bilemem artık daha fazla da olabilir o da iştahına bağlı tatlımya kızlar inanın ben 20 kiloya razıyım daha fazla olmasında
bencede insan hamileyim diye bırakıyor tabi diyeti niyetitabi tatlım aman bebiş sağlıklı olsun ben herşeye razıyım sadece 1 haftada beden atlayınca şok oldum ama hep sabah kahvaltısındaki böreklerden oluyor bunlar
ya ben bebeğimin oynadığını hissediyorum bazen desem
yani böyle ani bir tekmed çok hafif
ve kalbim çarpmaya başlıyo
tecrübeli olduğumdan ayırt edebiliyorum
sürekli değil daha 2 kere hissettim
çok güzel yaaaaa
bunu çok özlemişimmm
günaydin kizlar,
hayirli cumalar - nasilsiniz bugün?
Bizim hava kapali ve yagisli, disarisi su an kap karanlik moralim yok pek ya...simdi yatakta olmak vardi ve bir güzel uyumak
Umarim ögleye dogru hava acilir yaffff, dün ne güzel günesli ve 23 dereceydi, bugünse 9-11 derece arasi... neyse bugün cuma, dünya batmis kimin umurunda
Canım aynı apartmanda yaşayınca böyle şeyler söz konusu olabiliyor..
Ayrıca bağırıp sinirlenmek için hamile olup duygusallık yaşamak da gerekmiyor..
Bazen öyle sorunlar çıkıyor ki insan kendini tutamıyor..
4 sene bende beraber oturdum, çok iyi bilirim bu durumları..
Allah'a şükürler olsun ki taşındık kurtulduk, ne kadar şükretsem az..
Olur böyle şeyler takma kafana.. Onlar içinde asla böğüre böğüre ağlama canım..
Şu an koca bir ev bir çocuk peşinde akşama kadar harap oluyorsun ve istiyorsun ki,
insanlar seni biraz anlayıp sana hak versinler.. Ama olmayınca olmuyor işte..
Sonra da biz kendimizi üzüp üzüp duruyoruz.. Takma kafana canım..
Kızının sana ihtiyacı var.. Allah yardımcın olsun, öpüyorum canım..
kızlar epidural anestezi ile normal doğum yapan kimsenis varmııı:92:
ben tekrar o acıyı yaşamak istemiyorumm:84:
bilemem artık daha fazla da olabilir o da iştahına bağlı tatlım
bencede insan hamileyim diye bırakıyor tabi diyeti niyeti
bazen bende hissediyorum sanki sonrada psikolojik diyorum kendi kendime gülüyorum
dayımın gelini var özel hastanede epidural olduuu
cok memnun da kaldııı hiç hissetmemişşş
amaaa yanlıs yere yapılırsa sakat kalabılıyormussun bende korktum acıkcasııı
ne yani çatır çatır doğurmayalımmı şimdi..aklımızı başımızamı alalım..hıı???:44::44:kızlar epidural anestezi ile normal doğum yapan kimsenis varmııı:92:
ben tekrar o acıyı yaşamak istemiyorumm:84:
ya benim sorunum ekmekle. hayatım boyuncca ekmeği çıkartamadım hayatımdan . bir oturuştabir ekmek yiyebilenbiriyim
ya benim sorunum ekmekle. hayatım boyuncca ekmeği çıkartamadım hayatımdan . bir oturuştabir ekmek yiyebilenbiriyim
yaaa yaptıran herkess çok memnun bu arada bi yanlışı düzeltelim millet korkmasın bel fıtığın varsa eğer sakat kalma riskin oluyormuş canım ben baya araştırdım
ne yani çatır çatır doğurmayalımmı şimdi..aklımızı başımızamı alalım..hıı???:44::44:
aynen bende öyle cnm.ekmek yemeyince ben hep kendimi aç hissediyorum:)
bunun tek çözümü normal ekmek yerine dilim ekmeklerden(tam tahıl tam buğday köy ekmeği trabzon ekmeği uno vs. gibi) yemek...onlar sanki daha az yedirio
ne yani çatır çatır doğurmayalımmı şimdi..aklımızı başımızamı alalım..hıı???:44::44:
aynen bende öyle cnm.ekmek yemeyince ben hep kendimi aç hissediyorum:)
bunun tek çözümü normal ekmek yerine dilim ekmeklerden(tam tahıl tam buğday köy ekmeği trabzon ekmeği uno vs. gibi) yemek...onlar sanki daha az yedirio
işte o noktada da metanetli davrancan biraz kuzum:)heh onuda denedim gerçekten 2 dilimde doyuyordum ama canım beyaz ekmek istiyorrrr
yaaa epudural anestezi ile normal ve sezeryan yapanların sayısı artık %60-70 lerde...bence o sancıyı çektiğin için ömründen 20 yıl gidior kendimden biliom çünkü..ama rahmin 4cm açılana kadar az bi sancı çekiosun sonrada belinden anestezi yapıolar doğurduğunu bile hissetmiosun ama farkındasın sonra anestezinin etkisi geçipte belden aşağıyı hissedene kadar ağrın sızın zaten kalmıyor süper bişi ben düşünüyorum valla risklere bakarsak eğer bel fıtığı değilsen riski yok ama bel fıtığıysan sakat kalabiliomuşsun ama zaten doktorun sana onu uygun görmezse yapmıyorr
bende araştırdım kızzz
bende epidurall olmak istiyorum aslındaa
heh onuda denedim gerçekten 2 dilimde doyuyordum ama canım beyaz ekmek istiyorrrr
ayh bende öyle oldum acaba bizim bebişlerin saçları falan mı çıkıyor. hani derler ya saçlı bebek mide bulantısına sebep olurmuş diye
işte o noktada da metanetli davrancan biraz kuzum:)
ya ablamda normal yaptı benim, dioki hayatta bi daha o acıyı çekmem, sakın öyle bi salaklık yapma:44: ama bende adı üstünde yani olayın normali varken diorum,ayy bilemedim..daha çok var...
ya kızım zaten normal diyorum sana ama acı veren bölgeyi uyuşturuyorlar sen yine ıkınıp çıkarıosun çocuğu ordan sadece acısını hissetmiyosun zaten doğum gelipte rahmin 4 cm açılırsa epidural olabilirsin açılmazsa sezeryana alıolarbide epidural sezeryam var ondada karnını kestiklerini fln hissetmiosun ama ayıksın bebeğinin ağladığını duyuyosun sen dikiolar fln bebeğini veriolar kucağına
tam şimdi onu düşünüodum cnm bende..burda yazılan herşey hepimizi düşündürüo, güldürüo, mutlu edio mutsuz edio...iice alıştık heralde birbirimize...o zmn gece gördüğüm rüyayı anlatim...en sevdiğimden bi kızım olyodu ama 5 nisan benim beklenen doğum bebek 6 martta doğuo..doğuma giderken dr dioki normal mi istion diorum normal olsun normalll... allam dün ya tatlısı bi kız çocuğumuz olyo...ama kendime geldiğimde diorumki ya 8 aylık bebek nasıl normal doğumla doğar, küvezde falan kalmaz...anam bi hsplıom bunca zamandır yanlış bilyomuşum ben nisan annesi değil mart annesiymişim aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?