2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

belınde kocaman lastık olan pantolonlardan mı aldın yoksa ?

benim bugün 10+4 canım daha söylemedi zaten var daha zamanım kısmetse 2'li testten sonra belki söyler haftaya onun için gidicem normal randevum taaaa 2 kasımda

randevu araları cok uzun dımı keske herhafta olsa.

Ama benden sıze tavsıye kızlar, doktor steteskopu aldım ben evde durmadan kalp atıslarını dınlıyorum :)

gelince babanada bir bir anlat bunlarıda anneciğine yeni cicişler alsın

hamile pantolonu cnm klasik zaten hepsi

yok onlar korkunc rahatsız. bende almıstım kaldırdım rafa.
ben şimdi lc waikii den aldım super hatta banada arkadasım tavsıye ettı. spor kesım kumaş benımkı belı oyle tee yukarı kadar lastık deıl. spor duruyo hamıle pantolonu oldugu hıc bellı deıl. ben cok memnunum kesınlıkle ondan al bence

hayır canım benim 2. bebeğim ilki 4 yaşını 4 ay geçti inşallah öğrenirim yaaa gönlünden ne geçio tabisi önce sağlık ama

babamınn cimriliği tuttu idare et diyo anneme nasılsa kış geliyo uzun kollu alırız diyo annem de gıcık oluyo

babalar karışmass böle şeyleree bakk bizim babamızz aysonu extrede öğrenio nee olup bittiğini en son babalar duyarrrr

ben de lcwdan aldım cnm bahsettiğim kotumu memnunum bacakları hafif bol olmasa...canım bahsettiğin pantolon lcw nın sitesinde varsa yollar mısın bi? ben lcwdan kot aldım onu kullanıyorum şu an..

Son düzenleme:

hmmm mantıklıı annem yeni yeni iyileşiyo bi de o çıksın bari annannemle babamsız korksun babam bizdennn

neden böyle yapıyorlar ki...istemedikleri bir evlilik mi yaptın. eşin ne zaman gelecek sabret ve dua et...

merhaba hanımlar:) bugün dr randevumuz vardı. güzel geçti. uzun uzun inceledi bebişi. ense kalınlığını ölçtü ve 2.2mm dedi. normalmi diye sordum. evet normalmiş. boy ve kilo olarak da iyi dedi. 2li tarama testimiz yapıldı sonuçları haftaya alıcaz inşallah bir sorun çıkmaz. cinsiyeti konusunda çok ısrar ettim ''rahim duvarınız kalın pek anlaşılmıyor fakat bana kız gibi geldi'' dedi drumuz. hayırlısı olsun. sağlıklı olsunda kız erkek farketmiyor. benimkisi sadece meraktan:) cdsini aldık fakat çalıştıramadım eşimi bekliyorum sabırsızlıkla :)))bir de onun pcsinde bakalım çalışır belki.

ben de lcwdan aldım cnm bahsettiğim kotumu memnunum bacakları hafif bol olmasa...

bılıyorum kot olanların bellerı uzundu. lc waikiiden anne reyonundan kumaş aldım ben daha yenı hıc okadar uzun deıl. belkı gormemıssındır onları bellerı kemer gıbı normal kumas poantolan gorunumunde. bıdaha gıdersen dıkkatlı bak cok fark var aralarında. cunku dıger belı uzunlardan bende kullanamadım hem rahatsız edıo hemde dısardan cok bellı oluyo

hmmm mantıklıı annem yeni yeni iyileşiyo bi de o çıksın bari annannemle babamsız korksun babam bizdennn

hihiiiişte o kadarr zaten erkeklerle alışveriş boğuyo insanı kız olursan anlarsın beni tatlım

canım çok sağol bilgilendirdiğin için gidince bakayım bi ben spor olsun diye kot aldım normalde de hiç kumaş giymediğim için normalde rahatsız etmedi ama tişörtlerim hep dar göbeğim toplayınca görünüyodu rahatsız oldum.güle güle giy canım:)çok sağol canım tekrar.bu arada hoşgeldin aramıza

Son düzenleme:
yefrularım bugün sizlerle çok ilgilenemdim ama yrn inş. daha verimli olurum:)) bugün malum pzt yoğunluğuydu, biz şimdi kaçıoz hadi bai bai

evet canım elevitten ben 6. haftadan beri kullanıyorum, ilk gördüğümde korkmuştum simsiyah doğurana kadar kullanılıyomuş bide 7 ay daha böleyiz
he he içim rahatladı walla, bu ne yahuu diodum, üstünden kalkamıodum:))
hoşgeldin cnm..
neaaa, sen gadın benim yüreğime indircen..

ohh miss hadi gözün aydın

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar 3 gündür ıhlamur,nane limon,limon bal,keçi boynuzu pekmezi hepsini tüketiyorum.karabiber ve pekmezi denemedim hiç şimdi onu deneyecegim inş iyi gelir :2:

ben de senin gibi oldum ateşim çıkmıştı ve boğazım şişti dökülüyordum. mecbur doktora gittim o da antibiyotik verdi gebelerin kullanabileeğini söyledi 3 gün kullandım geçti. aslında ilaç kullanmayı hiç istemedim ama yüksek ateş ve enfeksiyon da bebeğe zararlı bence bir doktora git geçmezse. bir de sürekli sıvı tüket elinden bardak eksik olmasın o kadar yani...ve tabiki dinlen

peki teyzecim öpüyorum seni kocaman annem çok istiyo kız olmamı zaten ama söylemiyorum şimdilik ne olduğumu :)

bendeeeeeee

yefrularım bugün sizlerle çok ilgilenemdim ama yrn inş. daha verimli olurum:)) bugün malum pzt yoğunluğuydu, biz şimdi kaçıoz hadi bai bai

neaaa, sen gadın benim yüreğime indircen..

sağa bişi olmass elevit içiyon sen hadi yafrum çawwww:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…