deneyimli anneler size bi sorun var arkadaşım sezeryanla doğum yaptı ona sonda takmadılar duruma göremi takıyorlar sondayı herkesin derdi doğum benimkide sonda
ya kızlar inanın ben 20 kiloya razıyım daha fazla olmasında
yaf bi durun gadınlar...
daha bebemin cinsiyetini bilmom, daha bi don almışlığım yok yefruma, ne doğumu ne sondası
ay yok ya 20 kilo çok bana 20 kilo alırsam 100 ü görmüş oluurum ayyy korkunç.zzate tombiş bi hamişim 83 ile kaldım taş patlasın 15 kilo almam lazım..:26:
yirim ben onun saçlarını yir.6 aylık hamile bi arkadaşım var onu aradım dün hadi doğur artkta sıra bana gelsin dedim.ayy bi an önce Rabbimin izniyle doğuralım yavrularımızı yaa
yaa evet katılıyorum.. korkuyorum ben
ne korkması kız bak ikinciye hamiş kalanlara korksalar yaparlalarmıydı bırtane daha o acı hemen unutuluyoki bebeği görünce acılar hafif kalıyo zaten doğum anını değil bebeğin koynuunuzda nasıl uyuyacagını düşünün :)
walla benim kafama yattı petu normal ve acılıyı yaşamış bi anne olarako zmn epidural normal desinler, nea sezeryanı sokyolar işin içine
yani epidural sezeryan olucaksın dimi sende sevdoşkızlaara ben genel anesteziyle sezeryan oldum kimse mecbur kalmadıkça sezeryan olmasın :)
mecburluk ayrı bebek ters olur kılolu olur kaka yapar vs:)
ama herşeyın en normali daha guzel bende bu sefer belden sezeryan ıstıyorum genelde çok tıkandım nesef alamıyosun narkozu atana kadar hep bı tıkanıklık boğazda hayırlısıyla bı gelsın normalcek doğurun ne var aaa misssss
yaf bi durun gadınlar...
daha bebemin cinsiyetini bilmom, daha bi don almışlığım yok yefruma, ne doğumu ne sondası
can ımcım bana taktılar bana hazırlan cemişlerdi hemşire geldi odaya soyundum atlet kald ı içimde sadece yataga yattım sondayı taktı ilk başta azcık acıyo ama alışınca geçıyo acısı korkulcak bişey yok tatlım ya doğum oldugu gun akşama kadar çıkarmıyolar ama sen hiç bişe anlamıyosun yanı doğuma gıdene kadar 15 20 dakıka belkı acı hısssedersın ama yoğun değil hiiiç düşünme onu sen
yaf bi durun gadınlar...
yaa evet katılıyorum.. korkuyorum ben
bende korkuyorum
şimdidennn korkular sardı içimiiii ama düşünüyorum gerçekten bu kadarrr acı verıosaaa nıye 2. 3. bebek yapanlar var dimi
ben kendımı rahatlatıyorum böle düşünerekkk
bende korkuyorum
şimdidennn korkular sardı içimiiii ama düşünüyorum gerçekten bu kadarrr acı verıosaaa nıye 2. 3. bebek yapanlar var dimi
ben kendımı rahatlatıyorum böle düşünerekkk
walla benim kafama yattı petu normal ve acılıyı yaşamış bi anne olarak
yani epidural sezeryan olucaksın dimi sende sevdoş
evet cnm epudral sezeryan olucam inşallah kalptn gıtmessem heycandan
hiççç öyle düşünme canım bide bakmışsın doğum gelmiş hastaneye bi gidiosun önce kocanı almıyolar doğumhaneye soyun diyolar sana eğer yanında kimse yoksa kadın olarak çaresizlikten insan iç çamaşırlarını koyucak yer bile bulamıo herşey planlı olmalı bu defa
sevdacım sağol canım ya valla içime su serpttin
yok yok hakkaten öylekorkulcak bişi yok
petuş bayansu haklı tek başıma gıttım doğum hanenın kapısına kadar içeri zaten almıyolar kocaları
bu sefer herşey planlı ve düzenli olmalı, he sizn ilk doğum olucak ama sizde plan yapın benim yaşadıgım tecrubesızlıgı siz yaşamayın yanı azcık akıllı olun
evet hamıleliktend edeğil aslında ama bukadar çok ağlamazdım normal zamanda
2 aylık hamıleyken gece çok fenalaştım nefes alamıyodum 3 saat evde bekledım belkı geçer dıye kızım uyuy evde bırakmıyım dıye ama baktım sırtımdan doğru bı tutulma eşim hemen gıdıyrz dedi novalgın ğne vuruldum eve geldım öle dedim vaay sen hamılesın iğne vurulurmuymuş bı kadın vurulmuş çocugu felç doğmuş dıyorum hamılelerın vurulabılecegı bi iğne aradan ne kadar geçti dun bana dıyokjı bak komşu vurdurmamış hamılelik rıskı olabılır dıye , ya evet dedim ben salağaım ama komşumuz çok akıllı ben düşenemıyum ama o herşeyı düşünuyo azxzzcık sözüme ıtımat edın ya dedim patlayış noktamda buydu her fırsatta çocuk sakat olursa ya dıye laf çrpıyo bana mıllet vurulmamıştab ben vurulmuşum kötü anneyım ölmüşmuyum sabretseymişim amaaaaan
geldi geçti birdahada o duruma sokmam kendımı perişan oldum ağlamaktan:) alışkınım onlara s evıyorumda ama oldumu oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?