babamısı beklioz biz de teyzelerimiz...biliyo musunuz anneme tişörtleri olmuyo artık karnı hafif açık kalıyo hamile pantolonunun bel kısmı görünüyo annem de sinir oluyor hep dar dar almış ohh olsun şimdi
kızlar yetişemiyorum yaaa bu ne hızz
maşalah topiğimize nazar değmesin inş.
aramıza yeni katılan annişler hoşgeldiniz..
benim bugün 10+4 canım daha söylemedi zaten var daha zamanım kısmetse 2'li testten sonra belki söyler haftaya onun için gidicem normal randevum taaaa 2 kasımda
belınde kocaman lastık olan pantolonlardan mı aldın yoksa ?
babamısı beklioz biz de teyzelerimiz...biliyo musunuz anneme tişörtleri olmuyo artık karnı hafif açık kalıyo hamile pantolonunun bel kısmı görünüyo annem de sinir oluyor hep dar dar almış ohh olsun şimdi
gelince babanada bir bir anlat bunlarıda anneciğine yeni cicişler alsın
hamile pantolonu cnm klasik zaten hepsi
ayyyyy ınanmıyorum lutfen benımkı okadar ınatcı olmasın.
gercı ınadını hemen gosterdı ense kalınlıgını 3 gunde olctu doktor, gıt gel yorulduk artık . hatta bende dedım ensesını gostermeyen cınsıyetını hıc gostermez. Aslında hıc fark etmez kız erkek sağlıklı olsun yeter ama. onun ıcın ufak tefek alısverıs yapmak ıstıyorum o yuzden meraktayım bukadar.
Ama belkı sende ogrenırsın benım arkadasım 10 haftalıkken ogrendı. senınde ılk bebein mi olucak?
babamınn cimriliği tuttu idare et diyo anneme nasılsa kış geliyo uzun kollu alırız diyo annem de gıcık oluyo
yok onlar korkunc rahatsız. bende almıstım kaldırdım rafa.
ben şimdi lc waikii den aldım super hatta banada arkadasım tavsıye ettı. spor kesım kumaş benımkı belı oyle tee yukarı kadar lastık deıl. spor duruyo hamıle pantolonu oldugu hıc bellı deıl. ben cok memnunum kesınlıkle ondan al bence
hayır canım benim 2. bebeğim ilki 4 yaşını 4 ay geçti inşallah öğrenirim yaaa gönlünden ne geçio tabisi önce sağlık ama
babalar karışmass böle şeyleree bakk bizim babamızz aysonu extrede öğrenio nee olup bittiğini en son babalar duyarrrr
hayır canım benim 2. bebeğim ilki 4 yaşını 4 ay geçti inşallah öğrenirim yaaa gönlünden ne geçio tabisi önce sağlık ama
allah bağıslasın canım yavrunu.
Benım ıcınden sankı erkek mıs gıbı gelıo ama
bende ağlıyorum herşeye.... benim eşim askerde ailemle kalıyorum keşke bu durumda olmasaydımailemin hiç bir desteği yok..... beni hergün bişey için üzüyolar kocan gelse de gitsen fılan diye her yaptıklarını başıma kalkıyolar ben ne yapıyım eşim desen o da ayrı bi pskolojide..... herkesin bir derdi var işte.... allah kolaylık versinnnn TEK DUAM ŞU HERKESİ BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN İNŞALLAH
ben de lcwdan aldım cnm bahsettiğim kotumu memnunum bacakları hafif bol olmasa...
hmmm mantıklıı annem yeni yeni iyileşiyo bi de o çıksın bari annannemle babamsızkorksun babam bizdennn
allah bağıslasın canım yavrunu.
Benım ıcınden sankı erkek mıs gıbı gelıo ama
bakalım canım inşallah kalbinden geçen olur
bılıyorum kot olanların bellerı uzundu. lc waikiiden anne reyonundan kumaş aldım ben daha yenı hıc okadar uzun deıl. belkı gormemıssındır onları bellerı kemer gıbı normal kumas poantolan gorunumunde. bıdaha gıdersen dıkkatlı bak cok fark var aralarında. cunku dıger belı uzunlardan bende kullanamadım hem rahatsız edıo hemde dısardan cok bellı oluyo
hihiiiişte o kadarr zaten erkeklerle alışveriş boğuyo insanı kız olursan anlarsın beni tatlım
bakalım canım inşallah kalbinden geçen olur
peki teyzecim öpüyorum seni kocamanannem çok istiyo kız olmamı zaten ama söylemiyorum şimdilik ne olduğumu :)
he he içim rahatladı walla, bu ne yahuu diodum, üstünden kalkamıodum:))evet canım elevitten ben 6. haftadan beri kullanıyorum, ilk gördüğümde korkmuştum simsiyahdoğurana kadar kullanılıyomuş bide 7 ay daha böleyiz
hoşgeldin cnm..merhaba kızlar,
aranıza yenı katılıyorum sayfayı yenı okudum ama konusmalara bayıldım herkes cok samımı, ınsallah bende aranızda olucam.
benım 15. haftam suanda allah nasıp ederse nisanın ılk haftasında bebişimi kucağıma alıcam. Allah herkese kolaylık versin meleklerimizide korusun.
neaaa, sen gadın benim yüreğime indircen..malesef canım bizim haftamız 11+5 şuan ama yarın daktırım bişi söylerse bende sizinle paylaşırım çook iyi anlıyorum seni hepimiz ölüces meraktanbiz yine iyiyiz benim kuzinin eşi 27 haftalık hamile hala ne olduğu belli değil:95:
merhaba hanımlar:) bugün dr randevumuz vardı. güzel geçti. uzun uzun inceledi bebişi. ense kalınlığını ölçtü ve 2.2mm dedi. normalmi diye sordum. evet normalmiş. boy ve kilo olarak da iyi dedi. 2li tarama testimiz yapıldı sonuçları haftaya alıcaz inşallah bir sorun çıkmaz. cinsiyeti konusunda çok ısrar ettim ''rahim duvarınız kalın pek anlaşılmıyor fakat bana kız gibi geldi'' dedi drumuz. hayırlısı olsun. sağlıklı olsunda kız erkek farketmiyor. benimkisi sadece meraktan:) cdsini aldık fakat çalıştıramadım eşimi bekliyorum sabırsızlıkla :)))bir de onun pcsinde bakalım çalışır belki.
hepinize teşekkür ederim arkadaşlar 3 gündür ıhlamur,nane limon,limon bal,keçi boynuzu pekmezi hepsini tüketiyorum.karabiber ve pekmezi denemedim hiç şimdi onu deneyecegim inş iyi gelir :2:
peki teyzecim öpüyorum seni kocamanannem çok istiyo kız olmamı zaten ama söylemiyorum şimdilik ne olduğumu :)
yefrularım bugün sizlerle çok ilgilenemdim ama yrn inş. daha verimli olurum:))bugün malum pzt yoğunluğuydu, biz şimdi kaçıoz hadi bai bai
neaaa, sen gadın benim yüreğime indircen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?