Bayansu gözün aydın canım çok sevindim,darısı yaptırmayanların başına inşallah
Kızlar bu arada can sıkıntısından sezeryan doğum videosu açtım izleyemeden kapattım çok fena oldum ya nasıl doğurcam ben
selam kızlar..bu uykusuzluk ve mide bulantısı mahvediyor beni.hayattan zevk alamaz oldumya((
ya bende nedense hiç korku yok acaba son aylardamı gelir. hiç ameliyat olmadım belkide o yüzden mi böyle rahat konuşuyorum.
yaff senin ilk 3 ayın geçmedimi hala niye iden bulanıyor acaba cnm
Bayansu gözün aydın canım çok sevindim,darısı yaptırmayanların başına inşallah
Kızlar bu arada can sıkıntısından sezeryan doğum videosu açtım izleyemeden kapattım çok fena oldum ya nasıl doğurcam ben
petuşun göbeği totosu kilosu derken yeni tartışma konumuz da yaşı.. hadi hayırlı olsun vatana millete.. arkası yarın pembe dizi gibi hatun.. hülya avşar bilem bu kadar beceremez gündemde kalmayı. helal sana petuş
ben napim manyaq bi toktora denk geldiysem...hem yaşımda çok değil taammı 28..hem gündemmi istion..toktor öyle demiş eşime eşim o gün bugün dalga geçio..çünkü eşim benden küçük...neaaa petuşun eşi petuşdan küçükmü..evet evet küçük...
canım bu hafta 3.ayım bitiyor.ama kızımdaki gibi olursa vay halime diyorum.çünkü o zaman doğumdan sonraya kadar sürmüştü
ya bende nedense hiç korku yok acaba son aylardamı gelir. hiç ameliyat olmadım belkide o yüzden mi böyle rahat konuşuyorum.
ben napim manyaq bi toktora denk geldiysem...hem yaşımda çok değil taammı 28..hem gündemmi istion..toktor öyle demiş eşime eşim o gün bugün dalga geçio..çünkü eşim benden küçük...neaaa petuşun eşi petuşdan küçükmü..evet evet küçük...
biraz kalça iyi ama eşim her sabah o giydiğin dar olmadımı popon çıktı sanki diyor. o poponun ortaya çıkmama ihtimali yokgöğüslerimde irileşti karnımda çıktı şiştim kız ben resmen daha 3. ayda. ayh kafayı kiloma taktım sonumumerak ediyorum. hafta sonu düğün var. benimle aynı haftada hamile olan biri var. onu görmeyibekliyorum inşallah yaklaşık aynı olmuştur karnımız yoksa derdimden kahrolrum.
Ben hamilelikten önce her kan verdiğimde bayılan biriydim hatta nikah için gerekli testler yapılıyor ya o zaman kan vermeye gittiğimizde yarın gelelim bugün vermesek demiştim,1 gün bile kar yani benim için
Ama şimdi bebişim sayesinde alıştım artık kan vermeye bayılmıyorum
Fakat videoyu izleyince yine fena oldum kapattım hemen
Ben hamilelikten önce her kan verdiğimde bayılan biriydim hatta nikah için gerekli testler yapılıyor ya o zaman kan vermeye gittiğimizde yarın gelelim bugün vermesek demiştim,1 gün bile kar yani benim için
Ama şimdi bebişim sayesinde alıştım artık kan vermeye bayılmıyorum
Fakat videoyu izleyince yine fena oldum kapattım hemen
sıkma canını herkes aynı olacak diye bi kanun yok aman boşver içinde bebiş var nasıl olsa ondan o göbişde bu arada ben eşimden sonra çıkıyorum evden ne giydiğimi bilmiyor gerçi bilsede sorun yok dar pantalonlarımın hiç biri olmuyo artık
canlarım tünaydınnn ev işleri falan derken anca gelebildim..bu aralar çok giremiyorum vınn kullanıyorum onunda kotası bitmek üzere ondan çok katılamıyoum aranıza şekerlerpazartesiden itibaren dağıtıcam burayı
herkes iyi dimi bebişler de iyi?? varmı başka cinsiyeti belli olan ?? yada herhangi güzel bir gelişme??
tatlım ben evlenmekten vazgeçmiştim.. boşver dedim yaa.. 7 yıldır takılıyoruz zatii.. böyle iyiyiz.. ammaa ikna edemedim adamı.. illa dedi karım olceksin.. ayıla bayıla verdim kanı mecbur:86:
yok kan vermek iğne vurulmak dişçi muayenesi gibi şeylerden hiç korkmadım şimdiye kadar. sadece bir kere dr beni apandist ameliyatı yapacaktı hastaneden kaçmıştım ama iyikide kaçmışım ertesi gün beni ikna ettiler apandist ameliyatına patlar falan diye korkutup bir gittik apandistim sağlammış.
nbr tuni
ben ikili testimi yaptırdım sonuçlar iyi çıktı cinsiyetimizde %80 kıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?