kızlar ya hamileyken saç kestirilirmi?
bişiler duydum ama batıl inançmı.çünkü saçlarım çok fena oldu dolaşık dolaşık geziyorum boyadan dolayı iyice berbatlaştılar tarak bile süremiyorum
kızlarr alakasız olacak ama bişi sormak istiyorum kafama takıldı..doktorum bana pazartesi günü ikili test için konyaya gitmemi söledi pazartesi günü 11+1 oluyorum yani 12 haftalıkmı oluyor?? yada şöle soriyim sizce erkenmi?? valla ben doktor nedediyse onu yapıyorum oda pazartesi günü git dedi ama kafama takıldı..benim gibi 11. haftada yaptıran varmı??
senin cinsiyet belli oldu mu 2008 arkadaşım:)
HE HEE ÖLE BİŞİ VAR BATILINDAN AKLI KISA OLUR DİRLER..AMA YORUMSUZ..BENDE KESTİRMEK İSTİODUM AMA VAZGEÇTİM ŞİMDİ DOĞUMDA FÖN ÇEKTİRİP KURDELA BAĞLAYINCA GÜZEL OLUR DİE:))
[QUOTE=
şekerim ablam da senin gibi fön çektirip girmişti doğuma. giderken bağladılar saçını zaten.çıktığında da savaştan çıkmış gibiydi
Ahhh tuni ahhh akıllanmıcan demi ula..takcak bişi bulurum dion yane...
normal kuzum 11-14 arası yapılyo zaten ikili, ortasında gidion işte, no panic
tunihancım normal haftasında gidiyorsun telaşlanma..bende 11+5 te gidicem inşallah haftaya cumartesi..
HE HEE ÖLE BİŞİ VAR BATILINDAN AKLI KISA OLUR DİRLER..AMA YORUMSUZ..BENDE KESTİRMEK İSTİODUM AMA VAZGEÇTİM ŞİMDİ DOĞUMDA FÖN ÇEKTİRİP KURDELA BAĞLAYINCA GÜZEL OLUR DİE:))
şekerim ablam da senin gibi fön çektirip girmişti doğuma. giderken bağladılar saçını zaten.çıktığında da savaştan çıkmış gibiydi:-)[/QUOTE .!.::))) güldürdün beni delü...yok yaf benim hastanede doğumdan sonra anneye bi bakım yapıolar gelio koför çekio fönü foto çekilyo ya..yoksa doğuma giderken tahmin edebilyom yani..
he valla buldum gene doğru diyon bebem
ama 11. haftaya yeni girmiş oluyomya ondan acaba erkenmi diye şeettirmiştimm erken gelmişsin dön git haftaya gel diye yollamasın daktır beni diye
mucukluyorum kuzum ben yemeğimi yapmaya döneyyim ozaman herif erken gelcekmiş bugün
çok savoll çok savoll
buyukler kestılırmez derler nıye onu bende bılmıyorum doğuma 10 gun kala kestırmiştim bende
kızlar tuylerım felan çıkmıyo benım ne guzel bı hamılelık bu yaaaaa kaşlarım ı çok oldu alalı ama hala aynılarbacaklarda öle pek sevındırık oldum
Benimde tüylerimde o biçim bir artış ve sertlik var.. Özellikle çıkarken canımı çok yakıyorlar..
Çok sert oldular, kazık gibi..
:))) güldürdün beni delü...yok yaf benim hastanede doğumdan sonra anneye bi bakım yapıolar gelio koför çekio fönü foto çekilyo ya..yoksa doğuma giderken tahmin edebilyom yani..
Hangi hastaneydi cnm o?
Merak ettim :) Fiyatı neydi?
hade kolay gelsin kuzum...biz akşama açız yimek yok evde, kocamı yemeğe davet etim bakem kabul edcekmi, beklemedeyim bende...
:))) güldürdün beni delü...yok yaf benim hastanede doğumdan sonra anneye bi bakım yapıolar gelio koför çekio fönü foto çekilyo ya..yoksa doğuma giderken tahmin edebilyom yani..
sen hangi hastaneye gidiyordun hemen takılcam peşine istenbuldaysan.yeterki bana baksınlar
tüylenme varsa erkek, tüylerde azalma varsa kız olurmuşşş bebek...
kadıköy şifa hastanesi cnm..açıkcası doğum fiyatlarını sormadım bilmiyorum ama 5000 civarında sanırım...muayeneyi biliyorum ama 200 lira..Hangi hastaneydi cnm o?
Merak ettim :) Fiyatı neydi?
kandırda şölee güzel bi yemek yiyinn kocişlee dışarda tavsiyede bulunurdum ama hamiş annelerin canı çeker şimdi benim aklımdan geçmesi bile yetti
haydi söyle söyle....
tüylenme varsa erkek, tüylerde azalma varsa kız olurmuşşş bebek...
kadıköy şifa hastanesi cnm..açıkcası doğum fiyatlarını sormadım bilmiyorum ama 5000 civarında sanırım...muayeneyi biliyorum ama 200 lira..
haydi söyle söyle....
bursanın meşhurdur desem yetemiii??
vardır vardır..iice bak senbi değişme yoksa aynıysa
gene şaibeli bi durum var ortada ben en iyisi yorum yapmiyim yemeğimi yapayim
Selam arkadaşlar.. ben yeni üye oldum ve bir çok sorunun cevabı var burada :) bende kısmetse 2012 Nisan annesiyim. bebeşim bugün tam 13 haftalık. yarın dr umla randevum var 2 li tarama için. sizce 2li testte cinsiyeti belli olur mu? birde ben dr un verdiği vitamin ilaçlarını kullanamıyorum o da şurup verdi. ilk iki hafta içebildim ama şimdi onu da içemiyorum. miğdem alt üst yemek dahi zor yiyebiliyorum. bebeğim için endişeleniyorum ona bişiy olur mu ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?