarım canlarımmmm
kız petuşşşş üzülme haaaaaaaa belki şehzadem olur nıyeyse kız doğuyo içime ya hayırola
günaydın kızlarr...
günaydın herkeseee...
bugunde yine çook iş var... çalış çalış çalış
petuş bana senin kız olacakmış gibi geliyor.... takip listesinden cinsiyeti belli olanlara sıra ile kız erkek die saydım sana kız çıktı... kendime de öyle yapmıştım erkek çıkmıştı.. ee doktorda erkek dedi.... tamam tamam çook saçmaaaa ama ben kendime yaptm ehuehueüüfff sabah sabahda çekilmiyorum hiiç kahvaltıda bişiyi fazla kaçırmış olmalıyım ama neyi......
günaydın kızlarr...
günaydın herkeseee...
bugunde yine çook iş var... çalış çalış çalış
petuş bana senin kız olacakmış gibi geliyor.... takip listesinden cinsiyeti belli olanlara sıra ile kız erkek die saydım sana kız çıktı... kendime de öyle yapmıştım erkek çıkmıştı.. ee doktorda erkek dedi.... tamam tamam çook saçmaaaa ama ben kendime yaptm ehuehueüüfff sabah sabahda çekilmiyorum hiiç kahvaltıda bişiyi fazla kaçırmış olmalıyım ama neyi......
huuu günaydın yafrum....bugünde çok çalışcakmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?