elçiiiiinnnn.. çok merak ettik seni kuzum.. sevindim iyi olmana..
asm gebzede canım.johns hopkins diye duymuş olabilirsin.acaba bana şifa mı yakın asm mi?bi bakiiim bakalım.ya kurtköy mahrumiyet bölgesi resmen.en yakın hastane pendik bölge.fiyatları uygun ama benim zati sigortam vardı.onu da bu ay yenilicem.yenilemeden önce hastaneye karar vermeliyim.şu senin dediklerine bakıcam.bakım ünitesine filan.
kızlarrr canım acayip bişey çektiadı bişey ona göre :
onun için aşşa ınılırmı ınsan yorulmaya değermi ıkı yokuş incem ooofff ama gıdıcem olmazdün kocam almıştı ama doymadım hala gozumun onunde kızlar açımda ondanmı acaba yoksa onumu ıstıyom
aşerme nasıldır bilen duyan varsa azıcık tarıf etsın yaaaaaa
ayy evet ya çok uzak gerçekten oralar..aaaa evet johns hopkins i duymuştum, doğum yapan birini duymadım orda ama hastane olarak duymuştum, orasıda bayağı büyük ve ii hastane bildiğim kadarıyla...cnm benim 8 yıldır sigortam vardı yani hiç kullanmadım diebilirim ama şimdi anlıorum sigorta züper bişimiş gerçekten..bi bak bakalım kafana hangisi yatcak
anammm kıyamam ben sana bence canın bişey isterse onu al ye hiç erinme aşağı yukarı diyebenim sadece canım bir kez bişe çekti tam anlamıyla ondada ağladım ondan istiyorum diye saolsun kocişte getirmişti
he doktorların çekildiği hastane.aynen ben de daha önce hiç kullanmadım.yenileyeceğim poliçenin limitlerini yükselteceğim.ben aslında asm diyorum ama eşim de uzak acil durum olsa nasıl gideceğiz filan diyor aslında haklı.bölgedeki doktorum da çok iyi.işinin ehli bi adam.şu senin dediklerini de araştıracağım bakalım.
kızlarrr canım acayip bişey çektiadı bişey ona göre :
onun için aşşa ınılırmı ınsan yorulmaya değermi ıkı yokuş incem ooofff ama gıdıcem olmazdün kocam almıştı ama doymadım hala gozumun onunde kızlar açımda ondanmı acaba yoksa onumu ıstıyom
aşerme nasıldır bilen duyan varsa azıcık tarıf etsın yaaaaaa
evet cnm, eşinin söylediğini düşün mutlaka...yani altında araba olmaz her zmn eşin yanında olmaz, gece olur kış olur üstünde para olmaz, atlayınca taskiye ulaşabileceğin bi yer olsun...(tuniye benzedim biraz ama olsun gözününe al bunlarıda:))
bence aşerme ne görürsen canının onu istemesidirbenim bu sıralarda öyle oluyor.iki hafta öncesine kadar 58 kiloydum bugün 59.5 olmuşum 2 haftada 1.5 kilo doğuma kadar ne yapar
sağlık ocağına kontrolle gittikkk :)
2 kg almışım yuppiiiii çok sevındımmmm :)
sağlık ocağına kontrolle gittikkk :)
2 kg almışım yuppiiiii çok sevındımmmm :)
ben bilyom ben bilyomgeçen eşimyapmıştı bu hesabı benim için 2 haftada 2 kilo alırsan doğuma kadar 26 kilo yapıodu
he demekki benimki böyle devam ederse 26 kilo alıcam çok iç açıcı bi tablo oldupeki bu üç aydan sonra mııı baştan itibaren mi? onu da bileyim de ne de olsa 3 ayı geçti
yok cnm ilk 3 ay kilo almadım .... ama 13. ve 14. haftada ben 2 kilo aldım:)))
tamam demekki benim de öyle ya her akşam dev bardakla ballı süt içiyodum küçülteyim bari bardağı.senin avuç avuç ceviz yemene benzedi
ya ben birazda hırs yapmıştım, bu bulantılar döneminde yiyemedim ya onların hepsini attım ben kısa belleğe tabi bulantı bitince aldım öcümü...ne olduysa bu hafta sonu oldu bana, yediklerimi saysam inanamazsınız..tabi avuçladığım badem+cevizinde katkısını unutmamak gerekir...
haydi kızlar ben kaçar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın emi öptüm hepinizi hoşçaklın en kısa zamanda aranıza dönerim inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?