2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

çoook geçmiş olsun, stresli bir dönem olacak senin için ama Allah sağlıklı ve hayırlısını versin, kendine dikkat et ve dinlen bence de...

sağolsun annem uçağa atladı geldi zaten.. yerimden kalkmıyorum yemek dışında :) tutunmuş diosun canım inşallah ya daha önce de boş gebelik olmuştu üstüste bunu da kaybetmek istemiyorum..

sağol canım ya ne bileyim çok korktum nerden çıktı bu şimdi kızım olacak inşallah ama iki hafta nasıl geçecek bilemiyorum artık

canım bize de 6. ya da 7. haftada doktorumuz içte kanama noktası var dedi ama normalde hiç kanamam olmadı dıştan.progestan kullandık bir ay civarında içini ferah tut canım sen

sağolsun annem uçağa atladı geldi zaten.. yerimden kalkmıyorum yemek dışında :) tutunmuş diosun canım inşallah ya daha önce de boş gebelik olmuştu üstüste bunu da kaybetmek istemiyorum..

ayy evet o da çok zor diyorlar ama sen korkulacak dönemi atlattın sayılır tabi tedbiri elden bırakma gerekirse doktorun kalkma diosa 9 ay yat canım doğduktan sonra zaten herşey daha rahat en azından gözümüzün önündeler dimi

canım bize de 6. ya da 7. haftada doktorumuz içte kanama noktası var dedi ama normalde hiç kanamam olmadı dıştan.progestan kullandık bir ay civarında içini ferah tut canım sen

dimi canım çoğu hamişlrde var bu sorun

sağol canım ya ne bileyim çok korktum nerden çıktı bu şimdi kızım olacak inşallah ama iki hafta nasıl geçecek bilemiyorum artık

dimi canım çoğu hamişlrde var bu sorun

aynen canım doktorum hatta bana hiç endişe etme kafana falan takma hemen her hamilede karşılaştığımız bir durum bu sadece ilacını ihmal etme dedi.1 ay 6 haftaya yakın bu durum devam etti 2 haftada 1 kontrole gittik en son 2 hafta önce gittiğimde 11hafta4 günlükken artık bırak dedi geçmiş mi dedim evet bi sorun görünmüyo dedi.. Binlerce şükür. Evham hepimizde oluyor mesela benim 3. haftam muayenemize 1 hafta var ve bütün bulantı vs belirtiler bittiği için acaba iyi mi diye endişe ediyorum azcık daha anlayışlı olsa biraz daha yumuşatarak konuşsalar şu doktorlar ne güzel olacak

hayırlı akşamlar kızlarrrrnasılsınız40allahım bütün bebecikleri korusun.sağsalim annelerinin kucağına vermeyi nasip etsin inşallah.755 sayfa olmuş ama tablo hazırlayan kimse yok.cinsiyet veya doğum tablosu.yapan veya bilen varmı?cinsiyetler belli olmaya başlamıştır artık.benimde yarın var randevum 12. haftayı geride bıraktık.bakalım yarın ne olacak.ayyyyy çok heyecanlıyım ve çok korkuyorumallahım sen yardım et.cinsiyeti belli olanlar yazsanız ii olur

Merhaba kızlaar,nasılsınız?hamilelik keyifli geçiyordur.bizde 13+2 olduk..şimdilik iyi gidiyor umarım sonuda güzel giderbiz ikili testin sonuçunu bekliyoruz.Ayın 25 inde kontrolum var heyecanla bekliyoz bebişini görmek içiniyi geceler,iyi haftasonları diliyorumm

bnde bugün bebişimi gordüm hala agzım kulaklarımda nasıl mücize gibi birsey nokta kadardı sımdi resmn bebege bnziyor hopluyo zıplıyo birrsmini alamadım hareket etmesinden bide bnm daha önce apandistim patlamıstı dıs gebelk yasadım cok fazla yapısıklık oldugu için gorüntü cok iyi olamıyor malesef bebegin cinsiyetinide ögrenemedm ... bide yolum cok kötü doguda ögretmenm hep gittigimde kasılma oluyo yol nedenyle doktr bi dahakine gelince bi serum vereyim rahatla ole ultrason yapayım daha iyi gorürüz dedi ense kalınlıgı iyiydi kan tahlilide haftaya belli oluyor ... bu arada bnmde 5. haftada kanamm olmustu birden fos die hemde bildigin ama rengi kahverengiydi cok sükür doktora gittim hiç bişi yoktu bebişim iyiydi kanamadan o kadarda korkmmamk lazım

ben de bayramın son günü annemlerde yaşadım bu sıkıntıyı 9. haftamdaydım aşırı olmamakla beraber kanamam vardı gecenin 2'sinde acile gittik apar topar ben korkudan kalp krizi geçirmek üzereydim. :18: eşimle annemi yanıma almadılar hemen serum bağlayıp iğne yaptılar 2-3 saat o korkuyla tek başıma yattım. aklımdan geçmeyen şey kalmadı. dr serumum bitince tekrar muayene etti kanaman yavaşladı ama dikkat edeceksin kesinlikle yatacaksın dedi. ben o korkuyla 1 ay boyunca kıpırdamadan yattım. :97:

arabaya binmemek için kontrole bile gitmedim. dr telefonda ilacını 200 mg'dan 100mg'a düşür demişti ertesi gün ilkinden çok daha fazla kanamam olunca eski ilacıma döndüm. ilaç ve sürekli uzanmak kabızlığın yanı sıra sindirim sistemimi o kadar kötü etkiledi ki çorba bile içsem çakıl taşı yemişim gibi hissediyordum yemek borumdan inmiyodu yediklerim. 3 ayımı doldurunca kontrole gittim dr yavaş yavaş bırak ilacı bebek tutunmuş dedi. ilacı bırakalı bir hafta oldu kanama çok şükür olmuyo ama koyu renk lekelenme az da olsa devam ediyo.

ben bu süreçte en yakın arkadaşımı bile arayıp anlatamadım durumumu, kimseyle görüşmedim gündüz annem geliyor eşim işten dönene kadar yanımda kalıyordu. sadece ikisinin yüzünü gördüm o bir ay boyunca. şimdi neden o kadar sapıtmışım diyorum. yani sadece yaşayan bilir o korkuyu ben bile atlattığım için o zamanki halimi garipser oldum... :44:

neyse lafı çok uzattım özün sözü istemesen de canını sıkılacak ama dr 2 hafta sonra sana "bebişin keyfi yerinde" deyince aklına bile gelmeyecek bu üzgün günlerin. bu sözümü unutma...

okntrol edemediğim kadar çok kıpkırmızı kan bacaklarımdan ayak bileğime kadar akınca korkmamayı geçtim bayılmamak için zor tuttum kendimi

dr da korkma genel bir durum demesi gerekirken türümün tek örneğiymişim gibi davrandı bana

gerçi benim hatam o saatte devlet hastanesinin aciline gitmek oldu

herkese günaydın
kızlar ikilinin sonuçlarını dün öğrendim herşey normal allaha şükür. hcg 16 çıktı bu durmda erkek ama benimki pek bir karışık...çin takvimine göre kız, rus takvimine göre erkek. bu hcg sonuçlarına göre de erkek, ekşi yiyyorum bu yüzden de kız olduğunu söyleyenler çok. içime hiçbirşey doğmuyor. zaten benim tahminlerim hiç tutmaz. pazartesi sonuçları doktora göstereceğiz inşallah cinsiyetini söyler. bir de benim bu haftaya kadar bulantım pek olmazdı en azından çıkarmıyordum şimdi ne yesem çıkarıyorum. 12+3 oldum midem çok kötü. sadece meyve yiyorum. hatta tek yediğim şey elma. beni ne zaman gören olsa elimde elma. arabada,yolda,evde:) eşim artık bana elmalı anne diyor(havuçlu anneden esinlendi) o kadar yani haftada 5-6 kilo ekşi elma yiyorum. midemi ancak bu rahatlatıyor. bir de hala doktor bulamadım özel de mi devlette mi doğum yapsam bilemiyorum. oturduğıum ilçe ile 55 km. ilçede çok küçük sadece devlet hastanesi var ama doktor iyi. ilde özel hastane var ama ona da pek güvenemedim. bu arada fiyatlardan bahsetmişsiniz sezeryan için 400 normal için 200 dediler çok uygun geldi bana. iki doktorada gidiyorum olurda bir aksilik çıkarsa diye ilçedekine de gidiyorum.
nöbet usulü çalıştığım için sadece geceleri giriyorum evde bilgisayar yok. ama girdiğim sürelerde yazdıklarınızı takip ediyorum...bir an önce nisan gelsin bebeklerimizi kucağımıza alalım. allah miniklermizi bütün kötülüklerden hastalıklardan korusun bize bağışlasın...herkese bulantısız yediklerinden tat alabileceği bir hafta sonu diliyorum...

amin canım iyi dilleklerin için çok sağol 2'li test sonuçlarının iyi çıktığına sevindim darısı bizim başımıza inşallah bizdende güzel haberler gelir

çok çok sağolun kızlar dün adet olcakmışım gibi ağrım oldu ama kanama falan yok Allaha şükür günde 2 kere 200 lük progestan alıyorum...veee kafama hiç bişey takmıyorummm :) bakın kızıcığıma öreceğim yelek modeli :)

yaaaaaaaaa bnde b
işiler örmek için deli oluyom bnde orgüyü cok severim de cinsiyet belli olmadanda yapılmıyoki

kızlar doktorunuz normal dediyse kanamdan endişelenmeyin..benim ilk gebeliğimde 2 kez şimdi de 1 kez kanmam oldu..bazı bünyelerde progesteron hormonu ile ilgili yapabiliyormuş...ilk çocuğum gayet sağlıklı doğdu..inşallah bu da şimdilik sağlıklı görünüyor...ama yinede yatıp dinlenmekte çok ağır işler yapmamkta fayda var..bebişlerimiz allaha emanet.
elçin iyi olmana sevindim canım....
elmalı anne :))sanırım bende sendenim..elmaya bayılıyorum bu ara..bi de üzüm...zaten meyva delisi oldum çıktım..hiç yemezdim halbuki...
herkeslere güzel bi hafta sonu diliyorum..ptesi daha aktif görüşürüz.

şu 125 gün geçsin yeter artık ya dayanamıyorum hiç bişeye nefret ettim ya herşeyden bıktım annemın dırdırından babamın çenesinden mecbur olmasam çekip gideceğim yemin ederim
sıkıntı bunlar yaaa herşeye konusuyor ya susmak bilmiyor kadın...ağzında beddua eksik olmuyor kadının çarpılacak birgün walla
ben cocuguma bunun bana yaşattgı şeylerin hiç bişeyini yaşatmıcammmmm
allahım sen sabır ve güçç ver eşimin gelmesine 125 gün kaldııııı geçsin biran önce lütfennnnnnnnnnnnnn
sonraaaa ben sağ onlar selamet kmseyle görüşmeyeceğim yaaaaa

canım annen sanamı beddua edıyor çok uzuldum dayan cnm çok az kaldııı bebeğini düşün rahatlaaaa

4. ayına yaklaşmakta olan anne adaylarına bi sorum olacak:44:
12. haftamda hiç karnım yokken şu an 14. haftadaym ve kocaman bi karnım oldu
şu ara iştahım da çok açık
o yüzden bebek mi göbek mi ayırt edemiyorum
sizlerde durum ne arkadaşlar göbeğiniz belli olmaya başladı mı?????????

hcg değerine göre cinsiyet nasıl belli oluo ben de yaptırdım ikili test doktor sorun yok dedi sadece cinsiyet üzerine bi şey demedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…