2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
allaaam ya düşüp bayılcam şimdi.. kıllara göre de mi cinsiyet tahmini varmış.. ee yuh artıkın yaa..
yütfen mavicim yütfen..bu daha önce tartıştığımız konular arasındaydı..baktık ya tüylerimize ne durumda die

şekerim senin sağlık sigortan var o zaman di mi?kadıköy şifa çok iyiymiş onu duymuştum da bana çok uzak orası.kurtköydeyim ben şimdilik pendik bölgeye gidiyorum doktorumdan da çok memnunum ama arkadaslar asm'yi önerdi bana.orda da doğum 7500 civarındaymış.sağlık sigortam da var napsam bilmiyorum.bölgeye devam etsemmi oraya mı gitsem kararsızım açıkçası.

kızlarr allah muhabbetinizi artırsın inşallahhh cinsiyet öğrenen arkadaşlarımmm lütfen listemizin olduğu topiğe yazarsanız daha kolay ulaşabilirim bilgilerinze okişşşş zaten nete giremiyorum girdikçe bakar eklerim olmazmı

selamlarrrrrrrrr
nassınnnnn

evet cnm var...çok ii bi hastane çok memnunum, ara ara toktoruma takılyorum biraz soğuk kanlı die ama şakasına tabi, ii bi toktor, hemşireler görevliler vs...bide kadın doğum bebe sağlığı vs. konusunda çok uzmanlaşmış bi hastaneymiş öyle diolar hep..canım ben hastene tercihi yaparken öncelikle evime yakın olmasını istedim, yani karı var kışı var sağlığı var hasatalığı var...onun sonrasındaki kalan 2-3 hasatenyide öncelikle doğum sonrası bebe sağlık-bakım ünitesi varmı, sonrasında bebeyi takip edcek çocuk toktoru varmı onları düşünerek karar verdim...bide şifada doğum yapan çok tandığım var hepsi çok memnun yani tabi bide referans yani..asm neresi

petuşumm iyiyim kuşum çok şükür hehehe şimdi annemle benim eve geldikde bende hemen nete damladım :76: bi bakıyım dedim napıyolşar bu karılar dedim ama yine gidicem oraya yatıyorum şimdilik ama lekem filan kesildi pazartesi bi iğnem daha var onuda vuruncam haftaya cuma dr a gidicem kontrole

hadi inş. cnm az kaldı o vakıt dipçik gibi olmana..aklımız sende tabi dualrımızda, güzel hbrlerini beklioz ..habersiz bırakma bizi
canım biz uzadık ne kısaldık hala cinsiyet konusnu aşamadık:)))

asm gebzede canım.johns hopkins diye duymuş olabilirsin.acaba bana şifa mı yakın asm mi?bi bakiiim bakalım.ya kurtköy mahrumiyet bölgesi resmen.en yakın hastane pendik bölge.fiyatları uygun ama benim zati sigortam vardı.onu da bu ay yenilicem.yenilemeden önce hastaneye karar vermeliyim.şu senin dediklerine bakıcam.bakım ünitesine filan.

hadi inş. cnm az kaldı o vakıt dipçik gibi olmana..aklımız sende tabi dualrımızda, güzel hbrlerini beklioz ..habersiz bırakma bizi
canım biz uzadık ne kısaldık hala cinsiyet konusnu aşamadık:)))

hehehe inşallahh canım inşallahhh

kıyamam yaa benimde hep aklımda aslını sorarsan yaaa pazartesi gittiğimde cuma günüde cinsiyeti söylerim dedi acaba gördüde söylemedimi yaaa bak şimdi sinişr oldum dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…