bi cinsoıyet tahmını yaptın forum sana aktı Allah ıyılıgını versın :))))))))))
ben bi kot aldım 45 lira... öle aman aman bi modelde değil hamiş pantull işte.... hani baya bi kot markasıda olsa...o yüzden bence öyle pek bi uygun değil....rica ederim cnm sevındım begendıgıne. cunku ben ısyerınde hep ondan gıyıyorum ve hıc kımsede hamıle pantolonu oldugunu bıle anlamıyo cok rahat.
hamıle gıyıim magazaları cok pahalı gercekten ama lc waikii anne reyonu gercekten cok uygun fıyat.
kızzz bende istiyom bende bende.benide tahmin et bakem:)bak çok ağlak oldum son günlerde ağlarım bak salya sümük götürür sonra forumu işin yokda bide topik temizle:84:
kızlarrrr sonunda evdeyimmm ve topicte kimsecikler yokkk
olsunnn bugün mutluluğumu hiç bişey bozamaz canım bebeğimi gördümm kocamandı ve çook tatlıydı yüzünü ayaklarını ensesini heryeriniii3 poz resim çekti dokturumuz ve ense kalınlığı normal çok şükürr ben bazı arkadaşlar gibi saklamıorum %80 kız dedi
mutluyum huzurluyum allahıma çok şükür..ikili testimi verdim inşallah sağlıklı çıkar bebeğim
iyi akşamlar herkese beni kimse merak etmememiş ama benim için hiç sorun değil mutluyum:87::87:
olsunnn bugün mutluluğumu hiç bişey bozamaz canım bebeğimi gördümm kocamandı ve çook tatlıydı yüzünü ayaklarını ensesini heryeriniii3 poz resim çekti dokturumuz ve ense kalınlığı normal çok şükürr ben bazı arkadaşlar gibi saklamıorum %80 kız dedi
mutluyum huzurluyum allahıma çok şükür..ikili testimi verdim inşallah sağlıklı çıkar bebeğim
iyi akşamlar herkese beni kimse merak etmememiş ama benim için hiç sorun değil mutluyum:87::87:
Gözün aydın canım herşeyin normal olmasına sevindimbir prenses daha geliyor desene Benim de minik prensesim olcak Allah nasip ederse
senindemi kızsanada sorayım.kilo aldınmı aldıysan basenlerdenmi göbektenmi.neler yiyon.canın ne istiyo.ende cinsiyetini çooook merak ediyom.gerçi herkes kız diyoda sağlıklı olsun en başata tabiki.
merhabalaarr
bi kaç gün önce toksoplazma ile ilgili yorum yazmıştım arkadaşlar,
toksoplazma testim IgG ve IgM pozitif çıkmıştı
avidite testi yaptırdım bugün sonucumu aldım çok şükür hastalığı hamilelik öncesinde geçirmişim
şu an tehlike yokmuş, allah kimseye böyel sıkıntılar yaşatmasın
herkese sağlıklı bebişler diliyorum:)))
Gözün aydın canım benim .Allah hiç bir anneyi evladıyla ilgili endişeye koymasın...Dilerim yaşadığın bu son paniğin olurgeçmiş olsun canım daha önce okumuş üzülmüştüm senin adına ama neyseki suanda sorun yokmuşş..senden sonra kafama takıldı baktım kan tahlillerime doktor hersey temiz demesine ragmen ama sanada sormak istiyorum. benim toxoplazma ıgm 0,14(negatif)-toxoplazma ıgG 21 (pozitif)çıkmış doktor sana nasıl bir yorum yaptı sen arastırmıssındır
günaydddınnn herkeseee....
ilk günaydın benden olsun bayanlarr
bugün güzellikler siiznle olsun
bulantılar bel ağrıları olmasın
Günaydın :)
Bize ne diyorsun teyzesi :)
Yakışılı bir prens mi yoksa pammuk bir prenses mi?
Günaydın :)
Bize ne diyorsun teyzesi :)
Yakışılı bir prens mi yoksa pammuk bir prenses mi?
Bismillahh yani canım bir nefes alsın kızcağız daha çook bakar bugünElin değmişken banada baksan sbilyana
alemsiniz yaaa... bakayım bakalımmm falınızaaa :=)
missaltın canım sende listede ekli değilsin elchine mesaj at gelince eklesin seni.. sonra bi daha bakalım falına
htcydmr canım sende şehzade doğuranlardan çıkıyorsun..
alemsiniz yaaa... bakayım bakalımmm falınızaaa :=)
günaydınnnnnnn kızlarrrrrrsbilyana banada bak bi ya?çoook merak ediyomm :26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?