2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar ya hamileyken saç kestirilirmi?
bişiler duydum ama batıl inançmı.çünkü saçlarım çok fena oldu dolaşık dolaşık geziyorum boyadan dolayı iyice berbatlaştılar tarak bile süremiyorum

tamamen batıl inanç canım.benim de uçlar boyadan dolayı kırılmıştı seninki gibi.ben kısalttırmadım uzun saç seviyorum onun için kırıklarını aldırdım sadece.çok da iyi oldu inan.minicik bişiy kestiği saç ama o kadar rahatladımki kırıklar saçımın süpürge gibi görünmesine sebep oluyormuş onu anladım.şimdi gayet sağlıklı görünüyor.

tunihancım normal haftasında gidiyorsun telaşlanma..bende 11+5 te gidicem inşallah haftaya cumartesi..

Ahhh tuni ahhh akıllanmıcan demi ula..takcak bişi bulurum dion yane...
normal kuzum 11-14 arası yapılyo zaten ikili, ortasında gidion işte, no panic

he valla buldum gene doğru diyon bebem
ama 11. haftaya yeni girmiş oluyomya ondan acaba erkenmi diye şeettirmiştimm erken gelmişsin dön git haftaya gel diye yollamasın daktır beni diye
mucukluyorum kuzum ben yemeğimi yapmaya döneyyim ozaman herif erken gelcekmiş bugün
çok savoll çok savoll

hade kolay gelsin kuzum...biz akşama açız yimek yok evde, kocamı yemeğe davet etim bakem kabul edcekmi, beklemedeyim bende...

Benimde tüylerimde o biçim bir artış ve sertlik var.. Özellikle çıkarken canımı çok yakıyorlar..
Çok sert oldular, kazık gibi..

hade kolay gelsin kuzum...biz akşama açız yimek yok evde, kocamı yemeğe davet etim bakem kabul edcekmi, beklemedeyim bende...

kandırda şölee güzel bi yemek yiyinn kocişlee dışarda tavsiyede bulunurdum ama hamiş annelerin canı çeker şimdi benim aklımdan geçmesi bile yetti

Selam arkadaşlar.. ben yeni üye oldum ve bir çok sorunun cevabı var burada :) bende kısmetse 2012 Nisan annesiyim. bebeşim bugün tam 13 haftalık. yarın dr umla randevum var 2 li tarama için. sizce 2li testte cinsiyeti belli olur mu? birde ben dr un verdiği vitamin ilaçlarını kullanamıyorum o da şurup verdi. ilk iki hafta içebildim ama şimdi onu da içemiyorum. miğdem alt üst yemek dahi zor yiyebiliyorum. bebeğim için endişeleniyorum ona bişiy olur mu ki??

bi değişme yoksa aynıysa
gene şaibeli bi durum var ortada ben en iyisi yorum yapmiyim yemeğimi yapayim
vardır vardır..iice bak sen

hoşgeldin aramıza...13 den sonra hafiflio sanki bulantılar inş. seninde öyle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…