2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
canım dr unun telefonu yokmu sende ara danış ama o gelen şey akıntı yada mantar olabilir. bende her seferinde koşa koşa wc ye gidiyordum resmen su gibi geliyordu çünkü ama meğer mantar olmuşum.

doktorum çok soğuk bir kadın aradığımda rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum ve verdiği cevaplar da beni tatmin etmiyor. zaten düşük tehlikesi yüzünden zırt pırt arıyordum bıktım artık, 2 günüm kaldı gidince öğrenirim ama gelen suyumsa bebek susuz kalır diye korkuyorum.

inşallah cinsiyetine de bakar da 10 gün erken öğrenmiş oluruz :)

günaydın bayanlar
nasılsınız
balık yağı banada iç falan demedi
ama mutlaka 1 kere balık ye dedi
bende başladım bakalım balık yemeye

baş ağrısı bende felaket
boynumdada fıtık vardı yine azdı bugünlerde

hafta sonu fulll da misafirim vardı temizlik derken yoruldum yaa
Allahtan kocam yardımcım

ben alışveriş yapmak istiyorum miniğimeee yaa

canım başlarda benimde lekelenmem olmuştu 1 ay hiç kalkmadan yattım 14.haftamdayım yeni ayaklandım o akıntılar bendede oluyor doktorumla sürekli irtibat halindeyim onada söyledim kokulu mu dedi hayıır dedim kokulu olursa ilaç veririm dedi o zaman mantar oluyo sanırım hamilelikte akıntı artabilir dedi korkulacak bişey yok yani rahat ol

Karar vermek zorr gerçekten araştırayım dedim yani iyice kafam karıştı:26::26:. Şimdi nereye gidiyorsun kontrollere.

fatih hastanesinin evime yakın bi tıp merkezi var oraya gidiyorum. şimdilik.memnunumda ama doğum için nere olur bilmiyorum araştırmak lazım iyice

canım benimde aynı dönemde kanamam olmuştu bende progestan kullandım sonra iğne vuruldum doktorumdan memnun kalmayınca değiştiridim bu gittiğimde doktorum bana o 6.-7. haftalarda olabilen ancak düşük riski taşımayan bi kanamadan bahsetti o olabilir seninde bana yeni başladığım doktor o ilaçları bile boşuna kullanmışsın dedi

gunaydin kizlar.herkeze guzel bir hafta diliyorum.nasilsiniz bakalim.bebisleriniz nasil.insaallah hersey yolundadir.benim bugun cok isim var.temizlik,utu.hic sevmiyorum pazartesi gunlerini.

günaydinlar,

nasilsiniz iyimisiniz hamisler? Bebisler falanda iyilerdir insallah... Hafta sonu nasil gecti - umarim güzel gecmistir...

Hadi bakalim hayirli bir hafta olsun insallah.. sevgiler

gunaydın iyi haftalar herkese...

ben pek keyifsizim mutsuzum bulantılar kesilmedi isteksizlik hat safhada

canım üzülme ya keşke benimde eşim 1 haftalığına gitmiş olsahaline şükret bak ben asker eşiyim eşim güneydoğuda sadece 4-5 ayda 10 gün fln izne gelebiliyo ben ayrı olmayı geçtim bide sürekli iyi mi diye düşünüyorum.üzme kendini sakın tatlım

günaydın kızlar nasılsınız bakalımm hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum şu sıralar hastalık havası kimle konuşsam hastayım diyor dikkat etmek lazım havalar iyice soğudu istanbuladada bende akşam yorganımı çıkarttım...benim bebişe gelince iyidir inşallah ay sonunda benimde doktor randevum merakla bekliyorum gelmesini inşallah cinsiyetini öğrenirimde hazırlıklara yavaştan başlarım

benim de kokusuz hatta günde toplam 5-10 damla kadar, o zaman çarşambaya kadar sertlenmeme gerek yok, teşekkürler :)

benim kanamam 9. haftada oldu öncesinde lekelenmeler vardı ama 9. haftanın ortasında yoğun bir kanama oldu 2 hafta ilaç kullandım dr 200 mg'den 100mg'a geçmemi söyledi ertesi gün ilkinden beter bir kanama oldu. yani benim baya baya yüksek düşük tehlikesiydi 2 farklı dr'a gidip aynı cevabı aldım. bu nedenle şimdi ister istemez herşeyden korkuyorum...

sen genede sıkma canını benim arkadaşımın sürekli kanaması oldu doğuma kadar ama şimdi maşallah nur topu gibi kızı var 3 aylık oldu bebişi gene tedbiri elden bırakma tabi dinlen bol bol ama kendini üzme sakın

ankaradaaa özel hastane dogum fıyatlarını bılen varmı arayıp sorsak cevap verırlermı ??? sağlık karnemız yok
babamız asker suan mıllı savunma bakanlıgının karnesınden faydalanıyrom esım gelınce bıtecekkk

canım benim gittiğim hastane 900 civari epidural sezeryan ancak özel hastanelerinde bildiğim kadarıyla presidürleri oluyor mesela ssklı olarak yararlana bilmek için hamileliğin 14.haftasında bu hastaneye başlamış olmam gerek benim giitiğim bu şekilde eğer telefonla bilgi alacaksan bunuda sor bence

günaydınnn sefgili hamişş arkadaşlarımmm
bugün hava berbat ötesi tamda hasta edecek hava gripten kaçamayan arkadaşlarım geçmiş olsun hepinize:2:
sanırım benide yakalayacak gözlerim sulanıyor bugün
bebişlerini gören testlerini yaptıran ve iyi haber alan arkadaşlarım sizede çoook sevindimm ama hiç öle kesin cinsiyet öğrenen yoqq sanırsamm:26:
offfffff bütün hafta sonunu evde eşimle oyun oynayarak geçirdikk benimle oynamak daha zevkliymiş bırakmıyor yakamı

uyku çöktü benim üstüme çok..gözlerim kapanıo...

ay sorma petuşşş çoook uykum var ama eve i ş çok eşim yenı gıttı kızı şimdi uyuttum mecbur iş yapıcam ((((

hşgeldın tatlım ne oyun oynadınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…