2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

gel canım.
gelmişken kahve ısmarlıyayım sana nede olsa 40 yıl hatırı var :)))

Son düzenleme:
canım balık yağını doktormu verdi sen kendinmi içiyosun

ilk kontrolde dr vermişti...3 aydır içiyorum cnm ben..haftada en az 3 tane içiyorum..ama şimdi balık yiyebilir duruma geldim bulantılar geçtiği için..dr haftada bi kere balık ye, 2 kerede balık yağı iç dedi..

anladım canım. bende haftada 1 kere yemeye dikkat ediyorum. ama haftada 2 ye çıkarıcam.
doktor bana vermedi çünkü balık yağı falan bari yiyerek telafi edeyim

doktor banada vermedi omegalı sütlerden alsak bi faydası olurmu acaba

ayy kıslar dün rüyamda bi kız bebeği gördüm çok güzel bişeydi gözleri yeşildi iri iriydi ağlamıştı gözlerinde damlalar vardı bana bi bakıyodu kıyamam yaaa. acaba 2 gündür kafama takıyorum ya testi üzüldüm kendi kendime odamı üzüldüki içerde

ama güya ben işe gidiyorum diye peşimden ağlıyomuş :))

Son düzenleme:

ayy tatlım çook sağol.. korkum falan yok çok şükür de..
işte havada yağışlı yaa.. ondan herhaldee..
allah başımızdan eksik etmesin yaa.. evde nefes almaları bile yeter valla..
gelsin hiç üzmicem kocişimi.. kapris yapmıcam, kıskançlıklarımla boğmiycam, her şeye karışıyorsun demiycemm..
hep uslu uslu oturucam dizinin dibinde..

bilmem ki tatlım ama benimde düşük riskim vardı ozaman doktor takma kafana dedi bebekte içerde gerilir dedi sonuçta huyumuzu suyumuzu alacaklar demi sen doktoruna güven boşuna üzme hem kendini hem bebişini

amin canım yanımızda olmadıklarında kıymetleri daha iyi anlaşılıyor demi tatlım

benimde geçenlerde eşim kayseriye gidecekti işle ilgili bende bi bunalıma girdim kendi kendime sözler verdim gitsin gelsin şöyle böyle yapmıyıcam kızdırmıyıcam falan diye. neyse o işte iptal oldu gitmedi ben yine eski halime döndüm kaprislerime başladım

bilmem ki tatlım ama benimde düşük riskim vardı ozaman doktor takma kafana dedi bebekte içerde gerilir dedi sonuçta huyumuzu suyumuzu alacaklar demi sen doktoruna güven boşuna üzme hem kendini hem bebişini

haklısın canım ya artık her şeyimizi hissederlerken saçma şeyler düşünmeyeceğim artık

kızlar kafama takılan bişey var. ben 6 hafta önce acillik oldum ve dr yüksek düşük tehlikesi var dedi. 1 ay yattım, 200'lük progynex kullandım neyse 10 gün önce ilacı bıraktım, yaklaşık 3-4 gündür de hiç lekelenme filan olmuyor.

ama şimdi de sanki içimden su geliyormuş gibi oluyor. renksiz sadece su şeklinde birkaç damlalık akıntılar oluyo gün içinde. acaba gelen bebeğin suyu mu?

randevuma 10 gün vardı ama ben çarşambaya gün aldım. çok telaş yapıyorum

amin canım yanımızda olmadıklarında kıymetleri daha iyi anlaşılıyor demi tatlım

evet evet.. 3 yıllık evliyim ama en uzun 2 ay aynı evde yaşayabildik.. hep yurtdışı yurtiçi gezdi durdu.. ben annemlerin yanında kalıyordum.. sonra tam herşey yoluna girdi ben işe başladım.. ankaradan istanbula geldim.. kocişimin tayini 6 ay sonra çıktı.. yani artık ayrı kalmak heçç mühim değildi.. ama kapıyı arkasından kapatır kapatmaz zır zır ağladım..
onun da aklı biz de.. romanti komedi takılıyoruz şu aralar..
allah sevdiklerimizden ayrı koymasın..

canım dr unun telefonu yokmu sende ara danış ama o gelen şey akıntı yada mantar olabilir. bende her seferinde koşa koşa wc ye gidiyordum resmen su gibi geliyordu çünkü ama meğer mantar olmuşum.

ankara bir başka yaff
ne güzel ailenin yanında olacaksın doğumda
herşey gönlünce olur inşallah canımmm

Sağol canım . Ama hangi hastane karar veremedim gerçi çok var ama. Sağol canım inşallah senin de herşey gönlünce olur

evet doktoru ara istersen bir. İnşallah bir sorunun yoktur canım

doktor banada vermedi omegalı sütlerden alsak bi faydası olurmu acaba
sormak gerek cnm ya..sütü bilmom da omega almakda fayda varmış..evether dr farklı bi beslenme programı izlio sanırım..
cnm hamileyken sanırım iki tarafda bi değişik oluo, her aı birlikte yaşamak sitio belkide ondan:) benim eşim haytta gittin geldine karışmaz, ayy bunalttı yani kadıköye gidiom, ben götirimmi ben alimmi, yani istemiyorum ama anlıorum onuda..havalarda bide çok depresif şu aralar gerçekten, yani evde battaniyenin altında sarıl mayış havası:))

canım ben senin yerinde olsa dr uma mutlaka danışırdım...yani telaş yapma ama mart anneleri topicinde ben böyle bişi okumuştum..istersen o topicdeki anne adaylarınada bi danış..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…